Jump to content

Dual boot windows 7 - linux

D_Angelos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια

Εχω ενα laptop με windows 7 και θελω να βαλω και τα kali linux με dual boot.Ομως καποιον που ρωτησα μου ειπε πως δεν ειναι ανεξαρτητα τα 2 αυτα λειτουργικα , δηλαδη καποια προγραμματα των windows μπορει να δημιουργουν προβλημα στα linux και αντιστροφα.Ισχυει αυτο ή οχι;

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα παιδια

Εχω ενα laptop με windows 7 και θελω να βαλω και τα kali linux με dual boot.Ομως καποιον που ρωτησα μου ειπε πως δεν ειναι ανεξαρτητα τα 2 αυτα λειτουργικα , δηλαδη καποια προγραμματα των windows μπορει να δημιουργουν προβλημα στα linux και αντιστροφα.Ισχυει αυτο ή οχι;

Ευχαριστω πολυ!

ναι ισχυει γιατι στο linux θα εχεις παρα πολλα προβληματα συμβατοτητας σε σχεση με τα windows και πρεπει να κατεβαζεις συγκεκριμενα προγραμματα για το linux που ειναι συμβατα και τρεχουν, οταν πας να κατεβασεις καποιο προγραμμα θα σου λεει το σιτε "συμβατο και με linux" ή "Για linux κατεβασε εδω" και εσυ θα κατεβαζεις μονο προγραμματα που ειναι συμβατα με linux

...The quieter you become the more you are able to hear...

Καλησπερα παιδια

Ευχαριστω πολυ!

δεν ισχύει αυτό. Όποιο λειτουργικό και να βάλεις σε dual boot είναι αυτόνομο και δεν επηρεάζεται από το άλλο.

ναι ισχυει γιατι στο linux θα εχεις παρα πολλα προβληματα συμβατοτητας σε σχεση με τα windows και πρεπει να κατεβαζεις συγκεκριμενα προγραμματα για το linux που ειναι συμβατα και τρεχουν, οταν πας να κατεβασεις καποιο προγραμμα θα σου λεει το σιτε "συμβατο και με linux" ή "Για linux κατεβασε εδω" και εσυ θα κατεβαζεις μονο προγραμματα που ειναι συμβατα με linux

ξαναδιάβασε το έγραψε ο TS, ρωτάει κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την απάντηση σου! :) Στο linux πάντως δεν υπάρχουν τόσα προβλήματα "ασυμβατότητας" όπως παρουσιάζεις.

Ωραία τότε! Και 20 gb partition για τα Kali Καλά δεν είναι;Ευχαριστώ πολύ

δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη διανομή αλλά δεν γενικά δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα χώρου με 20GB!

Ωραία τότε! Και 20 gb partition για τα Kali Καλά δεν είναι;Ευχαριστώ πολύ

Στο ''επίσημο'' site έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ :):)

Dual Boot Setup με windows

Τι πρέπει να έχω

:rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως