21century Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Υπάρχει πρόγραμμα μίξης μέσω κονσόλας που να λαμβάνει ήχο από τη κάρτα ήχου με το μικρόφωνο στον υπολογιστή μου και να κάνω ταυτόχρονα μίξη από το cd-rom ώστε να κάνω διαφημιστικό σποτάκι. Θέλω τη δυνατότητα να καταγράφεται το αρχείο που θα φτιάξω σε ένα φορμάτ ήχου όπως mp3. Πείτε μου καμία πρόταση παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Aναζητω και εγω κατι τετοιο δηλαδη ενα προγραμμα για να κανω μιξη τραγουδιου με σποτακια... Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 vegas studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 An kai den eimai sigouros nomizo oti to bpm studio profi tis alcatech kanei kati tetoio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts