Clayman19 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έψαξα στην κοινότητα για αντίστοιχο θέμα (g440 αλλά δεν βρήκα τίποτα!). Επίσης για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα 9μάλλον φταίει που είμαι νεός?!) γιαυτό ποστάρω εδώ προσωρινά. Παρακαλώ κάποιον Mod να το μεταφέρει αν νομίζει ότι ενοχλεί 9και για να είανι σωστό και για να λάβει την προσοχή που πρέπει). Λοιπόν, Πρόσφατα προμηθεύτηκα ένα TURBO X G440. (Ήξερα που περίπου έμπλεκα απλά δεν τα περίμενα τόσο δύσκολα τα πράματα). Το πρόβλημά μου αφορά προφανώς την έλλειψη google play και το GPS Της συσκευής αφού χωρίς αυτό δεν μπορώ ούτε να διαχειριστώ την συσκευή απομακρυσμένα, ούτε καν να κάνω εγκατάσταση τους genius drivers και τα google maps που είχα πάρει παλιότερα από το ίδιο προμηθευτή (πλαίσιο) και πολλά πολλά άλλα (στην τελική ακόμα και τα check in από 4SQR). Πάλευα χτες από το απόγευμα μέχρι το βράδυ αργά να rootaρω, να flashάρω αλλά χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα 1000+1 μεθόδους που βρήκα σε ελληνικά και ξένα forums. Μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι το G440 είναι το αντίστοιχο Oppo N300 και πράγματι μετά από πολύωρες προσπάθειες έφτασα στο σημείο να το flashaρω με το SP Flash Tools, αφού βρήκα όλα τα απαραίτητα αρχεία και drivers. Όταν την συσκευή την άνοιγα κανονικά μου την αναγνώριζε στο device manager σαν “MT65XX Preloaded”. To θέμα είναι ότι όταν την συνδέω χωρίς την μπαταρία στο PC μου την βρίσκει και την χάνει κάθε 2 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την διαδικασία. Άλλαξα καλώδια USB τίποτα. Δοκίμασα σε 3 Η/Υ, τίποτα. (1 Win 7 & 2 Win XP) πάλι τίποτα. Πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Επίσης πριν τα κάνω όλα αυτά, πήρα επιτυχώς δικαιώματα superuser από μια 1-κλικ εφαρμογή και έβαλα και το modded playstore & to superSU & γενικά έχασα την μπάλα , δεν κατάφερα τίποτα πάλι έκανε force close και το ίδιο το Play και ότι σχετική εφαρμογή με google play settings. Γενικά μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά εν τέλει κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή είναι σαν να μην αγγίχθηκε ποτέ. Όλα τα εργοστασιακά settings και τιςεφαρμογές όπως όταν την άνοιξα προχτές για 1η φορά. (είναι rootαρισμένη όμως :P ) Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, και πλέον αρκετά ζαλισμένος μετά από όλα αυτά, ζητώ μια χείρα βοηθείας. Κάποιος οδηγός, κάποια διαδικασία, κάποια πληροφορία, κάποια συμβουλή. Μπορώ να ενημερώσω τι πρόγραμμα χρησιμοποιήσα τι drivers κτλ κτλ, να γράψω πληροφορίες για την συσκευή κτλ κτλ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παιδες για το g420 αν κανω ροοτ με το framwork (οπως λεγεται) μετα μπορω να το επαναφερω για να μν χασω την εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Με το ίδιο πρόγραμμα framwork το ξερουτάρεις και δεν τρέχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entropy1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το τηλ ρουταρετε σε 5" μέσω framaroot, σε άλλα δύο λεπτά του περνάς play store, από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι αποτρεπτικά για την αγορά του Δεν μπόρεσα να το κάνω root με κανένα version του framaroot… πόσο μάλλον να του περάσω custom rom! τι ίδιο ισχύει και για τις οδηγίες root & custom rom για το THL W100S που υποτίθεται ότι είναι το g420. Ξέρεις μήπως κάποιον άλλο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ευχαριστω για την απαντηση! και για να περασω το google play? εκανα την διαδικασια που λενε να το κανω και ως αρχειο του system αλλα τπτ...ισως με καποιο custom recovery αν υπαρχει ωστε να φλασαρω τα gaaps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έψαξα στην κοινότητα για αντίστοιχο θέμα (g440 αλλά δεν βρήκα τίποτα!). Επίσης για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα 9μάλλον φταίει που είμαι νεός?!) γιαυτό ποστάρω εδώ προσωρινά. Παρακαλώ κάποιον Mod να το μεταφέρει αν νομίζει ότι ενοχλεί 9και για να είανι σωστό και για να λάβει την προσοχή που πρέπει). Λοιπόν, Πρόσφατα προμηθεύτηκα ένα TURBO X G440. (Ήξερα που περίπου έμπλεκα απλά δεν τα περίμενα τόσο δύσκολα τα πράματα). Το πρόβλημά μου αφορά προφανώς την έλλειψη google play και το GPS Της συσκευής αφού χωρίς αυτό δεν μπορώ ούτε να διαχειριστώ την συσκευή απομακρυσμένα, ούτε καν να κάνω εγκατάσταση τους genius drivers και τα google maps που είχα πάρει παλιότερα από το ίδιο προμηθευτή (πλαίσιο) και πολλά πολλά άλλα (στην τελική ακόμα και τα check in από 4SQR). Πάλευα χτες από το απόγευμα μέχρι το βράδυ αργά να rootaρω, να flashάρω αλλά χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα 1000+1 μεθόδους που βρήκα σε ελληνικά και ξένα forums. Μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι το G440 είναι το αντίστοιχο Oppo N300 και πράγματι μετά από πολύωρες προσπάθειες έφτασα στο σημείο να το flashaρω με το SP Flash Tools, αφού βρήκα όλα τα απαραίτητα αρχεία και drivers. Όταν την συσκευή την άνοιγα κανονικά μου την αναγνώριζε στο device manager σαν “MT65XX Preloaded”. To θέμα είναι ότι όταν την συνδέω χωρίς την μπαταρία στο PC μου την βρίσκει και την χάνει κάθε 2 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την διαδικασία. Άλλαξα καλώδια USB τίποτα. Δοκίμασα σε 3 Η/Υ, τίποτα. (1 Win 7 & 2 Win XP) πάλι τίποτα. Πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Επίσης πριν τα κάνω όλα αυτά, πήρα επιτυχώς δικαιώματα superuser από μια 1-κλικ εφαρμογή και έβαλα και το modded playstore & to superSU & γενικά έχασα την μπάλα , δεν κατάφερα τίποτα πάλι έκανε force close και το ίδιο το Play και ότι σχετική εφαρμογή με google play settings. Γενικά μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά εν τέλει κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή είναι σαν να μην αγγίχθηκε ποτέ. Όλα τα εργοστασιακά settings και τιςεφαρμογές όπως όταν την άνοιξα προχτές για 1η φορά. (είναι rootαρισμένη όμως :P ) Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, και πλέον αρκετά ζαλισμένος μετά από όλα αυτά, ζητώ μια χείρα βοηθείας. Κάποιος οδηγός, κάποια διαδικασία, κάποια πληροφορία, κάποια συμβουλή. Μπορώ να ενημερώσω τι πρόγραμμα χρησιμοποιήσα τι drivers κτλ κτλ, να γράψω πληροφορίες για την συσκευή κτλ κτλ. Ευχαριστώ. Αν είναι ροοτ τότε είναι εύκολο κάνε τα παρακάτω μετά το ροοτ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5342263#post5342263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μια ωραία ανάλυση πως αλλάζουμε ρομ στο turbo-x g420 σε Galaxy Edition! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370533&page=2# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaburu Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Sorry που ζωντανευω παλαιο thread αλλα εχω μια ερωτηση... Υπαρχει περιπτωση να κανω το 420 καθαρο android? Το εκανε κανεις ειτε με stock w100s rom ειτε με καθαρο Jelly Bean? Ξερω να κανω root και flash απλα πριν μπω στην ολη διαδικασια να κανω backup τα παντα θελω να ακουσω καμια αποψη. To εχω παρει στη μανα μου και καθε φορα που μου το δινει να της κανω κατι μου βγαινει η πιστη. Ευχαριστω. Edited April 4, 2015 by Jaburu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Sorry που ζωντανευω παλαιο thread αλλα εχω μια ερωτηση... Υπαρχει περιπτωση να κανω το 420 καθαρο android? Το εκανε κανεις ειτε με stock w100s rom ειτε με καθαρο Jelly Bean? Ξερω να κανω root και flash απλα πριν μπω στην ολη διαδικασια να κανω backup τα παντα θελω να ακουσω καμια αποψη. To εχω παρει στη μανα μου και καθε φορα που μου το δινει να της κανω κατι μου βγαινει η πιστη. Ευχαριστω. Έχει βγει ROM για το συγκεκριμένο; Δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα, Προσπαθώ να αναστήσω ένα G420. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω την stock rom για Sp tools ; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημέρα, Προσπαθώ να αναστήσω ένα G420. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω την stock rom για Sp tools ; Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν θέλει να βάλει κανείς την stock rom για Sp tools αλλά με λογότυπο ThL W100S ας βάλει την παρακάτω: http://www.needrom.com/download/thl-w100s/ Είναι ακριβώς αυτή που βάζει το πλαίσιο στα τηλέφωνα G420. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts