Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εγώ μπορώ και χωρίς jailbreak αλλά με JB είμαι καλύτερα.

Φυσικά με αυστηρά επιλεγμένες εφαρμογές cydia και με πολλές μα παρά πολλές δοκιμές.

Σίγουρα η μπαταρία είναι καλύτερη χωρίς. Ειδικά κάποιες ότι να ναι εφαρμογές, η ο συνδιασμος μερικών απ αυτές την κατακριμνιζουν.

Κάθε μια που έχω βάλει την έχω τσεκάρει ξεχωριστά.

Ο κυριότερος λόγος που ξανά έκανα JB είναι το Lockinfo, το sbsettings και το iBlacklist.

Το Lockinfo γιατί έχω παρά πολλές υπενθυμίσεις που θέλω να τις βλέπω με την μια χωρίς να πρέπει να ξεκλειδωνω και να ανοίγω εφαρμογές συν πολλές άλλες πληροφορίες.

Παρ όλα αυτά θα επιθυμούσα να μην χρειαζομουν να το κάνω. Το είχα αποφασίσει αλλά η os4 που περιμέναμε δεν ήλθε ποτέ.

Δεν έχω καμία σπασμένη εφαρμογή πλέον ούτε καν navigator.

Την ελαφρά αυξημένη κατανάλωση την αντιμετοπιζω με το να δουλεύω το BT μόνο στην οδήγηση κάτι που με το sbsettings είναι παιχνιδάκι.

Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος ότι to winterboard μαζί με κάποια θεματα δημιουργούν μικροκαθυστεριση στην συσκευη. Η εμφάνιση του καιρού στο lockinfo kai to twetter ρίχνουν την μπαταρία.

Αν η apple μας δώσει κάποιο os με home page σαν του lockinfo θα σταματήσω το jb.

Δεν το πιστεύω όμως να γίνει γιατί μάλλον έχουν πρόβλημα γι αυτό δεν αποχωριζονται τα βαρετα εικονιδια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ μπορώ και χωρίς jailbreak αλλά με JB είμαι καλύτερα.

Φυσικά με αυστηρά επιλεγμένες εφαρμογές cydia και με πολλές μα παρά πολλές δοκιμές.

Σίγουρα η μπαταρία είναι καλύτερη χωρίς. Ειδικά κάποιες ότι να ναι εφαρμογές, η ο συνδιασμος μερικών απ αυτές την κατακριμνιζουν.

Κάθε μια που έχω βάλει την έχω τσεκάρει ξεχωριστά.

Ο κυριότερος λόγος που ξανά έκανα JB είναι το Lockinfo, το sbsettings και το iBlacklist.

Το Lockinfo γιατί έχω παρά πολλές υπενθυμίσεις που θέλω να τις βλέπω με την μια χωρίς να πρέπει να ξεκλειδωνω και να ανοίγω εφαρμογές συν πολλές άλλες πληροφορίες.

Παρ όλα αυτά θα επιθυμούσα να μην χρειαζομουν να το κάνω. Το είχα αποφασίσει αλλά η os4 που περιμέναμε δεν ήλθε ποτέ.

Δεν έχω καμία σπασμένη εφαρμογή πλέον ούτε καν navigator.

Την ελαφρά αυξημένη κατανάλωση την αντιμετοπιζω με το να δουλεύω το BT μόνο στην οδήγηση κάτι που με το sbsettings είναι παιχνιδάκι.

Μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος ότι to winterboard μαζί με κάποια θεματα δημιουργούν μικροκαθυστεριση στην συσκευη. Η εμφάνιση του καιρού στο lockinfo kai to twetter ρίχνουν την μπαταρία.

Αν η apple μας δώσει κάποιο os με home page σαν του lockinfo θα σταματήσω το jb.

Δεν το πιστεύω όμως να γίνει γιατί μάλλον έχουν πρόβλημα γι αυτό δεν αποχωριζονται τα βαρετα εικονιδια.

Τί είναι το sbsettings και τί το iblacklist?

παιδια ποιες εφαρμογες ειναι που κανουν κακο στη μπαταρια???

Όσες τρέχουν στο background, παράλληλα δηλαδή και ταυτόχρονα με το σύστημα. Εργοστασιακά, μόνο το mail, το ipod (music playback) και καναδύο ακόμα user processes μπορούν και τρέχουν ταυτόχρονα. Με το JB και ακριβώς για να υπερβούν το εμπόδιο του περιορισμού του multitasking, πολλές jailbroken - only εφαρμογές τρέχουν στο background αφανίζοντας την μπαταρία.

Ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζεται και με αρκετές "σπασμένες" εφαρμογές που λόγω κακών και ημιτελών τεχνικών σπασίματος δεν τερματίζουν κανονικά, αλλά είτε διατηρούνται ακέραιες στην μνήμη είτε διατηρούν δεσμευμένη μνήμη του συστήματος λόγω leaks με αποτέλεσμα την μεγάλη επιβάρυνση της μπαταρίας, αλλά και της σταθερότητας του ίδιου του συστήματος.

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δημητρη ετοιμασου!Μολις παρελαβα το hd2.Στειλε οτι εχεις να αρχισω τα φλασαρισματα!:)

Τί είναι το sbsettings και τί το iblacklist?

Και εδώ το SBSettings.

Όσες τρέχουν στο background, παράλληλα δηλαδή και ταυτόχρονα με το σύστημα. Εργοστασιακά, μόνο το mail, το ipod (music playback) και καναδύο ακόμα user processes μπορούν και τρέχουν ταυτόχρονα. Με το JB και ακριβώς για να υπερβούν το εμπόδιο του περιορισμού του multitasking, πολλές jailbroken - only εφαρμογές τρέχουν στο background αφανίζοντας την μπαταρία.

Ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζεται και με αρκετές "σπασμένες" εφαρμογές που λόγω κακών και ημιτελών τεχνικών σπασίματος δεν τερματίζουν κανονικά, αλλά είτε διατηρούνται ακέραιες στην μνήμη είτε διατηρούν δεσμευμένη μνήμη του συστήματος λόγω leaks με αποτέλεσμα την μεγάλη επιβάρυνση της μπαταρίας, αλλά και της σταθερότητας του ίδιου του συστήματος.

Διευκρίνηση στο πρώτο κομμάτι: εφαρμογές που τρέχουν ως processes στο background είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες στο cydia εκτός αν κάποιος της βάλει να τρέχουν πίσω με το backgrounder.

Η δεύτερη κατηγορία είναι τα mobile substrates όπως είναι το SBSettings. Αυτά πάνε και κάθονται πάνω στο Springboard και δεν καταναλώνουν μπαταρία παρά μόνο RAM. Εγώ με πολλά Mobile Substrates στη συσκευή δεν έχω δει μεγάλη αλλαγή στην κατανάλωση μπαταρίας. Το μόνο μεγάλο κόστος που έχω είναι σε RAM. Προφανώς όσο περισσότερη RAM είναι δεσμευμένη τόσο πιο γρήγορα καταναλώνεται και η μπαταρία. Απλά αυτό που λέω είναι ότι κάποιος με 2-3 τέτοιες εφαρμογές δεν θα καταλάβει καμία διαφορά.

Τέλος υπάρχουν τα deamons τα οποία όταν είναι ενεργοποιημένα τρέχουν στο παρασκήνιο και καταπίνουν ασύστολα τη μπαταρία. Τέτοιο είναι το Insomnia το οποίο κρατάει ανοιχτό το wifi ακόμα και όταν είναι σε stand by η συσκευή.

Όπως λέει και ο Θάνος το παιχνίδι παίζεται με τις κακογραμμένες εφαρμογές και τέτοιες υπάρχουν πολλές. Γι' αυτό βάζουμε από το cydia μόνο αξιόπιστα πράγματα τα οποία αν γίνεται πρώτα δοκιμάζουμε για να δούμε αν λειτουργούν σωστά.

Νίκο για να ενεργοποιηθεί η επιλογή να βλέπουν οι άλλοι χρήστες τι ακούς νομίζω δεν χρείαζεται κάποιο ιδικό σκριπτ αλλά έρχεται μόνο του απο τη μαμά.

Αυτό το τσέκαρες; Adium -> Preferences -> Accounts -> Το mail σου -> edit -> Privacy

http://grab.by/28ui

Φαντάζομαι ένα πέρασμα της εφαρμογής το έκανες αν όχι try it.

Επίσης ψάξε μήπως χρησιμοποιήσες κάποιον άλλον IM client και έχει τέτοια επιλογή με αποτέλεσμα να επηρεάζει το Adium..βλέπε iChat, MSN οτιδήποτε (αν και δεν νομίζω ποτέ δεν ξέρεις)

τι εννοείς ακριβώς? Δοκίμασε να κάνεις add στο contact list το δικό σου account..θα στο εμφανίσει κανονικά, βάλε και το itunes να παίζει. Ότι σου δείξει στο στατους αυτής της επαφής λογικά αυτο θα βλέπουν και οι άλλοι.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο...το invisible σου παίζει κανονικά? Πέρασες καμια μουσική εφαρμογή που θα μπορούσε να επηρεάσει το adium?

Ελπίζω να βοηθησα.

Τελικά βοήθησες πολύ. Στο πρώτο ήταν που δεν είχα πάρει χαμπάρι το ζώον :ninja:

Edited by CarpeNoctum

Καλησπέρα κ από μένα! Πως γινετέ όταν λείπω να παίρνει φωτιά το φόρουμ δε το χω καταλάβει ακόμα!!!

Νίκο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για το YouTube που αν΄εφερε ο Άλεξ παραπάνω! Πως επεξεργάζεσαι τα videos κ κάτι πιο άκυρο δεν έχω καταφέρει να ακούσω τις playlists αυτ΄οματα όσο κ να το χω ψάξει!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κ από μένα! Πως γινετέ όταν λείπω να παίρνει φωτιά το φόρουμ δε το χω καταλάβει ακόμα!!!

Νίκο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για το YouTube που αν΄εφερε ο Άλεξ παραπάνω! Πως επεξεργάζεσαι τα videos κ κάτι πιο άκυρο δεν έχω καταφέρει να ακούσω τις playlists αυτ΄οματα όσο κ να το χω ψάξει!!!

Μιχάλη για γίνε λίγο πιο σαφής και για τα δύο.

Δημητρη ετοιμασου!Μολις παρελαβα το hd2.Στειλε οτι εχεις να αρχισω τα φλασαρισματα!:)

ετοιμαζω...:rolleyes:

καλοριζικο φιλαρακι :D

οκ...και τι κανει ακριβως αυτο δημητρη??

βλεπεις τα αρχεια στο μηλο σου Παρη,file explorer απο το pc ειναι :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φίλε τελικά σε δικό σου ποστ ήταν που ανέφερες για add on sto YouTube !!! Πως μου χει ξεφυγεί κάτι τέτοιο ! Μπορείς να με βοηθησείς;;

Κ το 2ο κ πιο απίθανο είναι οτί έχω φτιάξει καποιές λίστες στο YouTube αλλά απ την εφαρμογή του μηλόφωνου δε μπορώ να τις κανώ να παίζουν το ένα τραγούδι πίσω απ το άλλο! Κάθε φορά που τελειώνει ένα πρεπεί να

παίξω να ξανά παταω play!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

3.1.3 για iPhone μολις βγηκε.....

οποιος θελει jb καλητερα να περιμενει....

:)

Αχ με προλαβες :D Για να δουμε..

Εχουμε το changelog ?

Edited by Geezor

Φίλε τελικά σε δικό σου ποστ ήταν που ανέφερες για add on sto YouTube !!! Πως μου χει ξεφυγεί κάτι τέτοιο ! Μπορείς να με βοηθησείς;;

Κ το 2ο κ πιο απίθανο είναι οτί έχω φτιάξει καποιές λίστες στο YouTube αλλά απ την εφαρμογή του μηλόφωνου δε μπορώ να τις κανώ να παίζουν το ένα τραγούδι πίσω απ το άλλο! Κάθε φορά που τελειώνει ένα πρεπεί να

παίξω να ξανά παταω play!!!!

Το Yourtube έχω για να κατεβάζω videos από youtube. Για το δεύτερο δεν ξέρω..

3.1.3 για iPhone μολις βγηκε.....

οποιος θελει jb καλητερα να περιμενει....

:)

Κάνα changelog βρήκαμε;

Κάνα changelog βρήκαμε;

Improves accuracy of the reported battery level on iPhone 3GS

Resolves issue where 3-pary apps would not launch in some instances

Fixes bugs that may cause an app to crash when using the japanese Kana keyboard

..Τρεχοντας..

δηλαδη τιποτα...

μενει ως εχει...

ας πανε στο διατανο οι φιλοι μου οι japan....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ε καλά βρε Δημήτρη, περίμενες major release με νούμερο 3.1.3;

για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω τιποτα μεχρι την 3.2

;)

απλα μπορουσαν πχ να αφησουν ενα highlight....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παντως τωρα που εκανα συγχρονισμο, χωρις να ζητησω "Check for Updates" δεν μου εβγαλε τιποτα στο itunes :!:

Αν ομως του πω να ελεγξει, φανταζομαι θα το βγαλει :shifty:

Οχι τιποτε αλλο, ξεχασα και τα Γιαπωνεζικα Κανα που ηξερα ρε γ@μτ :O

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Έτσι είναι Κώστα. Αν δεν το πατήσεις εσύ ελέγχει μια φορά τη βδομάδα περίπου νομίζω.

για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω τιποτα μεχρι την 3.2

;)

απλα μπορουσαν πχ να αφησουν ενα highlight....

ανθρακες ο θησαυρος αλλη μια φορα...:mad:

Οχι τιποτε αλλο, ξεχασα και τα Γιαπωνεζικα Κανα που ηξερα ρε γ@μτ :O

τα θυμαμαι εγω,αν χρειαστεις τπτ μιλα :p:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ανθρακες ο θησαυρος αλλη μια φορα...:mad:

Καλέ σοβαρευτείτε. Τα major releases δεν τα βγάζει ποτέ έτσι στα ξεκάρφωτα.

τα θυμαμαι εγω, αν χρειαστεις τπτ μιλα :p:lol::lol:

Ρε Μητσο πως ειναι στα Γιαπωνεζικα Κανα το "αει γ.........ου Apple" :X?

Και για να μην πεσει λογοκρισια καλυτερα να μου πεις το "αει σικτιρ Apple" :lol:?

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned