soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 :lol: :lol: :lol: Α ρε Μήτσο..! :lol: Πάντως λύση από εμένα μην περιμένεις.. Δεν τα πάω καλά με αυτά.. Για εμένα ο συγχρονισμός είναι να κάτσω χειροκίνητα να περάσω τις επαφές μου και τα τηλέφωνα σε μια κόλα χαρτί με το στυλό και όταν χαθεί κάτι να το γράψω.. Σύγχρονα πράγματα...!:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 εμενα μου περναει αυτοματα τα νεα bookmarks επαφες απο το κινητο στο Μακ παντως... ελα Δημητρη δεν σε παει το ξερεις... παραδεξουτο παρε κανενα καλο οχημα ασε το μηλο... αφου και εγω ετοιμος ειμαι... Αλεξανδρε ωραιες εποχες.... ετσι εκανα απο 6600 σε GX30.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 δεν ξερω αν υπαρχει καμια ρυθμιση πουθενα για να ενημερωνεται ο υπολογιστης απο το μηλο και οχι το αντιθετο :mad: μα καλα ρε πστη μου.....τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ζηταμε να γινεται???δλδ η ανακατευθυνση να κραταει οτι ειναι πιο καινουριο??:mad: εγω συνηθως αλλαζω τα στοιχεια στο τηλ και απλα θελω συγχρονιζοντας το το ρημαδι (καθε ρημαδι τηλ) να μου αντικαθιστα τα νεοτερα στοιχεια με τα πιο παλια.... Μονόδρομη ενημέρωση δεν υπάρχει γιατί αυτό δεν θα λεγόταν συγχρονισμός. Όσο για το δεύτερο, αν κατάλαβα καλά αυτό έκανε. Έχεις Outlook κ iphone και τα 2 με τις ίδιες επαφές. Όταν τις σβήνεις από το ένα είναι λογικό στον επόμενο συγχρονισμό να τις σβήσει και από το άλλο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Με το Outlook νόμισα ότι έχει το πρόβλημα.. Και επειδή μου τα είχε γμήσει όλα μια φορά και μου έβγαλε 5απλά τα του ημερολογίου εκνευρίστηκα πάρα πολύ και από τότε δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει...:X Δεν έχει πρόβλημα το Outlook Αλέξανδρε. Για το σύνολο σχεδόν των προβλημάτων συνχρονισμού με το iTunes, φταίνε τα garbagewares της Apple. Μπορεί σε Mac να λειτουργούν σωστά αλλά στα Windows είναι απλά ευκαιρία για ...format μήπως και τα ξεφορτωθείς μια ώρα αρχύτερα. Για να είμαι ειλικρινής, ο σημαντικότερος λόγος που δεν βλέπω την ώρα να στείλω το iPhone (όταν υπάρξει κάτι καλύτερο) δεν είναι τόσο η ίδια η συσκευή, όσο το iTunes και τα συνοδευτικά σκουπίδια (βλέπε bonjour, QT κλπ). :lol: @zaharakis: Δημήτρη κάνε αυτό που πρόσθεσα στο προηγούμενό μου μήνυμα. Workaround μεν αλλά σε εμένα δουλεύει για αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Α ρε Μήτσο..! :lol: Πάντως λύση από εμένα μην περιμένεις.. Δεν τα πάω καλά με αυτά.. Για εμένα ο συγχρονισμός είναι να κάτσω χειροκίνητα να περάσω τις επαφές μου και τα τηλέφωνα σε μια κόλα χαρτί με το στυλό και όταν χαθεί κάτι να το γράψω.. Σύγχρονα πράγματα...!:lol: τι μου θυμισες Αλεξανδρε....παλια ετσι τα αλλαζα απο τηλ σε τηλ ...δεν μπορουσες να τις στειλειες ουτε με bl απο το ενα στο αλλο...και οι κολες αναφορας ηταν το καλυτερο backup μου :wacko: θησαυρος :ninja::ninja: εμενα μου περναει αυτοματα τα νεα bookmarks επαφες απο το κινητο στο Μακ παντως... ελα Δημητρη δεν σε παει το ξερεις... παραδεξουτο παρε κανενα καλο οχημα ασε το μηλο... αφου και εγω ετοιμος ειμαι... δεν μπορω πλεον να αφησω το μηλο Δημητρη....καθε μερα που περναω με αυτο τοσο επιβεβαιωνεται αυτο... και ξανα ευχαριστω δημοσια τα παιδια που επιμεναν να γινει το περασμα μου σε αυτο!! ειλικρινα,μονο τα 1.καταγραφη κλησης 2.bl file sharing 3.ο τροπος του backup/restore 4.pimbackup για το pim που ειναι τεραστια ελλειψη στο μηλο...τοσες χιλιαδες εφαρμογες εχουν βγαλει ....ενας μλκας δεν μπορουσε να ασχοληθει με κατι σοβαρο και ουσιωδες?? 5. και η απιστευτη δυνατοτητα της stand alone συσκευης ... ειναι τα ποιο δυνατα σημεια των wm που μου λειπουν συχνα πυκνα στο μηλο....:O καθε φορα ομως που ανοιγω τον σαφαρι να σερφαρω..τα ξεχναω ολα αμεσως.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 4.pimbackup για το pim που ειναι τεραστια ελλειψη στο μηλο...τοσες χιλιαδες εφαρμογες εχουν βγαλει ....ενας μλκας δεν μπορουσε να ασχοληθει με κατι σοβαρο και ουσιωδες?? http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17903 Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ το MobileMe.. Αυτό και το google νομίζω είναι ό,τι καλύτερο αναφορικά με το iphone. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17903 Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ το MobileMe.. Αυτό και το google νομίζω είναι ό,τι καλύτερο αναφορικά με το iphone. Και εμεις οι Macάκες τι κανουμε ρε Νικο ? Backup YOK ? :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17903 Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ το MobileMe.. Αυτό και το google νομίζω είναι ό,τι καλύτερο αναφορικά με το iphone. ευχαριστω Νικο :) αλλα αν θελησω ποτε να συγχρονισω τις επαφες μου σε αλλου ειδους συσκευη τι να το κανω αυτο το αρχειο??;) δεν ειναι λυση για καποιον σαν και μενα αυτη!!που αλλαζω συσκευες συχνα πυκνα.... ειναι καποια πραγματα που με κανουν να γυρναω γυρω γυρω απο τις αγγελιες μερικες φορες....:O τον παιρνω ασχημα με τετοιες δυσλειτουργιες....:mad: εδω φαινεται οτι το μηλο ειναι πιο πολυ "παιχνιδιαρικια"" συσκευη απο οτι επαγγλεματικη.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17903 Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ το MobileMe.. Αυτό και το google νομίζω είναι ό,τι καλύτερο αναφορικά με το iphone. Χθες πήγα να κάνω το mobileme αλλά ζήτησε VISA για να πάρω το 2μηνο δωρεάν να δω πως είναι και βαρέθηκα να το κάνω και δεν γίνεται χωρίς αυτό. Θα το κάνω σήμερα όμως να δω πως είναι! Αλλά το γμμνο είναι ακριβό.. 80Ε... :(:cry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ..........τον παιρνω ασχημα με τετοιες δυσλειτουργιες....:mad:...... Eεεεεεεεεεεεεεεεεε :O, ειπαμε, οχι και ετσι :lol: :p :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 τον παιρνω ασχημα με τετοιες δυσλειτουργιες....:mad: Eεεεεεεεεεεεεεεεεε :O, ειπαμε, οχι και ετσι :lol: :p :D :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Eεεεεεεεεεεεεεεεεε :O, ειπαμε, οχι και ετσι :lol: :p :D βρε αμα σου λεω :O:O ευτυχως που δεν υπαρχει καμια συσκευη της προκοπης αυτη την στιγμη....το Acer καλοβλεπω καιρο τωρα...αλλα ΕΤΕΝ ?:wacko::cry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Και εμεις οι Macάκες τι κανουμε ρε Νικο ? Backup YOK ? :blink: Fusion, bootcamp, Parallels, Wine... θες κι άλλα;;; :lol: ευχαριστω Νικο :) αλλα αν θελησω ποτε να συγχρονισω τις επαφες μου σε αλλου ειδους συσκευη τι να το κανω αυτο το αρχειο??;) δεν ειναι λυση για καποιον σαν και μενα αυτη!!που αλλαζω συσκευες συχνα πυκνα.... ειναι καποια πραγματα που με κανουν να γυρναω γυρω γυρω απο τις αγγελιες μερικες φορες....:O τον παιρνω ασχημα με τετοιες δυσλειτουργιες....:mad: εδω φαινεται οτι το μηλο ειναι πιο πολυ "παιχνιδιαρικια"" συσκευη απο οτι επαγγλεματικη.... Εγώ το βλέπω αλλιώς. Γιατί δηλαδή να μη μπορούν να συγχρονίζουν με το google οι άλλες συσκευές; Τα clouding services είναι το μέλλον. Έχεις τις επαφές σου εκεί και όταν πάρεις άλλη συσκευή απλά βάζεις τα στοιχεία του account σου και τέλος. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Νομίζω ότι ο Νίκος έχει ένα point εδώ...:rolleyes: Αν κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και με το MobileMe και με το Google και αυτό που έδωσε και ο Νίκος και ο Θάνος σε προηγούμενα ποστ θα βγάλεις μια χαρά άκρη. Και θα μεταφέρεις και επαφές και όλα...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εγώ το βλέπω αλλιώς. Γιατί δηλαδή να μη μπορούν να συγχρονίζουν με το google οι άλλες συσκευές; Τα clouding services είναι το μέλλον. Έχεις τις επαφές σου εκεί και όταν πάρεις άλλη συσκευή απλά βάζεις τα στοιχεία του account σου και τέλος. Μια χαρά συγχρονίζουν όλες οι συσκευές με το google αλλά όσο και αν σφάζονται οι υποστηρικτές του cloud, για πολλούς δεν είναι λύση και ακόμα περισσότερο δεν είναι ασφαλής λύση. :p Και συμφωνόντας με τον Ζαχαράκη θα πρέπει να πω πως αυτό που επειγόντως θα χρειαζόταν το iPhone είναι η υποστήριξη local activesync, καλύτερου Outlook addin, και ένα άλλο iTunes να αντικαταστήσει την υπάρχουσα "πατάτα" (στα Windows). Εϊναι πραγματικά ντροπή μια τόσο εκλεπτυσμένη συσκευή όπως το iPhone να "υποστηρίζεται" από τέτοιο σκουπιδοsoftware. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εγώ πάντως έχω setάρει συγχρονισμό με gmail και όλα συγχρονίζονται άψογα και από τις δύο μεριές.... Όσοι έχετε data plan, μην το σκέφτεστε καν! Κάντε το έτσι και γλιτώστε από οποιαδήποτε "περιέργεια" του iTunes/Outlook. ;) To testάρω σε καθημερινή βάση, και δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα... Μη σας πω ότι το sync γίνεται και γρηγορότερα απ'ότι γινόταν στο Magic :p edit: Και αν δεν αισθάνεστε ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντοτε να κάνετε εξαγωγή τις επαφές σας από το gmail σε αρχείο csv για δικό σας backup ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μια χαρά συγχρονίζουν όλες οι συσκευές με το google αλλά όσο και αν σφάζονται οι υποστηρικτές του cloud, για πολλούς δεν είναι λύση και ακόμα περισσότερο δεν είναι ασφαλής λύση. :p Για τις άλλες συσκευές δεν ήξερα γιατί έχω χρόνια να πάρω άλλη συσκευή πέραν από WM ή iphone. Όσο για το clouding service, τουλάχιστον όσον αφορά τις επαφές και τα ημερολόγια δε βλέπω κάποιο θέμα. Όπως τις έχεις στο google τις έχεις στο κινητό σου. Εκτός κι αν εννοείς ότι οι επαφές στο google δεν είναι ασφαλείς. Αν είναι έτσι να σβήσουμε τα routers και να μην ξαναμπούμε στο ιντερνετ. Να μου πεις π.χ. για το Dropbox ότι κάποιοι το φοβούνται, να το καταλάβω όταν μιλάμε για απόρρητα documents. Αλλά αυτά συνήθως δεν αποθηκεύονται και χύμα σε έναν υπολογιστή. Αλλά για τις επαφές και τα ημερολόγια δε βλέπω κάποιο πρόβλημα ασφάλειας. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προσωπικά έχω πάψει να αγχώνομαι και να φοβάμαι και να ανησυχώ για την ασφάλεια του υπολογιστή και των αρχείων μου. Όσο έχω το backup σε σκληρό δίσκο που δεν είναι συνδεδεμένος σε υπολογιστή... Τώρα να δει κάποιος τις επαφές μου ή να δει την εργασία που κάνω για την σχολή ή να δει τα mails μου... Χέστηκ@... Ας τα δει.. Απλά θέλω έναν τρόπο να υπάρχουν και κάπου αλλού.. Και για να λέει και ο Νίκος και ο Lionheart ότι είναι καλό, θα δοκιμάσω και το MobileMe και το Google sync... Και ας τα έχω και στα 4.. Υπολογιστή, κινητό, MobileMe, Google... :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Για τις άλλες συσκευές δεν ήξερα γιατί έχω χρόνια να πάρω άλλη συσκευή πέραν από WM ή iphone. Ναι υποστηρίζονται iPhone, WM, Blackberry, Symbian, Android και οποιαδήποτε πλατφόρμα υποστηρίζει το Microsoft ActiveSync protocol. Γενικά η Google έχοντας κάνει licensing το ActiveSync υποστηρίζει πρακτικά σχεδόν όλες τις συσκευές. Όσο για το clouding service, τουλάχιστον όσον αφορά τις επαφές και τα ημερολόγια δε βλέπω κάποιο θέμα. Όπως τις έχεις στο google τις έχεις στο κινητό σου. Εκτός κι αν εννοείς ότι οι επαφές στο google δεν είναι ασφαλείς. Αν είναι έτσι να σβήσουμε τα routers και να μην ξαναμπούμε στο ιντερνετ. Να μου πεις π.χ. για το Dropbox ότι κάποιοι το φοβούνται, να το καταλάβω όταν μιλάμε για απόρρητα documents. Αλλά αυτά συνήθως δεν αποθηκεύονται και χύμα σε έναν υπολογιστή. Αλλά για τις επαφές και τα ημερολόγια δε βλέπω κάποιο πρόβλημα ασφάλειας. Νίκο, πέρα του ότι για πολλούς επαγγελματίες και εταιρείες καμμιά cloud λύση δεν είναι ασφαλής ή προτιμότερη από local storage, υπάρχει και μια ακόμα διάσταση του όρου "ασφάλεια". Οι περισσότεροι χρήστες έχουν free google accounts, και συχνά το Google για διάφορους λόγους παρουσιάζει είτε προβλήματα servicing είτε ακόμα και διακόπτει accounts λόγω παραβίασης policies ή άλλης αφορμής. Δεν βλέπω σε καμμιά περίπτωση συννετό την χρήση του cloud (ειδικά δωρεάν υπηρεσιών), εκτός από επικουρική και κατά περίπτωση χρήση. Και σε κάθε περίπτωση, κανένα Google ή Live Office αν προτιμάς, ή οτιδήποτε παρόμοιο δεν αντικαθιστά τουλάχιστον προς το παρόν το Outlook σε επίπεδο δυνατοτήτων, ταχύτητας και διαχείρισης. Ούτε φυσικά συνεργάζεται με τους local SQL servers, την backoffice υποδομή, τους local exchange servers και το απαραίτητο programmability ενός επαγγελματικού net. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Νίκο, πέρα του ότι για πολλούς επαγγελματίες και εταιρείες καμμιά cloud λύση δεν είναι ασφαλής ή προτιμότερη από local storage, υπάρχει και μια ακόμα διάσταση του όρου "ασφάλεια". Οι περισσότεροι χρήστες έχουν free google accounts, και συχνά το Google για διάφορους λόγους παρουσιάζει είτε προβλήματα servicing είτε ακόμα και διακόπτει accounts λόγω παραβίασης policies ή άλλης αφορμής. Δεν βλέπω σε καμμιά περίπτωση συννετό την χρήση του cloud, εκτός από επικουρική και κατά περίπτωση χρήση. Και σε κάθε περίπτωση, κανένα Google ή Live Office αν προτιμάς, ή οτιδήποτε παρόμοιο δεν αντικαθιστά τουλάχιστον προς το παρόν το Outlook σε επίπεδο δυνατοτήτων, ταχύτητας και διαχείρισης. Ούτε φυσικά συνεργάζεται με τους local SQL servers, την backoffice υποδομή και το απαραίτητο programmability ενός επαγγελματικού net. Ναι σύμφωνοι για τις δυνατότητες. Αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος, εγώ κλπ θέλουμε κάτι παραπάνω από τη διαχείριση των επαφών μας από αυτά που προσφέρει το google. Όσο για τη διακοπή λογαριασμών δε νομίζω ότι είναι κάποιο τεράστιο πρόβλημα αφού ακόμα και κάτι να έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί, υπάρχει το backup των επαφών από το google το οποίο μετά γίνεται μια χαρά Import στο Outlook. Και τέλος, κάτι που ξέχασα, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν exchange συνήθως. Οπότε και πάλι δε χρησιμοποιούν itunes ή ακόμα και outlook αν δε θέλουν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ναι σύμφωνοι για τις δυνατότητες. Αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος, εγώ κλπ θέλουμε κάτι παραπάνω από τη διαχείριση των επαφών μας από αυτά που προσφέρει το google. Όσο για τη διακοπή λογαριασμών δε νομίζω ότι είναι κάποιο τεράστιο πρόβλημα αφού ακόμα και κάτι να έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί, υπάρχει το backup των επαφών από το google το οποίο μετά γίνεται μια χαρά Import στο Outlook. Και τέλος, κάτι που ξέχασα, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν exchange συνήθως. Οπότε και πάλι δε χρησιμοποιούν itunes ή ακόμα και outlook αν δε θέλουν. Επειδή εγώ τα θέλω τα πράγματα απλά.. Απλούστατα.. Backup και τέλος.. Εδώ Google, θα πρέπει να τα φτιάξω όλα πρώτα στο Google όπως τα θέλω να είναι στο τηλέφωνο και μετά να κάνω την διαδικασία;; 13. Unless you want to delete all the existing Contacts and Calendars on your phone, select the Keep on my iPhone option when prompted. This will also allow you to keep syncing with your computer via iTunes. Γράφει.. Δηλαδή μπορώ να τα αφήσω ώς έχουν στο τηλέφωνο και να τα πάρει το Google ή θα τα κάνει μπάχαλο??:worry::confused::ninja: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Και τέλος, κάτι που ξέχασα, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν exchange συνήθως. Οπότε και πάλι δε χρησιμοποιούν itunes ή ακόμα και outlook αν δε θέλουν. Αυτό εξαρτάται. Δεν έχουν για παράδειγμα όλοι οι επαγγελματίες (όπως και εγώ άλλωστε) την διάθεση να συγχρονίζουν σε επίπεδο exchange αλλά προτιμούν να διατηρούν personal folders γι'αυτό το σκοπό. Και εκτός από αυτό να σου θυμίσω πως ο συγχρονισμός π.χ. των επαφών στο google δεν καλύπτει όλα τα fields που είναι διαθέσιμα στο iPhone και φυσικά στο Outlook με αποτέλεσμα ελλειπή records. Αντίστοιχες και πολλαπλά ενοχλητικές είναι οι ελλείψεις στο calendar και στα υπόλοιπα services των οποίων μέχρι τουλάχιστον στιγμή η ολοκλήρωση, η μεταξύ τους συνεργασία όπως και το unification της αντιστοίχισης των fields (μεταξύ google και τρίτων εφαρμογών) είναι απλά για κλάματα. Το ίδιο για κλάμματα είναι και η μέχρι στιγμή υλοποίηση του ActiveSync στο Google με τα γνωστά προβλήματα του pushed sync που συζητούσαμε και μερικά posts πιο πριν. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Και κάτι άλλο που παρατήρησα... http://img21.imageshack.us/img21/3402/screenshot20091201at111.png Γιατί 12/8/09??? Αφού το έκανα??:confused::confused: Αυτό στο Mac...:worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Γιατί 12/8/09??? Αμερικανικό date format, δηλαδή 8/12/09 για εμάς. :) Τα ίδια δείχνει και σε Windows. Βλέπεις το ...αριστούργημα το iTunes ούτε τα regional settings του ίδιου του συστήματος δεν μπορεί να λάβει υπόψιν. Ή για την ακρίβεια, αλλού τα λαμβάνει και αλλού όχι... :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μάλλον Αμερικανικό date format, δηλαδή 8/12/09 για εμάς. :) ΑΑΑ..... Ναι...... Δεν το σκέφτηκα!!! Είναι και Αμερικανικό το Mac και είναι και στα αγγλικά/αμερικανικά κιόλας. Μάλλον αυτό θα είναι... Έχεις δίκιο!!! :confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts