foxx Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Διαφωνω, πρεπει να μεινει ολος ο τιτλος. Γιατι αυτο που μας ενωνει κυριως ειναι η προελευση μας (λεγε με WM) και η σημερινη κατασταση μας (λεγε με iPhone). Να σου πω την αλήθεια Κώστα, πιστεύω πως λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του συγκεκριμένου thread ανάμεσα σε χρήστες (νυν ή τέως) τόσο του iPhone όσο και των WM, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη η ιδέα του avid, η μετονομασία δηλαδή του thread σε κάτι γενικότερο όπως για παράδειγμα "περί ανέμων και υδάτων για χρήστες WM και iPhone". Έτσι τουλάχιστον δεν θα αποκλείει (λεκτικά και μόνο) ακόμα και αυτούς που μετακινήθηκαν ή θα μετακινηθούν προς το άλλο ...στρατόπεδο, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω πως ίσως προσθέσει λίγο περισσότερη καλώς νοούμενη "ίντριγκα" στην παρέα, και θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους φίλους εκατέρωθεν. Και αν με την βοήθεια κάποιου moderator γίνει και sticky thread θα είναι ακόμα καλύτερα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Να σου πω την αλήθεια Κώστα, πιστεύω πως λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του συγκεκριμένου thread ανάμεσα σε χρήστες (νυν ή τέως) τόσο του iPhone όσο και των WM, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη η ιδέα του avid, η μετονομασία δηλαδή του thread σε κάτι γενικότερο όπως για παράδειγμα "περί ανέμων και υδάτων για χρήστες WM και iPhone". Έτσι τουλάχιστον δεν θα αποκλείει (λεκτικά και μόνο) ακόμα και αυτούς που μετακινήθηκαν ή θα μετακινηθούν προς το άλλο ...στρατόπεδο, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω θα προσθέσει λίγη περισσότερη καλώς νοούμενη "ίντριγκα" στην παρέα, και θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους φίλους εκατέρωθεν. Και αν με την βοήθεια κάποιου moderator γίνει και sticky thread θα είναι ακόμα καλύτερα. :) κατα την γνωμη μου παντα,θα ελεγα να μεινει ως εχει:) ουτως η αλλως ετσι ξεκινησε και εδεσε και ετσι το ξερουμε ολοι μας :) τι και αν γραφουν πριν,νυν,τωρινοι χρηστες wm η iphone users :) το θεμα ειναι το τι γινεται μεσα σε αυτο το thread (της πτανας :lol:) την ιδια αγαπη για το σπορ εχουμε ολοι μας και φυσικα χαιρομαστε το τελειο κλιμα της μοναδικης παρεας που εχει δημιουργηθει σε αυτο :) και για να μην χανουμε τον ειρμο:happy: 1. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, που να μαγειρεύει συχνά, να καθαρίζει το σπίτι και να έχει μια δουλειά 2. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να σε κάνει να γελάς . 3. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα στην οποία μπορείς να βασιστείς και να μην σου λεει ψέματα 4. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να λατρεύει να σου κάνει έρωτα . . . . . . . . . . . . . . . 5. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτές οι τέσσερις γυναίκες να μην γνωρίζονται μεταξύ τους. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 το θεμα ειναι το τι γινεται μεσα σε αυτο το thread (της πτανας ) την ιδια αγαπη για το σπορ εχουμε ολοι μας και φυσικα χαιρομαστε το τελειο κλιμα της μοναδικης παρεας που εχει δημιουργηθει σε αυτο :) Δεν έχεις άδικο, έτσι είναι. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Τα περί αλλαγής ονομασίας πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τα επιμεληθεί ο «νονός» του θέματος.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Θα συμφωνήσω με τον "νονό" του θέματος, τον κ.Πτέραρχο, να μην αλλάξει το θεματάκι μας... Μα σκεφτείτε και το άλλο.. Άντε μετά να αλλάζουμε τις υπογραφές μας...! :lol: Την καλημέρα μου! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ναι ρε οχι, τι να αλλαξει ονομα τωρα;; Οτι ειπε, εγραψε :) Στο iTunes αν εχεις ενα φακελο με σειρες και προσθεσεις ας πουμε καποια επεισοδια, για να τα κανεις import, τι κανεις; Γιατι εκανα ολο το φακελο και 2πλοπερασε τα υπολοιπα. Ρε γαμwτο αυτο νομιζω δε γινοταν.. Το ιδιο ισχυει και με τα τραγουδια. Κατι θα εκανα σε κπ ρυθμιση.. Και εκει που νομιζα οτι το iTunes το "ειχα".. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Λοιπον, ως "νονος" του thread και λαμβανοντας σοβαρα υποψιν ολες τις αποψεις, θα συμφωνησω τελικα με την αποψη του "γηραιοτερου" :p αλλα και αυτην της πλειοψηφιας και αποφασιζω εντελως "δημοκρατικα" και "συλλογικα" (για να ειμαστε και στο πνευμα της εποχης) να παραμεινει ο τιτλος ΩΣ ΕΧΕΙ. :rolleyes: Εξαλλου το thread ειναι ανοικτο σε ολους, γραφει οποιος θελει και οτι θελει (στα πλαισια των ΟΠΧ και της καλης συμπεριφορας, χωρις μεχρι στιγμης ιχνη λογοκρισιας, κακης κριτικης και με αισθημα φιλιας. :D Συνεχιστε λοιπον ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Teisos, απάντηση δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω γιατί το θέμα του iTunes δεν το πολυκατέχω... :( Κάτι άλλο, με θέματα έχετε ασχοληθεί καθόλου στο μηλόφωνο? Στα θέματα του Cydia εννοώ....:wacko: Λοιπον, ως "νονος" του thread και λαμβανοντας σοβαρα υποψιν ολες τις αποψεις, θα συμφωνησω τελικα με την αποψη του "γηραιοτερου" :p αλλα και αυτην της πλειοψηφιας και αποφασιζω εντελως "δημοκρατικα" και "συλλογικα" (για να ειμαστε και στο πνευμα της εποχης) να παραμεινει ο τιτλος ΩΣ ΕΧΕΙ. :rolleyes: Εξαλλου το thread ειναι ανοικτο σε ολους, γραφει οποιος θελει και οτι θελει (στα πλαισια των ΟΠΧ και της καλης συμπεριφορας, χωρις μεχρι στιγμης ιχνη λογοκρισιας, κακης κριτικης και με αισθημα φιλιας. :D Συνεχιστε λοιπον ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ :lol: :lol: Α ρε Κώστα...! :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ναι ρε οχι, τι να αλλαξει ονομα τωρα;; Οτι ειπε, εγραψε :) Στο iTunes αν εχεις ενα φακελο με σειρες και προσθεσεις ας πουμε καποια επεισοδια, για να τα κανεις import, τι κανεις; Γιατι εκανα ολο το φακελο και 2πλοπερασε τα υπολοιπα. Ρε γαμwτο αυτο νομιζω δε γινοταν.. Το ιδιο ισχυει και με τα τραγουδια. Κατι θα εκανα σε κπ ρυθμιση.. Και εκει που νομιζα οτι το iTunes το "ειχα".. το πιο λογικο ειναι να εχεις κανει drug and drop τα αρχεια που περασες μεσα σε καποιες λιστες και οχι στον γενικο φακελο του itunes... η κατι τετοιο αν το λεω καλα... τσεκαρε τις playlists σου και κοιτα αν εχεις τα αρχεια που περασες τελευταια στον ιδιο φακελο ολα.. δλδ αν περασες 10 mp3s απο εναν φακελο απο τον υπολογιστη σου και μετα κατα λαθος μετεφερες τα τραγουδια καπου αλλου (copy) καταλαθος και τα ξαναπερασες απο το αλλο directory τοτε θα στα εμφανισει διπλα...γιατι τα διαβαζει απο διαφορετικες τοποθεσιες....:O δεν ξερω αν στο εξηγω σωστα για να σε βοηθησω η σε μπερδευω παραπανω... παντως μια φορα την πατησα εγω ετσι απο καποια βιντεος που ειχα μετατρεψει ... οποτε για να μην τα ψαχνω ενα ενα τα εσβησα ολα και τα περασα απο την αρχη ...:O:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Τα περί αλλαγής ονομασίας πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τα επιμεληθεί ο «νονός» του θέματος.:) Εδω κάνετε όλοι ένα λάθος γιατι δεν γνωρίζετε οτι η ιδέα γι᾽αυτό το φόρουμ ήταν δικιά μου:p αλλα την υλοποίησε ο ktsak γιατι δεν είχα την δυνατότητα ν᾽ ανοίξω νέο θέμα. Ηταν την εποχη που γεμιζαμε το thread του HD με μηνυματα που αφορουσαν το iphone και λογικά σβυνονταν απο τους διαχειριστές. Οπότε είπα να δημιουργήσουμε ενα ξεχωριστό φορουμ για να μην χαθούμε οι πρωην χρηστες HTC HD που ειχαμε φτιαξει μια καλη παρέα για περισσότερο απο ενα χρόνο. Το να αλλαχθει ο τίτλος δεν ειναι πρόβλημα αλλά θα πρεπει να εχει κάτι σχετικό με iPhone & Mac και φυσικά να παραμεινει σ᾽αυτην την ενότητα γιατι μεσα εδω εκτός από τις πλάκες υπάρχουν πολυ ενδιαφεροντα πράγματα για τα προαναφερθεντα και μάλιστα φρέσκα:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 το πιο λογικο ειναι να εχεις κανει drug and drop τα αρχεια που περασες μεσα σε καποιες λιστες και οχι στον γενικο φακελο του itunes... η κατι τετοιο αν το λεω καλα... τσεκαρε τις playlists σου και κοιτα αν εχεις τα αρχεια που περασες τελευταια στον ιδιο φακελο ολα.. δλδ αν περασες 10 mp3s απο εναν φακελο απο τον υπολογιστη σου και μετα κατα λαθος μετεφερες τα τραγουδια καπου αλλου (copy) καταλαθος και τα ξαναπερασες απο το αλλο directory τοτε θα στα εμφανισει διπλα...γιατι τα διαβαζει απο διαφορετικες τοποθεσιες....:O δεν ξερω αν στο εξηγω σωστα για να σε βοηθησω η σε μπερδευω παραπανω... Κατάλαβα ακριβώς τι λες. Οχι, αυτο δεν εγινε εδω. Τελικα, ομως, το να προσθετεις καποια πραγματα σε ενα φακελο τον οποιο εχεις κανει και προηγουμενως import, και να ξανακανεις import δε δημιουργει κανενα προβλημα,, προσθετει μονο τα κινουρια στοιχεια δηλαδη, no duplicates there. Μια απορια που προεκυψε ειναι, αν εχεις το ιδιο τραγουδι σε 2 paths, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος, να ξεφορτωθεις το ενα. Αν σβησεις απλα απο τον ενα φακελο το ενα επειτα θα σου βγει με θαυμαστικο και πρεπει να το κανεις και απο το iTunes delete. Ο αλλος ειναι να το σβησεις απο το iTunes και να σου μεινει στο pc. Αλλα αυτο δε μας ικανοποιει εμας τους ψειρες.. Γιατι (ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ) να μην εσβηνε με delete ή shift+delete και το τραγουδι απο το σκληρο το iTunes. (αυτο το κανει μονο σε οσα ειναι στο φακελο iTunes music library, νομιζω ή κατι τετοιο..)(εγω για την ιστορια, δε βαζω τα τραγουδια πουθενα, οπως λες εδω: ...που περασες τελευταια στον γενικο φακελο του itunes... Τα εχω δηλαδη σε ενα φακελο (σε εξωτερικο σκληρο) και προσθαφαιρωντας πραγματα, τον κανω ξανα import. Ολο το φακελο. Ετσι και τις σειρες/ music videos. Μηπως η λυση ειναι να τα βαλω στο iTunes music φακελο; What the hell?Μπρεδευτηκα Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Κατάλαβα ακριβώς τι λες. Οχι, αυτο δεν εγινε εδω. Τελικα, ομως, το να προσθετεις καποια πραγματα σε ενα φακελο τον οποιο εχεις κανει και προηγουμενως import, και να ξανακανεις import δε δημιουργει κανενα προβλημα,, προσθετει μονο τα κινουρια στοιχεια δηλαδη, no duplicates there. Μια απορια που προεκυψε ειναι, αν εχεις το ιδιο τραγουδι σε 2 paths, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος, να ξεφορτωθεις το ενα. Αν σβησεις απλα απο τον ενα φακελο το ενα επειτα θα σου βγει με θαυμαστικο και πρεπει να το κανεις και απο το iTunes delete. Ο αλλος ειναι να το σβησεις απο το iTunes και να σου μεινει στο pc. Αλλα αυτο δε μας ικανοποιει εμας τους ψειρες.. Γιατι (ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ) να μην εσβηνε με delete ή shift+delete και το τραγουδι απο το σκληρο το iTunes. (αυτο το κανει μονο σε οσα ειναι στο φακελο iTunes music library, νομιζω ή κατι τετοιο..)(εγω για την ιστορια, δε βαζω τα τραγουδια πουθενα, οπως λες εδω: Τα εχω δηλαδη σε ενα φακελο (σε εξωτερικο σκληρο) και προσθαφαιρωντας πραγματα, τον κανω ξανα import. Ολο το φακελο. Ετσι και τις σειρες/ music videos. Μηπως η λυση ειναι να τα βαλω στο iTunes music φακελο; What the hell?Μπρεδευτηκα εγω εχω εναν φακελο iphone synch stuff και μεσα υποφακελους με music/videos/photos ετσι οτι θελω να περασω στο μηλο,τα περναω πρωτα στον αναλογο φακελο/directory αυτου του φακελου και μετα τα κανω drug and drop στο αναλογο μερος του itunes;) ετσι ποτε δεν χανω αρχεια απο τον υπολογιστη μου αν κατι σβησω κατα λαθος απο το itunes,απλα σβηνονται μεσα σπο τον φακελο αυτο που απλα τα εχω αντιγραψει μονο και μονο για να τα συγχρονιζω με το μηλο :) ps ετσι μου αρεσει το drug :p Εδω κάνετε όλοι ένα λάθος γιατι δεν γνωρίζετε οτι η ιδέα γι᾽αυτό το φόρουμ ήταν δικιά μου αλλα την υλοποίησε ο ktsak γιατι δεν είχα την δυνατότητα ν᾽ ανοίξω νέο θέμα. αρα ειστε κουμπαροι :blink: εσυ γεννας ο Κωστης βαπτιζει :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Λοιπον, το διορθωνω μια και οντως η ιδεα ηταν του te_salat (δικην σκιώδη νονού) :whistle:, ως "επισημος νονος" του thread και λαμβανοντας σοβαρα υποψιν ολες τις αποψεις, θα ζητησω ως αρμοδιος την συγκαταθεση του να συμφωνησουμε τελικα με την αποψη του "γηραιοτερου" :p αλλα και αυτην της πλειοψηφιας και τελικα να αποφασισουμε εντελως "δημοκρατικα" και "συλλογικα" (για να ειμαστε και στο πνευμα της εποχης) να παραμεινει ο τιτλος ΩΣ ΕΧΕΙ. :rolleyes: Εξαλλου το thread ειναι ανοικτο σε ολους, γραφει οποιος θελει και οτι θελει (στα πλαισια των ΟΠΧ και της καλης συμπεριφορας, χωρις μεχρι στιγμης ιχνη λογοκρισιας, κακης κριτικης και με αισθημα φιλιας. :D Συνεχιστε λοιπον ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ :lol: Νομιζω :hunter:οτι τωρα καλυψαμε ολους τας παραμετρους :thanks: :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 εγω εχω εναν φακελο iphone synch stuff και μεσα υποφακελους με music/videos/photos ετσι οτι θελω να περασω στο μηλο,τα περναω πρωτα στον αναλογο φακελο/directory αυτου του φακελου και μετα τα κανω drug and drop στο αναλογο μερος του itunes;) ετσι ποτε δεν χανω αρχεια απο τον υπολογιστη μου αν κατι σβησω κατα λαθος απο το itunes,απλα σβηνονται μεσα σπο τον φακελο αυτο που απλα τα εχω αντιγραψει μονο και μονο για να τα συγχρονιζω με το μηλο :) ps ετσι μου αρεσει το drug :p hehe.. Εγω, εχω ολη τη μουσικη και δε θελω να φτιαξω και αλλο φακελο μιας και αφενος διορθωνω τα tags μεσω iTunes και εχω επιλεξει, να κανει και τις αλλαγες και στα πρωτοτυπα, αφετερου ειναι γυρω στα 60GB και δεν ειμαι γενικα στεναχωρα στους σκληρους. Ωστοσο, θελω να σβηνονται και απο το φακελο οταν σβηνω κατι απο το iTunes! Πως γενειν αυτο; ( ) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εδω κάνετε όλοι ένα λάθος γιατι δεν γνωρίζετε οτι η ιδέα γι᾽αυτό το φόρουμ ήταν δικιά μου:p αλλα την υλοποίησε ο ktsak γιατι δεν είχα την δυνατότητα ν᾽ ανοίξω νέο θέμα. Ηταν την εποχη που γεμιζαμε το thread του HD με μηνυματα που αφορουσαν το iphone και λογικά σβυνονταν απο τους διαχειριστές. Οπότε είπα να δημιουργήσουμε ενα ξεχωριστό φορουμ για να μην χαθούμε οι πρωην χρηστες HTC HD που ειχαμε φτιαξει μια καλη παρέα για περισσότερο απο ενα χρόνο. Το να αλλαχθει ο τίτλος δεν ειναι πρόβλημα αλλά θα πρεπει να εχει κάτι σχετικό με iPhone & Mac και φυσικά να παραμεινει σ᾽αυτην την ενότητα γιατι μεσα εδω εκτός από τις πλάκες υπάρχουν πολυ ενδιαφεροντα πράγματα για τα προαναφερθεντα και μάλιστα φρέσκα:D Λοιπον, το διορθωνω μια και οντως η ιδεα ηταν του te_salat (δικην σκιώδη νονού), ως "επισημος νονος" του thread και λαμβανοντας σοβαρα υποψιν ολες τις αποψεις, θα ζητησω ως αρμοδιος την συγκαταθεση του να συμφωνησουμε τελικα με την αποψη του "γηραιοτερου" :p αλλα και αυτην της πλειοψηφιας και τελικα να αποφασισουμε εντελως "δημοκρατικα" και "συλλογικα" (για να ειμαστε και στο πνευμα της εποχης) να παραμεινει ο τιτλος ΩΣ ΕΧΕΙ. :rolleyes: Εξαλλου το thread ειναι ανοικτο σε ολους, γραφει οποιος θελει και οτι θελει (στα πλαισια των ΟΠΧ και της καλης συμπεριφορας, χωρις μεχρι στιγμης ιχνη λογοκρισιας, κακης κριτικης και με αισθημα φιλιας. :D Συνεχιστε λοιπον ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ :lol: Νομιζω οτι τωρα καλυψαμε ολους τας παραμετρους Τα ρεστα μου....:) Συνεχιζουμε ακαθεκτοι μιας και το καταστατικο,μετα την τροποποιηση,ειναι ετοιμο!!! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Τα ρεστα μου....:) Συνεχιζουμε ακαθεκτοι μιας και το καταστατικο,μετα την τροποποιηση,ειναι ετοιμο!!! και εχει και την παμψηφει στηριξη των μελων του :lol::lol: η μηπως διαφωνει κανεις?? :mad::mad::D:p:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 το πιο λογικο ειναι να εχεις κανει drug and drop τα αρχεια που περασες μεσα σε καποιες λιστες και οχι στον γενικο φακελο του itunes... η κατι τετοιο αν το λεω καλα... τσεκαρε τις playlists σου και κοιτα αν εχεις τα αρχεια που περασες τελευταια στον ιδιο φακελο ολα.. δλδ αν περασες 10 mp3s απο εναν φακελο απο τον υπολογιστη σου και μετα κατα λαθος μετεφερες τα τραγουδια καπου αλλου (copy) καταλαθος και τα ξαναπερασες απο το αλλο directory τοτε θα στα εμφανισει διπλα...γιατι τα διαβαζει απο διαφορετικες τοποθεσιες....:O δεν ξερω αν στο εξηγω σωστα για να σε βοηθησω η σε μπερδευω παραπανω... παντως μια φορα την πατησα εγω ετσι απο καποια βιντεος που ειχα μετατρεψει ... οποτε για να μην τα ψαχνω ενα ενα τα εσβησα ολα και τα περασα απο την αρχη ...:O:O Δημήτρη έλυσες το θέμα του συγχρονισμού και κελαϊδάς τώρα :lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 και εχει και την παμψηφει στηριξη των μελων του :lol::lol: η μηπως διαφωνει κανεις?? :mad::mad::D:p:happy: Για ποιό θέμα πρέπει να δώσω τη συγκαταθεσή μου? Είχα δουλειά και έχω χάσει επεισόδια. Μια σύντομη περίληψη κάποιος για να ψηφίσω κι εγώ !!!!! :lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δημήτρη έλυσες το θέμα του συγχρονισμού και κελαϊδάς τώρα :lol::lol::lol: τωρα που λυθηκε αυτο Κωστη ειμαι ετοιμος και διαθεσιμος για καθε βοηθεια που θα μπορουσα να δωσω :D συγχρονιζω με gmail και outlook ετσι απλα και ευκολα :rolleyes: οταν σας τα λεγα δεν με πιστευατε :p:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 τωρα που λυθηκε αυτο Κωστη ειμαι ετοιμος και διαθεσιμος για καθε βοηθεια που θα μπορουσα να δωσω :D συγχρονιζω με gmail και outlook ετσι απλα και ευκολα :rolleyes: οταν σας τα λεγα δεν με πιστευατε :p:p Εσύ έλεγες ότι γίνεται κι εμείς σου λέγαμε ότι δεν γίνεται και ήμασταν έτοιμοι να το κοπανήσουμε στον τοίχο!!!! Εεεεε ρεεεε ξύλο που θέλεις :lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Επιτέλους πήρα και γω πίσω το iMac από το service. Να δούμε τώρα αν λύθηκε το πρόβλημα. Την καλησπέρα μου:) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Για ποιό θέμα πρέπει να δώσω τη συγκαταθεσή μου? Είχα δουλειά και έχω χάσει επεισόδια. Μια σύντομη περίληψη κάποιος για να ψηφίσω κι εγώ !!!!! :lol: Τέθηκε ένα θέμα με τον τίτλο του θέματος, Κώστα.. Αλλά αποφάσισαν οι νονοί του θέματος να μην αλλάξει τίποτα! Επιτέλους πήρα και γω πίσω το iMac από το service. Να δούμε τώρα αν λύθηκε το πρόβλημα. Την καλησπέρα μου:) Καλώς τον δέχτηκες πίσω! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Τέθηκε ένα θέμα με τον τίτλο του θέματος, Κώστα.. Αλλά αποφάσισαν οι νονοί του θέματος να μην αλλάξει τίποτα! :) Συμφωνώ απόλυτα.!!!! Κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του Τίτλου θα με βρεί Αντιμέτωπο :lol::lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μια ερώτηση πρός όλους τους έμπειρους Mac - ακες η Mac users:lol: Εχω ένα προβληματάκι με την official εφαρμογή mail των mac. Συγκεκριμένα έχω σετάρει πάνω της τον λογαριασμό μου στο Gmail και όταν στέλνω καποιο mail, αργεί πολύ να κάνει mail activation για να φυγει. Βγάζει κλεψύδρα ανεξάρτητα το μεγεθος του mail, η αν έχει επισυναπτώμενα κλπ. Ειναι σπαστικό γιατι μου θυμιζει άλλες εποχές. Δοκίμασα και μεσω του Entourage (το αντίστοιχο του outlook για mac) και φεύγει σφαίρα. Θα το χρησιμοποιούσα σαν default για τα mail μου, αλλά εκεί υπάρχει άλλο πρόβλημα αφου δεν υπάρχει επιλογή στο iTunes Mac για συχρονισμό και δεν μπορω κάν να βάλω τις επαφές μου εκτός κι αν βρω το αρχειάκι που ειχα backup επαφων οταν χρησιμοποιουσα windows. Εκτός του προβλήματος της αργοπορείας στην αποστολή, το mail των MAC δεν μ αρεσει και σαν σχεδιασμός. Δεν έχει καθόλου επαγγελματικό profile. Εχετε να μου προτίνετε κάτι άλλο; Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα του συχρονισμού σαφως και θα προτιμούσα το Entourage , το οποίο ειναι πιο σοβαρό και πλήρες αφου σε μια οθονη εχεις όλες τις πληροφορίες σου, Δηλαδη mail, contacts, calendar, task - Todo Και αν δειτε στο Activity monitor χρησιμοποιεί ελάχιστη μνημη. Χρειάζεται μονο να ρυθμιστει να ανοιγει στο login. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 sorry Κωστα, not a clue για mac. προσπαθω ομως τωρα εγω να καταλαβω τι μπορει να οθησει κπ να αφησει το λεο και να παει στο F1. Οχι οτι τα ξερω και απο πρωτο χερι, αλλα θελω να μου παρουσιασει κπ μια λογικη. Δημητρη; ( για δωσε τα φωτα σου λιγο) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts