Jump to content

Προβλημα με LAN (?)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια δεν μπορω με τιποτα εφαρμογες οπως το air video το younity το air mouse και remote mouse σε iphone και ipad

να δουν το pc...αντιθετα στο λαπτοπ που ειναι συνδεδεμενο στο ιδιο δικτυο με wifi δεν εχει κανενα προβλημα

το pc ειναι με ethernet.

εχω περασει το server στο pc εχω κλεισει firewall κτλ εχω δοκιμασει χειροκινητα με ip αλλα δεν συνδεονται με τιποτα.

αντιθετα οπως ειπα και πριν στο λαπτοπ στο ιδιο δικτυο συνδεονται με τη μια οποτε λογικα ειναι θεμα LAN στο pc

να πω οτι το pc ειναι φρεσκοφορμαρισμενο

τι μπορει να φταιει?

EDIT: να πω οτι ουτε στο λαπτοπ συνδεονται στη περιπτωση που το συνδεσω με ethernet

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εαν δεις το trouble shoot του air video σου γράφει να ανοίξεις την πόρτα 45631 στο ρούτερ σου.

Το ίδιο και για το air mouse (port 9099) κτλπ.

Οπότε κάνε port forward όλες τις πόρτες που σου γράφουν οι εφαρμογές και είσαι εντάξει :):):)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

ηταν το πρωτο που εκανα χωρις αποτελεσμα ομως...

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ασυρματα δουλευουν ολα μια χαρα ενω με ethernet οχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ηταν το πρωτο που εκανα χωρις αποτελεσμα ομως...

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ασυρματα δουλευουν ολα μια χαρα ενω με ethernet οχι

Πρέπει να κάνεις port forward. Πιστεύω καταλαβαίνεις. Πας εδώ >>> http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm επιλέγεις το ρούτερ σου και ακολουθείς τις οδηγίες :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρέπει να κάνεις port forward. Πιστεύω καταλαβαίνεις. Πας εδώ >>> http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm επιλέγεις το ρούτερ σου και ακολουθείς τις οδηγίες :)

ναι βρε καταλαβα...το εκανα απο την αρχη αλλα χωρις αποτελεσμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Χμ...... Δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω. Ισως κάποιος άλλος

έχεις άλλο πρόγραμμα προστασίας/firewall; Αν έχεις κάποιο suite τύπου Nod32 Internet security χρειάζεται και αυτό να το 'πειράξεις' για να δουλέψει.

Εντάξει παιδιά το πρόβλημα λύθηκε με μια αναβάθμιση του ρουτερ.

Σας ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οπότε είσαι οκ,κλειδώνει...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...