georgia_o Δημοσιεύτηκε January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2014 Καλησπέρα Θέλω την βοηθειά σας... Έχω φτιαξει ενα media center και εχω δυο προβληματα. Το πρωτο προβλημα ειναι οτι συνδεω την τηλεοραση με το pc με καλωδιο hdmi και δεν αναγνωριζει τιποτα (η καρτα γραφικων που εχω ειναι η geforce gtx 275) Και το 2 προβλημα ειναι οτι συνδεω το Pc με την οθονη με 10m hdmi καλωδιο με ανταπτορες Hdmi to Dvi και δεν βλεπω εικονα. Ενω με μικροτερο καλωδιο Hdmi που δοκιμασα εχω εικονα. Δεν φταιει το 10μ καλωδιο γιατι το δοκιμασα στο ΧΒΟΧ και λειτουργει. Μηπως εχετε καποια ιδεα να μου πειτε? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjonny Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Καλησπέρα Θέλω την βοηθειά σας... Έχω φτιαξει ενα media center και εχω δυο προβληματα. Το πρωτο προβλημα ειναι οτι συνδεω την τηλεοραση με το pc με καλωδιο hdmi και δεν αναγνωριζει τιποτα (η καρτα γραφικων που εχω ειναι η geforce gtx 275) Και το 2 προβλημα ειναι οτι συνδεω το Pc με την οθονη με 10m hdmi καλωδιο με ανταπτορες Hdmi to Dvi και δεν βλεπω εικονα. Ενω με μικροτερο καλωδιο Hdmi που δοκιμασα εχω εικονα. Δεν φταιει το 10μ καλωδιο γιατι το δοκιμασα στο ΧΒΟΧ και λειτουργει. Μηπως εχετε καποια ιδεα να μου πειτε? Ευχαριστω!!! Μια ιδεα ειναι να ειναι κλειστο το pc και να συνδεσεις το καλωδιο hdmi στη τηλεοραση και στον υπολογιστη και μετα να πατησεις το κουμπι για ανοιξει για να δεις τι γινεται. Επισης, καποιες καινουριες τηλεορασεις εχουν στις ρυθμισεις να επιλεξεις input και σου δινουν την επιλογη να επιλεξεις input : pc Στο 2ο προβλημα, η καρτα γραφικων που λες εχει δυο dvi. Αφου περασεις τα τελευταια drivers της καρτας απο το site της nvidia για GeForce 200 Series http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us , δοκιμασε την 2η dvi της καρτας γραφικων σου να δεις μηπως παιζει σε εκεινη. Αν τελικα αποδειχθει οτι ειναι αυτο, πιθανοτατα να λυθουν ολα τα προβληματα που εγραψες οτι εχεις. Edited January 17, 2014 by jjonny Παράθεση LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Και στα δύο προβλήματα το καλώδιο είναι το ίδιο? Τι καλώδιο είναι? Δηλαδή hdmi v. ????? 1.0, 1.2, 1.3, 1.4? εάν έχεις χαρακτηριστικά του καλωδίου !!!!???? Το dvi δεν βγάζει ήχο οπότε είναι λογικό !!!!! Στο xbox δεν είναι το ίδιο. Η τηλεόρασή σου υποστηρίζει την έκδοση hdmi του καλωδίου? Τι τηλεόραση έχεις? Είναι πολλά !!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia_o Δημ. January 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 τα εχω κανει ολα αυτα αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι χρησιμοποιω διαφορετικο καλωδιο. Αυτο που χρησιμοποιω για την οθονη με το pc (το 10μ) ειναι 1.4. Το αλλο που συνδεω την τηλεοραση το ειχα και δεν θυμαμαι. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung LE46A786R2FXXH. Παντως εχω δοκιμασει 3 καλωδια για την συνδεση τηλεορασης με υπολογιστη λες να ηταν και τα 3 ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia_o Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Και στα δύο προβλήματα το καλώδιο είναι το ίδιο? Τι καλώδιο είναι? Δηλαδή hdmi v. ????? 1.0, 1.2, 1.3, 1.4? εάν έχεις χαρακτηριστικά του καλωδίου !!!!???? Το dvi δεν βγάζει ήχο οπότε είναι λογικό !!!!! Στο xbox δεν είναι το ίδιο. Η τηλεόρασή σου υποστηρίζει την έκδοση hdmi του καλωδίου? Τι τηλεόραση έχεις? Είναι πολλά !!! Οχι χρησιμοποιω διαφορετικο καλωδιο. Αυτο που χρησιμοποιω για την οθονη με το pc (το 10μ) ειναι 1.4. Το αλλο που συνδεω την τηλεοραση το ειχα και δεν θυμαμαι. Η τηλεοραση μου ειναι η Samsung LE46A786R2FXXH. Παντως εχω δοκιμασει 3 καλωδια για την συνδεση τηλεορασης με υπολογιστη λες να ηταν και τα 3 ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts