margaritagr Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλημεραααααα:D τελικα χρειαζομαι παλι τα φωτα σας :O, διοτι δε βρισκω πως να εγκαταστησω το installous:!: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μα γιατί θέλετε όλοι το Installous; Αφού υπάρχει το install0us αφενός, αφετέρου υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την ίδια δουλειά....:rolleyes::rolleyes: Πάντως, Μαργαρίτα, δες εδώ: http://minotavrs.blogspot.com/2009/11/how-to-install0us-25-installation.html τα γράφει ωραιότατα! Και επίσης, αν θέλεις, έχω 2 πμ με ωραία πραγματάκια, μαζεμένα και τακτοποιημένα, με λινκ και οδηγίες για πολλά καλά και χρήσιμα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μα γιατί θέλετε όλοι το Installous; Αφού υπάρχει το install0us αφενός, αφετέρου υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την ίδια δουλειά....:rolleyes::rolleyes: Από ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα. :rolleyes: http://www.iphonedownloadblog.com/2010/02/01/install0us-is-dead/ Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Με αφορμή αυτό, όπως και το άρθρο που είχα γράψει για την συνεργασία HTC και Google για tablet pc, μπορώ να πω πως έχει μέλλον η αγορά.. Και τα πράγματα να έχουν όπως είχαν και με το iPhone στην αρχή... Δηλαδή; Κράξιμο και αναφέρουμε τα αρνητικά μέχρι να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου!:rolleyes: Έτσι φαίνονται τα πράγματα... Όπως κάποτε βγήκε το iPhone και όλοι λέγανε την απουσία multitasking, παντελής έλλειψη του Flash και όλα τα συναφή.. Έτσι και τώρα τα ίδια λένε για το iPad. Και βγαίνουν οι ανταγωνιστές που προσφέρουν όλα όσα «λείπουν» από το iPad.... Πλήρες λειτουργικό (λέγε με Windows 7), κανονικός υπολογιστής με οθόνη αφής.. Αλλά, στην τελική, έχουμε ξαναδεί πρόταση κατασκευαστών (βλ HP) με οθόνη αφής και δεν είναι τόσο τρομερό όσο θα ήθελαν να είναι... Ο χρόνος θα δείξει! Το μόνο που μένει είναι να δούμε την γνώμη του Θάνου πάνω στο θέμα, που πραγματικά θα ήθελα να δω! :happy: Από ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα. :rolleyes: http://www.iphonedownloadblog.com/2010/02/01/install0us-is-dead/ DjArte, το είχα διαβάσει και αυτό, αλλά από την στιγμή που δουλεύει μια χαρά, τι άλλο να θέλουμε; Και στην τελική, πόσες φορές θα χρειαστεί να κατεβάσουμε κάποια app από το τηλέφωνο, over-the-air ή over-WiFi και να την εγκαταστήσουμε αμέσως; Περί ορέξεως όμως...:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Install0us?χμ αλεξανδρε δε το ξερω αυτο! Θα το δω το λινκ, θενκς ουτε τους αλλους τροπους που αναφερεις γνωριζω:O αν εχεις ορεξη καποια στιγμη μοιρασου το μαζι μας (μου):D:p Το installous το γνωρισα απ τη ξαδερφη μου και μ αρεσε. Αλλα στο cydia δε το βρισκω. Μηπως πρεπει να κανω add καποιο repo?? οσο για το πμ., εννοειται το στελνεις, οταν εχεις χρονο φυσικα:) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μαργαρίτα, μακάρι να επιτραπόταν να γραφτούν αυτά που έχω γράψει.. Θα διευκολυνόταν αρκετός κόσμος.. Αλλά οι Ο.Π.Χ. δεν επιτρέπουν όλα όσα γράφονται μέσα.. Σου στέλνω τα πμ που θέλεις! :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μαργαρίτα, μακάρι να επιτραπόταν να γραφτούν αυτά που έχω γράψει.. Θα διευκολυνόταν αρκετός κόσμος.. Αλλά οι Ο.Π.Χ. δεν επιτρέπουν όλα όσα γράφονται μέσα.. Σου στέλνω τα πμ που θέλεις! :D Aλεξ αν μπορείς κ σε μένα!!!:):X:cry: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Aλεξ αν μπορείς κ σε μένα!!!:):X:cry: Εσύ τώρα πια θα τα ξέρεις.. Πάραυτα, θα στα στείλω και εσένα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εσύ τώρα πια θα τα ξέρεις.. Πάραυτα, θα στα στείλω και εσένα! :) η αλήθεια είναι πως έχω συγκεκριμένες κ μικρές απορίες!!! αλλά για να μην σε πρήζω κ επειδή έχουμε κ τους κανόνες λέω να τα βρώ μόνος!!!:D:D;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 η αλήθεια είναι πως έχω συγκεκριμένες κ μικρές απορίες!!! αλλά για να μην σε πρήζω κ επειδή έχουμε κ τους κανόνες λέω να τα βρώ μόνος!!!:D:D;) Το να τα βρεις μόνος σου είναι ότι καλύτερο, γιατί θα ξέρεις μετά και την απάντηση αν σου ξαναδημιουργηθεί η ίδια απορία. Αν τώρα παιδεύεσαι, απλά ρώτα εδώ! Δεν πρήζεις κανέναν. Στο λέω! Εδώ είμαστε και για να λύνουμε τα προβλήματά μας! Όχι μόνο «περί ανέμων»!:p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Το να τα βρεις μόνος σου είναι ότι καλύτερο, γιατί θα ξέρεις μετά και την απάντηση αν σου ξαναδημιουργηθεί η ίδια απορία. Αν τώρα παιδεύεσαι, απλά ρώτα εδώ! Δεν πρήζεις κανέναν. Στο λέω! Εδώ είμαστε και για να λύνουμε τα προβλήματά μας! Όχι μόνο «περί ανέμων»!:p Φίλε σ ευχαριστώ ξανά!!! οι υποδείξεις σου για πολλοστή φορά ουσιαστικές κ κατατοπιστικότατες!!!:clap::respect::respect::clap: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 DjArte, το είχα διαβάσει και αυτό, αλλά από την στιγμή που δουλεύει μια χαρά, τι άλλο να θέλουμε; Και στην τελική, πόσες φορές θα χρειαστεί να κατεβάσουμε κάποια app από το τηλέφωνο, over-the-air ή over-WiFi και να την εγκαταστήσουμε αμέσως; Περί ορέξεως όμως...:rolleyes: Δεν είπα ότι δεν δουλεύει μία χαρά, είπα ότι δεν θα δουλεύει για πολύ ακόμα μια χαρά. Συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο και πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι που απαιτούν βέβαια συγχρονισμό μέσω υπολογιστή αλλά από το ολότελα.... ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) @foxx καλώς ηλθες Θανο. Μας ελλειψαν οι τοποθετήσεις σου την εποχή του «μύθου» πριν την ανακοίνωση και της «πραγματικότητας» μετά την ανακοίνωση του iPad. :) Καλώς σας βρήκα Κώστα, μου λείψατε βρε θηρία! :) Όσο για το iPad, να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα και κάτι πολύ διαφορετικό. Η γνώμη μου, όσο αξία έχει, δεν είναι και η καλύτερη κάτι όμως που ισχύει όχι μόνο για το ipad αλλά γενικότερα για τα tablets. Με εξαίρεση καναδυό συγκεκριμένες χρήσεις, πεταμένα λεφτά. Με εκατοντάδες ευρώ λιγότερα αγοράζεις ένα υπέροχο ασημένιο ...δισκάκι σερβιρίσματος καφέ που δεν χρειάζεται και φόρτιση. :lol: Edited February 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Για λίγο ένα αίνιγμα για τους χρήστες Mac και Adium: Έχω ένα θεματάκι με το Adium. Οι χρήστες MSN σε PC μου λένε ότι φαίνονται τα τραγούδια που ακούω. Ενώ εγώ δεν έχω περάσει κάποιο script ή plugin, το adium πάει και δημοσιοποιεί στο status μου τα κομμάτια που παίζουν στο iTunes το οποίο παρεπιπτόντως εγώ στο Adium δε βλέπω. Το ανακάλυψα τυχαία όταν κάποιος μου χτύπησε να μου κάνει ένα σχόλιο για αυτό που άκουγα. Επίσης οι χρήστες Mac με Adium δε μπορούν να τα δουν όπως δεν τα βλέπω κι εγώ πουθενά. Τέλος, αναφέρω πως δεν είναι ενεργοποιημένο το iTunes από το Status στο statusbar και ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές με τα status messages αλλά μάταια. Ούτε έχω ενεργοποιημένη κάποια εντολή του στυλ /iTunes. Κοίταξα στο users/xxxxxx/Library/Applications Support/Adium 2.0 και δεν υπάρχει κανένα plugin ή script και εκεί. Έψαξα παντού στο google, κοίταξα τα preferences του Adium αλλά δε μπορώ να βρω επιλογή απενεργοποίησης ή ενεργοποίησης αυτού του feature. Αυτό που μου έκανε εντύπωση μάλιστα είναι ότι για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται ειδικό script, πράγμα το οποίο δεν έχω κατεβάσει ή εγκαταστήσει. Καμία ιδέα για το πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τελείως αυτή τη δυνατότητα; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Νίκο για να ενεργοποιηθεί η επιλογή να βλέπουν οι άλλοι χρήστες τι ακούς νομίζω δεν χρείαζεται κάποιο ιδικό σκριπτ αλλά έρχεται μόνο του απο τη μαμά. Αυτό το τσέκαρες; Adium -> Preferences -> Accounts -> Το mail σου -> edit -> Privacy http://grab.by/28ui Φαντάζομαι ένα πέρασμα της εφαρμογής το έκανες αν όχι try it. Επίσης ψάξε μήπως χρησιμοποιήσες κάποιον άλλον IM client και έχει τέτοια επιλογή με αποτέλεσμα να επηρεάζει το Adium..βλέπε iChat, MSN οτιδήποτε (αν και δεν νομίζω ποτέ δεν ξέρεις) Το ανακάλυψα τυχαία όταν κάποιος μου χτύπησε να μου κάνει ένα σχόλιο για αυτό που άκουγα. Επίσης οι χρήστες Mac με Adium δε μπορούν να τα δουν όπως δεν τα βλέπω κι εγώ πουθενά. τι εννοείς ακριβώς? Δοκίμασε να κάνεις add στο contact list το δικό σου account..θα στο εμφανίσει κανονικά, βάλε και το itunes να παίζει. Ότι σου δείξει στο στατους αυτής της επαφής λογικά αυτο θα βλέπουν και οι άλλοι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο...το invisible σου παίζει κανονικά? Πέρασες καμια μουσική εφαρμογή που θα μπορούσε να επηρεάσει το adium? Ελπίζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ευχαριστώ για τα tips. Θα τα τσεκαρω αργότερα μολις τελειώσω το διόρθωμα κάτι εξετάσεων φοιτητών που μου έχουν φέρει πονοκέφαλο και αφού τελειώσει η κατάληψη στο iMac από την κοπέλα μου που πήρε άδεια από τη δουλειά της να ερθει να δουλέψει σπίτι γιατί εκεί χάλασε ο υπολογιστής :lol: Οχι, για να δείτε τι τραβάω! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. 1. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορεί να κάνει ένα windows mobile και δεν μπορεί να το κάνει το iphone? Αν μπορείτε να τα αριθμήσετε, θα ήταν ότι καλύτερο. 2. Από την επαφή σας με τις windows mobile συσκευές, σας λέιπει κάτι τώρα που έχετε το iphone, ή είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς καλύτερο? * Οι ερωτήσεις που σας κάνω γίνονται για ενημερωτικούς σκοπούς και γιατί "κοιτάω" το iphone σαν μελλοντική μου συσκευή. Το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. (όπως είχε γίνει με την προηγούμενη ερώτηση μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. 1. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορεί να κάνει ένα windows mobile και δεν μπορεί να το κάνει το iphone? Αν μπορείτε να τα αριθμήσετε, θα ήταν ότι καλύτερο. 2. Από την επαφή σας με τις windows mobile συσκευές, σας λέιπει κάτι τώρα που έχετε το iphone, ή είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς καλύτερο? * Οι ερωτήσεις που σας κάνω γίνονται για ενημερωτικούς σκοπούς και γιατί "κοιτάω" το iphone σαν μελλοντική μου συσκευή. Το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. (όπως είχε γίνει με την προηγούμενη ερώτηση μου) Καλύτερα θα ήταν να μα πεις τι θα ήθελες να κάνεις εσυ με τη συσκευή σου και τη ζητάς απο αυτί, θα ήταν πιο εύκολο. φιλικα δημ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας. 1. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορεί να κάνει ένα windows mobile και δεν μπορεί να το κάνει το iphone? Αν μπορείτε να τα αριθμήσετε, θα ήταν ότι καλύτερο. 2. Από την επαφή σας με τις windows mobile συσκευές, σας λέιπει κάτι τώρα που έχετε το iphone, ή είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς καλύτερο? Γιατί φίλε Αντώνη θες να μας βάλεις να "σκοτωθούμε" μεταξύ μας; :lol: Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος έτσι και αρχίσουμε να σου λέμε οι μεν τα πολύ καλά του iPhone συγκριτικά με τα WM και οι δε τις απαράδεκτες ελλείψεις του. Να ξέρεις πως η σχέση με ένα iPhone είναι σχέση μίσους και αγάπης ταυτόχρονα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις... :) Edited February 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. 1. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορεί να κάνει ένα windows mobile και δεν μπορεί να το κάνει το iphone? Αν μπορείτε να τα αριθμήσετε, θα ήταν ότι καλύτερο. 2. Από την επαφή σας με τις windows mobile συσκευές, σας λέιπει κάτι τώρα που έχετε το iphone, ή είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς καλύτερο? * Οι ερωτήσεις που σας κάνω γίνονται για ενημερωτικούς σκοπούς και γιατί "κοιτάω" το iphone σαν μελλοντική μου συσκευή. Το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. (όπως είχε γίνει με την προηγούμενη ερώτηση μου) Φίλε Αντώνη αν και ο Δημήτρης από πάνω έχει δίκιο (πες μας τι σου χρειάζεται να σου πούμε αν το κάνει) εγώ θα σου πω εν συντομία ότι αν το κάνεις jailbreak τότε μπορεί να κάνει τα ίδια με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Αν δεν το κανείς τότε αλλάζεις φιλοσοφία εντελώς (πώς σώζεις attachments, πώς κατεβαζεις αρχεία, διαφορετικός dialer και επεξεργασία κλήσεων κλπ). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. 1. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορεί να κάνει ένα windows mobile και δεν μπορεί να το κάνει το iphone? Αν μπορείτε να τα αριθμήσετε, θα ήταν ότι καλύτερο. 2. Από την επαφή σας με τις windows mobile συσκευές, σας λέιπει κάτι τώρα που έχετε το iphone, ή είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς καλύτερο? * Οι ερωτήσεις που σας κάνω γίνονται για ενημερωτικούς σκοπούς και γιατί "κοιτάω" το iphone σαν μελλοντική μου συσκευή. Το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. (όπως είχε γίνει με την προηγούμενη ερώτηση μου) Θα απαντησω μονο στο 2. και θα σου πω οτι με βαση τις δικες μου αναγκες (ιντερνετ , gps , διαφορες εφαρμογες) δεν μου λειπει τιποτα απο τα windows mobile και εχω βρει τη χαρα μου με το iPhone. Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πριν πες μας τι αναγκες εχεις εσυ απο το κινητο για να δουμε αν θα σε βολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Γιατί φίλε Αντώνη θες να μας βάλεις να "σκοτωθούμε" μεταξύ μας; :lol: Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος έτσι και αρχίσουμε να σου λέμε οι μεν τα πολύ καλά του iPhone συγκριτικά με τα WM και οι δε τις απαράδεκτες ελλείψεις του. Να ξέρεις πως η σχέση με ένα iPhone είναι σχέση μίσους και αγάπης ταυτόχρονα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις... :) Έβαλα την φίλη μου να αγοράσει το 3G S και εγώ πήρα το HD2 και όπως καταλαβαίνετε "μαλώνουμε" όλη την μέρα για τις συσκευές μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Έβαλα την φίλη μου να αγοράσει το 3G S και εγώ πήρα το HD2 και όπως καταλαβαίνετε "μαλώνουμε" όλη την μέρα για τις συσκευές μας! Να σου πω κάτι και θα με θυμηθείς. Και εσύ ο ίδιος αν ποτέ αγόραζες για τον εαυτό σου ένα iPhone και ένα HD2, πάλι θα τσακωνόσουν μόνος σου για το ποιό από τα δύο στην σπάνει περισσότερο. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Θα πάρω και εγώ θέση και μάλιστα σε δύο σημεία. Πρώτα, του Αντώνη, και θα του πω ότι δεν μου λείπει τίποτα απολύτως. Ίσως, το μοναδικό, να "εμφανίζεται" κάτω δεξιά στην φωτογραφία η ημερομηνία και ώρα λήψης. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα, όπως είπε και ο Νίκος από πάνω, δεν λείπει τίποτα. Όλα γίνονται. Αλλά όλα. Δεύτερον, του Θάνου. Δεν νομίζω Θάνο ότι εδώ είναι σημείο που θα "σκοτωθούμε"!:lol::D Είμαστε καλά παιδιά..! :ninja: Δεν είμαστε;;:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η φίλη σου αν δεν έχει εμπειρία σε windows mobile δε θα σου λύσει τις απορίες όπως μπορούμε να σου τις λύσουμε κάποιοι εδώ. Δες τι σου γραψα πριν και πες και τι σε απασχολεί εσένα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts