sakis75 Δημοσιεύτηκε February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2014 Εχω κατεβάσει το sygic έγινε εγκατάσταση αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει, όταν πάω να το ανοίξω βγάζει μια μαύρη οθόνη κ σταματάει, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχω κατεβάσει το sygic έγινε εγκατάσταση αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει, όταν πάω να το ανοίξω βγάζει μια μαύρη οθόνη κ σταματάει, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? πηγαινε στις εγκατεστημενες εφαρμογες και ανοιξε την sygic downloader πρωτα να κατεβασει τ παραιτητα δεδομενα κι μετα ανοιξε την κυρια εφαρμογη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. February 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορείς να μου γράψεις την διαδρομή πως θα το βρώ ?? εχω το jiayu g4 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορείς να μου γράψεις την διαδρομή πως θα το βρώ ?? εχω το jiayu g4 ευχαριστώ πολύεννοεις που θα βρεις το sygic downloader?δεν εχεις μπει ποτε να δεις τι εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες στο κινητο σου? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. February 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχω μπεί βλέπω το sygic αλλά μέσα σε αυτό δεν υπάρχει κανένα αρχείο sygic downloader, μήπως έχω κάνει λάθος με την εγκατάσταση του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχω μπεί βλέπω το sygic αλλά μέσα σε αυτό δεν υπάρχει κανένα αρχείο sygic downloader, μήπως έχω κάνει λάθος με την εγκατάσταση του? εννοεις που θα βρεις το sygic downloader?δεν εχεις μπει ποτε να δεις τι εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες στο κινητο σου? Σάκη αν το έχεις σπασμένο τότε δεν θα βρεις εφαρμογή sygic downloader..... Ψάξε βρες άλλη έκδοση μήπως αυτή που βρήκες δεν δουλεύει σωστά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts