annie_ Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ΧΜ.. η μαμά μας είναι κουρτσχααρ, ο μπαμπάς μας ήταν σέτερ.. αλλά απ' ότι φάνηκε η συνεισφορά του μπαμπά.. ήταν μόνο στο σπέρμα και στο χρώμα... κατα τ' άλλα μοιάζουμε στη μαμά μας.. (θα βάλω φωτό της μαμάς σύντομα). Βάλε να την δούμε.Γιατι η μαμά τι χρώμα είναι?Έτσι όπως το βλέπω στην φωτό είναι τα πιο κλασικά χρώματα για Κουρτσχααρ.Σκούρο καφέ και αυτο το ασπρο που "μπλέκεται" ανάμεσα!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Βάλε να την δούμε.Γιατι η μαμά τι χρώμα είναι?Έτσι όπως το βλέπω στην φωτό είναι τα πιο κλασικά χρώματα για Κουρτσχααρ.Σκούρο καφέ και αυτο το ασπρο που "μπλέκεται" ανάμεσα!:p ο emo είναι μαύρος (κατάμαυρος) με μερικές λευκο-γκρι κηλίδες στα ποδαράκια του.. η μαμά είναι καφέ αλλού πιο ανοιχτό κι αλλού πιο σκούρο (εκεί που έχει τις μεγάλες στάμπες) και πάλι έχει αυτές τις πιτσιλιές τις ασπρο-γκρι... η αλήθεια είναι ότι το είχα καημό να βγάλει ένα καφέ ... :( Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει πουθενα pdf με φωτογραφιες ή/και περιγραφες απο τις πιο γνωστες ρατσες σκυλων; :O Αν καποιος ξερει και το αρχειο δεν κυκλοφορει νομιμα, ας στειλει pm ;):) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 http://www.imageshack.gr/files/ihxusnspdv6qrbarem4l_thumb.jpg' alt='ihxusnspdv6qrbarem4l_thumb.jpg'> Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Το δικό μου κατοικίδιο είναι λίγο περίεργο γι'αυτό δείτε αρκετές φωτό για να το χωνέψετε :lol: εδώ είναι εντελώς μωρό... http://img232.imageshack.us/my.php?image=93000256ac1.jpg http://img376.imageshack.us/my.php?image=56222801av5.jpg εδώ λίγο μεγαλύτερη στο αγαπημένο της μέρος...το λαπτοπ μου http://img519.imageshack.us/my.php?image=74043718zy9.jpg και εδώ δυο πρόσφατες...τα σχόλια δικά σας http://img510.imageshack.us/my.php?image=spa0044hv6.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=85951435ju6.jpg ΥΓ. το 10άρικο μόνη της το τσίμπησε και τη κυνηγούσα να μου το δώσει... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ελευθερο το εχεις?αν σου κουτσουλησει το λαπ τοπ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ελευθερο το εχεις?αν σου κουτσουλησει το λαπ τοπ? ελεύθερο...τα σπουργίτια δε κάθονται μέσα σε κλουβί..ψωφάνε!και πλέον έχω μάθει κάθε πότε κουτσουλάει και ξέρω πότε ετοιμάζεται να τα κάνει και το διώχνω :lol: :D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Χαρα στο κουραγιο σου ρε κοριτσι μου που εχεις ενα σπουργιτι στο σπιτι σου! Απορω πως τη παλευεις τη δουλεια! Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να εχεις ενα τετοιο ζωο για κατοικιδιο! Σε ακουει καθολου?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Χαρα στο κουραγιο σου ρε κοριτσι μου που εχεις ενα σπουργιτι στο σπιτι σου! Απορω πως τη παλευεις τη δουλεια! Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να εχεις ενα τετοιο ζωο για κατοικιδιο! Σε ακουει καθολου?? είναι πράγματι πολύ δύσκολο...το κυνηγάω από πίσω με ένα πανί για τις κουτσουλιές του. Βασικά έχουμε αναπτύξει κάποια επικοινωνία...δηλαδή αν της απλώσω το χέρι μου και τις πω "έλα" ανεβαίνει. Επίσης δε θέλει να μένει μόνο του...αν είμαστε σπίτι και έχει ξεμείνει σε κανένα δωμάτιο αρχίζει και τιτιβίζει και μας ψάχνει, και όταν ακούει θόρυβο ή της απαντάμε, πετάει και έρχεται και κάθετε μαζί μας. Αν πάλι δεν είμαστε σπίτι πάει και κάθετε στη φωλιά της, στην οποία παρεπιπτόντως μαζεύει όλων των ειδών τα μικροπράγματα...αν χάσουμε κάτι εκεί πάμε και κοιτάμε :lol: Πιο πολύ πλάκα έχει το πρωί όταν ξυπνάει κατά τις 7.30...έρχεται και μας τσιμπάει στη μύτη ή στα χείλη για να της φέρουμε το φαΐ της ή έρχεται δίπλα στο αυτί μας και τιτιβίζει...Γενικά είναι πολύ έξυπνο πραγματικά. Μου κάνει εντύπωση πως σ'ένα τόσο μικρό κεφαλάκι χωράει τέτοια νοημοσύνη! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Συγνωμη κιολας αλλα πως σου ηρθε η ιδεα να παρεις ενα σπουργιτι για κατοικιδιο?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 απο καμια ανοιχτη μπαλκονοπορτα δεν φευγει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Συγνωμη κιολας αλλα πως σου ηρθε η ιδεα να παρεις ενα σπουργιτι για κατοικιδιο?? βρε δε το πήρα...ένα από τα γατιά μας στην αυλή το είχε πιάσει μικρό και ήταν έτοιμο να το φάει...ίσα ίσα το πρόλαβα...επέζησε και τώρα δε φεύγει! απο καμια ανοιχτη μπαλκονοπορτα δεν φευγει? μπαααα το βγάζουμε έξω και μπαίνει πάλι μέσα στο σπίτι...μια φορά μόνο πέταξε από το σπίτι έξω και προσγειώθηκε πάλι στην αυλή μας...και ίσα ίσα το πρόλαβα πάλι από τα γατιά. Επίσης την πήγαμε και στο εξοχικό μας που είναι πάαανω στο βουνό...και τη βγάζαμε έξω στο χορτάρι και στη φύση και πάλι δεν έφευγε...άντε να δούμε μήπως βρει κανέναν όμορφο γαμπρό να τη δώσουμε :lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πώς ξέρεις ότι είναι κορίτσι; Κάθεται πολύ στο τηλέφωνο; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 βρε δε το πήρα...ένα από τα γατιά μας στην αυλή το είχε πιάσει μικρό και ήταν έτοιμο να το φάει...ίσα ίσα το πρόλαβα...επέζησε και τώρα δε φεύγει! A εκείνο είναι! Να φανταστώ ότι τώρα έγινε φιλαράκι με τα γατιά? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πώς ξέρεις ότι είναι κορίτσι; Κάθεται πολύ στο τηλέφωνο; :lol:από τα χρώματα βρε...τα αρσενικά σπουργίτια έχουνε σκούρο καφέ μπροστά! elusive μακάρι να γινόντουσαν φίλοι με τα γατιά για να έφευγε :p Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μεις βρηκαμε ενα χελωνακι και το φεραμε σπιτι, ειναι τοσοδουλι και δεν τρωει χορτα που το δωνει ο αδερφος μου. Καμια συμβουλη προτου μας πεθανει απο ανορεξια;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μεις βρηκαμε ενα χελωνακι και το φεραμε σπιτι, ειναι τοσοδουλι και δεν τρωει χορτα που το δωνει ο αδερφος μου. Καμια συμβουλη προτου μας πεθανει απο ανορεξια;:worry: πουλανε στα πετ σοπ ειδικη χελωνοτροφη.κατι γαριδουλες μικρες ειναι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 να το πάτε σ'ένα δασάκι και να το αφήσετε αφού το ταΐσετε! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μάλλον κατοικίδιο είναι, αφού δεν τρώει τα χόρτα, εγώ είχα δύο παλιά, το ένα πήδησε από τον 5ο όροφο και δεν έπαθε τίποτα, το άλλο πήδησε από το μπαλκόνι του εξοχικού μου κι επίσης δεν έπαθε τίποτα... Έχουν τάσεις φυγής φαίνεται :p Όπως είπε και η Freak υπάρχει ειδική τροφή στα pet shop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Τα καναρινάκια πώς είναι για κατοικίδια; Κανένα είδος καλό και να παίζει καλή μουσική ;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μάλλον κατοικίδιο είναι, αφού δεν τρώει τα χόρτα, εγώ είχα δύο παλιά, το ένα πήδησε από τον 5ο όροφο και δεν έπαθε τίποτα, το άλλο πήδησε από το μπαλκόνι του εξοχικού μου κι επίσης δεν έπαθε τίποτα... Έχουν τάσεις φυγής φαίνεται :p Sofi-k ελπίζω να μένεις σε μονοκατοικία ή σε ισόγειο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 να το πάτε σ'ένα δασάκι και να το αφήσετε αφού το ταΐσετε! Αυτο εχουμε σκοπο να κανουμε αν και εφοσον μεγαλωσει λιγο και δεν μας ψοφησει.:p Μάλλον κατοικίδιο είναι, αφού δεν τρώει τα χόρτα, εγώ είχα δύο παλιά, το ένα πήδησε από τον 5ο όροφο και δεν έπαθε τίποτα, το άλλο πήδησε από το μπαλκόνι του εξοχικού μου κι επίσης δεν έπαθε τίποτα... Έχουν τάσεις φυγής φαίνεται :p Όπως είπε και η Freak υπάρχει ειδική τροφή στα pet shop! Μεις το χουμε σε μια γλαστρα(ζαντινιερα μεγαλη μαλλον) και καθε τρεις και λιγο το βρισκουμε τ'ανασκελα. Παει να βγει και γυρναει φαινεται. Χαζο γμτ.:lol: πουλανε στα πετ σοπ ειδικη χελωνοτροφη.κατι γαριδουλες μικρες ειναι. Θενκς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 που το βρήκες;εγώ ενώ περίμενα να ανοίξουν οι πόρτες για τη συναυλία της Παπαρίζου, βρήκα ένα το οποίο πήγαινε μέσα στο κόσμο το χαζό...θα το ποδοπατούσανε...το πήρα και το πήγα πολύ πιο πέρα και έφυγε...:D βέβαια εκεί ήτανε δάσος και έχει πολλά χελωνάκια... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Johner εγω εχω κυβους Κνορρ με γευση χελωνας, δεν σκοτωνω ανυποψιαστα χελωνακια. Το βρηκε ο πατερας μου ενω μαζευε σαλιγκαρους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Johner εγω εχω κυβους Κνορρ με γευση χελωνας, δεν σκοτωνω ανυποψιαστα χελωνακια. Το βρηκε ο πατερας μου ενω μαζευε σαλιγκαρους. ααα ε τότε να το πάτε εκεί που το βρήκατε...μπορεί να το ψάχνει η μαμά του και αυτό από τη στεναχώρια του να μη τρώει!:happy: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts