maria22 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Εγώ δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία από τη σκυλίτσα μου. Τη λένε Λίζα και είναι 3 ετών, υπάκουη και πανέξυπνη. Και με την ευκαιρία να σας χαιρετίσω κιόλας, είμαι νέο μέλος στο myphone. :) Παράθεση www.aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 πρέπει να σας βγάλω φωτο το ΄"σουτζουκάκι" είναι κουνέλι και είναι το κατοικίδιο μιας ξα :D αφασία όταν έχει νεύρα τρώει τα κάγκελα :w00t: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 ο αγαπικος και η αγαπη μου τα 2 απο τα 3 maltez που εχω χτες μου κανανε χοντρη διαολια,ειχα αφησει 2 χαρτονομισματα των 50 ευρω στο τραπεζι και μπηκα για μπανιο,οταν βγηκα τα χαρτονομισματα ηταν κομματια.τους εβαλα τις φωνες και φοβηθηκαν αλλα μετα δεν αντεξα αλλο κι αρχισα να τα χαιδευω ξανα κι ας μου εφαγαν 100 ευρω. μιλαμε εχουν αρχισει και γινοντε καθε μερα ολο και πιο ατακτα αλλα τα λατρευω. πανε και ανεβαινουν στο τραπεζι αφου πρωτα ανεβουν στην καρεκλα,πρεπει να τους το ξεκοψω αυτο αλλα δεν μου αρεσει να τους φωναζω,νιωθω οτι στεναχωριουντε πολυ τα μικρα μου αλλα πρεπει να τα φοβερισω εστω και λιγο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 ο αγαπικος και η αγαπη μου τα 2 απο τα 3 maltez που εχω χτες μου κανανε χοντρη διαολια,ειχα αφησει 2 χαρτονομισματα των 50 ευρω στο τραπεζι και μπηκα για μπανιο,οταν βγηκα τα χαρτονομισματα ηταν κομματια.τους εβαλα τις φωνες και φοβηθηκαν αλλα μετα δεν αντεξα αλλο κι αρχισα να τα χαιδευω ξανα κι ας μου εφαγαν 100 ευρω. μιλαμε εχουν αρχισει και γινοντε καθε μερα ολο και πιο ατακτα αλλα τα λατρευω. πανε και ανεβαινουν στο τραπεζι αφου πρωτα ανεβουν στην καρεκλα,πρεπει να τους το ξεκοψω αυτο αλλα δεν μου αρεσει να τους φωναζω,νιωθω οτι στεναχωριουντε πολυ τα μικρα μου αλλα πρεπει να τα φοβερισω εστω και λιγο.το τρίτο τι έκανε? κραταγε τσίλιες? :w00t: :lol: :lol: :D :p ε ναι πως να τους κρατήσεις κακία :O :) εμας πάλι καλά ζημιές δεν κάνει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 το τρίτο τι έκανε? κραταγε τσίλιες? :w00t: :lol: :lol: :D :p ε ναι πως να τους κρατήσεις κακία :O :) εμας πάλι καλά ζημιές δεν κάνει :rolleyes: το τριτο ειναι η μαμα τους η λουσι που δεν κανει ζημιες ευτυχως :D αλλα τα αλλα 2 ειναι μες την τρελη διαολια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Κανείς που να θέλει γατάκια; είχα δύο θηλυκές που έχουν από 3 γατάκια. Δυστυχώς δεν γίνεται να τα κρατήσω. Αλλά δεν ξέρω και τι να τα κάνω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 σαν το δικο μου διαολακι αποκλειεται να εχει κανεις σας. εχασα την αγαπμενη μου σκυλιτσα που ηταν ενα συνεσταλμενο ντροπαλο κοριτσακι δεν χαλασε ποτε της τιποτα 11 χρονια που την ειχα (αχχ μακαρι να ηταν κοντα μου ακομη :( ) και πηρα τον διαολο προσωποποιημενο :p στην κυριολεξια δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο.εχει φαει καλωδια παπουτσια καρεκλες τραπεζια χαλια οτι τυχει και μας πεσει κατω, τα κωλοχαρτα απο το μπανιο τις βουρτσες μας τα φυτα στο μπαλκονι και το χειροτερο απ ολα δεν ξερω πως την εχει δει αλλα δεν κατουραει στην βολτα περιμενει να παμε πανω σπιτι να τα κανει.μεχρι και το κρεβατι μου κατουρησε μια φορα.μεχρι και στο εξοχικο μου το χαζο δεν τα εκανε εξω στον κηπο που καθομασταν ολη μερα εμπαινε στο σπιτι κατουρουσε και ξαναβγαινε..μηπως κατι εχει καταλαβει λαθος? :worry: κατα τ'αλλα το αγαπαω παρα πολυ και ας μην το χωνευα στην αρχη γιατι επαιζε και κοιμοταν/ετρωγε απο το ιδιο μερος που ετρωγε η μονακριβη μου.. :( τωρα ειναι 4 μηνων ειναι Γιορκσαιρ και τον λενε Φρεντο!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 gia to oti rokanizei oti brei mprosta tou isos ftaiei to oti bgazei dontakia... pare tou apo ayta ta kokala pou einai san kerina...de nomizo na ksanamashsei meta apo ayto tpt... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Οριστε λιγες απο την δικιά μου σκυλιτσα Γερμανικος Ποιμενικος (απο γονεις πρωταθλητές) 22 μηνών πανεξυπνη,ομορφη και νικητρια σε αγώνες μορφολογιας. Smile Ακουει στο ονομα ΙRIS http://img54.imageshack.us/img54/2036/copy18tz.jpg http://img67.imageshack.us/img67/5220/copy28qz.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Τι ομορφη σκυλιτσα.... Ενα τετοιο αρσενικο εγινε η αιτια να μας κλεψουν 3 σκυλια... Ειναι υπάκουη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Φετος θα παρει κανονικη εκπαιδευση. Σε γενικες γραμμες ειναι υπακουη και σε βολτα και σε άλλες συνθηκες. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ας ηταν και τα δικα μου ετσι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 τελικα η λεσλι ειναι λαμπραντορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 εδω και καιρω ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ιγκουανα η ενα χαμελεων.. εχω ακουσει οτι πρεπει να τα εχω και τα 2 ιδικα το 2ο.. συνεχεια μεσα στο χωρο του με την λαμπα γιατι αλλιως δεν θα αντεξει την θερμοκρασια και :knife: αληθέυει αυτο!?!?!θα πρεπει να βρισκεται εκει μεσα πολλες ώρες την μερα?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Χαμελεων δεν σου προτινω, καλυτερα να παρεις ενα ινγκουανα. Ηθελα και εγω μια εποχη αλλα κατελιξα οτι καλυτερα χωρης. Μπορει να ειναι ομωρφο αλλα δεν κανει για σπιτι αμα δεν εισαι απολυτα συγουρος, θελει πολυ φροντιδα, ζηλευει, θελει ιδικο φαει, προσοχη με την ουρα κ.α. Ειναι φτηνο στην αγορα αλλα μεχρι εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Χάθηκε σκυλάκι θηλυκό που ακούει στο όνομα ΚΛΑΡΑ στην περιοχή Βικτώρια στην Αθήνα στην προηγούμενη Κυριακή Τρόμαξε από ένα αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει Είναι 9 μηνών σε χρώμα μπεζ ζαχαρί ανοιχτό .Εχει το χρώμα που έχουν τα λαμπραντόρ. Δεν είναι ράτσας αλλά είναι στο στυλ του λαμπρατόρ. Αν βρείτε κάποιο σκυλάκι που ακούει στο όνομα Κλάρα στείλτε μου PM Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 (edited) Ton teleytaio mhna mia mikrh gata exei egkatastathei ekso apo to spiti moy.Einai poly hmerh. Alla poso tha katsei akoma; Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Αμα την ταιζεις, την ποτιζεις, την χαιδευεις και την κρατισεις μεσα στο σπιτι μεχρι να παει 1-2 χρονων μετα δεν θα φευγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Αμα την ταιζεις, την ποτιζεις, την χαιδευεις και την κρατισεις μεσα στο σπιτι μεχρι να παει 1-2 χρονων μετα δεν θα φευγει Mesa sto spiti einai dyskolo na thn krathso.Ston perigyro toy spitioy trigyrizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Mesa sto spiti einai dyskolo na thn krathso.Ston perigyro toy spitioy trigyrizei. Aμα την ταιζεις ειναι πολυ πιθανο να μεινει εκει. Ξερεις η γατες δενοντια με τον χωρο, αλλα αμα δεν εχει φαει θα φειγει συγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Aμα την ταιζεις ειναι πολυ πιθανο να μεινει εκει. Ξερεις η γατες δενοντια με τον χωρο, αλλα αμα δεν εχει φαει θα φειγει συγουρα Treis gates eixa mexri stigmhs,oles efygan.Isos th mia na thn eklepsan,alla oi alles dyo efygan aytovoylos,parolo poy tis taiza. Oi gata den einai pisto zoo.Panta protima to meros,opoy zei kalytera.Den endiaferetai gia to prosopo poy thn taizei,alla gia to faghto kai to perivallon poy ths prosferei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μια χαρά πιστό ζώο είναι η γάτα,Το να βολτάρει δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστό ζώο,εξ αλλου μην ξεχνάτε και τα ένστικτα συνήθως φεύγουν όταν είναι ώρα τους να ζευγαρώσουν και δεν τις κρατάει τίποτα,αν δεν γυρίσουν σημαίνει συνήθως 2 πράγματα ότι δεν βρίσκονται εν ζωή η μπορεί και να πέσεις πράγμα σπάνιο πάντως σε άστατο χαρακτήρα,συμβαίνει και αυτό.Παίζει ρολο επίσης και το ποσο δεμένος είσαι με το ζωάκι σου,απλά να τις δίνεις φαΐ και τίποτα άλλο δεν αρκεί,τότε σίγουρα αν βρει κάποιον που τις δείχνει ότι την αγαπάει πιο πολύ θα πάει εκεί,έτσι δεν κάνει και ο άνθρωπος ? ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Treis gates eixa mexri stigmhs,oles efygan.Isos th mia na thn eklepsan,alla oi alles dyo efygan aytovoylos,parolo poy tis taiza. Oi gata den einai pisto zoo.Panta protima to meros,opoy zei kalytera.Den endiaferetai gia to prosopo poy thn taizei,alla gia to faghto kai to perivallon poy ths prosferei. Κάτι τέτοια ποστ κάνουν την διαμονή μας στο myphotne να αξίζει πραγματικά !! :P:):D:P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Τωρα μιλατε οντως για γατες, ή αλληγορικά αναφέρεστε? :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Μια χαρά πιστό ζώο είναι η γάτα,Το να βολτάρει δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστό ζώο,εξ αλλου μην ξεχνάτε και τα ένστικτα συνήθως φεύγουν όταν είναι ώρα τους να ζευγαρώσουν και δεν τις κρατάει τίποτα,αν δεν γυρίσουν σημαίνει συνήθως 2 πράγματα ότι δεν βρίσκονται εν ζωή η μπορεί και να πέσεις πράγμα σπάνιο πάντως σε άστατο χαρακτήρα,συμβαίνει και αυτό.Παίζει ρολο επίσης και το ποσο δεμένος είσαι με το ζωάκι σου,απλά να τις δίνεις φαΐ και τίποτα άλλο δεν αρκεί,τότε σίγουρα αν βρει κάποιον που τις δείχνει ότι την αγαπάει πιο πολύ θα πάει εκεί,έτσι δεν κάνει και ο άνθρωπος ? ;) ειχα δει ενα ντοκιματερ πριν λιγο καιρο στο animal planet σχετικα με τις διαφορες που εχει μια γατα απο εναν σκυλο.. ο σκυλος θα μεινει πιστος διπλα σου ακομη και αν δεν εχει να φαει. προτιμαει να ειναι μαζι σου αν σε αγαπαει και μεσα σ ενα χαρτοκουτο παρα να μενει πλουσιοπαροχα αλλα χωρις εσενα.το εχω ζησει αυτο 11 χρονια που ειχα την πολυαγαπημενη μου σκυλιτσα.καλυτερα να την σκοτωνες αν την επερνες απο διπλα μου. αντιθετα η γατα για τον μονο λογο που καθεται σ ενα σπιτι ειναι γιατι εχει φαγητο.αμα της το κοψεις θα γινει λουης για αλλη γη και αλλα μερη.. γι αυτο ποτε στην ζωη μου δεν προκειται να παρω γατα.μια φορα ειχα οταν ημουν μικρη και εμενα στον πρωτο οροφο και το σκασε για παντα.. αγαπανε οι γατες λενε μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts