dimitris44 Δημοσιεύτηκε February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2014 παιδια εχω εναν υπολογιστη windows xp home premium και οταν παταω απενεργοποιηση-σβησημο δεν κλεινει πηγαινει μονο στην εικονα της αποσυνδεσης δηλαδη παει να κλεισει και δειχνει το λογοτυπο των xp και μετα καθετε ετσι και λεει "Αποσυνδεση..." και δεν κλεινει παρα μονο αν βγαλω την πριζα ή πατησω παρατατεμενα το κουμπι εκκινησης του πσ καμια λύση??? , ισως συντομα να τον αναβαθμισω και να του βαλω τα win 7 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 η αναβάθμιση σε Win7 είναι πολύ καλή πρόταση εάν το PC σου μπορεί να τα "τρέχει" άκοπα! Στο πρόβλημα σου τώρα, φαίνεται πως το λειτουργικό έχει αρχίσει να την ακούει. Προσπάθησε να κάνεις ένα Repair και αν δεν αποδώσει άρχισε να σκέφτεσαι την διαδικασία του format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 η αναβάθμιση σε Win7 είναι πολύ καλή πρόταση εάν το PC σου μπορεί να τα "τρέχει" άκοπα! Στο πρόβλημα σου τώρα, φαίνεται πως το λειτουργικό έχει αρχίσει να την ακούει. Προσπάθησε να κάνεις ένα Repair και αν δεν αποδώσει άρχισε να σκέφτεσαι την διαδικασία του format. εχω υπολογιστη με windows xp home premium (version 2002) SP3 με επεξεργαστη Intel ® Pentium ® D CPU 3.40 GHZ και 1,00 gb Ram θα τα σηκωσει τα 7 , να αγορασω εξτρα μνημες στο μαξιμουμ που σηκωνει η καρτα γραφικων? Σε συγκριση των επεξεργαστων: Intel core quad 2, intel pentium D, Intel core duo, intel pentium 4, intel pentium 3 >μπορεις να μου τους βαλεις με σειρα ποιος ειναι ο καλυτερος και μετα ο μετριος κλπ? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 με 1GB RAM θα έχει σωστή απόδοση το μηχάνημα. Η κάρτα γραφικών και η μνήμη της δεν έχει καμία σχέση. Η σειρά πάει P3, P4, Pentium D, Dual core, Quad core. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 με 1GB RAM θα έχει σωστή απόδοση το μηχάνημα. Η κάρτα γραφικών και η μνήμη της δεν έχει καμία σχέση. Η σειρά πάει P3, P4, Pentium D, Dual core, Quad core. οκ τελικα θα τον αναβαθμισω στα 7 , ευχαριστω για τις απαντησεις σου Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 παιδια εχω εναν υπολογιστη windows xp home premium και οταν παταω απενεργοποιηση-σβησημο δεν κλεινει πηγαινει μονο στην εικονα της αποσυνδεσης δηλαδη παει να κλεισει και δειχνει το λογοτυπο των xp και μετα καθετε ετσι και λεει "Αποσυνδεση..." και δεν κλεινει παρα μονο αν βγαλω την πριζα ή πατησω παρατατεμενα το κουμπι εκκινησης του πσ καμια λύση??? , ισως συντομα να τον αναβαθμισω και να του βαλω τα win 7 Mια φορά μου το είχε κάνει αυτό όταν είχα βάλει πρόγραμμα εκτυπωτή Hp. Φυσικά δεν αξίζει να έχεις xp πια , τα 7άρια είναι απείρως καλύτερα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το πρόβλημα είναι κατά 99% στο shutdown κάποιας υπηρεσίας του λειτουργικού.Έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο σε vista. Δοκίμασε εάν το κάνει σε safe mode και εάν όχι κάνε αναβάθμιση στους drivers σου. Συνήθως προκαλέιται από κάρτα wi-fi ή bluetooth. Έχεις κάτι τέτοιο εγκατεστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 με 1GB RAM ΔΕΝ θα έχει σωστή απόδοση το μηχάνημα. Η κάρτα γραφικών και η μνήμη της δεν έχει καμία σχέση. Η σειρά πάει P3, P4, Pentium D, Dual core, Quad core. λάθος μου! 1GB είναι λίγο για σύγχρονο λειτουργικό πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 λάθος μου! 1GB είναι λίγο για σύγχρονο λειτουργικό πλέον. οκ θα αγορασω μνημες γυρω στα 2 gb ακομα καλα ειναι ολα μαζι 3 (αν τις συκωνει η μητρικη)? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρόβλημα είναι κατά 99% στο shutdown κάποιας υπηρεσίας του λειτουργικού.Έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο σε vista. Δοκίμασε εάν το κάνει σε safe mode και εάν όχι κάνε αναβάθμιση στους drivers σου. Συνήθως προκαλέιται από κάρτα wi-fi ή bluetooth. Έχεις κάτι τέτοιο εγκατεστημένο; δεν εχω ουτε wfi ουτε bluetooth Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 δεν εχω ουτε wfi ουτε bluetooth Με το safe mode δοκίμασες; Σου κάνει τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts