dimitris44 Δημοσιεύτηκε February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2014 εχω 2 παλιους σκληρους δισκους (εσωτερικους) με τις παλιες υποδοχες με τις τριπιτσες τις μικρες και οχι με του συγχρονους σκληρους με το μικρο καλωδιακι, γινετε να παρω καπως ΄΄εναν ανταπτορα΄΄ για να επεκτινω την τρεχουσα χωριτικοτητα του σκληρου που εχω (εχω σκληρο 600gb) γινετε να τους ενωσω και εστω ναπροστεθουν περιπου 200gb???? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καταρχάς πρέπει να δεις εαν οι σκληροί είναι ίδιας χωρητικότητας. Όσο για να προσθέσεις 200γιγα δεν γίνεται. Ο ανταπτορας που αναφέρεις εννοεις controller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καταρχάς πρέπει να δεις εαν οι σκληροί είναι ίδιας χωρητικότητας. Όσο για να προσθέσεις 200γιγα δεν γίνεται. Ο ανταπτορας που αναφέρεις εννοεις controller. ο πρωτος που θελω να προσθεσω ήτε ως εναν σκληρο δισκο παραπανω στον υπολογιστη μου ή ως εναν εξ. σκληρο (να τον μετατρεψω δηλ. με καλωδιο απο πως λεγετε αυτο IDE SATA σε usb) η χωριτηκοτητα του ενος ειναι 100 γιγα και του αλλου γυρω στα 100 παλι δεν ειμαι συγουρος για τον δευτερο μπορει και να τον παραλειψω αλλα απο ο,τι γοουγλαρα ειδα οτι υπαρχει ενα καλωδιο που μετατρεπει απο παλιους σκληρους σε usb, αν το παρω και συνδεσω τον σκληρο μου με αυτο και τον υπολογιστη δεν θα τον εντοπισει ως εξ. σκληρο δισκο??? ο ''μετατροπεας'' ειναι:http://www.e-hardware.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B7-%CF%85/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-usb-proion Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τώρα τα εξήγησες σωστά.Σου κάνει αυτό που βρήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τώρα τα εξήγησες σωστά.Σου κάνει αυτό που βρήκες. δηλαδη να ανακεφαλαιωσουμε: θα αγορασω αυτον τον ανταπτορα και θα τον συνδεσω με τον παλιο μου σεσ. σκληρο δισκο που ειναι αχρησιμοποιητος και θα τον συνδεσω με το usb στο πσ μου και θα τον εντοπισει ως εξωτερικο σκληρο δισκο??? Ο σκληρος ομως εχει καποια αρχεια πειραζει πρεπει να τον παω σε ειδικο να κανει φορματ?? Μηπως θελει καποιον οδηγο-driver ο σκληρος μου για να ''παιζει'' στον πσ μου?? Με την πρωτη ευκερια θα φωτογραφισω τον σκληρο να δεις το μοντελο μηπως χρειαζετε καποια περετερω πληροφορια. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Όταν λες αρχεία δεν εννοείς λειτουργικό ε;Και πώς έχει αρχεία εφόσον είναι αχρησιμοποίητος; Εάν δεν έχει λειτουργικό μέσα δεν έχεις πρόβλημα για format. Εάν έχεις ΧΡ και άνω δεν έχεις πρόβλημα.Δεν χρειάζεται να τον φωτογραφίσεις, απλά να σιγουρευτείς ότι ο δίσκος δουλεύει ακόμα για να μην το αγοράσεις άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 υπαρχει μηπως και καποιος ανταπτορας που απο την μια ακρη να περνει ηλεκτρικο ρευμα και απο την αλλη να βγαζει εξωδο την αριστερη θυρα της φωτογραφιας ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες αρχεία δεν εννοείς λειτουργικό ε;Και πώς έχει αρχεία εφόσον είναι αχρησιμοποίητος; Εάν δεν έχει λειτουργικό μέσα δεν έχεις πρόβλημα για format. Εάν έχεις ΧΡ και άνω δεν έχεις πρόβλημα.Δεν χρειάζεται να τον φωτογραφίσεις, απλά να σιγουρευτείς ότι ο δίσκος δουλεύει ακόμα για να μην το αγοράσεις άδικα. εχω τα windows 98 με αρχεια να τον παω για φορματ ή δεν πειραζει? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ο αντάπτορας που βρήκες έχει όλα τα καλώδια μέσα(απ'ότι λέει η συσκευασία τουλάχιστον).Στον υπολογιστή που θα τον συνδέσεις τι λειτουργικό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ο αντάπτορας που βρήκες έχει όλα τα καλώδια μέσα(απ'ότι λέει η συσκευασία τουλάχιστον).Στον υπολογιστή που θα τον συνδέσεις τι λειτουργικό έχεις; windows 7 αλλα πειραζει που εχει λειτουργικο μεσα και αρχεια να τα παω για φορματ? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,αλλά θα τον συνδέσεις με αναμμένο τον υπολογιστή διότι σε άλλη περίπτωση θα διαβάζει στο άνοιγμα δύο λειτουργικά και δεν θα ξεκινάει απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,αλλά θα τον συνδέσεις με αναμμένο τον υπολογιστή διότι σε άλλη περίπτωση θα διαβάζει στο άνοιγμα δύο λειτουργικά και δεν θα ξεκινάει απλά. οκ δηλαδη να προχωρσω σε αγορα ετσι? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτό που λες δεν γίνεται ........ Πρέπει να τους βάλεις σε συνδεσμολογία raiD. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες μπορείς να ψάξεις προτού γράψεις το παραμικρό εδώ. Οτι και να αγοράσεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ RAID. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτό που λες δεν γίνεται ........ Πρέπει να τους βάλεις σε συνδεσμολογία raiD. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες μπορείς να ψάξεις προτού γράψεις το παραμικρό εδώ. Οτι και να αγοράσεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ RAID. διαβασα στο google και κααλαβα τι ειναι αυτο απλα εγω ηθελα αν μπορουσα να χρησιμοποιησω το εξωτερικο που θα φτιαξψ ας πουμε με τον μετατροπεα και εκει μεσα απλα θα εχω φωτογραφιες που μου πιανουν πολλυ χωρο καθως και τα βιντεο μονο για αυτο, τα προγραμματα και τα αρχεια μου θα τα εχω στον κεντικο σκληρο γινετε αυτο που λεω?? να το κανω? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 διαβασα στο google και κααλαβα τι ειναι αυτο απλα εγω ηθελα αν μπορουσα να χρησιμοποιησω το εξωτερικο που θα φτιαξψ ας πουμε με τον μετατροπεα και εκει μεσα απλα θα εχω φωτογραφιες που μου πιανουν πολλυ χωρο καθως και τα βιντεο μονο για αυτο, τα προγραμματα και τα αρχεια μου θα τα εχω στον κεντικο σκληρο γινετε αυτο που λεω?? να το κανω? Nαι, γίνεται κανονικότατα. Μπορείς να το κάνεις άφοβα. Και πχ πάθει κάτι ο δίσκος, τον βγάζεις από την θήκη και τον κάνεις ξανά εσωτερικό, πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Nαι, γίνεται κανονικότατα. Μπορείς να το κάνεις άφοβα. Και πχ πάθει κάτι ο δίσκος, τον βγάζεις από την θήκη και τον κάνεις ξανά εσωτερικό, πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. οκ ευχαριστω Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts