Jump to content

Υψηλές θερμοκρασίες cpu

stoilas2312
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τι διαφορά περίμενες να δεις; Σιγά την ψύκτρα. Το πολύ -πολύ να είναι πιο ήσυχη από την παλιά. Ελπίζω να έβαλες νέα θερμοαγώγιμη πάστα (εκτός κι αν είχε η νέα ψύκτρα).
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Και τι διαφορά περίμενες να δεις; Σιγά την ψύκτρα. Το πολύ -πολύ να είναι πιο ήσυχη από την παλιά. Ελπίζω να έβαλες νέα θερμοαγώγιμη πάστα (εκτός κι αν είχε η νέα ψύκτρα).

Είχε πάνω της θερμοαγώγιμη.

το τροφοδοτικό, τι σχέση έχει με την θερμοκρασία ενός CPU?

το συγκεκριμένο πρόγραμμα μια χαρά κάνει την δουλειά του. Και αυτό δεν το υποστηρίζω μόνο εγώ αλλά πάρα πολλοί χρήστες σε γνωστά τεχνολογικά φόρουμ όπως το overclock.net, xtremesystems.org και πολλά άλλα.

Το τροφοδοτικό παίζει ΤΟΝ ΡΟΛΟ οχι μόνο στην θερμοκρασία αλλά και στην ορθή λειτουργία ενός υπολογιστή. Εαν το τροφοδοτικό δεν είναι σωστό τότε μόνο προβλήματα θα έχεις. :) Όσο αφορά το πρόγραμμα η εμπειρία μου αυτό μου λέει. Βγάλε την πάστα, βάλε νέα, διπλοτσεκάρισε τον ανεμιστήρα να έχει κουμπώσει σωστά. Δες το bios και σιγουρέχου ότι έχεις στροφές στον ανεμιστήρα και ότι δεν τον έχεις να δουλεύει όποτε γουστάρει αυτός αλλά συνέχεια.

Εαν πάλι με τα super προγράμματα που λένε τις θερμοκρασίες σου βγάζει ότι είναι χαλυβουργία απλά ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ. Αφησέ το να δουλέψει μια - δυο μέρες. Εαν θέλεις να πεισθείς ότι βγάζουν ότι να ναι, κατέβασε το speedfan... Είναι γνωστό πρόγραμμα όχι μόνο για θερμοκρασίες αλλά και για πολλά άλλα. Στο πρώτο κλικ σίγουρα θα σου βγάλει ότι βράζει μαζί με τον επεξεργαστή σου και η κάρτα γραφικών (εαν έχεις).

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Το τροφοδοτικό παίζει ΤΟΝ ΡΟΛΟ οχι μόνο στην θερμοκρασία αλλά και στην ορθή λειτουργία ενός υπολογιστή. Εαν το τροφοδοτικό δεν είναι σωστό τότε μόνο προβλήματα θα έχεις. :)

Δεν μου απάντησες σε αυτό που ρώτησα όμως. Το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ τι σχέση έχει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή?

Πειράζει αν βάλω από το BIOS τους ανεμιστήρες του κουτιόυ αλλά και της ψήκτρας στο φουλ; Τους έβαλα σήμερα καί είδα αρκετά μεγάλες διαφορές, ειδικά σε full load ! ! !

Πειράζει αν βάλω από το BIOS τους ανεμιστήρες του κουτιόυ αλλά και της ψήκτρας στο φουλ; Τους έβαλα σήμερα καί είδα αρκετά μεγάλες διαφορές, ειδικά σε full load ! ! !

το μόνο που θα πειράζει είναι τα αυτιά σου.

Δηλαδή δεν τους είχες? :wacko::wacko::wacko::cry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Ναι, αλλά θα βουίζει όλο το δωμάτιο τη νύχτα να είσαι προετοιμασμένος ;)