mario_fit Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess ( 5 Οκτ. 2004 , 18:02) τα βαρελοτα επρεπε πρωτα να τα βαλεις υποθετο στο μπαμπα και οχι στο παιδακι... Γιατι οι μπαμπαδες κανουν ετσι τα παιδακια τους. Το κακο ειναι οτι απειλουμε οτι "την αλλη φορα....". Δε νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει για κανενα τους αλλη φορα -δηλ τι; Αλλο ενα πλασματακι να πεθανει μαρτυρικα για να κανουμε κατι; Εκεινη τη στιγμη θελει μυνηση και οτι αλλο μπορεις να κανεις! Γλυκια μου για το καθικι τον πατερα του μιλουσα! ;) Εχεις δικιο σε αυτα που λες! Edit-Παιδια χιλια συγγνωμη που χρησιμοποιω τετοιες λεξεις,αλλα πραγματικα αισθανομαι,θυμο :!: και ντροπη :( για ολα αυτα...Και παλι συγγνωμη. :o Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 5 Οκτ. 2004 , 19:13) Δεν έχω ξανακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα. Σου αξίζουν συγχαρητήρια που φροντίζεις τόσο πολύ το γατί. Χωρίς δόντια πως μπορεί και τρώει; Κονσέρβες μους ή κανονικές τις οποίες ρευστοποιώ στο blender. Η μακαρόνια πολύ βρασμένα και κομματιασμένα. Το γάλα απαγορεύεται, αλλά μ' αυτά τρέφεται μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 και πατέρας και παιδάκι τα ίδια χαλια είναι και η δυο θέλουν τα βαρελότα!!! φιλε μου dimangelid προσπαθώ να μάθω αλλα δεν μιλάνε εύκολα...για αυτό είπα μήπως κάποιος από τα κύθηρα είναι εδώ και ξέρει..εγώ ότι μπορέσω θα μάθω αλλα δεν είναι στο χέρι μου...το mail μου είναι για οποιον ενδιαφέρεται thanassiss@hotmail.com και είναι και το msn id.είμαι τρομερά εξοργισμένος,εγώ να προσπαθώ να σώσω τα ζώα και άλλοι να τα βασανίζουν με τον χειρότερο τρόπο χωρίς λόγο,μονο και μονο από την κακια τους,αλλα είμαι και εγώ κακός όμως!!!!1000 φορες χειρότερος από αυτούς όταν βλέπω τέρατα μπροστά μου.την κακια που δείχνουν θα τους την ανταποδώσω τα μέγιστα.και ας ακούγεται άσχημο αλλα μονο έτσι καταλαβαίνουν τα καθάρματα από καλοσύνη δεν ξέρουν,μονο από φόβο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit ( 5 Οκτ. 2004 , 18:52) Kαλα απο τετοια ατομα... Πριν απο χρονια στο Αργος ενα παλιοπαιδο(αντε να ηταν 12),ειχε πιασει ενα σκυλακι οχι πολυ μεγαλο και του ειχε δεσει 2-3 βαρελοτα με φυτιλι στην ουρα και την κοιλια,και τα ειχε αναψει.... :cry: (τα ειχε κολλησει με μονοτικη...) Δεν σας λεω πως βρηκαμε το σκυλακι...δυστυχως-και το εννοω το "δυστυχως"-ηταν ακομα ζωντανο...τραγικο το θεαμα... Ενας κυριος εκει πηρε κατευθειαν τηλ. εναν κτηνιατρο και μολις ηρθε του εκανε επιτοπου ευθανασια. :cry: Το κ@λοπαιδο,βρεθηκε,πηγε στον πατερα του ο κυριος που τηλ. στον κτην. μαζι με τον γιατρο και του ειπαν πως αν ξαναγινει θα προβουν σε μηνυσεις,και ο πατερας του τους απαντησε με ενα υφος(του μαγκα και καλα)... :rolleyes: "και τι σε ενδιαφερει εσενανε;σε ενοχλησε ο θορυβος;" :eek: Και μετα λεμε γιατι τα παιδια βγαινουν ετσι.... Που θα επαιρνα τα βαρελοτα και μα το Θεο υποθετα θα του τα εβαζα! :mad: Ρε παιδια αγανακτω!Ειναι πραγματα αυτα! Και φιλη garfield...τι να σου πω...;Καταλαβαινω την αγανακτηση σου και την στεναχωρια σου... Δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω τέτοιο πράγμα, και ειδικά να γίνει από ένα παλιόπαιδο 12 χρονών!!! Εάν το είχα δει εγώ αυτό το παλιόπαιδο θα του είχα ανοίξει το κεφάλι. Ειλικρινά σου μιλάω. Και ας με πήγαιναν μέσα μετά. Φαντάζομαι περίπου πως θα βρήκατε το σκυλάκι :cry: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 21:57) και πατέρας και παιδάκι τα ίδια χαλια είναι και η δυο θέλουν τα βαρελότα!!! φιλε μου dimangelid προσπαθώ να μάθω αλλα δεν μιλάνε εύκολα...για αυτό είπα μήπως κάποιος από τα κύθηρα είναι εδώ και ξέρει..εγώ ότι μπορέσω θα μάθω αλλα δεν είναι στο χέρι μου...το mail μου είναι για οποιον ενδιαφέρεται thanassiss@hotmail.com και είναι και το msn id.είμαι τρομερά εξοργισμένος,εγώ να προσπαθώ να σώσω τα ζώα και άλλοι να τα βασανίζουν με τον χειρότερο τρόπο χωρίς λόγο,μονο και μονο από την κακια τους,αλλα είμαι και εγώ κακός όμως!!!!1000 φορες χειρότερος από αυτούς όταν βλέπω τέρατα μπροστά μου.την κακια που δείχνουν θα τους την ανταποδώσω τα μέγιστα.και ας ακούγεται άσχημο αλλα μονο έτσι καταλαβαίνουν τα καθάρματα από καλοσύνη δεν ξέρουν,μονο από φόβο! Είναι πολύ πιθανό να ξέρουν σε κάποια φιλοζωϊκή λεπτομέρειες ή στην στήλη για τα ζώα του περιοδικού ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας. Λέω για το ΕΨΙΛΟΝ γιατί πάρα πολλές φορές έχουν γράψει για διάφορες τέτοιες περιπτώσεις με αρκετές λεπτομέρειες. Μόλις μάθεις οτιδήποτε πες μου! Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Υ.Γ. Μια και λέμε για το πως κάποιοι βασανίζουν τα ζώα να πω κάτι που μου είχε πει ο πατέρας μου: όταν ήρθαμε στην γειτονιά μου το 1990 είχε ακούσει από πολλούς ότι ήταν ένας σκουπιδιάρης που έπιανε τις γάτες και τις πέταγε μέσα στο σκουπιδιάρικο. Τον ρωτάω "Το είχες πετύχει ποτέ το κάθαρμα;" . Μου λέει "Για το καλό του δεν τον πέτυχα ποτέ." . Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 1) Ας μη βρίζουμε 2) Ας οργανωθούμε και ας καταγγείλουμε σε φιλοζωϊκές ότι πέφτει στην αντίληψή μας 3) Μην αναλύσουμε το θέμα "άλλοι λαοί και ζώα" γιατί πχ στο εξωτερικό φτάσαν σε σημείο να κάνουν πορείες για τα ζώα τότε με την σκυλίτσα που είχε πάει στο φεγγάρι και για ανθρώπους που πεθαίνουν από πολέμους να μην αντιδρούν 4)Δεν θυμάμαι ποιός το είχε γράψει , αλλά είχα διαβάσει ότι τα ζώα είναι αυθεντικά , είναι μέρος του παραδείσου που χάσαμε , αυτά δεν έχουν αλλάξει γιατί διατηρούν την πρωταρχική τους συμπεριφορά. Αγαπούν άδολα και αυθεντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 6 Οκτ. 2004 , 13:28) 3) Μην αναλύσουμε το θέμα "άλλοι λαοί και ζώα" γιατί πχ στο εξωτερικό φτάσαν σε σημείο να κάνουν πορείες για τα ζώα τότε με την σκυλίτσα που είχε πάει στο φεγγάρι και για ανθρώπους που πεθαίνουν από πολέμους να μην αντιδρούν woudoulis ποιος να τους κατακρίνει για αυτό? έτσι που έχουν γίνει πια οι άνθρωποι τα ζώα αξίζουν περισσότερο!! τα ζώα υποφέρουν από μας!!και από την αλαζονεία που έχουν οι άνθρωποι vα θεωρούν οτιδήποτε άλλο ζωντανό εκτος από τους εαυτούς τους(σε ατομικό επίπεδο!!!) κατώτερο και ανάξιο.και φέρονται στα ζώα με τέτοια αγριότητα και σιχαμάρα που δεν υπάρχει ομοια τις στην φύση...συγγνώμη αλλα για τέτοιους ανθρώπους ποτε δεν θα βγω στο δρόμο που να τους δω να ψοφάνε μπροστά μου.1a θα δω δείγματα ότι γίναμε άνθρωποι και μετά θα βγω για να βοηθήσω!!!. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Μπα ................ δεν φέρονται μόνο στα ζώα με τέτοια αγριότητα αλλά και σε συνανθρώπους τους και σε παιδιά Μόλις προχτές έδειχνε η τηλεόραση πάλι για κακοποίηση ανηλίκου , δεν άνοιξα την ένταση δεν ήθελα να ακούσω , είδα μόνο ένα πλασματάκι μικρούλι με κατάμαυρα μάτια και δεν ενοοώ τις κόρες των ματιών αλλά όλο το μάτι από ξύλο .............. Στον κόσμο πάντα υπήρχαν καλοί και κακοί , εμείς οφείλουμε να παλεύουμε για έναν καλό κόσμο και αυτό θα μπορεί να γίνετε πραγματικότητα όταν εμείς οι ίδιο γινόμαστε πιο καλοί. Και άνθρωποι και ζώα και δέντρα και τα πάντα στενάζουν εξαιτίας της αλλαζονείας ορισμένων ανθρώπων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 woudoulis εχεις δικιο σε αυτα που λες,και φυσικα ειναι τρομερα αποτροπαιο το θεαμα με το παιδακι που λες(δεν σηκωνει αντιρηση!). Στο εξωτερικο σε ορισμενα πραγματα,ειναι γεγονος πως ο λαος,αντιδρα πιο μαζικα απ'οτι στην Ελλαδα και γι,αυτο βλεπει αποτελεσματα. ;) Συμφωνω πολυ με το 2ο σημειο σου(με ολα βασικα),αλλα θελω να ρωτησω.Οι φιλοζωικες οργανωσεις στην Ελλαδα,μηπως και αυτες δινουν εναν ανισο αγωνα....;(Πραγματικα ρωταω) Δηλαδη εχουν την υποστηριξη της εκαστοτε κυβερνησης.Ή γενικα η μοιρα των ζωων εχει περασει σε οχι 2η,αλλα "ν"-οστή μοιρα; Στο ρωταω γιατι τουλαχιστον στην επαρχια ο αγωνας αυτος,ειναι πραγματικα ανισος...οσο και αν φωναζουν ορισμενοι συλλογοι...περα βρεχει!Ολο θα,θα,θα...και εμεις ξαναφωναζουμε,και το ιδιο.Φαυλος κυκλος... :( Το θεμα ειναι πως τα καημενα τα ζωα ειναι τα εξιλαστηρια θυματα,των κομπλεξισμων και του "ετσι θελω" του ανθρωπου. Η τελευταια σου φραση που εγραψες,ειναι πραγματικα υπεροχη... ;) "Στον κόσμο πάντα υπήρχαν καλοί και κακοί , εμείς οφείλουμε να παλεύουμε για έναν καλό κόσμο και αυτό θα μπορεί να γίνετε πραγματικότητα όταν εμείς οι ίδιο γινόμαστε πιο καλοί." Ακριβως! Φιλε dimangelid,δεν μπορεις να φανταστεις την εικονα...οσο σκεφτομαι να ειναι σχεδον διαλυμενο απο την κοιλια και κατω και να σε κοιταει με δυο βουρκομενα ματια σαν να σου λεει ταυτοχρονα "βοηθησε με" και να σε ρωταει "γιατι;"...αστο.Ακομα τωρα ανατριχιαζω.... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage ( 8 Σεπ. 2004 , 04:22) μου κανει εντυπωση που δεν εχουν γραψει ακομη για ιγκουανα Ένας φίλος μου έχει δύο (τι να πει ο κακομοίρης). Ευτυχώς είναι ακόμα μικρά, αλλά δε φαντάζομαι και να τα πετάξει!!! Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox ( 6 Οκτ. 2004 , 14:54) Ένας φίλος μου έχει δύο (τι να πει ο κακομοίρης). Ευτυχώς είναι ακόμα μικρά, αλλά δε φαντάζομαι και να τα πετάξει!!! Διαφωνώ με το να έχουμε ζωάκια όπως Ιγκουάνα , πιθηκάκια , μαϊμουδάκια και άλλα περίεργα , είναι καταπίεση για το ζωάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 6 Οκτ. 2004 , 15:14) Διαφωνώ με το να έχουμε ζωάκια όπως Ιγκουάνα , πιθηκάκια , μαϊμουδάκια και άλλα περίεργα , είναι καταπίεση για το ζωάκι το καλοκαίρι που ήμουν Αίγινα...πήγαμε στο κέντρο άγριων ζώων εκεί...το τι ιγκουάνα είχε δεν λέγεται....τέτοια ζώα που έχουν συνηθίσει σε άλλο κλίμα ( όχι σαν και αυτό της χώρας μας...) δεν είναι καλό να τα πέρνουμε , διότι αλλάζει ο μεταβολισμός τους και έχει σαν αποτέλεσμα και το μοιραίο :cry: ΄ παράδειγμα ο μίκο http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/6529/sort/1/cat/500/page/1 τον οποίο ναι μεν τον έσωσε μια οικογένεια και τον πήρε απο εργοστάσιο του Καναδά για να μην γίνει γούνα , αλλά ερχόμενο εδώ , πάχυνε κατά το 5πλάσιο και είχε σαν συνέπεια να έχει καρδιοπάθεια :o δεν μπορεί να αδυνατήσει περισσότερο από αυτό που βλέπεται και θέλει ψυχρό κλίμα :o δεν ανήκουν στην πανίδα της Ελλάδας και έτσι δεν μπορούν να τα αφήσουν ελεύθερα εδώ , παρά μόνο να τα στείλουν εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Οι άλλοι βασανίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα ζώα και εμείς τα έχουμε μέσα στα σπίτια μας... Στο σπίτι μου π.χ. την μία γάτα μας, που είναι γνήσια Αγκύρας, την έχουμε μόνιμα στο δωμάτιο των γονιών μου. Κοιμάται στα πόδια τους, πάνω στην τηλεόραση, στο καλοριφέρ, δίπλα στο video και το dvd. Τον χειμώνα, επειδή της αρέσει πάρα πολύ η ζέστη, χώνεται κάτω από τις κουβέρτες και κάθεται εκεί 6-7 ώρες χωρίς να σηκωθεί ούτε για νερό και φαγητό :blink: Και παρόλο που είναι μέσα συνέχεια της αρέσει πάρα πολύ! Τις άλλες δύο γάτες τις έχουμε στο κλιμακοστάσιο. Και οι δύο έχουν γεννηθεί μέσα σε σπίτι ( η μια στο σπίτι μου ) και δεν έχουν βγει ποτέ έξω. Με το κρύο δεν έχουν πρόβλημα γιατί 1) τους βάζουμε τον χειμώνα χαλάκι, 2) κοιμούνται πάντα δίπλα στους σωλήνες του καλοριφέρ και 3) αν έχει πολύ κρύο έξω κοιμούνται αγκαλιά στους σωλήνες του καλοριφέρ. Το χαλάκι το βάζουμε εκεί που είναι οι σωλήνες του καλοριφέρ. Τα σκυλιά είναι στην αυλή. Την σκύλα μας την έχουμε δεμένη από 6 μηνών. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί από τότε ήταν άγρια ( είναι διασταύρωση πιτμπουλ-λυκόσκυλο ), έκανε ζημιές ( μας είχε σπάσει πολλά πράγματα ) και πήγαινε να δαγκώσει οποιονδήποτε ξένο έμπαινε στο σπίτι. Τον γιο της τον έχουμε στο πίσω μέρος της αυλής ελεύθερο. Αυτός από μικρό ήταν πολύ ήσυχος και έτσι δεν χρειάστηκε να τον δέσουμε καθόλου. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 ΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΩΩΩΩΝ ???????????????? Εμ γιαυτό αγρίεψε και θα έχει αγριέψει ακόμα πιο πολύ Ρε συ !!!!! μην το επιτρέπεις αυτό το πράγμα !!!!! άκου εκεί από 6 μηνών δεμένη !!!!!!!!! τι ζωή είναι αυτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 6 Οκτ. 2004 , 15:40) ΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΩΩΩΩΝ ???????????????? Εμ γιαυτό αγρίεψε και θα έχει αγριέψει ακόμα πιο πολύ Ρε συ !!!!! μην το επιτρέπεις αυτό το πράγμα !!!!! άκου εκεί από 6 μηνών δεμένη !!!!!!!!! τι ζωή είναι αυτή ? Πριν την δέσουμε ήταν άγρια. Δεν έχει αγριέψει περισσότερο. Δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς. Αν θέλαμε να το κάνουμε επίτηδες θα δέναμε και τον γιο της... Επίσης χωράει να βγει έξω από την καγκελόπορτα της αυλής. Αν βγει, θα σκοτώσει ή θα τραυματίσει κανέναν άνθρωπο και θα μας πάνε μέσα μετά... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 ναι αλλα ούτε αυτό είναι καλο έτσι αγριεύει χειρότερα,μήπως έπρεπε να την πάτε για εκπαίδευση από μικρούλα τότε δεν θα χε προβλήματα..τώρα τι θα γίνει και τυραννιέται και δεν είναι ζωή αυτή για το ζώο..ρωτα κάποιον ειδικό να σου πει tpt Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 re paidia..ti ka8omaste kai leme "aaaaa kakos eprakses etsi" ,"eprepe na kaneis to ena ,eprepe na kaneis to allo" to paidi endexomenos prin kanei otidhpote rothse kapoion pou kserei... kaneis mas den einai se 8esh na krinei tous allous... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 6 Οκτ. 2004 , 16:31) ναι αλλα ούτε αυτό είναι καλο έτσι αγριεύει χειρότερα,μήπως έπρεπε να την πάτε για εκπαίδευση από μικρούλα τότε δεν θα χε προβλήματα..τώρα τι θα γίνει και τυραννιέται και δεν είναι ζωή αυτή για το ζώο..ρωτα κάποιον ειδικό να σου πει tpt Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Ξαναλέω ότι δεν έχει αγριέψει καθόλου. Έχει μάθει έτσι και δεν έχουμε πρόβλημα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Μα δεν κρίναμε με κακή διάθεση. Από έτσι να μη κρίνουμε κανέναν για το πως αντιμετωπίζει ένα ζωάκι. Αν είναι άγριο και ορμάει συνέχεια και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει τότε κάτι συμβαίνει Η το ζώο δεν είναι καλά στα μυαλά του ή για κάποιο λόγο έχει γίνει έτσι. Το "έχει μάθει έτσι" και δεν έχουμε πρόβλημα εμένα δεν με καλύπτει για το ζωάκι. Ποιός έχει μάθει δεμένος 24 ώρες το 24ωρο ? Δεν νομίζω ότι λέω κάτι κακό Καταρχάς έτσι δεμένο 24 ώρες θα έχει προβλήματα υγείας καρδιακά κτλπ χωρίς καθόλου άσκηση. Τέλος πάντων .......... δεν το συζητώ άλλο για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις :) Εγώ φαντάστηκα μια γωνίτσα με ένα σκυλάκι με μικρό λουρί Αν το λουρί είναι άνετο και μπορεί να είναι έξω στη φύση αλλά όχι να κυνηγήσει ανθρώπους πχ τότε προφανώς αλλάζει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ηταν προχτες στον κτηνιατρο ενας κυριος με ενα σκυλακι... Οταν μπηκα εγω μου λεει ο γιατρος : το δες αυτο; Ητανε ετοιμο για μεζες! Το σκυλακι το εφερε απο καποια ασιατικη χωρα ο εν λογω κυριος -ναυτικος το επαγγελμα- οπου το πουλουσαν μαζι με αλλα για μαγειρεμα!!!!! Ο ανθρωπος το συμπαθησε, το εφερε εδω, και ετσι ο μικρος -συμπαθεστατος- αντι για την κατσαρολα κατεληξε στον καναπε!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 sthn kina sthn arxiothta kratousan ta pekinoua se xrysa kloubakia...kai meta katelhgan sta piata tous os nostimotata edesmata.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Επισης,στην Κινα τα Τσοου τσοου τα τρωνε. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Καλησπέρα σε όλους :) Πριν απο 1 εβδομαδα αποφάσισα να πάρω ένα γατάκι. Απο μικρή είχαμε ζωάκια στο σπίτι όμως αφότου έχασα τον τελευταίο γάτο μου από φώλα, περιοριστίκα στο τάισμα και την γενικότερη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και γατιών της γειτονιάς. Έψαχνα λοιπόν στο internet για sites σχετικά με ζωάκια που χαρίζονται..συλόγους κ.τ.λ. Έτσι έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο forum κι έπιασα τον εαυτό μου να παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις συζητήσεις σχετικά με τα κατοικίδια. Είναι πολύ όμορφο πραγματικά να βλέπω ανθρώπους που συμμερίζονται το πάθος μου και την αγάπη μου για τα ζωάκια. Κι έτσι αποφάσισα να δώσω το παρόν και να πάρω ενεργά πλέον μέρος στις συζητήσεις σας :happy: Ονομάζομαι Yovanka είμαι 20 ετών φοιτήτρια και πρίν από μερικές μέρες υιοθέτησα 2 αδέσποτα γατάκια..από αγγελία που βρήκα στον φιλοζωικό σύλογο Χαλανδρίου. Είναι πραγματικά γλύκες!!!!! (ελπίζω σύντομα να σας στείλω και φωτογραφίες να τα δείτε) Ο λόγος για 2 μηνών αδελφάκια, ένα κατάμαυρο αρσενικό κι ένα μαυρόασπρο θηλυκό. Πολύ παιχνιδιάρικα, γεμάτα περιέργεια, τρυφερότητα και αγάπη γατάκια. Έχετε αγγίξει πολλά θέματα πάνω στα ζώα..άλλα ευχάριστα κι άλλα αρκετά δυσάρεστα..έχουν δει κι εμένα πολλά τα μάτια μου..όμως προτιμώ να κρατήσω ευχάριστη την πρώτη μας γνωριμία :) P.S. Woudoulis, το σκυλάκι σου μου έκανε τεράστια εντύπωση..το βρίσκω πραγματικά γλυκίτατο...σχεδόν σαν να πρόκειται για λούτρινο ζωάκι..σαν παιχνιδάκι...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Διάβαζα δε σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του κατόπιν του δυστυχήματος κι έτσι άδραξα την ευκαιρία να σου πω πόσο χαίρομαι για την σημαντική του βελτίωση! Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 καλωσόρισες καλή μου στο forum :) να σου ζήσουν τα μωρά :o έχω και εγώ 2 γατούληδες και μια αδέσποτη γατούλα μαυρόασπρη μικρούλα που την κρατάω ώσπου να βρεθεί σπίτι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Α τότε θα πρέπει να γνωρίζεις πόση αγάπη μπορεί να δείξει μια γάτα!! Γενικώς πολλοί θεωρούν τις γάτες περισσότερο αυτόνομες απο τα σκυλιά..γεγονός που ισχύει, σε καμία περίπτωση όμως δεν αναιρεί την 'αγαπισιαρικη' φύση τους :happy: Τα συγκεκριμένα μωρά είναι τρέλα..όταν τα αντίκρισα διαπίστωσα πως δεν θα πρεπε να τα χωρίσω κι έτσι πήρα και τα 2 μαζί μου..να χουν και παρείτσα...(δικαιολογίες βέβαια..απλά τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματια..δεν μπορούσα να επιλέξω.. :rolleyes: ) Έτυχα και σε πολύ καλές προσωπικότητες!! Εξερευνούν τον χώρο, παίζουν στο σπίτι και στο μπαλκόνι..όμως σύντομα έρχονται και τα 2 κοντά μου..και καθόμαστε οι 3 μας. Γενικώς σαν να αισθάνονται την ανάγκη να είναι κοντά σε μένα..κοιμούνται δίπλα μου στο κρεβατάκι τους..παίζουν στο κρεβάτι μου..είναι τρέλα!!!!!!!!!!!!! Εν τω μεταξύ αν τύχει κανένα και βρε8εί σε κάποιο δωμάτιο μόνο του φωνάζει με παράπονο..δεν αντέχουν την μοναξιά..είναι και μωράκια και φοβούνται. Χρειάζονται χρόνο για την εκπαίδευσή τους, τα παιχνίδια..γενικώς τα κατοικίδια χρειάζονται σοβαρότητα και ...δέσμευση!! Τα δικά σου γατάκια τι χαρακτήρες είναι??? Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 εμενα είναι χαρακτήρας γοργόνας :p η μικρή που βρήκα θέλει να κοιμάται πάνω μου...και είναι τσαχπίνα σα μικρούλα, τα μεγάλα μου που είναι 2 χρόνον πια,ο αχιλλέας μου και ο μπέμπης,ο πρώτος είναι πολύ καλός και πολύ φοβητσιάρης αν δει ξένο άνθρωπο κρύβεται και τρέχει,ήταν το 1 μου γατάκι που είχα πάρει και παίζαμε αρκετά μαζί κυνηγητό και κρυφτό,τώρα πια δεν παίζουμε γιατί έφυγα λόγο δουλειάς και απομακρυνθήκαμε κάπως :( επίσης όταν ήταν μικρό το έβαζα στον ωμο μου και αυτό από την ευχαρίστηση του έτρεχε η μυτούλα..αυτό το κάνει και τώρα μερικές φορες θέλει να κρύβεται στο λαιμό μου όπως έκανε όταν ήταν μικρός και του τρέχει η μυτούλα :happy: ο μπέμπης τώρα τον βρήκα στο χαϊδάρι σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων να κάθεται στην πόρτα το βραδυ κοκαλιασμένος στην αρχή το πέρασα για κοπέλα :) είχα πάει με ένα φίλο και δεν ήθελε να το βάλει στο αμάξι του..έτσι μόλις πήγα σπίτι πήρα το αυτοκίνητο και έτρεξα να το πάρω..έμεινε μερικούς μήνες σχεδόν έξω πως γλίτωσε από φόλες είναι θαύμα..μετά κατάφερα να το φέρω σπίτι με την πρόφαση να το δώσουμε κάπου όταν όμως έμεινε και μετά δεν το έδινα :p το κράτησα για να παίζουνε με τον αχιλλέα,είναι πολύ διαφορετικός από τοv αχιλλέα και βυζαίνετε μονος του :lol:επίσης κάθεται πιο εύκολα να τον πάρεις αγκαλιά ενώ ο άλλος μετά από λίγο τσινάει,ξέχασα να πω ότι τον αχιλλέα τον μάθαινα να πηδάει και ψιλά,και έτσι όταν έβαζα το χέρι στο παράθυρο και του κουνούσα πήδαγε να το πιάσει :D ακόμα το κάνει αυτό πριν μερικές μέρες παίξαμε λιγάκι.αυτή την στιγμή είναι η μικρή και ο μπέμπης στο κρεβάτι...μόλις φεύγει ο μπέμπης πάλι ξάπλωσε στο πάτωμα για ύπνο :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts