rafael18 Δημοσιεύτηκε February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2014 έχω 2 οθόνες μπορώ οταν παιζω παιχνιδια να γινεται επεκταση και στις δυο; χρειαζεται ρυθμιση απο καρτα γραφικων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 έχω 2 οθόνες μπορώ οταν παιζω παιχνιδια να γινεται επεκταση και στις δυο; χρειαζεται ρυθμιση απο καρτα γραφικων; δηλαδη να βλεπεις το μισο απο την μια οθονη και το αλλο μισο απο την αλλη οθονη, ή να βλεπεις το ιδιο και στις 2 οθονες? τι windows εχεις, ειναι λαπτοπ ή πυργος? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Βεβαίως και μπορείς εαν το υποστηρίζει η κάρτα σου. Ποια έχεις? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts