isolove Δημοσιεύτηκε January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2014 To pc ειναι με τα κατωθι χαρακτηριστικα: Mητρικη G41M-combo Eπεξεργαστης intel core duo E6550 2,33GHz ram 3gb ddr3 1333 καρτα γραφικων GeForce GT 520 1GB Σκληρος 320GB Σκληρος Εξωτερικος 1ΤΒ Λογισμικο windows vista home premium. Μητρικη,καρτα γραφικων μνημες ειναι η αναβαθμιση που του εκανα πριν περιπου 2 χρονια (ειχε προβλημα η παλια μητρικη). Δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο δουλευει γρηγορα και αψογα.(μολις σημερα εβγαλα μισο κιλο σκονη αναμεσα απο ανεμιστηρα και επεξεργαστη:lol:). Εχω 2 μνημες χ1GB DDR2 που καθονται,τις υποστηριζει η μητρικη,επισης ξερω οτι το pc υποστηριζει και 64bit windows. Ποια windows 7 64bit να περασω? Θα υπαρχει διαφορα με 64bit windows και 5gb ram σε σχεση με το σημερινο vista home premium και 3gb? Eυχαριστω. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εννοείτε ότι θα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με το που θα σβήσεις τα S-VISTA !!!!!! Θα σου πρότεινα τα Win 7 Prof 64 bit. Τις μνήμες πρέπει να τις αλλάξεις όμως και εννοώ τις ddr 3 και να βάλεις >4 gb. Γνωρίζεις πιστεύω ότι δεν παίζουν όλα τα slot των μνημών σου μαζί, δηλαδή δεν πορείς να βάλεις ddr2 και ddr3 μνήμες. Οπότε ανεβάζεις την τιμή σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν στην πιο φθηνή μνήμη 4 gb Χ 2 τεμ. που θέλεις. Με μια τιμή στα 40 E την κάθε μία θέλεις μια 80 E και θα έχεις 8 gb ram ~~~! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Λαθος νομιζα!Σε ευχαριστω...... Περασα τα 64bit pro,με το driver booster περασε ολους τους drivers(μετα απο αυτο "σκοτωνει" το pc σε ταχυτητα). Τωρα κατεβαζει 500mb ενημερωσεις.......... Παραμενω με τα 3GB ram ddr3 1333. Ψαχνω μια 4GB ddr3 1333 και 2gb που εχω μνημη θα φτασω στα 6!!!!!!!! Edited January 25, 2014 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts