Knithil Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και θα πρέπει να προσέξω από το pet shop όταν θα πάω να το πάρω; Ποια είναι τα απαραίτητα συνοδευτικά και τι μπορώ να απαιτήσω; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 to pio vasiko einai to vivliaraki me ta emvolia an tou exoun kanei ta aparaitita gia tin ilikia tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και πως μου πιστοποιούν πως το συγκεκριμένο σκυλί είναι όντως καθαρόαιμο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 με πιστοποιητικο απο κτηνιατρο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το οποίο υποθέτω πως υπάρχει στο βιβλιαράκι με τα εμβόλια και τα σχετικά! (sorry για το ζάλισμα αλλά δεν είναι σαν να αγοράζεις κινητό, βάζεις μέσα στο σπίτι ένα ακόμα μέλος..!) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 δεν μπορω να σου πω με σιγουρια καθως το δικο μου για μπασταρδακι το πηρα αλλα μου βγηκε ρατσας:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ΧΑΧΑ! Καλή φάση! :p Τι ράτσα σου βγήκε; Από αγορές μέσω διαδικτύου έχετε ακούσει τίποτα; Το maltese που έχει ο φίλος μου, το πήρε από το cheapet και είναι ικανοποιημένος, αλλά μου φαίνεται κάπως.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και πως μου πιστοποιούν πως το συγκεκριμένο σκυλί είναι όντως καθαρόαιμο; Αυτό φαίνεται στο Pedigree που θα συνοδεύει το σκυλί. Καλο θα είναι να πάρεις το σκυλί απο Έλληνα εκτροφέα (ώστε να δείς και τους γονείς). Απο pet shop το σκυλί μάλλον θα προέρχεται απο Ουγγαρία. (Στην περίπτωση αυτή ρώτα τον petshopά να σου πεί πως θα κάνεις την αναγνώριση του pedigree σε Ελληνικό (ώστε να το αναγνωρίζει ο ΟΚΑ). Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ώστε να το αναγνωρίζει ο ΟΚΑ 1) Τι ακριβώς είναι ο ΟΚΑ και 2) Για πιο λόγο θα πρέπει ο ΟΚΑ να μου αναγνωρίζει το Pedigree? 3) Το Pedigree τι είναι; :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 σε κάποιο site για pets είχα διαβάσει οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε κατοικίδια από pet shop αλλά από εκτροφείς ζώων. Για το δικό μου πχ συγκεκριμένα (κοκερ σπανιελ) διάβασα οτι τα φέρνουν αυτοί από τα pet shop από χώρες του ανατολικού μπλοκ, χωρίς χαρτιά και φτιάχνουν εδώ ψεύτικα...ότι δεν ελέγχουν τους γονείς κλπ και μπορεί μετά να παρουσιάσουν διάφορα προβλήματα. Το δικό μου πάντως το είχα πάρει από pet shop και μου είχαν δώσει και χαρτιά. Όταν το πήγα μετά όμως στην κτηνίατρο είχε βρεί ότι είχε πολλά παράσιτα ήταν πολύ ταλαιπωρημένο στην υγεία του και επειδή του είχαν κόψει και την ουρά -πράγμα που δεν κατάλαβα γιατί ήταν πολύ μικρό- χρειάστηκε να του κάνω ολόκληρη θεραπεία και ήταν δεν ήταν 2 μηνών, μου είχε βάλει και τις φωνές βέβαια (η κτηνίατρος) γιατί ήταν αντίθετη στο να δίνουμε λεφτά ενώ υπάρχουν τόσα ζωάκια ημίαιμα που δε τα παίρνει κανείς. Εγώ είχα κολλήσει όμως με το σπάνιελ :O Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 :wacko: Ότι να 'ναι! Έλληνες εκτροφείς που γίνεται να βρεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ΧΑΧΑ! Καλή φάση! :p Τι ράτσα σου βγήκε; Από αγορές μέσω διαδικτύου έχετε ακούσει τίποτα; Το maltese που έχει ο φίλος μου, το πήρε από το cheapet και είναι ικανοποιημένος, αλλά μου φαίνεται κάπως..γκριφον κανις.. :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 λοιπον ωραιο καταστημα το cheapet Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 πλάκα πλάκα είναι όντως πολύ ωραίο κι ενώ τα έχω ψάξει αρκετά περί κατοικιδίων δε το είχα ξαναδεί....να ρωτήσω τι τροφές προτιμάτε; Εγώ χρησιμοποιώ κ για τα 2 (βέλγικο λυκόσκυλο - κόκερ σπάνιελ) διαφορετικούς τύπους αλλά μάρκα Nutro την έχω βρεί αρκετά καλή έτσι θέλω να πιστεύω δλδ αλλά την τρώνε με πολύ όρεξη Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 πλάκα πλάκα είναι όντως πολύ ωραίο κι ενώ τα έχω ψάξει αρκετά περί κατοικιδίων δε το είχα ξαναδεί....να ρωτήσω τι τροφές προτιμάτε; Εγώ χρησιμοποιώ κ για τα 2 (βέλγικο λυκόσκυλο - κόκερ σπάνιελ) διαφορετικούς τύπους αλλά μάρκα Nutro την έχω βρεί αρκετά καλή έτσι θέλω να πιστεύω δλδ αλλά την τρώνε με πολύ όρεξη +1 H nutro είναι κορυφαία! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 1) Τι ακριβώς είναι ο ΟΚΑ και 2) Για πιο λόγο θα πρέπει ο ΟΚΑ να μου αναγνωρίζει το Pedigree? 3) Το Pedigree τι είναι; :worry: 1) KOE είναι (σορυ, κεκτημένη ταχυτητα) - http://www.koe.gr/ 2) Για να μπορείς να πάρεις μέρος σε εκθέσεις ή να πουλήσεις τα κουτάβια σαν καθαρόαιμα 3) το pedigree είναι η πιστοποίηση πως το κουτάβι είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ :happy: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 πλάκα πλάκα είναι όντως πολύ ωραίο κι ενώ τα έχω ψάξει αρκετά περί κατοικιδίων δε το είχα ξαναδεί....να ρωτήσω τι τροφές προτιμάτε; Εγώ χρησιμοποιώ κ για τα 2 (βέλγικο λυκόσκυλο - κόκερ σπάνιελ) διαφορετικούς τύπους αλλά μάρκα Nutro την έχω βρεί αρκετά καλή έτσι θέλω να πιστεύω δλδ αλλά την τρώνε με πολύ όρεξη να σε ρωτησω? ποσο κοστιζει? βεβαια δεν εχω βελγικο εχω δυο μικρα αλλα τους αγοραζω τροφες κ ορεξη εχουν αρκετη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 το δικο μου σκυλακι παντως απο τοτε που το πηρα δεν τρωει σκυλοτροφες κονσερβα. οπως του την βαζω στο μπωλακι του,ετσι την αφηνει.καμια φορα που του την βαζω σε αλουμινοχαρτο και μετα το βαζω στο μπωλακι του,το βγαζει και τυλιγει το αλουμινοχαρτο..delivery κανονικο δλδ. πολυ σπανια να φαει κονσερβα,σε αντιθεση με ξηρα τροφη(που του δινω λιγη καθε μερα) και με το σπιτικο φαγητο που τρελαινεται! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Μια που λέτε για όρεξη... Κάποια στιγμή είχε γυρίσει η μάνα μου απο την λαική, και άρχισε να τακτοποιεί τα ψώνια... Ο σκύλος μου την είχε απο κοντά... Της έπεσε απο την τσάντα της ένα κολοκυθάκι το οποίο καταναλώθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου! :lol: Γενικά ο Duke μου είναι ένα κινητό στομάχι... Τρώει τα πάντα και ...ζητάει κι άλλο :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 κολοκυθακι ο δικος μου δεν εχει φαει...ωμο ε?γιατι χτες το βραδυ εφαγε ενα γεμιστο με αυγολεμονο...:p παλια που ειχα ρωτησει τον κτηνιατρο γτ δεν τρωει σκυλοτροφη,μου ειχε πει να του δωσω για καμια βδομαδα κονσερβα γατας...σας πληροφορω πως την εφαγε κατ ευθειαν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Μόλις παράγγειλα την Denny, ένα μαλτεζάκι 2 εβδομάδων από έναν εκτροφέα στην Αθήνα! :D Μέσα στην εβδομάδα θα πάω να το δω και σε 1,5 μήνα περίπου θα κατέβω να το φέρω σπίτι!! :yahoo: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 δείτε πως γίνοντε τα άλογα σαλάμι.. ****** ντροπή και αίσχος.- και ένα άλλο με δελφίνια ****** και απορώ..μέχρι που θα φτάσει η κτηνωδία των ανθρώπων? η ανθρώπινη φυλή είναι ΤΕΡΑΤΑ Edit:Τα links αφαιρέθηκαν.Οποιος ενδιαφέρεται ας τα ζητήσει με pm Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εγώ πάλι είχα 2 χρυσόψαρα με τα οποία πρέπει να έκανα μ@λ@κι@ γιατί πριν 2 εβδομάδες τα βρήκα "τ'ανάσκελά". Έχω όμως μία χελώνα στεριάς, τον Φρέντυ,εδώ και 13 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Καλησπέρα παίδες! Σκέφτομαι να αποκτήσω ένα ζευγάρι αγαπόρνηδες (ναί, έτσι τα λένε!) και βεβαίως πριν προβώ στην οποιαδήποτε κίνηση θα ήθελα να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για αυτά! Κατ'αρχάς λόγω του οτι είμαι φοιτητής, πέραν της χρειάζονται κάποια ιδιέταιρη φροντίδα ή περιποίηση; Δεν λεω να τα παρατήσω και τελείως, αλλά συνήθως λείπω περίπου 5-6 ώρες από το σπίτι τις καθημερινές, και θα μένουν με τη μητέρα μου (φιλόζωη μεν, δεν πρόκεται όμως να ασχοληθεί τόσο πολύ μαζί τους). Κατα δεύτερον, πόσο κοινωνικά είναι με τους ανθρώπους; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Περιποίηση τόσο λεπτομερή δεν χρειάζονται... Είναι όπως τα κανονικά παπαγαλάκια. Το κλουβί θέλει άλλαγμα 1 φορά την εβδομάδα και πρέπει να προσέχεις πότε τελειώνει η τροφή και να αλλάζεις συχνά το νερό τους. Όσο για συντροφιά, όλα τα όντα την έχουν ανάγκη, αλλά τα lovebirds είναι τόσο δεμένα που ακόμη κι αν λείπεις ώρες από το σπίτι τη βρίσκουν και μόνα τους... Έχουν πολλή πλάκα, συνέχεια φιλιούνται, κάθονται κολλητά και ψειρίζουν το ένα το άλλο :happy: Όσο για κοινωνικότητα... Δεν ξέρω αν είναι ιδιαίτερα κοινωνικά σε σχέση με τα υπόλοιπα... Νομιζω πως όχι... Πάντως όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί τους, τόσο πιο φιλικά θα είναι. Εγώ είχα παλιότερα ένα ζευγάρι παπαγαλακια που με τον καιρο τα είχα εκπαιδεύσει:ανέβαιναν στο χέρι μου και κοιμόντουσαν στα ράφια της βιβλιοθήκης!!! Άσε που το ένα ήταν λίγο τζόρας και μου όρμαγε όταν έβαζα χέρι στο κλουβί!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts