FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Κάτι τέτοια ποστ κάνουν την διαμονή μας στο myphotne να αξίζει πραγματικά !! :P:):D:P etsi e???? kalaaaaa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ενω ειχα δει καιρο τωρα αυτο το θεμα δεν το ειχα ανοιξει καν..θα καταλαβετε το γιατι αφου θα αφηγηθω την δικη μου ιστορια. Κατοικιδιο δεν ειχαμε ποτε στο σπιτι δεν ηθελαν οι γονεις μου οσο και το ζητουσαμε τιποτα,καποιο βραδυ γυρνοντας στο σπιτι ηταν χειμωνας και εβρεχε, λιγα τετραγωνα πριν το σπιτι περναει διπλα μου ενα κανις-γριφον απρομαυρο, μεσαιου μεγεθους με πληγες στο σωμα του και μπαλωματα στο τριχωμα του. δεν αντεξα πηγα να το χαιδεψω αλλα εκεινο εφυγε,ετσι λοιπον προχωρησα μετα απο λιγο γυριζω πισω και με ακολουθουσε ,προσπαθω και παλι να το χαιδεψω και καθεται το περνω αγκαλια γιατι ο δρομος ηταν γεματος νερα και σκεφτηκα οτι θα κρυωνε.ειχα ταραχτει πολυ γιατι ετρεμε στην αγκαλια μου φτανω σπιτι χτυπαω το κουδουνι ανοιγει ο πατερας μου(ο οποιος ενω αγαπουσε τα ζωα δεν ηθελε σπιτι του)το βλεπει σε αυτη την κατασταση και δεν μου λεει κουβεντα.το πρωτο εμποδιο ειχε ξεπεραστει τωρα επρεπε να δω τι θα κανω με το "Λενο"ετσι το ονομασα γιατι το ειχα βρει στην οδο Λενορμαν.(μη ρωτησετε πως θα το ελεγα αν τοειχα βρει στο Κατακολο :p ) ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε ολη η οικογενεια αφου τον στεγνωσαμε του λυωσαμε το φαγητο και τον ταιζαμε με συριγγα γιατι δεν ανοιγε καν τον στοματακι του,την επομενη μερα τον πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε οτι ηταν 1 ετους περιπου οτι τον ειχαν κακοποιησει και ειχε μια αλλεργια γιαυτο το τριχωμα του ηταν ετσι,ξεκινησαμε λοιπον θεραπεια με ενεσεις για την αλλεργια τις οποιες μου εδειξε ο γιατρος και τις εκανα μονη μου οι πληγες γιατρευτηκαν ,παχυνε ,το τριχωμα του ηταν πλουσιο και το κυριοτερο ηταν χαρουμενος ολη την ωρα ετρεχε πηδαγε γαυγιζε ολα τελεια,ειχαμε δεθει ολοι μαζι του ακομα θυμαμαι και βουρκωνω τη μανα μου που επλενε τα πιατα και εκεινος επειδη ηθελε παιχνιδια τις εγλυφε τα ποδια και εκεινη του ελεγε: "παιδακι μου κατσε να τελειωσω και μετα,κοιτα τι εχω να πλυνω!" διακοπες παντα μαζι μας!στο χωριο τρελαινοταν!παρολα τα προβληματα(ειχε πνηξει 2 κοτες δεν λεω ψεματα ο γιατρος μου ειπε οτι εχουν διαφορα ενστικτα). περασαμε μαζι 5 χρονια ωσπου ενα πρωινο πριν 2 χρονια ξυπνησα και τον βρηκα πεθαμενο.τον τελευταιο καιρο δεν ηταν τοσο παιχνιδιαρης και το εξηγησαμε επειδη ειχε φυγει ταξιδι ο πατερας μου και ειχε δεθει μαζι του. μαλλον δεν ηταν τοσο απλο.δεν ηθελα να μαθω απο τι πεθανε ας ειναι καλα εκει που ειναι , ηταν τυχερος που τον βρηκα και εγω ακομη περισσοτερο.απο τοτε δεν θελω αλλο κατεβαινω καποιες φορες και ταιζω τα αδεσποτα σκεφτομαι να γινω μελος στην φιλοζωικη εταιρεια και να βοηθαω εθελοντικα εκει απο το να παρω αλλο,αν παρω μονο απο το δρομο ή την φιλοζωικη αυτη ηταν η ιστορια μου ελπιζω να μη σας κουρασα απλα ηθελα να το μοιπαστω μαζι σας και ας μη σας ξερω!ξερω ομως οτι για να ανοιχτει τετοιο θεμα ειστε καλοι ανθρωποι! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ABlackCat Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 mona-liza :( Ξέρει κανείς αν υπάρχει ράτσα γάτας – κοινή ευρωπαϊκή ? Αν ναι που μπορώ να μάθω για αυτή- χαρακτήρας -τα πάντα - φωτογραφίες κτλ μέσω net – βιβλία κτλ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Εδώ κι ένα χρόνο έχω μια πολύ γλυκιά γατούλα, την Αρετή. Την βρήκα από αγγελία γιατί έψαχνα για γατάκι, και είμαι πολύ χαρούμενη που την απέκτησα! Ποτέ άλλοτε δεν είχα κατοικίδιο. Μόνο που θα την χαιδέψω και αυτή θα κάνει τούμπες, μου φεύγει κάθε στεναχώρια! BTW, η συμπεριφορά από γάτα σε γάτα διαφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 καλησπέρα σε όλους μιας και είμαι νέο μέλος.πρόσφατα απέκτησα ενα πανέμορφο rottweiler.τώρα είναι 2 μηνών και 20 ημερών,αλλά αρχίζει να γίνεται πολύ κακομαθημένο.π.χ. έχει κατουρήσει στο κρεβάτι 2-3 φορές,στα πατώματα,δαγκώνει συνέχεια.κτλ. για πείτε κολπάκια να του μάθω να με σέβεται ολίγον τι,αλλά χωρίς ξύλο μιας και δε μου πάει η κάρδια να απλώσω χέρι πάνω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Λοιπον αυτος ειναι o Kyron ειναι πεκινουα τον εχουμε μια εβδομαδα και ειναι ολο σκανταλιες .Ειχαμε ενα σκυλακι την Ρεα οπου καποιοι οπου δεν μπορει να δωθει ο ο ορος ανθρωποι εριξαν φολα στο σκυλακι μου και ... Ειλικρινα αμα ημουν εκεινη τη στιγμη μπροστα δεν ηξερα και εγω τι θα ειχε γινει . :mad: Την ειχαμε και 5 χρονια και ειχαμε δεθει με το σκυλι σας παραθετω φωτος απο τον Kyron . http://img335.imageshack.us/img335/8471/dsc000597ew.th.jpg http://img394.imageshack.us/img394/2368/dsc000621lj.th.jpg http://img359.imageshack.us/img359/2975/dsc000669aa.th.jpg Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 koukli....na sou zhsei:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 fcukinbeast666 Σου απαντισα στο πμ και πειρες απο εκει της απαντησεις που ηθελες pininfarina Να σου ζησει. Ομορφουλικο ειναι, βεβαια δεν μου αρεσουν αφτες οι ρατσες αλλα εχει ενα κατι πανω του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 ευχαριστω πολυ ! :D αν και εγω στην αρχη δε τις πηγαινα αυτες τις ρατσες λογο της αδερφης μου το πηραμε , αλλα εχει και αυτο τον χαβα του ειναι αφασια :p Το ονομα του kyron πως σας φανηκε? το πηρα απο αυτοκινητο μου αρεσε :p παντως ολη τη μερα καθεται και ξαπλωνει ... μπα δεν κανει για κυνηγι :lol: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 e oxi kai gia kunhgi ta pekinoua!!! ayta sthn kina ta eixan (xrooonia prin) oi basiliades mesa se xrysa klouvia... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πως προφερετε; Κύρον ή κυρόν; Αμα τονιζετε το υ τοτε ακουγετε ωραιο, αμα παλι τονιζετε στο ο ακουγετε πολυ βαρη για πεκινουα. Μην εχουμε και τσιουαουα και το φωναζουμε Dorian απο τον γνωστο Bodybuilder οπως ενας γνωστος του πατερα μου.Αυτος εμπνευστικε απο το σκυλι ενος αλλουνου, που και αυτος απο τον Bodybuilder τον εβγαλε αλλα ο αλλος ητανε Βελγικος λυκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πως προφερετε; Κύρον ή κυρόν; Αμα τονιζετε το υ τοτε ακουγετε ωραιο, αμα παλι τονιζετε στο ο ακουγετε πολυ βαρη για πεκινουα. Μην εχουμε και τσιουαουα και το φωναζουμε Dorian απο τον γνωστο Bodybuilder οπως ενας γνωστος του πατερα μου.Αυτος εμπνευστικε απο το σκυλι ενος αλλουνου, που και αυτος απο τον Bodybuilder τον εβγαλε αλλα ο αλλος ητανε Βελγικος λυκος στο υ τονιζεται δηλαδη Κύρον και η εμπνευσης http://new.e-go.gr/auto/articles.asp?catid=4160&subid=2&pubid=263358 μπορειτε να βρειτε ωραια ονοματα απο αυτοκίνητα :lol: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!Έχω ένα κουνελάκι το οποίο το υπεραγαπάω είναι δύο ετών και ράτσας Lionhead.Εδώ και κάποιες μέρες παρουσιάζει ένα πρόβλημα με τα κόπρανά του,τα οποία φαίνονται να περιέχουν τρίχες.Το κακό με το κουνελάκι είναι ότι δεν τρώει σχεδόν καθόλου χόρτο όσο κι αν προσπαθώ με διάφορους τρόπους να το μάθω να τρώει,δηλ. του βάζω πολύ λίγη ξηρή τροφή και πολύ χόρτο και παρ'όλα αυτά προτιμάει να πεινάει τρώγοντας την λίγη τροφή και αφήνοντας το χόρτο.Επίσης συνέχεια καθαρίζει το τρίχωμα του,πράγμα που είναι φυσιολογικό,αλλά αφού δεν τρώει χόρτο όλες αυτές οι τρίχες συσσωρεύονται στο στομάχι του.Έχω διαβάσει σε ξένα sites ότι το χόρτο είναι απαραίτητο ώστε το κουνελάκι να είναι υγιές,κι ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνει αν υπάρξει μεγάλη συσσώρευση τριχών στο στομάχι αφού τα κουνελάκια δεν κάνουν εμετό για να τις αποβάλλουν.Αυτές τις μέρες εφαρμόζω μία μέθοδο βάζοντάς του το βράδυ μόνο χόρτο,και την μέρα λίγη τροφή και χόρτο και μάλλον κάτι πάει να γίνει.Μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε να μάθει να αγαπάει το χόρτο;Επίσης έχω ακούσει ότι για την περίπτωση του υπάρχει ένα φάρμακο που λέγεται Petromalt που είναι κυρίως για τις γάτες,αλλά κάνει και για κουνελάκια.Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω εδώ στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 eleos! valeria mou rothse se kapoio pet shop h se kthniatreio Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 eleos! valeria mou rothse se kapoio pet shop h se kthniatreioΤο έχω βάλει σε διάφορα forums,απλά προσπαθώ να καλυφθώ από παντού,γιατί εδώ στην Ελλάδα δύσκολο να βρεις ανθρώπους να έχουν ιδέα από κουνελάκια :( Σ'ευχαριστώ πάντως freakακι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 aN eisoun apo 8essalonikh 8a se estelna se ena magazaki pou exei ta panta gia kounelakia...a8hna omos de ksero:( phgaine se enan kthniatr h se ena pet shop..mporei na exoun kati paraplhsio...h na sou poune kanena kolpaki Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 aN eisoun apo 8essalonikh 8a se estelna se ena magazaki pou exei ta panta gia kounelakia...a8hna omos de ksero:( phgaine se enan kthniatr h se ena pet shop..mporei na exoun kati paraplhsio...h na sou poune kanena kolpakiΘα πάω αύριο στο Pet City που έχει πολλά πράγματα να δω...Μόνο εκεί αν είναι θα βρω κάτι γιατί είναι νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα.Από κτηνιάτρους,άσε,περισσότερα ξέρω εγώ απ'αυτούς για τα κουνέλια...Δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένες οι γνώσεις τους σε αυτό τον κλάδο,έχω πάει σε αρκετούς και το έχω διαπιστώσει.Θα πω νεότερα αύριο! :) Thanks και πάλι για το ενδιαφέρον! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 http://www.interpet.gr/AskTheVet/ask_troktika.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 http://www.interpet.gr/AskTheVet/ask_troktika.htmΤhanks PowerZ,θα ρωτήσω κι εκεί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 οτι ποιο ωραιο στη ζωη ειναι ενα ζωακι! εγω προσωπικα εχω εναν γατο που τον φωναζω <<Κλεων>> ειναι γκριζος με ριγες ειναι 1,5 χρονων! εχει πρασινα ματια!!! ειναι φοβερος τον αγαπαω πολυ Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Λοιπόν παιδιά έχω νέα!Πήγα στο pet city και μου έδωσαν για το κουνελάκι το φάρμακο που δίνουν στις γάτες για την τριχόμπαλα,και μου είπαν απλά να του βάζω την μισή ποσότητα απ΄ότι βάζουν στις γάτες γιατί είναι πιο ευαίσθητο.Επίσης μου έδωσαν κι άλλο ένα για το έντερο να του βάζω στο νεράκι,τώρα που έχει το προβληματάκι!Αnyway,βρήκα κι ένα forum ξένο που τα παιδιά με βοήθησαν πολύ με το πρόβλημα οπότε όλα καλά.Δείτε και μια photo του!Όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά ακίνητο νομίζουν ότι είναι ψεύτικος! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 καλα τελειο! ειναι μια σκετη γλυκα! εχει και μια φιλη μου κουνελακι και το χει μεσα στο δωματιο της ελευθερο μονο το βραδυ το βαζει μεσα σ ενα κλουβακι.. εσυ που το χεις? στα παπλωματα ? :D πως παει η υγεια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 καλα τελειο! ειναι μια σκετη γλυκα! εχει και μια φιλη μου κουνελακι και το χει μεσα στο δωματιο της ελευθερο μονο το βραδυ το βαζει μεσα σ ενα κλουβακι.. εσυ που το χεις? στα παπλωματα ? :D πως παει η υγεια του?Ακριβώς το ίδιο κάνω!Άσε μου έχει φάει τα πάντα!Κουρτίνες,έπιπλα,χαλιά :w00t: Η μάνα μου έχει φρικάρει δύο χρόνια τώρα :lol: Το βράδυ καμιά φορά τον αφήνω έξω και κάνει γύρω-γύρω το κρεβάτι και δεν μ'αφήνει να κοιμηθώ!Αφασία! :D Ευτυχώς πάει πολύ καλύτερα,ζωντάνεψε για τα καλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ασε και μενα το νεο μου σκυλακι γιορκσαιρ αρσενικο μας εχει ρημαξει 3 μηνες τωρα..δεν το προλαβαινεις μεχρι να του παρεις απο το στομα την βουρτσα εχει αρπαξει μια αλοιφη, μεχρι να καταφερεις να του παρεις την αλοιφη γιατι τρεχει σαν δαιμονισμενο εχει αρπαξει το κινητο,μεχρι να του παρεις το κινητο εχει παρει το κωλοχαρτο και το χει ξεσκισει στο σαλονι,μετα τρωει τα επιπλα σε λιγο θα ανοιξει τρυπες και θα πεσουν ολα κατω,επισης τρωει σφουγγαρια παπουτσια καλτσες φυτα γυαλια και γενικα οτι πεσει μπροστα του αλλα κ μπροστα του να μην πεσει ανεβαινει στους καναπεδες απο κει στα τραπεζια και αρπαζει οτι βρει.αμα βρει και ευκαιρο κανα ποτηρι πινει απο μεσα το πεταει και κατω μετα να τα κανει γυαμπογιαλο ολα.το χειροτερο ειναι οταν λειπεις καποιες ωρες και μπαινεις στο σπιτι.Ειναι σαν να εχει πεσει ατομικη βομβα μεσα χωρια τις ζημιες εχει κατουρησει και χεσει το μισο σπιτι..τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε κ ειναι μολις 5 μηνων ... :O α εχει φαει και ολους τους φορτιστες των κινητων μας :p και ηταν τοσο ηρεμη η κορουλα μου ενα κανισακι που εχασα τον Ιουνιο σκετος αγγελος :cry: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ασε και μενα το νεο μου σκυλακι γιορκσαιρ αρσενικο μας εχει ρημαξει 3 μηνες τωρα..δεν το προλαβαινεις μεχρι να του παρεις απο το στομα την βουρτσα εχει αρπαξει μια αλοιφη, μεχρι να καταφερεις να του παρεις την αλοιφη γιατι τρεχει σαν δαιμονισμενο εχει αρπαξει το κινητο,μεχρι να του παρεις το κινητο εχει παρει το κωλοχαρτο και το χει ξεσκισει στο σαλονι,μετα τρωει τα επιπλα σε λιγο θα ανοιξει τρυπες και θα πεσουν ολα κατω,επισης τρωει σφουγγαρια παπουτσια καλτσες φυτα γυαλια και γενικα οτι πεσει μπροστα του αλλα κ μπροστα του να μην πεσει ανεβαινει στους καναπεδες απο κει στα τραπεζια και αρπαζει οτι βρει.αμα βρει και ευκαιρο κανα ποτηρι πινει απο μεσα το πεταει και κατω μετα να τα κανει γυαμπογιαλο ολα.το χειροτερο ειναι οταν λειπεις καποιες ωρες και μπαινεις στο σπιτι.Ειναι σαν να εχει πεσει ατομικη βομβα μεσα χωρια τις ζημιες εχει κατουρησει και χεσει το μισο σπιτι..τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε κ ειναι μολις 5 μηνων ... :O α εχει φαει και ολους τους φορτιστες των κινητων μας :p και ηταν τοσο ηρεμη η κορουλα μου ενα κανισακι που εχασα τον Ιουνιο σκετος αγγελος :cry: :( Πολύ λυπάμαι για το κανισάκι σου... :( Τα γιορκσαιρ είναι φοβερά!Καλά ο δικός σου,πολύ σκανταλιάρης βρε παιδί μου! :blink: Έχουν πολύ τρίχα όμως πρέπει να μαδάει πολύ ε;Μόλις μεγαλώσει λίγο πιστεύω θα ηρεμήσει,είναι μικρούλης ακόμη!Μερικές φορές ψιλονευριάζω τόσο άτακτος που είναι ο δικός μου,αλλά μου περνάει σχεδόν αμέσως! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts