dimitris44 Δημοσιεύτηκε January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2014 ποιος ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης αναμεσα στους: Intel core quad 2 inside ή ο intel core i 3? (μαλλον ο δευτερος?) Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ποιος ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης αναμεσα στους: Intel core quad 2 inside ή ο intel core i 3? (μαλλον ο δευτερος?) Ποιον i3 κοιτάς; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. January 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ποιον i3 κοιτάς; υπαρχουν πολλοι? ετσι γενικα το ρωτησα Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 υπαρχουν πολλοι? ετσι γενικα το ρωτησα Φυσικά.Μια αναζήτηση θα σε καλύψει.Όπως επίσης φυσικά ο i3 είναι καλύτερος απ'τον άλλον λόγω ότι καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, καλύτερη αρχιτεκτονική, καλύτερη συμπεριφορά και άλλα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. January 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Φυσικά.Μια αναζήτηση θα σε καλύψει.Όπως επίσης φυσικά ο i3 είναι καλύτερος απ'τον άλλον λόγω ότι καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, καλύτερη αρχιτεκτονική, καλύτερη συμπεριφορά και άλλα. οκ ευχαριστω Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εξαρταται ποιο μοντελο απο καθε σειρα εννοειται... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εξαρταται ποιο μοντελο απο καθε σειρα εννοειται... Σίγουρα, γι'αυτό τον ρώτησα ποιον ακριβώς i3 κοιτούσε. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εδω οι νεοι i5 ειναι δυνατοτεροι απο τους i7 της προηγουμενης σειρας (i5 4670 vs i7 3770 αν θυμαμαι καλα) ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εδω οι νεοι i5 ειναι δυνατοτεροι απο τους i7 της προηγουμενης σειρας (i5 4670 vs i7 3770 αν θυμαμαι καλα) ;) Ναι γιατί ο i5 που γράφεις είναι haswell ενώ ο i7 baytrail..Ποιος ξέρει τι κάνουν αυτοί για να φαίνονται δυνατότεροι από άλλους επεξεργαστές ίδιας κατηγορίας αλλά μια γενιά πίσω, τους κάνουν δυνατότερους από άλλα μεγαλύτερης κατηγορίας.;) Μάλλον δεν το πρόσεξαν εκεί στην Intel αυτό που αναφέρεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Χαχα... κοίτα δεν τον τρώει σε όλα, αλλά σε οτιδήποτε δεν παίζει ρόλο ο αριθμός νημάτων, καθώς υποστηρίζει μόνο 4, όσοι και οι πυρήνες... λογικά θα είναι ο επόμενος επεξεργαστής μου.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Χαχα... κοίτα δεν τον τρώει σε όλα, αλλά σε οτιδήποτε δεν παίζει ρόλο ο αριθμός νημάτων, καθώς υποστηρίζει μόνο 4, όσοι και οι πυρήνες... λογικά θα είναι ο επόμενος επεξεργαστής μου.. Είπαμε, πιο δυνατός υποτίθεται ο i5 αλλά ΟΚ, δεν γίνεται να είναι πιο δυνατός από έναν i7, αλλιώς τι θα πουλούσε η Intel?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είπαμε, πιο δυνατός υποτίθεται ο i5 αλλά ΟΚ, δεν γίνεται να είναι πιο δυνατός από έναν i7, αλλιώς τι θα πουλούσε η Intel?? Ενας i3 νεας γενιάς σαφως είναι καλυτερος απο τον δικο μου i5 του 2010. Οποτε ναι... Πρεπει ο φίλος να μας πει μοντέλα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ενας i3 νεας γενιάς σαφως είναι καλυτερος απο τον δικο μου i5 του 2010. Στα χαρτιά ή στην πράξη; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Στην πράξη φυσικα. Τρια χρονιά εξέλιξης είναι αυτά. I5 πρώτης γενιάς ο ένας. I3 τετάρτης ο άλλος. Νομιζω είναι αυτονόητα πραγματα αυτά. Ένας καλός σημερινός i3 είναι ισάξιος με ενα παλιό i7. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Στην πράξη φυσικα. Τρια χρονιά εξέλιξης είναι αυτά. I5 πρώτης γενιάς ο ένας. I3 τετάρτης ο άλλος. Νομιζω είναι αυτονόητα πραγματα αυτά. Ένας καλός σημερινός i3 είναι ισάξιος με ενα παλιό i7. Τώρα είδα που έλεγες τον δικό σου i5 ότι είναι του '10..:O Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ας μας πει ο φίλος ποιον i3 λέει. Βασικά ποιας γενιάς/χρονιας είναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είπαμε, πιο δυνατός υποτίθεται ο i5 αλλά ΟΚ, δεν γίνεται να είναι πιο δυνατός από έναν i7, αλλιώς τι θα πουλούσε η Intel?? Δε κατάλαβες, είναι! Όχι υποτίθεται... Απλά όχι σε όλα, αλλά στην πλειοψηφία... έχανε σε κωδικοποίηση βίντεο και unrar αρχείου βασικά... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δε κατάλαβες, είναι! Όχι υποτίθεται... Απλά όχι σε όλα, αλλά στην πλειοψηφία... έχανε σε κωδικοποίηση βίντεο και unrar αρχείου βασικά... Α, ΟΚ.Δεν είδα τα benchmarks για να ξέρω, αλλά θα το ψάξω, Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Και εμένα με έκανε εντύπωση.. Στα 200€ είναι ότι καλύτερο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εξαρτάται ποιο μοντέλο I3 είναι γιατί εγώ ψάχνωντας να συγκρίνω με τον C2Quad που έχω...μερικούς I3 τους ρίχνω στο κεφάλι σε κάτι μετρήσεις που είδα.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts