valanths Δημοσιεύτηκε January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2014 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=07dm8-CAcso]Iocean X7 HD [MTK6582 Unboxing] - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=msUqze2vOCc]Iocean X7 HD [Hands on - Review] [MTK6582] - YouTube[/ame] Ευχαριστούμε τον Manux_oS για τις παρουσιάσεις. Τα video έγιναν από το techvalue.net σε συνεργασία με το myphone.gr. http://www.1949deal.com/bestselling/x7hd.html Coupon Code: X7HD08 Edited March 22, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris209 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλο φαίνεται.και πολυ καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris209 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 τελικά το πήρε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ναι τρίτη παραλαμβάνω ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ναι τρίτη παραλαμβάνω ! :D Για κανε μασ ενα μικρο review??? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 το ετοιμάζω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsuper Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δηλώνω και εγώ ευτυχής κάτοχος του "ωκεανού" , πρώτες εντυπώσεις από το unboxing άριστες! Η οθόνη σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα και το design με τα απειροελάχιστα πλαινά bezel σε παραπέμπει σε πολύ ακριβότερο κινητό. Το ui είναι πλήρως εξελληνισμένο και το θέμα παραπέμπει σε miui (καθόλου άσχημο). Η κάμερα ικανοποιητικότατη και τα 8mp της, μου φαίνονται αντίστοιχα των 12mp του cubot gt99, θα έλεγα και του inew v3 (συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου). Ακόμα κι η μπροστινή κάμερα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση με την ποιότητά της λήψης της. Η μπαταρία μου φάνηκε ότι έπεφτε πολύ γρήγορα στη full φωτεινότητα αλλά είναι πολύ νωρίς για να την κρίνω (δεν το έχω φορτίσει καν). wifi μια χαρά, gps δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, ούτε έχω βάλει κάρτα sim. Θα επανέρθω με τα υπόλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δηλώνω και εγώ ευτυχής κάτοχος του "ωκεανού" , πρώτες εντυπώσεις από το unboxing άριστες! Η οθόνη σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα και το design με τα απειροελάχιστα πλαινά bezel σε παραπέμπει σε πολύ ακριβότερο κινητό. Το ui είναι πλήρως εξελληνισμένο και το θέμα παραπέμπει σε miui (καθόλου άσχημο). Η κάμερα ικανοποιητικότατη και τα 8mp της, μου φαίνονται αντίστοιχα των 12mp του cubot gt99, θα έλεγα και του inew v3 (συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου). Ακόμα κι η μπροστινή κάμερα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση με την ποιότητά της λήψης της. Η μπαταρία μου φάνηκε ότι έπεφτε πολύ γρήγορα στη full φωτεινότητα αλλά είναι πολύ νωρίς για να την κρίνω (δεν το έχω φορτίσει καν). wifi μια χαρά, gps δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, ούτε έχω βάλει κάρτα sim. Θα επανέρθω με τα υπόλοιπα... Και γω μια από τα ίδια τρομερή κατασκευή σε γενικές γραμμές και το flash δυνατό. Πολύ ωραίο σχεδιασμό έχουν και τα capacitive κουμπιά από κάτω αλλά δυστυχώς δεν είναι φωτιζόμενα, ίσως το μόνο αρνητικό που εντόπισα εδώ και 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε σχέση με το T5s ποια είναι η γνώμη σου ? μπορείς να αναφέρεις κάποια καίρια κομμάτια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και γω μια από τα ίδια τρομερή κατασκευή σε γενικές γραμμές και το flash δυνατό. Πολύ ωραίο σχεδιασμό έχουν και τα capacitive κουμπιά από κάτω αλλά δυστυχώς δεν είναι φωτιζόμενα, ίσως το μόνο αρνητικό που εντόπισα εδώ και 2 μέρες. Βάλε gravitybox,έχει επιλογή να μένουν φωτισμένα τα κουμπιά για όσο είναι ανοιχτή η οθόνη ;) εκτός αν δεν έχουν καθόλου λεντ απο κάτω τους Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλησπερα παιδια..τελικα το iocean x7HD ειναι καλητερο απο τα πρωιγουμενα iocean x7? αξηζει να το αγορασω? σαν λιτουργεια ειναι γρηγορη? κολαει? εχετε βρει κανα bug? η rom που εχει ειναι comple η χριαζετε να αλαχτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris209 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν μπορειτε εσεις που το εχετε στα χερια σας πειτε μας αν εχει καλο σήμα και αν το gps λειτουργει καλά.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsuper Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκίμασα και gps, κλειδώνει γρήγορα, δεν έκανα όμως διαδρομή για να δω πόσο σταθερό μένει στο κλείδωμα του. Πάντως μέχρι τώρα όλα καλά όσον αφορά το σύνολο των λειτουργιών του κινητού, παραπάνω από καλά θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκίμασα και gps, κλειδώνει γρήγορα, δεν έκανα όμως διαδρομή για να δω πόσο σταθερό μένει στο κλείδωμα του. Πάντως μέχρι τώρα όλα καλά όσον αφορά το σύνολο των λειτουργιών του κινητού, παραπάνω από καλά θα έλεγα... γενικα σαν τιλ. κολαει καθολου? ειναι γρηφορο το multitasking? καπιο μιονεκτιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Για περισσότερες λεπτομέρειές δείτε το unboxing που ετοιμάσαμε για εσάς στο πρώτο post :) Σύντομα και η αναλυτική παρουσίαση. Σε γενικές αξίζει αρκετά αν και δεν έχω προλάβει να το ψηλαφίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έλεγα να δωσω το inew v3 μου και να πάρω την έκδοση X7S , κωλύομαι ομως γιατί δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, μήπως στην έκδοση X7S τα κάνανε φωτιζόμενα :p η με κάποιο app ανάβουνε? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Έλεγα να δωσω το inew v3 μου και να πάρω την έκδοση X7S , κωλύομαι ομως γιατί δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, μήπως στην έκδοση X7S τα κάνανε φωτιζόμενα :p η με κάποιο app ανάβουνε? Μια ιδέα είναι κι εγώ έτσι σκεφτόμουν για το G4 αλλά σε δυο μέρες το είχα συνηθίσει. Τρία κουμπιά είναι σε δυο μέρες θα πηγαίνει το χέρι σου ασυναίσθητα μη το σκέφτεσαι καν. Συνηθως δεν έχουνε ledακι δεν ειναι θέμα software. Tελικά οι λίγοι χρήστες μετά απο κάποιες μέρες χρήσης πως το αξιολογούν;; Η μπαταρία πως τα πάει;; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το cubot x6 για τη κοπελιά και σκέφτομαι μήπως αυτό πιο δοκιμασμένο και επειδή είναι λιγότερο πλατύ είναι καλύτερο στο χέρι και στη μπαταρία κυρίως από το 8πυρηνο. Αν και το cubot είναι πολύ όμορφο και για μια γυναίκα μετράει :lol::lol: YΓ: πλέον στο to2c μόνο 152,99$ δηλαδή 110€ περίπου πειρασμός Edited March 17, 2014 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 YΓ: πλέον στο to2c μόνο 152,99$ δηλαδή 110€ περίπου πειρασμός Μας εχει κανει ζημια το myphone.Ευτυχως φευγουν ευκολα τα ατιμα τα Κινεζικα οποτε μπορουμε να συχναλλαζουμε.Αυριο παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ την 8πυρηνη εκδοση για ενα φιλο και ηδη ψηνομαι πολυ ασχημα να χτυπησω για μενα την 4πυρηνη HD.Eιναι οντως πανεμορφο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μας εχει κανει ζημια το myphone.Ευτυχως φευγουν ευκολα τα ατιμα τα Κινεζικα οποτε μπορουμε να συχναλλαζουμε.Αυριο παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ την 8πυρηνη εκδοση για ενα φιλο και ηδη ψηνομαι πολυ ασχημα να χτυπησω για μενα την 4πυρηνη HD.Eιναι οντως πανεμορφο. Πραγματικά η HD έκδοση που έχω στα χέρια έχει τρομερή κάμερα ( 8.0 MP ) Θα ήθελα πολύ να δω τι μπορεί να κάνει η 13 MP κάμερα του octa core. Αν μπορείς βγάλε μας καμία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voreius Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Manux_oS περιμένουμε το review σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eli70 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Διαβάζω σχόλια θετικά παντού! Αλλά μόνο 4 Gb μνήμη; Το βρίσκω μειονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Διαβάζω σχόλια θετικά παντού! Αλλά μόνο 4 Gb μνήμη; Το βρίσκω μειονέκτημα. Όταν πλέον με 15€ παίρνεις 32gb κάρτα μνήμης νομίζω είναι σχεδόν αδιάφορο αυτό και ειδικό όταν μιλάμε για μια συσκευή στα 110€ πλέον... Manux_oS αργεί η παρουσίαση;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Η παρουσίαση ετοιμάζεται, το βράδυ αργά θα είναι έτοιμη! :D Επίσης μόλις σήμερα ανέβηκε σχετικό άρθρο με δείγματα φωτογραφίες από τη κάμερα του Iocean X7 HD [MTK6582] ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 To gps δοκιμασε! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πολύ vfm φαίνεται. Μπράβο στους ασιατες :p Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts