Jim87 Δημοσιεύτηκε September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2004 Παιδιά καλησπέρα. Εχώ την motherboad intel 865PERL και θέλω να βάλω 3 sata πάνω αλλά έχει θύρες μόνο για 2. Πως γίνετε (και αν) να βάλω και τον 3? Eυχαριστώ για την όποια βοήθεια :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Θα χρειαστείς έναν PCI SATA Controller. Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Αλλά τι εννοείς με το ότι το κόστος θα κυμαίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις μου? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Sorry, παράλειψή μου :o Αν θες ο controller να υποστηρίζει συστοιχίες RAID, τότε το κόστος ανεβαίνει. Επίσης, αυτονόητο ότι όσο πιο ποιοτικός είναι τόσο και πιο ακριβός :) Για παράδειγμα, είδα στο πλαισιο με 40 €, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Λογικά, την δουλειά του θα την κάνει. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, οπότε ας απαντήσει κάποιος που θα ξέρει καλύτερα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Ok σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts