Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ WOUDOULIS

Πες στο γειτονα σου (με ευγενικο τροπο) με παρουσια μαρτυρων οτι θα του κανεις μυνυση για συκοφαντικη δυσφημηση αν σε ξαναενοχλησει.Λογικα κατι τετοιο θα τον συνετησει.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 5 Οκτ. 2004 , 13:38)

Λοιπόν..Καιρός ήταν να ανεβάσω κι εγώ τη φωτογραφία του δικού μου ζουζουνιού...Στη φωτό είναι μικρούλι..Τώρα έγινε λίγο θηριάκι...Χρόνισε...Φιλιά στα μωρά σας..!:happy:

ΑΧ Γλύκας είναι

Μου θύμισε το πετσοπ της γειτονιάς μου που είχε δύο τέτοια και πουλήθηκε μόνο το ένα και το άλλο έχει μεγαλώσει τώρα και δεν το παίρνει κανείς και το πουλάνε 300 ευρώ ................

Το καημενούλι , τι τα φέρνουν ? άλλο να είναι παραγγελία και άλλο από πριν να τα έχουν σε κλουβιά μη τυχόν και πουληθούν

Οσο για τον γείτονα ....... αν ξαναενοχλήσει τότε θα του τα ψάλω

Τώρα δεν δίνω σημασία

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 5 Οκτ. 2004 , 12:38)

Λοιπόν..Καιρός ήταν να ανεβάσω κι εγώ τη φωτογραφία του δικού μου ζουζουνιού...Στη φωτό είναι μικρούλι..Τώρα έγινε λίγο θηριάκι...Χρόνισε...Φιλιά στα μωρά σας..!:happy:

Κουκλι ειναι! :happy:

ΦΑΤΣΑ!!!! :happy:

Χρονισε;Να τα χιλιασει! ;)

Αντε και να κανονισουμε και με τον woudoulis και με ολα τα παιδια να τα παμε μπαροτσαρκα να γνωρισουν! :p

Θα γινεται ενας ψιλοχαμος βεβαια(γατια,σγυλια,πουλια....),αλλα δεν πειραζει! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit ( 5 Οκτ. 2004 , 14:37)

Κουκλι ειναι! :happy:

ΦΑΤΣΑ!!!! :happy:

Χρονισε;Να τα χιλιασει! ;)

Αντε και να κανονισουμε και με τον woudoulis και με ολα τα παιδια να τα παμε μπαροτσαρκα να γνωρισουν! :p

Θα γινεται ενας ψιλοχαμος βεβαια(γατια,σγυλια,πουλια....),αλλα δεν πειραζει! :p

Καλή ιδέα ...... να βρεθούμε σε κάποιο παρκάκι όλοι μαζί με τα ζωάκια μας , αν και σε μπαράκι δύσκολο τόσα ζωάκια , λέτε να γίνει χαμός ? να αρχίσουν τα γαβγίσματα ? :p

το ξέρετε ότι τα αμολάνε μετά τα ζώα....αν δεν πουληθούν?συνήθως έτσι γίνετε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 5 Οκτ. 2004 , 14:00)

Καλή ιδέα ...... να βρεθούμε σε κάποιο παρκάκι όλοι μαζί με τα ζωάκια μας , αν και σε μπαράκι δύσκολο τόσα ζωάκια , λέτε να γίνει χαμός ? να αρχίσουν τα γαβγίσματα ? :p

[kakia mode on] Ακου σχεδιο:θα αρχισουν τα γαβγισματα,θα ερθει ο γειτονας σου(με τιποτα χαρτια για να κολλησει στα δεντρα... :wacko: :whistle: ) και θα πει πως τα βασανιζουμε,εκεινη την ςρα τα αφηνουμε ολα μαζι να πεσουν πανω του!

Ενα κομματακι να κοψει το καθενα....καθαρισες! ;)

[/kakia mode off] :devil:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 14:02)

το ξέρετε ότι τα αμολάνε μετά τα ζώα....αν δεν πουληθούν?συνήθως έτσι γίνετε..

Ολα για το χρημα...αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει και κανενα κυνοτροφειο της προκοπης.... :mad:

Και σου λενε τι να τα εχω να τα ταιζω;Αστα στη μοιρα τους! :mad:

Και που να βρει η καθε κυβερνηση χρηματα για αυτα...;Κοστιζουν πολυ....ενω αλλα πραγματα οχι... :whistle:

Anyway,μηπως φιλε arfi-gorgona εμαθες τιποτα για τα κυθηρα που ειχες πει; :confused:

Ειμαι περιεργος να δω τι εγινε παλι... :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 5 Οκτ. 2004 , 15:00)

Εγώ θα φέρω το ψάρι μου αν είναι να έχει ησυχία..:lol:

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 5 Οκτ. 2004 , 16:36)

Εγώ θα φέρω το ψάρι μου αν είναι να έχει ησυχία..:lol:

νομίζεις ότι θα είναι ήσυχο...όλο μπουρμπουλίθρες θα κάνει :D :rolleyes:

η δικιά μου είναι ήσυχη α όλα κι όλα γαβγίζει σε ΄εσχατες περιπτώσεις :p

το τι έγινε φιλε μου στα κύθηρα το ξέρω,ποιος το κάνει ακόμα δεν ξέρω και αυτό θέλω να μάθω,είναι ένα κάθαρμα 19 χρόνον που σκοτώνει τα ζώα και τα πετάει σε ένα πηγάδι,ακούγεται σαν ψέμα αλλα δεν είναι..μια γατούλα που κατάφερε και βγήκε την έκαψε το τέρας..λοιπών αν μάθω πίσω p@ιστής είναι θα κατεβω κάτω και θα τον λιανίσω. μονο να μου πει κάποιος πληροφορίες για αυτόν θέλω.κάποιος από τα κύθηρα.και το καλο? όλοι εκεί γνωρίζουν την (δράση) του και κανένας δεν κάνει το παραμικρό!!! οι παλιό κότες.θέλουνε να λέγονται και έλληνες μετά ουστ ρε!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 16:14)

το τι έγινε φιλε μου στα κύθηρα το ξέρω,ποιος το κάνει ακόμα δεν ξέρω και αυτό θέλω να μάθω,είναι ένα κάθαρμα 19 χρόνον που σκοτώνει τα ζώα και τα πετάει σε ένα πηγάδι,ακούγεται σαν ψέμα αλλα δεν είναι..μια γατούλα που κατάφερε και βγήκε την έκαψε το τέρας..λοιπών αν μάθω πίσω p@ιστής είναι θα κατεβω κάτω και θα τον λιανίσω. μονο να μου πει κάποιος πληροφορίες για αυτόν θέλω.κάποιος από τα κύθηρα.

E οχι ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :(

Μα καλα ρε που να παρει η ευχη,τι Κ@Θ@ΡΜΑΤΑ υπαρχουν στην κοινωνια;;; :mad:

19 χρονων αντι να παει να ασχοληθει με τιποτα αλλο,με αυτο "την βρισκει"; :mad:

Να τον πεταξπυν αυτον στο πηγαδι και να του βαλουν φωτια,να δουμε πως θα το ευχαριστηθει!

Αλλα σε κατι τετοιους χρειαζεται.....http://www.langkawi.dk/n19.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 17:14)

το τι έγινε φιλε μου στα κύθηρα το ξέρω,ποιος το κάνει ακόμα δεν ξέρω και αυτό θέλω να μάθω,είναι ένα κάθαρμα 19 χρόνον που σκοτώνει τα ζώα και τα πετάει σε ένα πηγάδι,ακούγεται σαν ψέμα αλλα δεν είναι..μια γατούλα που κατάφερε και βγήκε την έκαψε το τέρας..λοιπών αν μάθω πίσω p@ιστής είναι θα κατεβω κάτω και θα τον λιανίσω. μονο να μου πει κάποιος πληροφορίες για αυτόν θέλω.κάποιος από τα κύθηρα.και το καλο? όλοι εκεί γνωρίζουν την (δράση) του και κανένας δεν κάνει το παραμικρό!!! οι παλιό κότες.θέλουνε να λέγονται και έλληνες μετά ουστ ρε!!!

Τι λες τώρα!!! :blink: Εγώ θα μάζευα «ομάδα κρούσης» και θα τον είχαμε σαπίσει τον άθλιο! :angry: Ρε τι ____ είναι εκεί στην Κύθηρο και δεν κάνουν τίποτα;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

εγώ σας λέω παιδιά μονο να μάθω το όνομα του και που είναι αυτό θέλω μονο....και εγώ για το πηγάδι τον προορίζω έννοια σου!!!μονο να πάω εκεί και να βρω μέσα ζώα τίποτα άλλο,μα κανένας δεν είναι από κύθηρα εδώ..δεν σκοπεύω να αφήσω τα ζώα να πεθαίνουν από τα τέρατα ειδικά όταν το ξέρω.θα προσπαθήσω να μάθω τι και πως και τα λέμε!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 15:14)

me to pou diabasa to post sou eniosa aganakthsh kai 8umo... :mad: :mad: :cry:

alla mou to psiloxalases sth teleutaia frash sou..ti sxesh exei h e8nikothta me ta filozoa ais8hmata? :wacko:

anyway...diorganonoume ekdromh sta ky8hra? :worry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτοί οι ανώμαλοι είναι πάντοτε θρασύδειλοι. Δεν χρειάζεται να τον ακουμπήσεις. Λϊγο να του τρίξεις τα δόντια, φτάνει. Μετά πες του πως θα πας δικαστικώς. Οσο για τους άλλους δεν μιλάνε, γιατί έτσι τους βολεύει. "Καθαρίζει" ο τόπος από τα αδέσποτα. Ασε. έχω σπίτι στην Αίγινα και τα ζω κάθε χρόνο. Μέσα στον κήπο έχω ταίστρες για τα αδέσποτα και τα καθάρματα μια φορά τον χρόνο δηλητηριάζουν ό,τι κινείται σε ακτίνα χιλιομέτρων. Εχω αποκτήσει πάθηση στο στομάχι και έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά από αυτή την υπόθεση. Από τη στεναχώρια και το άγχος. Ξέρεις τι είναι να μεγαλώνεις γατάκια και να ξέρεις πως σέ ένα μήνα που θα ξανακατέβεις θα στα έχουν σκοτώσει? Ο,τι και να τους πεις, χαμπάρι... Οσο και να τους απειλήσεις, να τους φωνάξεις, τίποτα. Δυστυχώς... Οπως προανέφερα, στην Ελλάδα ζουμε. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο, που άλλη λέξη έχουμε για τον΄θάνατο των ανθρώπων (πέθανε) και άλλη για των ζώων(ψόφησε). Αυτό από μόνο του λέει πολλά!

exo thn entyposh pos kai sta agglika h epishs leksh gia to "apeviose"(na kai allh leksoula ellhnikh) einai to pass away..eno gia to pe8ane-died

anyway as mh kanoume glossika sxolia...

έχει καλή μου όταν υποτίθεται ότι διδάξαμε πολιτισμό.

μα θέλω να τον ακουμπήσω...θέλω να τον ακουμπήσω πολύ όμως...Την εκδρομούλα στα κύθηρα όταν το μάθω θα την κάνω οποιος νόμιζεi ότι θέλει ας έρθει.από ότι βλέπω τελικά έχουμε γεμίσει παντού τέρατα τόσα πολλά που είμαστε μειονότητα πια.φυσικό είναι με αυτούς τους πολίτες να πάμε κατά διαόλου και σαν κράτος,καλά λέω ότι όλα παίζουν το ρολο τους...

Kαλα απο τετοια ατομα...

Πριν απο χρονια στο Αργος ενα παλιοπαιδο(αντε να ηταν 12),ειχε πιασει ενα σκυλακι οχι πολυ μεγαλο και του ειχε δεσει 2-3 βαρελοτα με φυτιλι στην ουρα και την κοιλια,και τα ειχε αναψει.... :cry: (τα ειχε κολλησει με μονοτικη...)

Δεν σας λεω πως βρηκαμε το σκυλακι...δυστυχως-και το εννοω το "δυστυχως"-ηταν ακομα ζωντανο...τραγικο το θεαμα...

Ενας κυριος εκει πηρε κατευθειαν τηλ. εναν κτηνιατρο και μολις ηρθε του εκανε επιτοπου ευθανασια. :cry:

Το κ@λοπαιδο,βρεθηκε,πηγε στον πατερα του ο κυριος που τηλ. στον κτην. μαζι με τον γιατρο και του ειπαν πως αν ξαναγινει θα προβουν σε μηνυσεις,και ο πατερας του τους απαντησε με ενα υφος(του μαγκα και καλα)... :rolleyes: "και τι σε ενδιαφερει εσενανε;σε ενοχλησε ο θορυβος;" :eek:

Και μετα λεμε γιατι τα παιδια βγαινουν ετσι....

Που θα επαιρνα τα βαρελοτα και μα το Θεο υποθετα θα του τα εβαζα! :mad:

Ρε παιδια αγανακτω!Ειναι πραγματα αυτα!

Και φιλη garfield...τι να σου πω...;Καταλαβαινω την αγανακτηση σου και την στεναχωρια σου...

to 8ema tou thread glukia mou einai ta zoakia...gia th glossa mas kai tis diafores ths me alles glosses yparxei allo thread :)

τα βαρελοτα επρεπε πρωτα να τα βαλεις υποθετο στο μπαμπα και οχι στο παιδακι... Γιατι οι μπαμπαδες κανουν ετσι τα παιδακια τους. Το κακο ειναι οτι απειλουμε οτι "την αλλη φορα....". Δε νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει για κανενα τους αλλη φορα -δηλ τι; Αλλο ενα πλασματακι να πεθανει μαρτυρικα για να κανουμε κατι; Εκεινη τη στιγμη θελει μυνηση και οτι αλλο μπορεις να κανεις!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Οκτ. 2004 , 15:44)

@dimangelid

Πώς δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα σκουλικάκια στο γατάκι..? :eek:

Πάντως πρέπει να ήταν πολύ αηδιαστικό...το κακόμοιρο.. :worry:

Το γατάκι είχε μια μεγάλη πληγή στο κάτω δεξί μέρος της κοιλιάς του. Και είχε και στο πίσω δεξί πόδι του. Σε εκείνο το σημείο είχε σαπίσει :blink: Όση ώρα είμασταν στο αυτοκίνητο και το πηγαίναμε στον γιατρό είχαμε ανοίξει εντελώς και τα δύο παράθυρα του αυτοκινήτου. Απορώ πως δεν ξέρασα από την βρώμα. Χειρότερα από ψοφίμι μύριζε. Ο γιατρός όταν το είδε μας είπε ότι ή χτύπησε κάπου ή το δάγκωσε κάποιο σκυλί. Επειδή ήταν ανοιχτή η πληγή είχαν πάει μέσα τα σκουλήκια... Τόσο αηδιαστικό πράγμα ( εκτός βέβαια από τις πατημένες γάτες που είναι ακόμα χειρότερο... ) δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου. Όταν έριξε ο γιατρός φυσιολογικό ορό στη πληγή δεν μπορείς να φανταστείς το τι σκουλήκια πετάχτηκαν από μέσα... Τώρα πιστεύω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες. Απορώ πως τα κατάφερε το γατάκι και έζησε με τέτοιο πράγμα. Όταν το είδα περπάταγε λες και δεν είχε απολύτως τίποτα :blink: Από ότι μας είπε ο γιατρός ήταν έτσι η πληγή 4-5 μέρες...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 2 Οκτ. 2004 , 12:48)

Τη Νέλλη την είχε μιά νοσοκόμα. Μόλις μεγάλωσε λιγάκι, ο γκόμενος της νοσοκόμας που δεν χώνευε τα ζώα την κλώτσησε μ' όλη του τη δύναμη στο σαγόνι και την εκσφενδόνησε σ' ένα χωράφι (αυτά έγιναν στην Αίγινα). Το γατί σύρθηκε και πήγε σ' ένα κοντινό μοναστήρι όπου προσπαθούσε να επιβιώσει. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, γιατί το σαγόνι από την κλωτσιά είχε μετακινηθεί, τα δόντια είχαν σπάσει και η γενική της κατάσταση χάλια. Σπίτι δεν μπορούσα να την πάρω, γιατί τότε ζούσε ακόμα ο σκύλος μας και με τη συμβουλή του γιατρού της έδινα αντιβίωση όποτε πήγαινα. Το γατί επιβίωσε, με δυσκολία μεν, έβγαλε και άλλα προβλήματα λόγω υγρασίας, αλλά τα καταφερε. Μετά από λίγους μήνες πέθανε ο Μπίλυ και την πήρα σπίτι. Εκτοτε παρ' όλη την θεραπέία (της αφαιρέσαμε τα δόντια) κάθε 2 μήνες περίπου κάνει λοιμώξεις και χρειάζεται 2 φορές τη μέρα ενέσεις για 15 μέρες περίπου.

Σ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου αλλά την πηγαίνω στο νοσοκομείο ζώων στο Πικέρμι, όπου έρχονται απ' όλη την Ελλάδα ζώα με προβλήματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο κτηνίατρος τους. Οπότε από κει είμαι καλυμμένη. Το άσχημο είναι πως δεν κάθεται να της κάνω εγώ τις ενέσεις και πρέπει να τρέχω στον γιατρό ή να την αφήνω εκεί για 15 μέρες, ιστορία που κοστίζει. Καμμιά εμπειρία κανείς περί ενέσεων μήπως και με βοηθήσει?

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα. Σου αξίζουν συγχαρητήρια που φροντίζεις τόσο πολύ το γατί. Χωρίς δόντια πως μπορεί και τρώει;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 5 Οκτ. 2004 , 17:14)

Α το κάθαρμα γ**ώ το σπίτι του :mad: :mad: Μόλις μάθουμε οτιδήποτε πάμε μια εκδρομή στα Κύθηρα. ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ. Επειδή έχω δει αρκετά ( το ποιο πρόσφατο το γατάκι με τα σκουλήκια-ευτυχώς όμως δεν το είχε κάνει άνθρωπος αυτό- ) πράγματα μόλις τον πετύχουμε μαύρο φίδι που τον έφαγε :mad: Από που έμαθες τι έγινε στα Κύθηρα; Το e-mail μου είναι dimangelid@mycosmos.gr και το id μου στο msn dimangelid@hotmail.com . Να με κρατάς ενήμερο για το θέμα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου... Αν δεν έχεις msn αλλά κάποιο άλλο πρόγραμμα instant messaging στείλε μου το id σου με e-mail.