soup88 Δημοσιεύτηκε February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2014 Καλησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα με τον υπολογιστης μου.Παταω το κουμπι για να ανοιξει και δεν δινει σημα στην οθονη και ακουγεται απο μεσα οτι κανει συνεχεις επαννεκινησεις χωρις να δινει σημα στην οθονη.Εβγαλα την μπαταρια της motherboard αλλα τιποτα.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα με τον υπολογιστης μου.Παταω το κουμπι για να ανοιξει και δεν δινει σημα στην οθονη και ακουγεται απο μεσα οτι κανει συνεχεις επαννεκινησεις χωρις να δινει σημα στην οθονη.Εβγαλα την μπαταρια της motherboard αλλα τιποτα.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ??? Aν βγάλεις τις μνήμες beepάρει η μητρική? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. February 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Aν βγάλεις τις μνήμες beepάρει η μητρική? Ειναι η MSI 870-C45.Ειναι νεο τυπου και δεν κανει ηχο π.χ οταν βγαζεις τις ram οπως εκαναν οι παλιες.Εχεις τρια λεντακια πανω μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athkoub Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 δοκιμασε μηπως κολλαει το κουμπί η το τροφοδοτικό . Αλλιώς μάλλον κάποιος πυκνωτής στην μητρική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο. +1 :) δοκίμασε το μήπως κάτι δεν πάει καλά... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts