Xourxoulitsos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ελα ρε CaeSaR ειναι πολυ γλυκά. Γιατί δεν τα πουλάς? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Guyz, γίνεται να κάνω στείρωση σε mini hamster;:O Πριν από κανα χρόνο αγόρασα ένα αρσενικό και ένα θηλυκό και από τότε δεν έχουν σταματησεί να γεννάνε! Κάθε 2 μήνες κάνουν και 4-5! Εν τω μεταξύ είναι τόσο μικρά τα νεογέννητα που χωράνε και βγαίνουν από το κλουβί και περνάνε δυο τρεις μέρες μέχρι να βρω που έχουν κρυφτεί μέσα στο σπίτι! Δεν αντέχω άλλο! Please make them stop!!!:p Ορίστε και μια foto από ένα από τα τελευταία νεογέννητα http://img96.imageshack.us/img96/8436/minihamstermini3eq.jpg Σκεφτηκες να παρεις μια γατα? :p Γιατι δεν τα βαζεις σε ξεχωριστο κλουβι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ορίστε και μια foto από ένα από τα τελευταία νεογέννητα http://img96.imageshack.us/img96/8436/minihamstermini3eq.jpg ayth h fatsoula pou fainetai mesa sto klouvi ti einai? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Λογικα θα θελει να κανουν παρεα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Γιατι δεν τα βαζεις σε ξεχωριστο κλουβι? Αν ήταν κάθε φορά που γεννάνε να παίρνω και καινούριο κλουβί, θα είχα ανοίξει petshop τώρα!:p Εν τω μεταξύ μετά από κάποιες μέρες πρέπει να τα παίρνω από την μάνα τους γιατί τα τρώει!:( Που την είδες Freak την φατσούλα και εγώ δεν την βλέπω; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 axm... piso apo to troktikouli pou kratas... diapistosa pos einai to spitaki tous(me galazia orofh)alla an to parathrhseis moiazei me moutsouna apo skulaki Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Αν ήταν κάθε φορά που γεννάνε να παίρνω και καινούριο κλουβί, θα είχα ανοίξει petshop τώρα!:p Εν τω μεταξύ μετά από κάποιες μέρες πρέπει να τα παίρνω από την μάνα τους γιατί τα τρώει!:( Που την είδες Freak την φατσούλα και εγώ δεν την βλέπω; Tι μου θύμισες τώρα...:lol: Εμένα είχε γεννήσει 8 και έφαγε τα 4.Μόλις ξεπετάχτηκαν λίγο άρχισε να γίνεται χαμός στο κλουβί μιας και ήθελαν ολα μαζί να κάνουν ρόδα.Εννοειται οτι η μάνα δεν χωρούσε και έμενε μπουκάλα απ'έξω.:p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Αν ήταν κάθε φορά που γεννάνε να παίρνω και καινούριο κλουβί, θα είχα ανοίξει petshop τώρα!:p Εν τω μεταξύ μετά από κάποιες μέρες πρέπει να τα παίρνω από την μάνα τους γιατί τα τρώει!:( Προφανώς ο φίλος εννοεί να χωρίσεις το αρσενικό με το θηλυκό. Είναι όντως πρόβλημα αν δεν έχεις που να τα διοχετεύσεις. Εγώ έδινα σε μαγαζιά σε μια ανάλογη περίπτωση. Το ότι τα τρώει δεν είναι πρώτη φορά που το ακούω αλλά και συνέχεια; Κάτι σημαίνει αυτό αλλά πρέπει να ψάξω τα βιβλία μου για να το βρω. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Εμενα μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια με το 10μηνιτικο γιορκσαιρ μου? Γιατι ξυνει συνεχεια τα πατωματα? Το κανει απο νευρικοτητα απο ανχος η απλα ετσι για παιχνιδι? Μπορει αμα το αφησεις να ανοιξει τρυπα με τοσο παθος και δυναμη που το κανει :p http://u2.flurl.com/1142338895/2006/Mar/14/FLURL-dot-com-tn-93436-camera.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Εμενα μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια με το 10μηνιτικο γιορκσαιρ μου? Γιατι ξυνει συνεχεια τα πατωματα? Το κανει απο νευρικοτητα απο ανχος η απλα ετσι για παιχνιδι? Μπορει αμα το αφησεις να ανοιξει τρυπα με τοσο παθος και δυναμη που το κανει :p http://u2.flurl.com/1142338895/2006/Mar/14/FLURL-dot-com-tn-93436-camera.jpg pes mou entiposeis apo to skilaki sou giati me endiaferei afti i ratsa. endiaferomai na agoraso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Οι εντυπωσεις μου ειναι υπεροχες. Ειναι ενα αξιολατρευτο κουταβακι.Να περιμενεις βεβαια οτι ειναι απιστευτα ζωηρα σε σημειο που ειναι φρονιμα μονο οταν κοιμουντε! Ειναι παααααααρα πολυ εξυπνος, δηλαδη τι να σου πω του μιλας και καταλαβαινει απο 2 μηνων που το εχω.δεν εκανα ποτε την παραμικρη προσπαθεια να του μαθω που να κατουραει & εμαθε μονος του.Οχι βεβαια απο μικρακι αλλα τωρα τελευταια που κλεινει σε 9 μερες τους 11 μηνες. Οτι πιασει στο στομα του το κανει σουρωτηρι γι αυτο να προσεχεις μακρια απο καλωδια κτλ οταν ειναι μικρο.Μεγαλωντας φυσικα τα εκοψε τα πολλα πολλα αλλα η ζωηραδα ζωηραδα! Α και κατι αλλο που κανει ειναι οτι στεκεται μπροστα στον καθρεφτη και κοιταζεται.Γενικα εχω διαβασει πως η συγκεκριμενη ρατσα ειναι πολυ ανεξαρτητη σαν χαρακτηρας, σιγουρη πανεξυπνη αν και μερικες φορες λιγακι γκρινιαρα οταν βγαινει εξω βολτα και κοιταει αγνωστα ατομα η γατες/σκυλια.Με μενα δεν εχει δειξει ιχνος επιθετικοτητας αλλα με μια κοπελα μια φορα χωρις λογο της ορμησε και την ψιλοδαγκωσε..θελω να πιστευω πως ειναι μικρο ακομη και το εκανε απο φοβο γιατιι γενικα μου εχει δειξει ως τωρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και μπορω να πω πως επειδη τον πηρα αμεσως μολις πεθανε το 11χρονο προηγουμενο σκυλακι μου κ ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως δεν θα το επιτρεψω ξανα να αγαπησω ετσι ζωο γιατι πληγωθηκα υπερβολικα πολυ, τελικα με κερδισε και μαλιστα με το παραπανω! Εδω ειναι 2 μηνων οταν τον πρωτοπηρα:) http://img85.imageshack.us/img85/1502/210605freddo3nq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 kala einai telio fovero na to xaireisai. to agorases? more einai poli akriva Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 εγω δεν τον αγορασα απο πετ ανοιξα εφημεριδα και τον βρηκα αντι για 800 που τα εχουν στα μαγαζια το πηρα μονο 300 απο σπιτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 koukli powerz to koutabi sou...na to xairesai kai na to agapas pos to lene? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 koukli powerz to koutabi sou...na to xairesai kai na to agapas pos to lene?thx :) ειναι ο freddo μου αλλα τον φωναζουμε με διαφορα για πλακα και απορω πως εμαθε τελικα το ονομα του.. Φρεντο, Φρεντοτσινο, Τσινο, Ντουλης και Φρεντουλης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 μπορει καποιοσ να μου προτεινει ενα κατοικιδιο?δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ με ενα διαλλειμμα στο σπιτι το μεσημερι.μενω σε δυαρι μονος.θελω κατι να ανεβει και η ψυχολογια και για παρεα αλλα να μην εχω προβλημα χωρου και με γειτονες.ξερει κανει για σκιουρακια?ακουω γνωμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 μπορει καποιοσ να μου προτεινει ενα κατοικιδιο?δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ με ενα διαλλειμμα στο σπιτι το μεσημερι.μενω σε δυαρι μονος.θελω κατι να ανεβει και η ψυχολογια και για παρεα αλλα να μην εχω προβλημα χωρου και με γειτονες.ξερει κανει για σκιουρακια?ακουω γνωμες Είχα εγώ δύο σκιουράκια. Πάρα πολύ όμορφα, ήσυχα και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ζωάκια. Όμως είναι πολύ ευαίσθητα στις αλλαγές του καιρού. Τα είχα πάρει την άνοιξη και το καλοκαίρι ψόφησαν. Προτείνω γάτα. Αν την πάρεις από μικρή ( 2-3 μηνών το πολύ) θα είναι πολύ πιο εύκολο να της μάθεις μερικά πράγματα (όπως να μην γρατζουνάει τα έπιπλα) . Επίσης, στην περίπτωση της γάτας, καλό θα ήταν να πάρεις θυληκιά γιατί τα αρσενικά κατουράνε παντού και η βρώμα είναι απίστευτη, δεν φεύγει ούτε με χλωρίνη... Εννοείται πως όταν φτάσει 6 μηνών θα την στειρώσεις γιατί μετά θα έχεις προβλήματα (θα κατουράει όπου βρει και θα φωνάζει, πράγμα που είναι σπαστικό και ορισμένες φορές σου τρυπάει τα αυτιά. έχω εμπειρία από 4 θυληκές -όλες στειρωμένες πλέον- και γνωρίζω ακριβώς τι παίζει ) . Αν την αφήσεις αστείρωτη και δεν γεννήσει μια φορά θα έχει προβλήματα υγείας (συγκεκριμένα: η μια γάτα μου όταν ήταν περίπου 5 χρονών έπαθε πυομήτρα και αν δεν την πήγαινα μέσα σε 2 ώρες για εγχείρηση θα είχε ψοφήσει. οι άλλες δύο, επειδή ήταν αστείρωτες, είχαν πάθει κύστες και η μήτρα τους είχε γεμίσει με υγρά και ήταν διπλάσια σε μέγεθος από το κανονικό, στην μία παραλίγο θα έσκαγε. την δικιά μου την στείρωσα όταν ήταν 6 μηνών και απέφυγα όλα τα προβλήματα. φυσικά όλες τους είναι πλέον υγιέστατες) . Θα πρέπει να την πηγαίνεις μια φορά τον χρόνο για εμβόλια (όταν θα την πας για το πρώτο εμβόλιο, θα πρέπει να την ξαναπάς για επαναληπτικό εμβόλιο μετά από ένα μήνα και από εκεί και πέρα μια φορά τον χρόνο) . Επίσης, επειδή έχω πολύ άσχημη εμπειρία (μια γάτα που είχα το 1999 έπαθε καρκίνο στο έντερο και αναγκαστήκαμε να της κάνουμε ευθανασία.... ) και δεν θέλω να την ξαναπατήσω ούτε εγώ, ούτε και κανένας άλλος, θα πω κάτι που μπορεί να ακουστεί υπερβολικό: εάν έχεις ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ότι το ζώο σου έχει κάτι παίρνεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ τηλέφωνο τον κτηνίατρο, του λες τι συμβαίνει και πηγαίνεις αμέσως το ζώο για να το εξετάσει ο γιατρός. Ύποπτα πράγματα για αρρώστια: αδυναμία, ανορεξία, εμετοί, διάρροιες (προσοχή: αν κάνει σπάνια διάρροιες μπορεί απλά να την έχει πειράξει εκείνη την στιγμή κάποιο φαγητό. αν όμως κάνει συνέχεια τότε πρέπει να πάει στον γιατρό) , να μην κάνει τα κακά της. Εγώ πριν 1-2 εβδομάδες γλίτωσα την μια γάτα μου στο παρά πέντε... Είχε αδυνατίσει, δεν έτρωγε, έκανε πράσινους εμετούς και δεν έκανε τα κακά της. Αυτή η κατάσταση ήταν περίπου 10 μέρες (όπως έμαθα εκ των υστέρων από τον γιατρό) . Έτσι πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, του είπα τι συμβαίνει και πήγα αμέσως την γάτα να την εξετάσει. Διαπίστωσε (εκτός από αυτά που του είχα πει) ότι είχε αφυδατωθεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν έπιασε την κοιλιά της μου λέει ότι έχει κάτι. Την εξέτασε καλύτερα και μου είπε ότι έχει μαζευτεί μισή παλάμη κόπρανα!!!!!! Της κάναμε ενέσεις ορού, της δώσαμε γάλα μαγνησίας και μετά της έκανε κλύσμα. Την κράτησε 3-4 μέρες για να την προσέχει. Όταν πήγα να την πάρω μου είπε ότι όταν τα έβγαλε ήταν σαν κόπρανα ανθρώπου... Τώρα της δίνουμε μια φαρμακευτική κονσέρβα και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάτι άλλο. Οι παραπάνω συμβουλές δεν απευθύνονται μόνο σε εσένα, απευθύνονται σε όποιον έχει γάτες. Έχω γάτες στο σπίτι μου από το 1990 και έχω αντιμετωπίσει σχεδόν τα πάντα και έτσι είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές. Δεν θα τσιγκουνεύεστε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ την επίσκεψη στον κτηνίατρο. Μπορεί τα 20 ευρώ που θα δώσετε να είναι σωτήρια για το ζωάκι σας. Εγώ για την γάτα που αναφέρω παραπάνω, πλήρωσα 80 ευρώ. Όμως δεν τα σκεύτηκα ούτε μια στιγμή τα λεφτά γιατί ξέρω πλέον ότι η γάτα μου είναι καλά και ότι ο κτηνίατρος έκανε την δουλειά που έπρεπε και τα άξιζε με το παραπάνω τα χρήματα. Και σε περίπτωση που έχετε την γάτα σας στον κήπο θα πρέπει να προσέχετε 100 φορές περισσότερο [σκυλιά, φόλες, τα καθίκια που τις σκοτώνουν με τα αυτοκίνητα (αν το δω να γίνεται μπροστά μου κάποια φορά θα τον σφάξω εκείνη την ώρα αυτόν που το έκανε)] . Αυτά από εμένα. Για διαμέρισμα πάντως καλύτερα είναι μια γάτα. Εγώ τώρα που σπουδάζω στην Ηγουμενίτσα και μένω μόνος μου, έχω γάτα (την πηγαινοφέρνω από την Αθήνα) . Δεν μπορείτε να φανταστείτε την παρέα που κάνει όταν είσαι μόνος σου και πόσο σε ηρεμεί όταν την βλέπεις ή την χαϊδεύεις. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 den thelw gata.eyxaristw pantws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 αν και συμπαθω ολα τα ζωα.. προτιμω τις γατες.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, αλλα δεν το βλεπω.. :( Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 ρε παιδια ξερετε τι παιζει με αυτο το petid? (http://www.petid.gr) εχω βρει ενα σκυλακι πριν 2 μερες με αυτη την καρτα στο κολαρο του. παιρνω συνεχεια το νουμερο 801 που εχει, αλλα δεν απανταει κανενας!!!λετε να ειναι καμια απατη?!! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Μια φουσκα μεγαλη μεγαλη ειναι... προφανως ο φουκαρας που το εχασε την πατησε σαν κι εμενα.. δοκιμασε ομως να μπεις εδω http://www.petid.gr και να καταχωρησεις τον αριθμο που εχει πανω στην καρτελα του... Τα ειχαν πουλησει αρχικα σε ατομα που ασχολιοντουσαν με το ιντερνετ οποτε ισως να εχει καταχωρησει ο ανθρωπος τα στοιχεια του εκει! (Για να του βαλει Petid σιγουρα θα εχει σκασει με την απωλεια, κανε μια προσπαθεια) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 το κανα και αυτο αλλα δυστυχως δεν μου εβγαλε κανενα αποτελεσμα.. αυριο θα παω σ'ενα κτηνιατρειο να δουμε μπας και εχει τσιπακι μηπως και βρουμε καμια ακρη. αλλιως θα ξεκινησω τις αγγελιες!(ενα μαυρο-κεφε μπασε ειναι και το βρηκα στο ν.ψυχικο πριν 2 μερες 21/3) Παντως θα επρεπε εδω στο myphone να υπηρχε κατι σε στυλ "Απωλεις-Ευρεσεις" και οχι μονο για ζωα.(εκτος αν υπαρχει και δεν το χω δει!) πιστευω θα βοηθαγε πολυ κοσμο.. Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 βρηκα το αφεντικο του!!!!!!!!!!!:up: :up: :up: τελος καλο, ολα καλα!!!!Τουλαχιστον μαθαμε οτι το petid ειναι απατη!! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 βρηκα το αφεντικο του!!!!!!!!!!!:up: :up: :up: Πολλά συγχαρητήρια για την πράξη σου DarthStergius!! Είσαι αξιέπαινος! Και πάλι μπράβο σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 paidia kalispera thelo na paro ena skilakia mikro omos alla einai panakriva sta katastimata, mipos exete kamia akri i kapoion pou na exei gennisei to diko tou? gia voithiste please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts