Georgel Δημοσιεύτηκε September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2004 Καλησπέρα, Εδώ και 3 μήνες έχω αγοράσει την ΑΤΙ 9800προ. Εδώ και 5 μέρες μου κάνει κοψίματα σε παιχνίδια όπως το premier manager οταν παίζω το fusion mode και στο need for speed και το toka race driver,. Στο doom 3 και στο far cry δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να πω ότι στη κάρτα έχω αλλάξει ψήκτρα και την είχα κάνει overcloking αλλά τώρα την δουλεύω σε κανονικές ταχύτητες. Η θερμοκρασία που έχει η κάρτα δεν ξεπερνά τους 50βαθμους. Έχω βάλει τους νέους driver 4,8 αλλά δεν έλυσα το πρόβλημα. Ξέρει κανείς τη μπορει να φταει? Και πως μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Παρόμοιο πρόβλημα είχε και ένα φιλαράκι με μια ΑΤΙ 9800 Pro της οποίας άλλαξε την default ψύχτρα. Εκείνος είχε πρόβλημα στο farcry. Αν και σχεδόν αδύνατον να έχει γίνει ζημιά στο chip μια και μερικά παιχνίδια (και μάλιστα βαριά) τα παίζει ok. Λογικά, αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις της κάρτας, ίσως βρεις τι φταίει. Τέλος, δοκίμασε τους drivers 4.6. Πολλοί που αναβάθμισαν απο 4.6 σε 4.8 είχαν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts