SIRHC Δημοσιεύτηκε September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2004 ΠΑΙΔΙΑ, ειμαι με pstn και αντι για 56 μπαινω με 119 kb. γιατι γίνεται αυτό?? provider εχω οτενετ και εχω παρατηρισει πως τοτε το ιντερνετ παει πιο αργα. αυτο δεν γινεται παντα... :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 profanos i taxitita pou sou emfanizetai den einai sosti me posa kb/s katevazeis? metrise tin me kapio metroprogrmmataki Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Το πιθανότερο είναι οτι σου δείχνει την ταχύτητα μεταξύ του μόντεμ και του υπολογιστή, και όχι μεταξύ του μοντεμ και της otenet. Δοκίμασε να κατεωάσεις κάποιο αρχείο και κοίτα με τί ταχύτητα κατεβάζει. Το κανονικό για PSTN είναι περίπου 4~5 Kbps. Αν πράγματι συνδεόσουν στα 119 θα έπρεπε να καεβάζεις με 12 Kbps περίπου... Φιλικά, agiorgitis. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Φυσικά με PSTN αποκλείεται να πιάσεις 119 ή ακόμα και 56 Kbps. Δες την ταχύτητα της σύνδεσής σου με το Speedometer της Mcafee. Γρήγορα κι απλά... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 εμενα ρε παιδια παντα εμπαινε στα 46,6 kbps και τωρα δεν πιανει ποτε πανω απο 36,0 kbps.γιατι συμβαινει αυτο?μηπως εχω κανενα ιο?το norton παντως δεν βρισκει τιποτα...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Γιατι καπως εχει περισσοτερο θορυβο η γραμμη και ο οτε δεν εχει κανει τιποτα γι'αυτο, η απλως πεφτεις σε παλιοτερης τεχνολογιας modem απο τον isp.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 κατεβαζω με περιπου 7. αυτο λεγεται κολοφαρδια ή προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 7 Σεπ. 2004 , 18:49) κατεβαζω με περιπου 7. αυτο λεγεται κολοφαρδια ή προβλημα? εγω το εω κολοφαρδια αφου εγω με dsl εχει φορες που κατεβαζω κατω απο 3 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Παντως εγώ έχω pstn γραμμή, 56άρι μόντεμ και συμβαίνει το εξής κουλό: Αν συνδεθώ με την σύνδεση του πανεπιστημίου ή με netcarta η ταχύτητα που συνδέθηκα λέει οτι έιναι 50,333bps (φυσιολογικό). Αν συνδεθώ με την σύνδεση που έχω απο το ΤΕΕ(Τεχνικό Επιμελητίριο Ελλάδος) που έχω και ως default(τις παραπάνω τις έχω για backup) λέει οτι συνδέθηκα στα 115,200bps. Τι συμβαίνει και μου δείχνει τόσο διαφορετική ταχύτητα; Να σημειώσω οτι σερφάροντας και κατεβάζοντας η ταχύτητα είναι φυσιολογική(όχι πάνω απο 5,5 kb/s). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Kωλ*φαρδία δεν λες .... Εγώ με isdn64 κατεβάζω με 7,6... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis ( 7 Σεπ. 2004 , 17:27) Γιατι καπως εχει περισσοτερο θορυβο η γραμμη και ο οτε δεν εχει κανει τιποτα γι'αυτο, η απλως πεφτεις σε παλιοτερης τεχνολογιας modem απο τον isp.... δεν νομιζω να φταιει αυτο.μου το κανει συνεχεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 7 Σεπ. 2004 , 18:49) κατεβαζω με περιπου 7. αυτο λεγεται κολοφαρδια ή προβλημα? Είσαι πολύ τυχερός φίλε. Εγώ με isdn 64 εδώ που είμαι με το ζόρι φτάνω το 7,5 :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 τωρα τρεχω το spedometrer και θα σας πω. δεν ξερω αν εχει καμια σημασια αλλα παντα εχω το connection keep alive του νορτον στο on. ά το πιο κουλο δεν σας το ειπα ακομα. τις ταχυτητες αυτες τις πιάνω και απ΄το δικξό μου pc που μπαινει internet μεσω lan και απ΄του πατερα μου που μπαινει κατευθειαν μεσω modem!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Your Internet Connection Speed Results File Size: NaN KB Time Elapsed: NaN seconds (NaN KBps) !. Γιατι μου βγαζει αυτα αντι για ταχυτητα?? !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Με ποιον browser το έκανες? Έχει εγκατεστημένο Flash? Δοκίμασε με Internet Explorer αν δεν το έκανες ήδη... edit: και μην "απασχολείς" το δίκτυο την ώρα του τεστ, γιατί τότε δεν θα γίνει σωστά. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Το έκανα απο internet explorer. τωρα ερχονται τα αποτελεσματα... βαλτε ολοι για υποκρουση το theme της 20th century fox και... Your Internet Connection Speed Results File Size: 150.005 KB Time Elapsed: 15.713 seconds -------------------------------------------------------------------------------- 76.4 Kbps (9.55 KBps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 6 Σεπ. 2004 , 16:42) ΠΑΙΔΙΑ, ειμαι με pstn και αντι για 56 μπαινω με 119 kb. γιατι γίνεται αυτό?? Δεν συμβαίνει τίποτα το περίεργο. Απλά το modem σου αναφέρει την ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ Η/Υ και modem (DTE) κι όχι την ταχύτητα επικοινωνίας modem-provider (DCE). Αυτό γίνεται γιατί μάλλον το modem σου παίρνει κάποια ΑΤ εντολή από τον Η/Υ όταν γίνεται η συγκεκριμένη σύνδεση να εμφανίσει αυτή την ταχύτητα. Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η ATW0 και για να εμφανίσει την πραγματική ταχύτητα πρέπει να δωθεί η εντολή ATW2 (ελπίζω να θυμάμαι σωστά). Εντολές ΑΤ μπορείς να δώσεις στο modem μέσω του hyperterminal των windows. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 και τότε Μιχάλη γιατι και η macafee επιβεβαιωνει πως η συνδεση μου ειναι πανω απο pstn και μαλιστα και απο isdn. αν απλως ειναι θεμα μιας ρυθμισης τοτε ολοι να βαλουμε pstn και να βαλουμε μια ρυθμιση που να μας επιτρεπει να μπαινουμε με T3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 SIRHC mporeis na mas peis ti leei sto kouti "epilpeon epiloges proetoimasias"? Pinakas elegxoy>modem>idiotites>kartela gia proxorimenous edit: ego me ISDN 64k piano 7.57kBps sto speedometer Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 αγιοργίτη, αυτο που λες δεν ξερω που ειναι, εχω win xp pro uk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 control panel>modem options(deixnei ena modem kai ena tilefono)>kartela modem>patas dio fores pano sto modem sou. apo to parathiro pou tha anoiksei pas stin kartela advanced. Ekei exei ena mono plaisio keimenou. Leei tpt 'i einai keno? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 9 Σεπ. 2004 , 16:33) και τότε Μιχάλη γιατι και η macafee επιβεβαιωνει πως η συνδεση μου ειναι πανω απο pstn και μαλιστα και απο isdn. Γιατί είναι αναξιόπιστο ; Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Εγώ σου έγραψα τι συμβαίνει. Αν εσύ νομίζεις ότι έκανε λάθος ο ΟΤΕ και σου έβαλε Τ3 να γίνεις provider να βγάλεις και κανένα φράγκο.. :p Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 καλή ιδέα. δεν το είπα στα σοβαρά, απλώς εκανα γρήγορη απάντηση και δεν εχω μάθει ακόμα το όνομα των smilies!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts