Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλά εννοείται. Όπως είπα, αν έχει πρόβλημα δε σκοπεύω να το κρατήσω. Θα φύγει όσο είναι καιρός. Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι ότι αν εν τέλει είναι hardware issue και καταφέρουν να το λύσουν, αυτό θα γίνει σιωπηλά σε επόμενες παρτίδες από τις οποίες μαγικά το πρόβλημα θα έχει εξαφανιστεί. Και το να είμαι τότε με συσκευή με πρόβλημα δεν το θέλω καθόλου.

Θέλω να θυμίσω και κάτι άλλο που είναι λίγο σχετικό.

Τα τελευταία iMac όταν πρωτοβγήκαν είχαν το πρόβλημα με το screen flickering. Τα περισσότερα review sites επέμεναν ότι επρόκειτο για hardware issue και έγραφαν ατελείωτα κατεβατά για το major fail της Apple, για πιθανές ανακλήσεις κ.λ.π. Πολλοί έσπευσαν και αντικατέστησαν εντός εγγύησης τα iMacs τους και γενικά είχε επικρατήσει ένας πανικός γιατί εκεί μιλούσαμε κιόλας για 1500+ ευρώ. Δύο Software Updates μετά εντός ενάμισι μήνα το πρόβλημα διορθώθηκε. Δεν ήταν βέβαια 1.7 εκατομμύρια οι πωλήσεις των iMac σε 3 μέρες αλλά το πρόβλημα υπήρχε στην αρχή σε πολλές συσκευές. Αυτό το αναφέρω έτσι για την ιστορία...

Edited by CarpeNoctum

Σημερα μια και πηρα στα χερια μου το Legend ειπα να προσομοιασω και σαυτο το προβλημα της απωλειας σηματος. Σημειωτεον οτι το εκανα και στο 3GS μου που δεν φοραει καν ios 4.0 αλλα 3.1.2. Τελικα και στο 3GS αλλα και στο Legend το προβλημα υπαρχει. Δειτε
το HTC legend :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ετσι ειναι κωστα και το δικο μου gs εχει μια μικρη απωλεια (3.1.2)αλλα και το desire τωρα που το δοκιμαζω πεφτει επισης

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ενα απο αυτα που μ αρεσουν στην συσκευη ειναι το αλουμινιο.

Το να το κρυβουν με μια πλαστικουρα που αυξάνει τον ογκο δεν λεει τιποτα. Ασε που μετα μοιαζει στο 3GS.

Τι να πω δεν ξεκινησε καλα το πραγμα. Φυσιολογικα μετα απο τοσο ντορο θα επρεπε ο κοσμος να σταματησει να αγορασει ωστε να αναγκασει την εταιρεια να κινηθει.

@@@Edit

Κωστα το πειραμα αυτο το εκανα απο την πρωτη μερα. Πτωση ειχα σε σημειο προβληματικο. Σε οποιοδηποτε αλλο σημειο να το κανω δεν πεφτει ουτε μια γραμμη.

Ειδικα μ ενα radio που φορεσα προχθες δεν πεφτει ουτε στο σημειο που τραβηξα το βιντεακι.

ΕΔΩ ομως δεν μιλαμε για πτωση αλλα για διακοπη και προβλημα στο wifi.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Ειμαι 35 βδομαδα κατασκευης κ τετοιο προβλημα με απωλεια σηματος δεν εχω. Δοκιμασα 2 λεπτα να σφικταγκαλιαζω το 3gs μου κ το σημα δεν εδειχνε να μεταβαλεται. Δε φοραει θηκη σιλικονης. Το εχω σε δερματινη θηκη οποτε το ειχα με γυμνα χερια. Ο παροχος μου ειναι βονταφον. Εγω αυτο το κουλο που εχω παρατηρησει κ στα 2 3gs που ειχα με τον συγκεκριμενο παροχο ειναι οτι υπαρχουν φορεδ που ενω εχω σημα 3g κ σερφαρω μια χαρα ξαφνικα το 3g χανεται και παω σε gprs... Κ επισης υπαρχουν φορες στο σπιτι που μπορει να το εχω κοντα στο παραθυρο χωρις να το εχω στα χερια μου κ δεν εχω καν σημα. Με εχει ξενερωσει ο παροχος μου. Σκεψου να εχεις συσκευη που να εχει προβλημα στο σημα... Παιδια ελπιζω νς λυθει συντομα το προβλημα στους ηδη εχοντες iphone 4 και να διορθωθει αν τελικα ειναι προβλημα hardware οταν θα ρθει ελλαδα. Κλμρ σε ολους.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Σημερα μια και πηρα στα χερια μου το Legend ειπα να προσομοιασω και σαυτο το προβλημα της απωλειας σηματος. Σημειωτεον οτι το εκανα και στο 3GS μου που δεν φοραει καν ios 4.0 αλλα 3.1.2. Τελικα και στο 3GS αλλα και στο Legend το προβλημα υπαρχει. Δειτε
το HTC legend :confused:

Κωστα το προβλημα στο iphone 4 ειναι πολυ μεγαλυτερο. πεφτουν οι κλησεις συνεχως. οταν κρατησεις το τηλεφωνο για 20 δευτερολεπτα παεις σε no service κατευθειαν. ασε που δεν φορτωνει ουτε ο safari... :ninja:

περιμενουμε την apple.... ελπιζω απλα να μην προσπαθει να κανει μια σιωπηλη αντικατασταση των τηλεφωνων που εχουν το προβλημα.

Παιδιά καλησπέρα. Λοιπόν επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με το iPhone 3GS μου στο οποίο έχω περασμένη την έκδοση 4 του λειτουργικού. Με full σήμα 3G εάν καλυψετε την δεξιά κάτω πλευρά της συσκευής με την παλάμη σας θα δείτε δραματική πτώση στην ένδειξη τους σήματος. Εμένα τουλάχιστον στο σημείο που πραγματοποίησα το τεστ έπεσε στην μια μπαρα και αλλάξε η ένδειξη απο 3G σε GPRS. Δεν γνωρίζω εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο και πριν την 4 καθώς δεν είχα κάνει τον έλεγχο εώς τώρα. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα. Βέβαια αυτό ίσως να αναπτερώνει τις ελπίδες ότι το πρόβλημα δεν είναι hardware related. Παρακαλώ ενημερώστε με οποίος γνωρίζει εάν το baseband chip που σχετίζεται με το RF στο 3GS είναι το ίδιο η τουλάχιστον της ίδιας αρχιτεκτονικής με αυτό του iPhone 4. Εάν δεν είναι το ίδιο τότε είναι δυνατό να αποκλείσουμε το γεγονός να ωφείλεται η πτώση σήματος σε προβληματικό hardware. Αδύνατο να πιστέψω πως δυο γενιές κινητών να έχουν το ίδιο hardware πρόβλημα χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό. Για μένα η τοποθέτηση της κεραίας περιμμετρικα στο iPhone 4 ίσως να επειδεινωσε το ήδη υπάρχον θέμα το οποίο και προφανώς εμφανίζεται σε μικρότερο η μεγαλύτερο βαθμό σε όλα τα κινητά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Είμαι πολύ επιφυλακτικος φίλε Νίκο. Να συμφωνήσουμε σε κάτι όμως. Το μέγεθος της μεταβολής στην ένδειξη της έντασης του σήματος - μεγάλη συζήτηση χωράει στο κατά πόσο μια τέτοια ένδειξη είναι αξιόπιστη και μπορεί να χαρακτηρίσει την ποιότητα της επικοινωνίας - μπορεί να ωφείλεται σε συνδυασμό πολλών παραγόντων όπως για παράδειγμα :

1) αλγόριθμος επιλογής κυψέλλης και τα κριτήρια που ακολουθούνται για αυτήν την επιλογή

2) ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση της κεραίας η οποία σχετίζεται και με την παραμορφωση του σήματος - μείωση του snr - εξαιτίας τις επαφής με το ανθρώπινο σώμα που αποτελεί καλό αγωγό.

3) η αρχιτεκτονική του δικτύου κινητής και η δυνατότητα αυξομειωσης της εκπεμπομενης ισχύος που λαμβάνει ο σταθμός βάσης.

Με λίγα λόγια μετά απο όλα όσα έχουν γραφτεί, πιστεύω πλέον πως το πρόβλημα προφανώς και δεν σχετίζεται μόνο με το iPhone 4 αλλά ενδεχομένως να εμφανίζεται εντονότερα σε αυτό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλά κι εγώ επιφυλακτικός είμαι. Διαβάζω όλο το thread τώρα...

Βρε, λέτε;

Δείτε εδώ:http://www.macrumors.com/2010/06/30/one-possible-iphone-4-antenna-fix-with-mixed-results/

και εδώ:http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=955742&page=2

Εγω δε νομιζω οτι εχει σχεση με το SIM tray. Τι και αν ακουμπαει η SIM στο SIM tray ? Αφου ειναι πλαστικο. Η οχι ? Καποιος να μας το επιβεβαιωσει :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Εγω δε νομιζω οτι εχει σχεση με το SIM tray. Τι και αν ακουμπαει η SIM στο SIM tray ? Αφου ειναι πλαστικο. Η οχι ? Καποιος να μας το επιβεβαιωσει :worry:

ακριβως... κανενα θεμα με το sim tray! δοκιμασμενο...

Κώστα αν κατάλαβα καλά είναι μεταλλικό. Όπως γράφουν, το τσιπάκι της σιμ, ακουμπάει το sim tray που είναι μεταλλικό και αυτό με τη σειρά την κεραία. Όταν πιάνεις με τα χέρια την κεραία γίνεται βραχυκύκλωμα. Αυτό υποστηρίζουν.

Μιά ερώτηση παίδες:

Στο MacBookPro το Safari δεν μου παίζει τα video στο YouTube, ενώ το Firefox τα παίζει.

Ξέρει κανείς γιατί?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Κώστα αν κατάλαβα καλά είναι μεταλλικό. Όπως γράφουν, το τσιπάκι της σιμ, ακουμπάει το sim tray που είναι μεταλλικό και αυτό με τη σειρά την κεραία. Όταν πιάνεις με τα χέρια την κεραία γίνεται βραχυκύκλωμα. Αυτό υποστηρίζουν.

οποτε αν ισχυει κατι τετοιο τι θα μπορουσε να γινει για να υφεθει-εξαληφθει το προβλημα?

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

δεν το νομιζω ρε Νικο. όμως και αυτο να συμβαινει παλι ειναι κατι που δεν πρεπει να το λυσω εγω αλλα αυτοι :lol:

Μιά ερώτηση παίδες:

Στο MacBookPro το Safari δεν μου παίζει τα video στο YouTube, ενώ το Firefox τα παίζει.

Ξέρει κανείς γιατί?

και εμενα το ίδιο. φταιει το νεο flash player. το εγκατεστησες;

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

δεν το νομιζω ρε Νικο. όμως και αυτο να συμβαινει παλι ειναι κατι που δεν πρεπει να το λυσω εγω αλλα αυτοι :lol:

Καλά σίγουρα.. αλλά μπορεί να είναι ακόμα και κακή κατασκευή καρτών. Τέσπα.. τα έδωσα τα λινκς έτσι για να έχουμε κάτι να πούμε :p

μετα το χθεσινο αρθρο περι οδηγιων της apple στα applecare εχω αρχισει να φοβαμαι για τα χειροτερα..

Χριστόφορε την κάρτα που χρησιμοποιείς την έκοψες μόνος σου;

Κάποιος από τους φίλους σου το δουλεύει με micro-SIM απο επίσημο carrier;

Χριστόφορε την κάρτα που χρησιμοποιείς την έκοψες μόνος σου;

Κάποιος από τους φίλους σου το δουλεύει με micro-SIM απο επίσημο carrier;

η κυπριακη ναι την εχω κοψει! εχω ομως βουλγαρικη micro-sim, αγγλικη της o2, καθως και voda που ομως το δοκιμασα μονο στην αγγλια με αυτην. διαφορα καμια.....

και εμενα το ίδιο. φταιει το νεο flash player. το εγκατεστησες;

Εγκατέστησα νέο flash player και όλα είναι ΟΚ. Σ΄ευχαριστώ

Edited by fanko

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

η κυπριακη ναι την εχω κοψει! εχω ομως βουλγαρικη micro-sim, αγγλικη της o2, καθως και voda που ομως το δοκιμασα μονο στην αγγλια με αυτην. διαφορα καμια.....

Τα προβλήματα που περιγράφεις με το σήμα στη δική σου συσκευή είναι πολύ σημαντικότερα απ' ότι διαβάζουμε στα blogs και στο support forum της Apple.

Ενώ το πρόβλημα αναπαράγεται συβήθως οταν κάποιος κρατάει τη συσκευή με συγκεκριμένο τρόπο και κατά βάση επιλύεται με τη χρήση θήκης, στη δική σου περίπτωση συμβαίνει και ανεξάρτητα από κάθε παράγοντα που έχει ενοχοποιηθεί.

Μήπως θα έπρεπε να το κυνηγήσεις λίγο περισσότερο για αντικατάσταση;

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned