mikeff Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 Θελω την βοηθεια σας διοτι στο θεμα gps ειμαι ψιλοασχετος.Θα το χρειαστω για πρωτη φορα απο αυριο.Πρεπει να ειμαι συνεχως σε 3g η μπορω και 2g;.Επισης η επιλογη "προβολη τοποθεσιας και με ασυρματα δικτυα" πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η μονο το gps;. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland3r Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θελω την βοηθεια σας διοτι στο θεμα gps ειμαι ψιλοασχετος.Θα το χρειαστω για πρωτη φορα απο αυριο.Πρεπει να ειμαι συνεχως σε 3g η μπορω και 2g;.Επισης η επιλογη "προβολη τοποθεσιας και με ασυρματα δικτυα" πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η μονο το gps;. Ευχαριστώ. Και σε 3G και σε 2G θα είσαι ΟΚ. Το να βάλεις την "προβολη τοποθεσιας και με ασυρματα δικτυα" στο ΟΝ, κακό δεν θα σου κάνει. Οπότε ναι, ενεργοποίησέ την. Πρακτικά παίρνει πιο εύκολα την θέση σου (στίγμα) από τον wifi router που έχεις συνδεθεί (πάροχο, περιοχή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Και σε 3G και σε 2G θα είσαι ΟΚ. Το να βάλεις την "προβολη τοποθεσιας και με ασυρματα δικτυα" στο ΟΝ, κακό δεν θα σου κάνει. Οπότε ναι, ενεργοποίησέ την. Πρακτικά παίρνει πιο εύκολα την θέση σου (στίγμα) από τον wifi router που έχεις συνδεθεί (πάροχο, περιοχή). Ευχαριστω για την βοηθεια.Η "προβολη τοποθεσιας με ασυρματα δικτυα" αν δεν την απενεργοποιω ποτε(δεν εχω συντομευση και ειναι μανουρα μπες μενου κλπ)θα μου καταναλωνει πολυ μπαταρια;.Τα δεδομενα παντως τα κλεινω και δεν εχω ενεργο κανενα συγχρονισμο ουτε εφαρμογες κατεβασμενες τυπου messenger κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts