kakiasmeno Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 έπνιξα με την αγάπη μου το χρυσόψαρό μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 έπνιξα με την αγάπη μου το χρυσόψαρό μου... Μαλλον με το μισος σου (κακιασμενο);):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 έπνιξα με την αγάπη μου το χρυσόψαρό μου... πως το καταφερες αυτο?:wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 μηπως το ταιζες πολυ??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 μηπως το ταιζες πολυ??? κατι τετοιο θα εγινε!!αυτα αν φανε πανω απο το κανονικο τεζα!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morris3 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 geia se olous!!thelo ti boithia sas an bebea kserei kanenas,exo ena agliko bouldog ton can.(ton onomasa etsi giati exei tin idia mouri me ton termatofilaka)asheto.to problima einai to exis,otan tou pao mia skilitsa den mporei....eno ola tou litourgoun roloi den briskei stoho..k etsi den ehoume mexri stigmis canakia.yparhoun ktiniatri poy na kanoun ti gonimopiisi sto iatrio?*2)exei kanenas apo sas thiliko(gia to endehomeno pou fteei i skilitsa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 αν ειναι η 1η φορα του σκυλου...θελει λιγη βοηθεια..πως να το θεσω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morris3 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 auto einai 1 problima....an ton pao se ktiniatro tha analabi les na boithisei... autos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εεε δεν νομιζω..... το αφεντικο(εσυ) τα κανει αυτα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 geia se olous!!thelo ti boithia sas an bebea kserei kanenas,exo ena agliko bouldog ton can.(ton onomasa etsi giati exei tin idia mouri me ton termatofilaka)asheto.to problima einai to exis,otan tou pao mia skilitsa den mporei....eno ola tou litourgoun roloi den briskei stoho..k etsi den ehoume mexri stigmis canakia.yparhoun ktiniatri poy na kanoun ti gonimopiisi sto iatrio?*2)exei kanenas apo sas thiliko(gia to endehomeno pou fteei i skilitsa) Είχα μια φευγάτη ξαδέρφη που για τον λόγο αυτό του έκανε ...εξωσωματική! :X Τώρα αν έχεις τα κότσια να τον οδηγήσεις εσύ... :lol: Βέβαια, όταν αγαπάμε ένα σκυλάκι, κάνουμε πολλά για χάρη του (εγώ προσωπικά όταν ήταν κουτάβι ο δικός μου, του πίεζα σε τακτά διαστήματα τους όρχεις για να κατέβουν, διαφορετικά θα είχε χοντρό πρόβλημα - κατά τον κτηνίατρο πάντα) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marizzaki8 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 na rwthsw kati k egw? otan lene sta pet shop oti mporeis na eksoflhseis thn timh se 12 doseis, ti ennooun? Epipleon xreiazesai karta gia kati tetoio?Telos ena maltese se petshop poso peripou kostizei kserete? H ena Westhighland Terrie? Παράθεση Sevas trA.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 για τις δόσεις δε ξέρω.Ρώτα στο κατάστημα... τώρα απο τιμές...για maltese ξεκινάνε γύρω στα 500 αλλά να πας σε κάποιο καλό pet shop που θα σου δώσουν σίγουρα καθαρόαιμο. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 **link removed**(προσοχή, πολύ σκληρό βίντεο)! :mad: Edit: όπως έχουμε ξαναπεί σε ανάλογες περιπτώσεις,όποιος θέλει να δει με την θέλησή του ανάλογα βίντεο μπορεί να τα ψάξει στο youtube.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του τα δίνουμε έτοιμα μέσα από το φόρουμ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marizzaki8 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ela re p***th m ta xw ksana dei auta videakia..... zwa Kinezoi... eklaiga mia oloklhrh mera dn mporw na ta ksana dw auta ta video... lydi13 euxaristw polu alla 8a psaksw ligo akomh mhpws k xarizetai kapoio.. Παράθεση Sevas trA.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 **link removed**(προσοχή, πολύ σκληρό βίντεο)! :mad: Πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να μην βάζετε τέτοια link..:( Είχαν μπει και παλιότερα τα ίδια στο συγκεκριμένο thread..Είναι πολύ σκληρά,και κατά τη γνώμη μου αν κάποιος θέλει να δει κάτι τέτοιο μπορεί να τα ψάξει μόνος του..Προσωπική μου άποψη,φυσικά.. ela re p***th m ta xw ksana dei auta videakia..... zwa Kinezoi... eklaiga mia oloklhrh mera dn mporw na ta ksana dw auta ta video... Και φυσικά όπως όλοι ξέρουν,αυτά δεν γινονται μόνο στην Κίνα,αλλά σ'ολόκληρο τον κόσμο δυστυχώς... Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Είχα μια φευγάτη ξαδέρφη που για τον λόγο αυτό του έκανε ...εξωσωματική! :X Τώρα αν έχεις τα κότσια να τον οδηγήσεις εσύ... :lol: συγγνωμη αλλα το να το καθοδηγησεις μου φαινεται πιο ευκολο και λιγοτερο σιχαμερο απο αυτο που εκανε η ξαδερφη σου.. μονη της τα καταφερε ή με κτηνιατρο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να μην βάζετε τέτοια link..:( Είχαν μπει και παλιότερα τα ίδια στο συγκεκριμένο thread..Είναι πολύ σκληρά,και κατά τη γνώμη μου αν κάποιος θέλει να δει κάτι τέτοιο μπορεί να τα ψάξει μόνος του..Προσωπική μου άποψη,φυσικά..Για αυτό και η επισήμανσή μου δίπλα στο link για πολύ σκληρό βίντεο. ;) Και φυσικά όπως όλοι ξέρουν,αυτά δεν γινονται μόνο στην Κίνα,αλλά σ'ολόκληρο τον κόσμο δυστυχώς...Και όμως, τουλάχιστον όσον αφορά τα κατοικίδια για τα οποία μιλάμε, γίνονται κυρίως στην Κίνα και λιγότερο στην υπόλοιπη Ασία. Μην βάζουμε όλο τον κόσμο στο ίδιο τσουβάλι! :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Στην Κινα δεν θεωρουνταν το πεκινουα "σεβασμιο ζωο"?το εβαζαν σε χρυσα κλουβια και ζουσαν ζωη χαρισσαμενη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
missy Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 http://i123.photobucket.com/albums/o301/missford77/scorpio.jpg http://i123.photobucket.com/albums/o301/missford77/ce84c824.jpg ta zwakia mou:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ΣΚΟΠΡΙΟΣ?!?!?!?!?! Πως βγάζεις το δηλητήριο; Πόσο ασφαλές είναι για κατοικίδιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 καλησπερα σας ενδοαφερομαστε να παρουμε λαμπραντορ.απο παλια θελαμε αλλα λογω οικονομιας δεν περναμε και λογο χωρου.τωρα εχουμε και χωρο.θελω να μου πειτε ποσο κανουν στα πετ για κουταβι λεω και ας μας πει κανεις που το χει γενικα. ευχαριστω πολυ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 http://i123.photobucket.com/albums/o301/missford77/scorpio.jpg http://i123.photobucket.com/albums/o301/missford77/ce84c824.jpg ta zwakia mou:) σκορπιος???και το δηλητηριο???δεν φοβασαι μην σε τσιμπησει ακομα κι αν δεν εχει δηλητηριο?ωραιο το τατου:) τα ψιψινια σου ειναι γλυκα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 na rwthsw kati k egw? otan lene sta pet shop oti mporeis na eksoflhseis thn timh se 12 doseis, ti ennooun? Epipleon xreiazesai karta gia kati tetoio?Telos ena maltese se petshop poso peripou kostizei kserete? H ena Westhighland Terrie? Marizzaki τις ρατσες που λες (Μaltese και Westhighland Terrie) θα τις βρεις 550-600 ευρω το πολυ σε καλα pet-shop Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Marizzaki τις ρατσες που λες (Μaltese και Westhighland Terrie) θα τις βρεις 550-600 ευρω το πολυ σε καλα pet-shop εκεί είναι αλλά εγώ που είχα πάει και σε μια γνωστή αλυσίδα μου είχαν πει 800 οι κλέφτες. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 τα Μaltese ειναι απαιχτα σκυλακια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts