Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

χθες με επιασε κατι,και πουλησα το desktop pc που ειχα μαζι με την οθονη του.

Βγηκα στα μαγαζια και επεστρεψα ανανεωμενος:p

τελος το καλωδιομανι,και γενικα τα windows.

Sorry για τις φωτο αλλα ειναι απο το ταπεινο iphone 2g!

Σιδερένιο καλοτάξιδο και καλά γκάζια. :)

Και χρόνια πολλά στους ερωτευμένους με την τεχνολογία.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλημέρα καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους/όλες (δεν ξεχνάμε το ασθενές φύλο..)!!!

Αν και εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο Γιάννης (περί καταναλωτικής εορτής), δεν ψώνισα κάτι (τουλάχιστον ακόμα)...:X

Λέτε να έχουμε φαινόμενα γκρίνιας;!;! :cry::lol::lol::cry:

Αλεξανδρε παρε ενα screenshot να δεις τι ωραια που συχρονιζει το macbook με windows mobiles και μαλιστα ασυρματα αν θελεις.

http://img.skitch.com/20100214-b8r3f22fwr5a47f5pi9sxwnwm6.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

αναβεις φωτιες...κανει πληρη συγχρονισμο και με τα τραγουδια ε;

χμμμμ

πολυ ενδιαφερον...

και κατι να γελασουμε....

http://img205.imageshack.us/img205/2931/500xsomeecardvalentine.jpg

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αναβεις φωτιες...κανει πληρη συγχρονισμο και με τα τραγουδια ε;

χμμμμ

πολυ ενδιαφερον...

Καλησπερα,

Δημήτρη δεν ειναι μονο αυτο. Ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την συσκευη.

Μπορει το θεμα να ανηκει στην ενοτητα του iphone αλλα δεν ειναι κακο εφοσον αφορα πρωην χρηστες WM, να λεμε και καποια πραγματα γι αυτά.

Φυσικα δεν κανω προσειλιτισμο :lol:, απλα οτι γραφω ειναι για ενημερωση.

Εχουν αλλαξει πολλα απο τον καιρο που αφησαμε τα WM, τα οποια ειναι πολυ θετικα.

Συχρονιζω τα παντα, μεχρι τα stickers που εχω στο macbook:) οποτε δεν χρειαζομαι να καταφευγω στα windows 7 που εχω μεσο Fusion, για να συχρονιζω με activ sync.

To interface του Leo αντιγραφει τα θετικα στοιχεια του iphone, οσο του το επιτρεπουν τα win 6.5

To touching & scrolling ειναι καταπληκτικο και οσο κινησαι εντος του Manila δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα.

Στο browsing το iphone ειναι αξεπεραστο, αλλα αυτο δεν σημανει οτι το Leo κανει το σερφαρισμα κουραστικο. Ισα ισα που το μεγεθος της οθονης κανει ακομα πιο απολαυστικη και ανετη την περιηγιση.

Το μονο που χρειαζεται ειναι να πατας λιγο διαφορετικα. Η οθονη του iphone εχει μια πιο βελουδινη αισθηση και ανταποκρινεται οπως και να πατησεις.

Στο HD2 πρεπει το ταπ να ειναι πιο ελαφρα και οχι να τραβας το δακτυλο σου σαν να καιει η οθονη. Δεν δυσκολευτηκα καθολου να συνηθισω την διαφορα.

O Dialer του Leo ειναι σκαλες ανωτερος απ αυτον του iphone κα σου δινει παρα πολλες χρησιμες πληροφοριες.

Σε συναρτιση με τα αγαπημενα οπου οι φωτογραφιες εχουν αρκετα μεγαλο μεγεθος και οτι ανοιγει ακαριαια, κανουν τις κλήσεις παιχνιδακι ακομα και οταν οδηγεις.

Για τα SMS προτιμω την εφαρμογη του iphone. Παρολο που αργει στο ανοιγμα της μ᾽αρεσει η εμφανιση του.

Το mail ειναι μια χαρα και με πολλες δυνατοτητες.

Το ημερολογειο ειναι ευχρηστο οσο και του μηλου.

Οι φωτο εχουν σχεδον το ιδιο στυλ, απλα στο Leo ειναι πιο εμφανισημη η εφαρμογη.

Για το tab του καιρου δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα η διαφορα ειναι ολοφανερη.

Το ιδιο και το χρηματιστηριο που σου προσφερει την δυνατοτητα να βλεπεις και διαγραμματα.

Ο music player ειναι πολυ κατωτερος στο HD2 παρολο την αντιγραφη. Το παρηγορο ειναι οτι φτιαχνεις κι εδω πολυ ευκολα λιστες.

Η ΟΕΜ εφαρμογη twitter ειναι μια χαρα.

Το Footprints χρησιμο αλλα δεν τρελαινομαι.

Τελος οι ρυθμισεις βοηθουν να κανεις τα παντα χωρις καν να χρειαζεται να μπεις στον δεδαλο των windows.

Στην rom που φοραω, υπαρχει ρυθμιση ακομα και για NO Data μεσα στο TAB.

Ενα πολυ θετικο ειναι η αντιγραφη του Spotlight, που για οσους εχουν συνηθισει να το χρησιμοποιουν στο iphone η στο mac, τους λυνει τα χερια.

Η παρακολουθιση video ειναι απολαυστικη σ αυτην την οθονη οχι μονο λογω μεγεθους, αλλα και αναλυσης.

Η φωτογραφιση ειναι πλεον τελεια για smartphone. Τα Led τυφλώνουν, τρομερα θα ελεγα.

Το ιδιο και η βιντεοσκοπιση.

Το ηχειο πολυ βελτιομενο σε σχεση με το πρωτο HD και αρκετα καλυτερο του iphone.

Πλοήγηση: εδω δεν χρειαζεται να πω τιποτα. Οτι καλυτερο σε πλογηση συγκρινομενο με οτιδηποτε υπάρχει.

Δειτε το μηνυμα μου εδω

Ειναι περα για περα αληθινο, εχει αναφερθει και απο αλλους.

Ηταν η πρωτη φορα που κλειδωνε. Δεν μπορουσε να βρει δορυφορους το iGo γιατι δεν ηξερα την θυρα.

Μου εστειλε ο Οδυσσεας τις ρυθμισεις και με το που τις βαζω πηγαινοντας στον χαρτη ειδα την εικονα που βλεπετε στην φωτογραφια.

Το ευχαριστο ειναι οτι υπάρχει μια διαθεση απο τους developers οι οποίοι δημιουργουν καποιες καλλες εφαρμογες αντιστοιχες με του iphone.

H μπαταρια δεν ειναι σπουδαια, αλλα με πολυ λιγα χρηματα μπορουμε να εχουμε μια δευτερη.

Με λιγα λογια ειναι μια υπερπληρης συσκευη, με εξαιρετικη εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης.

Εχει πολυ καλο κρατημα στο χερι και δεν τρεμεις οτι θα σου πεσει κατω. Ουτε κινδυνευει να γθαρθει απο την σκονη των τραπεζιων οπως το πλαστικο του iphone.

Δεν μετανιωσα για την αλλαγη που εκανα.

Για να εχει κανεις ασφαλη συμπερασματα θα πρεπει να το δουλεψει 2-3 μερες.

Βεβαιως το iPhone εχει βαρυ ονομα, δεν θα ελεγα οτι ειναι μοδα, αλλα εχει ρευμα αυτη την εποχη.

Τα windows εχουν κουρασει και αποτρεπουν πολυ κοσμο απο ενα καταπληκτικο τηλεφωνο.

Τα 7aria αναμενονται πολυ συντομα, λογικα θα υπάρξουν beta builts που θα γινουν ρομ για το HD απο τους developers, πραγμα που θελει και η ιδια η MS, αφου ειναι η μοναδικη καταλληλη συσκευη για να δοκιμαστουν τα 7αρια πριν βγουν επισημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστη με επιβεβαιωνεις,ειχα πει αλλωστε οτι περιμενα την γνωμη σου,την οποια σεβομαι και εκτιμω,για να μην ακουγομαι υπερβολικος οταν ειπα οτι ειναι ολα πιο ευκολα στο λεο απο οτι στο μηλο..

ειναι τεραστια η διαφορα απο την 1η συσκευη που ειχα,παρει και ειχα απογοητευτει και την πουλησα αμεσως...

τα μονα που μου λειπουν απο το μηλο ειναι η ποιοτητα στην μουσικη ακροαση απο handsfree και τα φανταστικα παιχνιδια του και ο τροπος που απεδιδε το iphone σε αυτον τον τομεα...

σε ολα τα αλλα,το λεο με εχει καλυψει ,αλλα δεν ξεχνω την μοναδικη ικανοτητα των windows,να μπορουν ανετα να σε κρεμασουν ανα πασα στιγμη :p

απο την στιγμη που εχουμε και ιδανικες δουλειες σε ρομ,που μεταμορφωνουν την αξιοπιστια της συσκευης,πιστευω οτι μπορουμε να ηρεμησουμε για λιγο καιρο με μια συσκευη....D :D

ελπιζω παντως να ξυπνησουν στην apple και το μηλο 4χ να ειναι επιτελους μια πληρεστερη συσκευη χωρις αυτους τους ηλιθιους περιορισμους και ελλειψεις....

οσο για τα 7αρια στο λεο,αν ειναι η εμπειρια μου αναλογη με αυτη στο λαπτοπ μου και το upgrate απο τα ταχυτατα και λειτουργικοτατα vista στα επισημα 7αρια.....καηκαμε!

3 μερες με τα 7 και αρχιζω να ψαχνω τροπο downgrate σε vista παλι....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

οσο για τα 7αρια στο λεο,αν ειναι η εμπειρια μου αναλογη με αυτη στο λαπτοπ μου και το upgrate απο τα ταχυτατα και λειτουργικοτατα vista στα επισημα 7αρια.....καηκαμε!

3 μερες με τα 7 και αρχιζω να ψαχνω τροπο downgrate σε vista παλι....

Παίζει και να είσαι ο μόνος στον κόσμο. :p

ειναι οντως το καλητερο τηλεφωνο αυτην την στιγμη....

καλα εκανες....

Μπα. Χωρις να θελω να αναψω φωτιες παιδια ειναι μια κλαση πισω απο το νεξους - καθαρα λογω της οθονης και της ανταποκρισης στο πατημα - και το λεω αυτο μετα απο χρηση δυο διαφορετικων λεο για διαστημα 2 μηνων. Φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα θεματα που πρεπει να λυθουν... Περιμενω να δω τι εχουν να επιδειξουν τα 7αρια...

λες Νικο? παντως με τα vista δουλευε πολυ πιο σταθερα το λαπτοπ μου...

και η φαση ειναι οτι εκανα upgrate πανω απο τα vista οπως μου υποδεικνυε η toshiba στις οδηγιες εγκαταστασης...

μαλλον με βλεπω για clean installation ....

γμτ φορματ σε υπολογιστη εχω να κανω χρονια....

@Βαγγελη,καλησπερα:)

τι λεει το νεξους; για δωσε καμια πληροφορια απο "μεσα":)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Μπα. Χωρις να θελω να αναψω φωτιες παιδια ειναι μια κλαση πισω απο το νεξους - καθαρα λογω της οθονης και της ανταποκρισης στο πατημα - και το λεω αυτο μετα απο χρηση δυο διαφορετικων λεο για διαστημα 2 μηνων. Φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα θεματα που πρεπει να λυθουν... Περιμενω να δω τι εχουν να επιδειξουν τα 7αρια...

απλα πες τα...!! μια κλαση ανωτερο το NEXUS! τα εχω χρησιμοποιησει και τα 2! το μονο που κοντευει σε σταθεροτητα το μηλο!

και οσοι περιμενουν να βγουν τα 7 για το HD2 πολυ απλα θα απογοητευτειται και ΠΑΛΙ απο την ms... γιατι εγω τα βλεπω πολυ χειροτερα ακομα και απο αυτα τα κατακριτεα VISTA; :lol:

λες Νικο? παντως με τα vista δουλευε πολυ πιο σταθερα το λαπτοπ μου...

και η φαση ειναι οτι εκανα upgrate πανω απο τα vista οπως μου υποδεικνυε η toshiba στις οδηγιες εγκαταστασης...

μαλλον με βλεπω για clean installation ....

γμτ φορματ σε υπολογιστη εχω να κανω χρονια....

Δημητρη εχωντας δουλεψει για λιγο το nexus θα σου πω οτι αν το iphone se browsing παιρνει βαθμο 10 το nexus παιρνει 9.5! τοσο κοντα πραγματικα!!!

το μονο που κοντευει σε σταθεροτητα το μηλο! και η συνεχεις υποστηριξη της google απλα εγγυηση για επιτυχια

αυτο το ειδετε: Google One Nexus overclocked to 1.3 GHz! πραγματικα ΓΡΗΓΟΡΟ!

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

και οσοι περιμενουν να βγουν τα 7 για το HD2 πολυ απλα θα απογοητευτειται και ΠΑΛΙ απο την ms... γιατι εγω τα βλεπω πολυ χειροτερα ακομα και απο αυτα τα κατακριτεα VISTA; :lol:

Νικο μολις γιναμε 2 :lol:

φιλε μου Χριστοφορε,ο Θεος σε εστειλε?:D

ειναι οντως το καλητερο τηλεφωνο αυτην την στιγμη....

καλα εκανες....

ξαναπες το μπορει να το πιστεψεις.... :lol:

Νικο μολις γιναμε 2

:lol:

ωραιος... οχι απλα δοκιμασα τα 7 σε 3 διαφορετικα laptop (gaming laptop με οτι κορυφαιο υπαρχει σε επεξεργαστες-καρτες) και σε ολα ΑΝΑΠΩΛΩ τα VISTA!

το μεγαλυτερο γελιο προβλεπω να το ριξουμε στα mobile 7! ολοι τα περιμενουμε και στο τελος ολοι θα τραβαμε τα μαλλια μας :lol:

Νικο μολις γιναμε 2 :lol:

αληθειας θελω βοηθεια πως γινεται χρηστες iphone να αντεχεται καποια 6.5!! :lol::happy:

Edited by nervous

Δημητρη εχωντας δουλεψει για λιγο το nexus θα σου πω οτι αν το iphone se browsing παιρνει βαθμο 10 το nexus παιρνει 9.5! τοσο κοντα πραγματικα!!!

το μονο που κοντευει σε σταθεροτητα το μηλο! και η συνεχεις υποστηριξη της google απλα εγγυηση για επιτυχια

αυτο το ειδετε: Google One Nexus overclocked to 1.3 GHz! πραγματικα ΓΡΗΓΟΡΟ!

εδω διαφωνουμε:p:D

εγω δινω πλεον καλυτερη βαθμολογια στο λεο απο το μηλο αλλα σε πολυ χαμηλοτερη κλιμακα...

κοντα στο 6 για μενα παιζουν κι τα δυο λογω ελλειψης υποστηριξης flash ...

στο μηλο ειναι πιο ευκολη η πλοηγηση σε δυσκολα tabs σε σελιδες κατι που στα wm ειναι βασανιστηριο...

οπως και οτι η πληκτρολογηση/εμφανιση/ποιοτητα/απεικονιση ειναι καλυτερα στο λεο λογω μεγαλυτερης,ευκρινεστερης οθονης αλλα και καλυτερα διαμορφωμενου πληκτρολογιου.

απο εκει και μετα ολα ειναι στην λεπτομερεια και στο τι βολευει τον καθεναν μας:)

αληθειας θελω βοηθεια πως γινεται χρηστες iphone να αντεχεται καποια 6.5!! :lol::happy:

ειμαστε συνηθισμενοι απο παλιοτερα βασανιστηρια με τα wm ετσι η επανενταξη στα 6.5, μας ηρθε ομαλοτερα:rolleyes::lol:

Edited by nervous

εδω διαφωνουμε:p:D

εγω δινω πλεον καλυτερη βαθμολογια στο λεο απο το μηλο αλλα σε πολυ χαμηλοτερη κλιμακα...

κοντα στο 6 για μενα παιζουν κι τα δυο λογω ελλειψης υποστηριξης flash ...

στο μηλο ειναι πιο ευκολη η πλοηγηση σε δυσκολα tabs σε σελιδες κατι που στα wm ειναι βασανιστηριο...

οπως και οτι η πληκτρολογηση/εμφανιση/ποιοτητα/απεικονιση ειναι καλυτερα στο λεο λογω μεγαλυτερης,ευκρινεστερης οθονης αλλα και καλυτερα διαμορφωμενου πληκτρολογιου.

απο εκει και μετα ολα ειναι στην λεπτομερεια και στο τι βολευει τον καθεναν μας:)

φιλε σεβομαι αυτα που λες γιατι εχεις δουλεψει καλυτερα το λεο ΑΛΛΑ....

πες μου αληθεια απο τους 10 που θα χρησιμοποιησουν μηλο και μετα λεο ποσοι θα τους φανει αρκετα χειροτερο το λεο σε θεμα browsing; ειμαι βεβαιος πανω απο 80%!

επισης εγω περισσοτερα συγκρινα το nexus το οποια πραγματικα και με το flash , με την σταθεροτητα του, την ταχυτητα του ειναι ετοιμο οταν βγει και στην ευρωπη επισημα να τα βαλει με το 3gs!

για ρωτησε οσους εχουν δουλεψει nexus θα σου πουν οτι η μεταβαση απο iphone σε nexus ειναι μια ευχαριστη εκπληξη αντιθετως η μεταβαση iphone σε leo εχει αποβει μαρτυριο....

στους απο πανω προσθεσε και εμενα... 2 φορες το επιχειρησα με ασχημες αναμνησεις....

Edited by nervous

Καλησπερα Δημητρη (και στα υπολοιπα παιδια εδω).

Ενταξει, το νεξους αν εξαιρεσεις τον "ομορφο" αχταρμα πλαστικων που χρησιμοποιησε παλι η HTC (με καλη συναρμογη δε διαφωνω), που το κανουν να φανταζει ψευτικο παιχνιδακι μπροστα στο hd2, υπερτερει σε ολους τους τομεις απο το hd2 (και κατ'εμε σχεδον παντου κι απο το iphone).

Δεν του λειπει τιποτα.

Φανταστικη οθονη (λιγο oversaturated τα χρωματα, αλλα οπως και να το κανεις χαρμα οφθαλμων) και σε απεικονιση και σε αποκριση και ταχυτατο σε ολους τους τομεις.

Η πλοηγηση στο διαδικτυο ειναι 20% γρηγοροτερη απο αυτη του iphone, ενω αν σε αυτο προσθεσουμε και την περισσοτερη συγκριτικα πληροφορια που βλεπει καποιος καθιστουν την εμπειρια την καλυτερη αυτη τη στιγμη σε συσκευη του ειδους. Οκ, και παλι δεν αγγιζει 100% το smoothness του safari, αλλα και παλι πλεον οι διαφορες ειναι ελαχιστες και συνολικα η υποθεση internet browsing ειναι σαφως ανωτερη και απο το μηλο.

Απο εκει και περα, απλετη μνημη, ενα σταθεροτατο και πληρες λειτουργικο (χωρις τις χαζες ελλειψεις του μηλου, απο αναφορες παραδοσης μεχρι αποστολη αρχειων κλπ κλπ με ενα απλο ρουταρισμα) και μια βιβλιοθηκη εφαρμογων, που πλεον δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αυτη του iphone (ισως μερικες εφαρμογες ελληνικου ενδιαφεροντος να απουσιαζουν και καποια τρισδιαστατα παιχνιδια, αλλα και παλι οι emulators παιζουν εκπληκτικα).

Το hd2 το παλεψα πολυ να το κρατησω για την πρωτη και κυρια συσκευη μου για καθημερινη χρηση.

Με κρεμασε πολλακις, με κουρασε αλλες τοσες με τα τερτιπια των WM και με την απαραδεκτη υλοποιηση της capacitive οθονης με τα 6.5 (η υποθεση εισαγωγη κειμενου εγινε εφιαλτικη. Σε καθε μια λεξη εκανα κι ενα λαθος, οσο καλα κι αν προσπαθησα να σεταρω τη συσκευη μου) κι αποφασισα να αφησω οριστικα πισω την πλατφορμα μετα απο χρονια και τις περισσοτερες αξιολογες συσκευες που την υποστηριζαν, με την ελπιδα να δω κατι ριζοσπαστικο στα 7αρια (αν και χωρις να γινω προαγγελος κακων, ακουω λιγο συγκεχυμενα και οχι τοσο προχωρημενα πραγματα - οσο θα ηθελα απο τη νεα γενια των "φορητων παραθυρων").

Πλεον android και μονο και κατα πως φαινεται συσκευες οπως το νεξους κανουν τη διαφορα...

Το iphone προσωπικα απορριπτεται μονο και μονο απο την παντελη ελλειψη σωστης αρχικης οθονης (για ημερολογιο κλπ ειδοποιησεις - η παραμετροποιηση με καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν ειναι παιδικη), multitasking με την ορθη σημασια της λεξης, αλλα και μια οθονη που πλεον μου φανταζει ξεπερασμενη (σε απεικονιση, καθαρα λογω αναλυσης - σε αποκριση απλα ειναι αξεπεραστη) - το hardware του iphone δυστυχως πλεον ειναι πισω...

Edited by v@gelis

Ενταξει, το νεξους αν εξαιρεσεις τον "ομορφο" αχταρμα πλαστικων που χρησιμοποιησε παλι η HTC (με καλη συναρμογη δε διαφωνω), που το κανουν να φανταζει ψευτικο παιχνιδακι μπροστα στο hd2, υπερτερει σε ολους τους τομεις απο το hd2 (και κατ'εμε σχεδον παντου κι απο το iphone).

Δεν του λειπει τιποτα.

Φανταστικη οθονη (λιγο oversaturated τα χρωματα, αλλα οπως και να το κανεις χαρμα οφθαλμων) και σε απεικονιση και σε αποκριση και ταχυτατο σε ολους τους τομεις.

Η πλοηγηση στο διαδικτυο ειναι 20% γρηγοροτερη απο αυτη του iphone, ενω αν σε αυτο προσθεσουμε και την περισσοτερη συγκριτικα πληροφορια που βλεπει καποιος καθιστουν την εμπειρια την καλυτερη αυτη τη στιγμη σε συσκευη του ειδους. Οκ, και παλι δεν αγγιζει 100% το smoothness του safari, αλλα και παλι πλεον οι διαφορες ειναι ελαχιστες και συνολικα η υποθεση internet browsing ειναι σαφως ανωτερη και απο το μηλο.

Απο εκει και περα, απειρη μνημη, ενα σταθεροτατο και πληρες λειτουργικο (χωρις τις χαζες ελλειψεις του μηλου, απο αναφορες παραδοσης μεχρι αποστολη αρχειων κλπ κλπ με ενα απλο ρουταρισμα) και μια βιβλιοθηκη εφαρμογων, που πλεον δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αυτη του iphone (ισως μερικες εφαρμογες ελληνικου ενδιαφεροντος να απουσιαζουν και καποια τρισδιαστατα παιχνιδια, αλλα και παλι οι emulators παιζουν εκπληκτικα).

Το hd2 το παλεψα πολυ να το κρατησω για την πρωτη και κυρια συσκευη μου για καθημερινη χρηση.

Με κρεμασε πολλακις, με κουρασε αλλες τοσες με τα τερτιπια των WM κι αποφασισα να αφησω οριστικα πισω την πλατφορμα μετα απο χρονια και τις περισσοτερες αξιολογες συσκευες που την υποστηριζαν, με την ελπιδα να δω κατι ριζοσπαστικο στα 7αρια (αν και χωρις να γινω προαγγελος κακων, ακουω λιγο συγκεχυμενα και οχι τοσο προχωρημενα πραγματα - οσο θα ηθελα απο τη νεα γενια των "φορητων παραθυρων").

Πλεον android και μονο και κατα πως φαινεται συσκευες οπως το νεξους κανουν τη διαφορα...

απλα σε ευχαριστω!! :lol:

αυτα λεω εδω και τοσο καιρο και ηθελα υποστηριξη :rolleyes:

φιλε σεβομαι αυτα που λες γιατι εχεις δουλεψει καλυτερα το λεο ΑΛΛΑ....

πες μου αληθεια απο τους 10 που θα χρησιμοποιησουν μηλο και μετα λεο ποσοι θα τους φανει αρκετα χειροτερο το λεο σε θεμα browsing; ειμαι βεβαιος πανω απο 80%!

επισης εγω περισσοτερα συγκρινα το nexus το οποια πραγματικα και με το flash , με την σταθεροτητα του, την ταχυτητα του ειναι ετοιμο οταν βγει και στην ευρωπη επισημα να τα βαλει με το 3gs!

δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το νεξους αλλα εχω αρκετα(εως πολυ) ασχοληθει με τα android μεσω hero (rooting,flashing moding κλπ)

θα χαιρομουν ειλικρινα να ειναι οντως πολυ δυνατο το νεξους οπως και το νεο μηλο..

καλο για μας θα ηταν,γιατι ο δυνατος ανταγωνισμος,ριχνει και τις τιμες, ανεβαζει και τον πηχυ για μελλοντικες συσκευες αλλα και το market development για αυτες...και αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

κι συγκριτικα με την αγορα και υποστηριξη του μηλου σε εφαρμογες,τα android ειναι πισω πολυ και τα wm απλα εγκαταλλελημενα....

Για τα windows 7 δεν εχετε δικιο. Τα χρησιμοποιω αρκετες μερες τωρα και τα βρισκω καταπληκτικα.

Παρολο που τους εχω δωσει μονο 1G ram και τρεχουν μεσα απο mac ( Fusion), ειναι γρηγορα και σταθεροτατα.

Το Nexus δεν το ξερω.

Δεν μ αρεσει καθολου το interface του και τα γραφικα του ειναι εντελως ακαλαισθητα.

Δευτερον σαν συσκευη υστερει τόσο σε σχεδιασμο οσο και σε ποιοτητα κατασκευης.

Μοιαζει πολυ με το HD1.

Σιγουρα ειναι παναλαφρο αφου στην ουσια το HD2 ειναι σαν εχει δυο λειτουργικα.

Δεν μπορω να πω τιποτα αφου δεν το εχω χρησιμοποιησει. Κρινω μονο μ αυτα που βλεπω.

Και οσα ειπα για το Leo σε σχεση με το iphone, ειναι εντελως αντικειμενικα, για τον απλουστατο λογο οτι ειναι σαν κανω κριση μεταξυ των δυο παιδιών μου.

Αλλωστε δεν εφυγα απο το iphone γιατι δεν μαρεσε σαν συσκευη.

Εχω αναλυσει τους λογους, να μην τους αναφερω και πάλι.

Αυτο το με κρεμασε που ειπε ο φιλος πριν, δεν το δεχομαι οχι μονο για το hd2 αλλα και για το hd1.

Εδω το ξεσχιζαμε στο φλασαρισμα μερα παραμερα σε σημειο που δεν ειχε τιποτα απο την official rom και δουλευε ρολοι.

Δυο μερες τωρα το εχω ξεσχισει, εχει κλησει μονο 5 ωρες που κοιμηθηκα. Εχω φλασαρει δυο διαφορετικες ρομ.

Μαλιστα αυτη την στιγμη δουλευει με backup απο την προηγουμενη ρομ, χαρη στο βελτιομενο SPB backup που εχει upgrade mode για να περνας backup απο την προηγουμενη.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν του λειπει τιποτα.

Απο εκει και περα, απειρη μνημη, ενα σταθεροτατο και πληρες λειτουργικο (χωρις τις χαζες ελλειψεις του μηλου, απο αναφορες παραδοσης μεχρι αποστολη αρχειων κλπ κλπ με ενα απλο ρουταρισμα) και μια βιβλιοθηκη εφαρμογων, που πλεον δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αυτη του iphone (ισως μερικες εφαρμογες ελληνικου ενδιαφεροντος να απουσιαζουν και καποια τρισδιαστατα παιχνιδια, αλλα και παλι οι emulators παιζουν εκπληκτικα).

Με κρεμασε πολλακις, με κουρασε αλλες τοσες με τα τερτιπια των WM και με την απαραδεκτη υλοποιηση της capacitive οθονης με τα 6.5 (η υποθεση εισαγωγη κειμενου εγινε εφιαλτικη. Σε καθε μια λεξη εκανα κι ενα λαθος, οσο καλα κι αν προσπαθησα να σεταρω τη συσκευη μου) κι αποφασισα να αφησω οριστικα πισω την πλατφορμα μετα απο χρονια και τις περισσοτερες αξιολογες συσκευες που την υποστηριζαν, με την ελπιδα να δω κατι ριζοσπαστικο στα 7αρια (αν και χωρις να γινω προαγγελος κακων, ακουω λιγο συγκεχυμενα και οχι τοσο προχωρημενα πραγματα - οσο θα ηθελα απο τη νεα γενια των "φορητων παραθυρων").

Βαγγελη στο μονο που δεν μπορω να εκφερω γνωμη ειναι στην καμερα...

σε σχεση με λεο τι εχεις να πεις;

δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το νεξους αλλα εχω αρκετα(εως πολυ) ασχοληθει με τα android μεσω hero (rooting,flashing moding κλπ)

θα χαιρομουν ειλικρινα να ειναι οντως πολυ δυνατο το νεξους οπως και το νεο μηλο..

καλο για μας θα ηταν,γιατι ο δυνατος ανταγωνισμος,ριχνει και τις τιμες, ανεβαζει και τον πηχυ για μελλοντικες συσκευες αλλα και το market development για αυτες...και αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

κι συγκριτικα με την αγορα και υποστηριξη του μηλου σε εφαρμογες,τα android ειναι πισω πολυ και τα wm απλα εγκαταλλελημενα....

Δημητρη οι εφαμοργες κυλανε με το ρευμα του κοσμου... σιγα σιγα θα ανεβει και το android....

οσο για την υποστηριξη που λες μη γελασουμε τωρα γιατι ξερουμε τι εχει απο πισω το μηλο που δεν μπορει να συγκριθει με τον κολοσσο που ακουει στο ονομα GOOGLE!

απλα σε θεμα υποστηριξης, αναβαθμισεις το googlephone ειναι και θα ειναι πολυ πιο μπροστα!

Edited by nervous

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα αποψε :D

Βαγγελη αυτα που μου λες για το λεο,μου θυμιζουν αυτα που ειχα εντοπισει στην 1η μου επαφη με την συσκευη οταν την ειχα πρωτοπαρει.

τωρα πια με το 2ο μου λεο πλεον,τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην προς το καλυτερο!

αλλη συσκευη αλλα δυνατοτητες αλλω αποδοση και αλλη σταθεροτητα;) ενταξει wm ειναι,δεν το ξεχνω :p

χριστοφορε,δεν επιμενω για τπτ πανω στο νεξους γιατι δεν το εχω καν δει απο κοντα!οποτε ΔΕΝ εχω γνωμη για το τι συσκευη ειναι.αλλα η ενσταση μου για αυτο,ειναι ηδη εκει για το λειτουργικο του(που το εχω δουλεψει παρα πολυ) και μονο για αυτο θα κατσω μακρια του....

Κωστα μου δινεις κουραγιο για τα 7αρια στο λαπτοπ μου...εχω απογοητευτει μεχρι στιγμης με αυτα...

εχω το απολυτο gaming tool για λαπτοπ μου και οι επιδοσες του με τα 7αρια δεν εχουν καμια σχεση με τα vista που ειχε...

ελπιζω με ενα clean instal να κατσουν καλυτερα,αν και ανηταν ετσι απο την αρχη το σωστο,γιατινα μην αναφερεται στις οδηγιες της toshiba που συνοδευαν τα 2 dvd που μου εστειλαν με τα 7αρια?....

edit

πληροφοριακα,απο το λεο μου ποσταρω τοση ωρα..

για την πληκτρολογηση που αναφερες Βαγγελη:)

Edited by zaharakis

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα αποψε :D

Βαγγελη αυτα που μου λες για το λεο,μου θυμιζουν αυτα που ειχα εντοπισει στην 1η μου επαφη με την συσκευη οταν την ειχα πρωτοπαρει.

τωρα πια με το 2ο μου λεο πλεον,τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην προς το καλυτερο!

αλλη συσκευη αλλα δυνατοτητες αλλω αποδοση και αλλη σταθεροτητα;) ενταξει wm ειναι,δεν το ξεχνω :p

χριστοφορε,δεν επιμενω για τπτ πανω στο νεξους γιατι δεν το εχω καν δει απο κοντα!οποτε ΔΕΝ εχω γνωμη για το τι συσκευη ειναι.αλλα η ενσταση μου για αυτο,ειναι ηδη εκει για το λειτουργικο του(που το εχω δουλεψει παρα πολυ) και μονο για αυτο θα κατσω μακρια του....

Κωστα μου δινεις κουραγιο για τα 7αρια στο λαπτοπ μου...εχω απογοητευτει μεχρι στιγμης με αυτα...

εχω το απολυτο gaming tool για λαπτοπ μου και οι επιδοσες του με τα 7αρια δεν εχουν καμια σχεση με τα vista που ειχε...

ελπιζω με ενα clean instal να κατσουν καλυτερα,αν και ανηταν ετσι απο την αρχη το σωστο,γιατινα μην αναφερεται στις οδηγιες της toshiba που συνοδευαν τα 2 dvd που μου εστειλαν με τα 7αρια?....

ακριβως τα ιδια εχω να πω για τα 7αρια!! δεν γινεται με τετοια tools να ειναι χαλια...

Δημητρη δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εκανα και στα 3clear install και σε κανενα δεν ειδα διαφορα.... :( χασιμο χρονου...

αν εχεις την διαθεση ομως δοκιμασε το και εσυ... εμενα παντοσ μου φαινονται πιο πολυ για φρου-φρου και αρωματα :lol:

για το nexus και το android 2.1 απλα κρατα μικρο καλαθι!! δοκιμασε το και τα ΛΕΜΕ :X

Δημητρη απο οτι φαινεται σε προλαβαινω σε ταχυτητα με το 3gs!!

αχαχαχαχαχαχ :lol::p

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !!

Βαγγελη στο μονο που δεν μπορω να εκφερω γνωμη ειναι στην καμερα...

σε σχεση με λεο τι εχεις να πεις;

Μια απο τα ιδια, σχεδον η ιδια αποδοση...

@ Δημητρη.

Πραγματικα αξιζει τον κοπο να δωσεις λιγο χρονο στο νεξους, θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.

Ακουω πολλους να λενε οτι το android ειναι παιδικο λειτουργικο, αλλα δε μπορω παρα να διαφωνησω καθετα. Ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο, οι ελλειψεις των πρωτων εκδοσεων αποτελουν παρελθον κι η google δειχνει να το εχει παρει παραπανω απο ζεστα, στηριζοντας το με καθε τροπο.

Πραγματικα, κι εγω παιζοντας παλιοτερα με τα magic, hero, για λιγες μερες, δεν καταφερα να ανιχνευσω και να αφουγκραστω το potential του λειτουργικου.

Ειχα κι εγω, αλλωστε, την εντυπωση, πως η βιβλιοθηκη εφαρμογων του ειναι σε νηπιακο σταδιο.

Αμ δε. Τα περισσοτερα απο τα εργαλεια που χρειαζομαι ειναι εκει, τα περισσοτερα απο ποτε χωρις καμια χρεωση (οκ, αν πω οτι μου λειπουν π.χ. εφαρμογες τυπου gazzetta.gr για να διαβαζω τα πρωτοσελιδα των αθλητικων με τον καφε μου - και κατα συνεπεια δεν κανω τη δουλεια μου θα εθελοτυφλω - φυσικα δε συζητω καν για τις ανοητες εφαρμογες επιδειξης που βριθουν στο μηλο).

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned