Jump to content

Βοηθεια στο blog μου

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα blog και εχω δημοσιευσει καποιες αναρτησεις και θελω να βαλω την αναρηση "β" πανω απο την αναρτηση "α" δηλ. αυτα που δημοσηευω θελω να πηγαινουν κατω απο τις προηγουμενες αναρτησεις μου και οχι πανω απο τις προηγουμενες (που ειναι ρυθμισμενο) , πως θα το κανω αυτο??
...The quieter you become the more you are able to hear...

Εχω ενα blog και εχω δημοσιευσει καποιες αναρτησεις και θελω να βαλω την αναρηση "β" πανω απο την αναρτηση "α" δηλ. αυτα που δημοσηευω θελω να πηγαινουν κατω απο τις προηγουμενες αναρτησεις μου και οχι πανω απο τις προηγουμενες (που ειναι ρυθμισμενο) , πως θα το κανω αυτο??

Που έχεις φτιάξει blog ?

υπάρχει αν δεν κάνω λάθος επιλογή για αυτό που ζητάς...

• 2 weeks later...
υπάρχει αν δεν κάνω λάθος επιλογή για αυτό που ζητάς...

τι πρεπει να πατησω???

Εχω ενα blog στο blogger.com και κανω κατι αλλαγες και θελω οποιος παει να μπει να του βγεινει ειδοποιηση οτι το βπλογκ ειναι υπο κατασκευη πως μπορω να το κανω και να εχω μονο προσβαση εγω οδειαχειριστης και να κανω αλλαγες????

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
...The quieter you become the more you are able to hear...

Δεν νομίζω στο blogger να έχει τέτοια δυνατότητα, από ότι θυμάμε δηλαδή.

Δεν νομίζω στο blogger να έχει τέτοια δυνατότητα, από ότι θυμάμε δηλαδή.

Μπορεί πολύ απλά να βάλει στην αρχική σελίδα μια εικόνα π.χ. http://www.ict-romeo.eu/blog.html. Αλλά από ότι βλέπω έχει πρόβλημα με το google search ;):mad: και όχι με το under construction :confused:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως