dimitris44 Δημοσιεύτηκε January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2014 (edited) εβαλα τα 8 σε εναν υπολογιστη που ειχε τα 7 και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ ,ξανα εγκατεστησα τους οδηγους της ασυρματης καρτας δικτιου του πσ αλλα τιποτα παλι τα ιδια συνδεετε σε ενα δυκτιο και μετα δεν μπαινει στο νετ πως θα λυθει????????/ παιδια εχω κανει συρικνωση στο σκληρο δισκο και τον χωρισα σε χωριτικοτητα στην μεση και εχει το ενα ας πουμε partition τα 8 και θελω να βαλω στο αλλο partition τα xp αν κανω εγκατασταση των xp κανονικοτατα οπως κανουμε ολοι και τα περασω στο partition που περιμενει τα xp μετα τα 8 μαλλον δεν θα υπαρχουν?? σωστα?? και μετα πρεπει να κανω επιδιωρθωσει με το cd των 8 ???? αν το κανω με επιδιωρθιση τα αρχεια των 8 που υπαρχουν θα μεινουν ως εχει Ή θα διαγραφτουν????????? Edited February 5, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) παιδια εχω κανει συρικνωση στο σκληρο δισκο και τον χωρισα σε χωριτικοτητα στην μεση και εχει το ενα ας πουμε partition τα 8 και θελω να βαλω στο αλλο partition τα xp αν κανω εγκατασταση των xp κανονικοτατα οπως κανουμε ολοι και τα περασω στο partition που περιμενει τα xp μετα τα 8 μαλλον δεν θα υπαρχουν?? σωστα?? και μετα πρεπει να κανω επιδιωρθωσει με το cd των 8 ???? αν το κανω με επιδιωρθιση τα αρχεια των 8 που υπαρχουν θα μεινουν ως εχει Ή θα διαγραφτουν????????? Δεν θα διαγραφτούν απλώς στο boot.ini δεν θα φαινονται τα 8.Ψάξε στα μυνηματα μου είχα ανοιξει ένα θέμα με πρόβλημα στο dualboot, έχει βρεθεί η λύση. εβαλα τα 8 σε εναν υπολογιστη που ειχε τα 7 και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ ,ξανα εγκατεστησα τους οδηγους της ασυρματης καρτας δικτιου του πσ αλλα τιποτα παλι τα ιδια συνδεετε σε ενα δυκτιο και μετα δεν μπαινει στο νετ πως θα λυθει????????/ Είναι οι πιο πρόσφατοι drivers για το pc σου? Η εταιρία βγάζει drivers για 8? Τι κανάλι έχεις στο router σου και τι είδους ασφάλειας έχεις? Edited February 5, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 παιδια εχω κανει συρικνωση στο σκληρο δισκο και τον χωρισα σε χωριτικοτητα στην μεση και εχει το ενα ας πουμε partition τα 8 και θελω να βαλω στο αλλο partition τα xp αν κανω εγκατασταση των xp κανονικοτατα οπως κανουμε ολοι και τα περασω στο partition που περιμενει τα xp μετα τα 8 μαλλον δεν θα υπαρχουν?? σωστα?? και μετα πρεπει να κανω επιδιωρθωσει με το cd των 8 ???? αν το κανω με επιδιωρθιση τα αρχεια των 8 που υπαρχουν θα μεινουν ως εχει Ή θα διαγραφτουν????????? Αν γράψεις τα win8 πάνω απο τα xp θα διαγραφτούν τα πάντα...οπότε πρόσεχε τι θα κάνεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δεν θα διαγραφτούν απλώς στο boot.ini δεν θα φαινονται τα 8.Ψάξε στα μυνηματα μου είχα ανοιξει ένα θέμα με πρόβλημα στο dualboot, έχει βρεθεί η λύση. Είναι οι πιο πρόσφατοι drivers για το pc σου? Η εταιρία βγάζει drivers για 8? Τι κανάλι έχεις στο router σου και τι είδους ασφάλειας έχεις? ενταξει ξαναεκανα φορματ και μετα οι drivers μπηκαν αυτοματα οποτε ειμαι οκ Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ενταξει ξαναεκανα φορματ και μετα οι drivers μπηκαν αυτοματα οποτε ειμαι οκ Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts