babisfire Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 ".... τώρα κατεβάζω την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina.zip (217.52 MB) (παρεπιπτόντως ο crome - και ο mozila - μου λενε ότι ... "Αυτό το αρχείο είναι κακόβουλο και έχει αποκλειστεί από το Chrome." εγώ το κατεβάζω .... όμως - ανακτηση κακοβουλου αρχείου...) ..." ¨Εβαλα και την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina, -Όντως εμφανισιακά μου φαίνεται η καλύτερη με διαφορά - αλλά πάλι ζητάει "αριθμό PIN ξεκλειδώματος δικτύου κάρτας CIM" ... άρα .. παπαλα.... καμια βοήθεια? ---------------- Την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina μπορώ να την βάλω και σε ένα Samsung Galaxy SII που έχω, ή πρέπει να βρώ την αντίστοιχη - αν υπάρχει? HELP!!!! :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ".... τώρα κατεβάζω την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina.zip (217.52 MB) (παρεπιπτόντως ο crome - και ο mozila - μου λενε ότι ... "Αυτό το αρχείο είναι κακόβουλο και έχει αποκλειστεί από το Chrome." εγώ το κατεβάζω .... όμως - ανακτηση κακοβουλου αρχείου...) ..." ¨Εβαλα και την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina, -Όντως εμφανισιακά μου φαίνεται η καλύτερη με διαφορά - αλλά πάλι ζητάει "αριθμό PIN ξεκλειδώματος δικτύου κάρτας CIM" ... άρα .. παπαλα.... καμια βοήθεια? ---------------- Την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina μπορώ να την βάλω και σε ένα Samsung Galaxy SII που έχω, ή πρέπει να βρώ την αντίστοιχη - αν υπάρχει? HELP!!!! :help: Όχι, πρέπει να βρεις για το Samsung Galaxy S2 (i9100) ROM. Αυτή είναι μόνο Samsung Galaxy ACE 2 (i8160). Υπάρχει Official στο site της Cyanogen. Θα βρεις και οδηγίες εκεί. Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπερα, εχω προβλημα με την cm11. Οταν εχω εισερχομενη κληση αργει παρα πολυ η οθονη να ενεργοποιηθει και να μου δειξει ποιος με καλει καθως και την επιλογη να απαντησω ή οχι. Επισης οταν εν τελει απανταω η φωνη μου για μερικα δευτερολεπτα δεν ακουγετε στον συνομιλητή μου. Μπορει καποιος να με βοηθησει; please... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael22gr Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 να ρωτησω αν την βαλω ελληνικη γλώσσα το μενου και το πληκτρολόγιο θα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael22gr Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 επισης για το συγκεκριμενο τηλεφωνο περνάω Mini gapps ή gapps?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπερα, εχω προβλημα με την cm11. Οταν εχω εισερχομενη κληση αργει παρα πολυ η οθονη να ενεργοποιηθει και να μου δειξει ποιος με καλει καθως και την επιλογη να απαντησω ή οχι. Επισης οταν εν τελει απανταω η φωνη μου για μερικα δευτερολεπτα δεν ακουγετε στον συνομιλητή μου. Μπορει καποιος να με βοηθησει; please... Κι εγώ το παρατήρησα αυτό το φαινόμενο τελευταία, χωρίς να έχω κάνει κάποια επέμβαση. Θα του βάλω τον τελευταίο kernel σκέφτομαι και να δούμε πως θα πάει. Ίσως οφείλεται σε κάποια αναβάθμιση εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts