arkoydos007 Δημοσιεύτηκε January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια... Εδω κ μερες κοιταω αυτο το κουκλι.. http://www.mixeshop.com/pomp-c6-mtk6589t-quad-core-55inch-fhd-ogs-screen-android-42-2gb-ram-32gb-rom-13mp-camera-nfc-otg-mhl-smartphone_p2980.html Τα εχει ολα.. 2gb ram_mhl_otg_nfc 3000 μπαταρια κ σε τιμη τρελαααααα.. Το εχει δει κανενας αλλος; POMP C6 Smartphone Highlight: - 5.5 inch screen, 1920*1080 pixels display - Support 3G network:GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100 MHz - MTK6589T quad core 1.5GHz - 2GB RAM + 32GB ROM - 13MP back camera + 8MP front camera - Android 4.2.2 POMP C6 Smartphone Basic Information Model: POMP C6 Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby Service Provide: Unlocked OS: Android 4.2.2 CPU: MTK6589T quad core 1.5GHz GPU: PowerVR SGX544 ROM: 32GB RAM: 2GB Style: Bar Color: White Shell Material: Plastic Display Size: 5.5 Inch Type: Capacitive touch screen Resolution: 1920*1080 401PPI Screen Color: 16000K Colors Camera/Picture Resolution: Dual Cameras, front camera 8.0MP, back camera 13.0MP with flashlight POMP C6 Smartphone Basic Function Audio File Format: MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format: 3GP/MPEG4 Image File Format: JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format: TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio: Yes, earphone needed Earphone Port: 3.5mm Data transfer: USB/Bluetooth Mobile internet: WAP/WiFi Phonebook: 500 Message: SMS/MMS Input: Handwrite/Keypad WIFI: Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth: Bluetooth 4.0 Gravity Sensor: Yes Ringtones Type: Polyphonic/MP3 Multi-Touch: Yes, 5 point touch Standby Time: About 2~3 days GPS: Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up positioning Language: English,Bahasa Indonesian, Bahasa Melayu, German, Spanish, Filipino, French, Italian, Magyar, Dutch, Polish, Portugues (Brasil), Portugues (Portugal), Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Hebrew, Arab, Thai, Korean, Chinese (simp), Chinese(trad) Other Feature: NFC,OTG,MHL,Gyroscope Sensor,WiFi, GPS, FM, camera, Bluetooth, play store, Email,Tethering & portable hotspot, VPN, etc http://www.pompmall.com/pomp-c6-smartphone-android-4-2-mtk6589t-quad-core-5-5-inch-fhd-screen-2gb-32gb.html Edited June 23, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπερα παιδια... Εδω κ μερες κοιταω αυτο το κουκλι.. http://www.mixeshop.com/pomp-c6-mtk6589t-quad-core-55inch-fhd-ogs-screen-android-42-2gb-ram-32gb-rom-13mp-camera-nfc-otg-mhl-smartphone_p2980.html Τα εχει ολα.. 2gb ram_mhl_otg_nfc 3000 μπαταρια κ σε τιμη τρελαααααα.. Το εχει δει κανενας αλλος; Θα δώσεις 209 ευρώ για να πάρεις ενα κινητο που δεν το ξέρει ούτε ο κινέζος που το έβγαλε? Αντε σε καμια μάρκα της προκοπής και μην κοιτάς βλακείες. Με τα λεφτα αυτά αγοράζεις το xiaomi red rice και σου μενουν και λεφτα να βγεις εξω με την κοπέλα να χτυπήσεις και κανα 2-3 ποτάκια ο καθένας.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω βλεπω οτι ειναι πολυ ωραιο...κ ολοκληρομενο πακετο.εχει τα παντα πανω κ δουλευουν ολα τελεια. Κ οτι γινεται χαμος με αυτο στη κινα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το εχω αγορασει για λογαριασμο μιας φιλης εδω και τρεις μερες, το κινητο ειναι απιστευτο απο ποιοτητα κατασκευης, οθονη τελεια, καμερα μπροστινη με autofocus και φλας παρα πολυ δυνατο σε σχεση με αλλα κινεζικα..!! Τα μειον του...? Δεν βγαινει η μπαταρια, δεν εχει sdcard slot με οτι αυτα συνεπαγονται απο πλευρας χρηστηκοτητας και δεν εχει notification led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δουλευουν ολα καλα; Απο μεγεθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ολα δουλευουν τελεια και παρ'οτι αλλα fhd με το 6589T εχουν καποια μικρα lags το συγκεκριμενο δεν εχει σχεδον πουθενα. Το nfc δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω αλλα λογικα και αυτο δουλευει. Στο χερι λογο 5,5 ιντσες χωρις την θηκη του που εχει μαζι καθεται καλα, με την θηκη ομως εχει παει κανα δυο φορες να μου φυγει απο το χερι..!! Στην αρχη με ξενισε λογο μεγεθους αλλα τωρα πλεον οι 4,7 ιντσες που εγω εχω μου φαινοντε λιγες πια. Ενα αλλο μειονεκτημα ειναι οτι ακομη δεν υπαρχουν αξεσουαρ για το κινητο αλλα αυτο θελω να πιστευω συμαβαινει επειδη ειναι σχετικα καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ξερεις κανενα αξιοπιστο μαγαζι να το παρω; Εχεις δει καθολου το gps? Aπο ηχο εχει ενταση; ειναι καθαρος; Αυτη η κουκιδα που εχει στην οθονη κ βγαζει ενα μενου τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω το πηρα απο το to2c αναγκαστικα γιατι τοτε μονο αυτο το ειχε, τωρα το εχει και το spemall και το pandawill ολα αξιοπιστα ειναι. Το to2c να ξερεις δεν το κανει root. Αυτη η τελιτσα ειναι ενα μινι μενου το οποιο το μετακινεις εδω κι εκει στην οθονη, ενοχλητικο θα ελεγα και ευτυχως απενεργοποιητε απο τις ρυθμισεις. Το air gestures, δουλευει αλλα καταλαβαινει μονο σε πορτραιτ και μονο οριζοντιες κινησεις, το gps πολυ καλο, πιανει χωρις δεδομενα σε 10 δευτερα. Ηχος πολυ καλος και σε ακουστικα αλλα και σε ηχειο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω ρε παιδια ειμαι μεταξυ αυτου POMP C6 και NewMan K2S , http://www.spemall.com/Newman-K2S-Octa-Core-Smartphone-with-Android-4-2-OS-MTK6592-1-7GHz-2GB-32GB-5-5-Inch-FHD-Screen-GPS-Bluetooth-13-0MP-Camera_g.html To NewMan φενεται ποιο ισχυρο αλλα λογικα θα εχει και μεγαλυτερη καταναλωση (τα λεω καλα ? ) , ειναι κοντα στα χρηματα ... Υπαρχει καποιος να μας πει ποιο ειναι καλυτερο και γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω ρε παιδια ειμαι μεταξυ αυτου POMP C6 και NewMan K2S , http://www.spemall.com/Newman-K2S-Octa-Core-Smartphone-with-Android-4-2-OS-MTK6592-1-7GHz-2GB-32GB-5-5-Inch-FHD-Screen-GPS-Bluetooth-13-0MP-Camera_g.html To NewMan φενεται ποιο ισχυρο αλλα λογικα θα εχει και μεγαλυτερη καταναλωση (τα λεω καλα ? ) , ειναι κοντα στα χρηματα ... Υπαρχει καποιος να μας πει ποιο ειναι καλυτερο και γιατι ? Ολα τα οκταπυρηνα τα καινουρια σαφεστατα τα πατανε κατω τα τετραπυρηνα, τωρα σαν καταναλωση δεν νομιζω να εχει τεραστιες διαφορες, το θεμα ειναι οτι τα 8core ειναι καινουρια ακομη και δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως καλα καλα στην κινα, ποσο μαλλον εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ωραιο φαίνεται, κι εγώ το ζαχαρωνω... Αλλά και το jiauy g4 ωραίο φαινόταν και η λειτουργια του στην καλύτερη περίπτωση κραταει 4 μηνες και με ενα σωρό προβλήματα. Κατα τη γνώμη μου με λιγα ευρα παραπανω παίρνεις TCL idol x η TCL hero N3 που είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη εταιρεία ή με λίγα παραπάνω (290€) πας meizu mx3. Καμια φορά το φθηνό το πληρώνουμε πιο ακριβό τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ωραιο φαίνεται, κι εγώ το ζαχαρωνω... Αλλά και το jiauy g4 ωραίο φαινόταν και η λειτουργια του στην καλύτερη περίπτωση κραταει 4 μηνες και με ενα σωρό προβλήματα. Κατα τη γνώμη μου με λιγα ευρα παραπανω παίρνεις TCL idol x η TCL hero N3 που είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη εταιρεία ή με λίγα παραπάνω (290€) πας meizu mx3. Καμια φορά το φθηνό το πληρώνουμε πιο ακριβό τελικά. Ναι τα εχω δει αυτα , απλος το TCL idol x εχει μικρη για μενα μπαταρια ειναι 5αρι και θελω να ανεβω στο 5,5'' , το TCL hero N3 εναι πολυ καλο αλλα φοβαμε να παω σε 6αρα οθονη. Μαλον εχω κολησει στη 5,5'' οθονη και για αυτο μιλαω για αυτα τα 2 , για πιο ακριβο κοιταω το Huawei hero 3x , αυτο με καλυπτει σε ολα αλλα δεν ξερω ακομα ποτε βγαινει. Τα βασικα μου κριτηρια ειναι 5,5" οθονη και μεγαλη μπαταρια διοτι περισοτερο για σεφαρισμα το θελω, στα υπολοιπα αντεχω να θυσιασω κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 To c6 παντος ειναι κ κουκλι.....κ εχει τα παντα....κ μπαταρια αρκετα καλη... Εγω βλεπω πως γινεται κολαση με αυτο στην κινα....πολλες διαφημησεις κ μπλα μπλα γιαυτο...η οθονη δεν μπορω να δω ποσα ppi einai κ αν ειναι τοσο ομορφη οσο λενε.. Ρε παιδια ποσο σημαντικο κ ποια η διαφορα στο 5point multi touch απο το 10 point.. τι αλλαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 η οθονη υπολογίζεται στα 400ppi το merimobiles πάντως έχει την εκδοση 1G ram / 16G rom / 2000mAh μπαταρία στα 220 ευρώ + μεταφορικά http://www.merimobiles.com/pomp-c6_p/meri8185.htm δεν το λες και τρελή ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μαλον κανουν λαθος...στα specks .. Για την αφη 5 κ 10 σημειων ξερει κανεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μαλον κανουν λαθος...στα specks .. Για την αφη 5 κ 10 σημειων ξερει κανεις κατι; Η μια σηκωνει 5 δαχτυλα ταυτοχρονα να κανουν δουλεια στην οθονη και η αλλη δεκα.... Τωρα πως και για ποιο λογο θα χρειαστουν και τα δεκα δαχτυλα σου στην οθονη.... Μονο αν παιζεις πιανο...!! χαχα :p Η οθονη ειναι οντως καταπληκτικη....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημερααααα. Ξερουμε αν εχει gorilaglass i dragontrail ? Δεν αναφερουν πουθενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημερααααα. Ξερουμε αν εχει gorilaglass i dragontrail ? Δεν αναφερουν πουθενα.. Καλημερα... Γιατι δεν μπαινεις στο site τους να δεις....; http://www.pompmobile.com εκει εχει ολα τα χαρακτηριστικα και επισης ενα μεγαλο διλημμα, αυτο ή το pomp c6s που coming soon οπως λεει και θα ειναι octacore....? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 συμπέρασμα: δεν έχει γορίλα πάντως δε βλέπω κανα ριβιού της προκοπής ονλαιν... για 220ευρώ το λες και ρίσκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Η οθονη ειναι της lg....! Κ μαλον δεν εχεο γορηλα.... Εγω το λεω πολυ τιμιο για τα λευτα του.. Γιατι εχει mhl,otg,souper gps,3000mha κτλπ εχει τα παντα..ε χαλαλη το γυαλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ωραία, παραγγείλτε το και πείτε μου αν αξίζει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγω παντως ευχαριστως θα αλλαζα το jiayu G4A που εχω για αυτο...!! ειναι κλασεις ανωτερο σε ποιοτητα κατασκευης. και το g4 gorila glass λεει οτι εχει αλλα γρατζουνηθηκε στο φτερο.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) είναι ομορφούλι το άτιμο... Edited January 14, 2014 by gialatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. January 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδια το εχει ενα μαγαζι στη θηβων..... Σταματησα κ το ειδα....απιστευτο...πολυ λεπτο, πολυ ωραια οθονη φοβερα χρωματα κ στο manual λεει πως ειναι lg κ πως εχει πανω single glass..πολυ ωραιο touch k wifi που ανοιξα πιανει καμια 30ρια απο τα γυρω σπιτια...κ για 5,5 πολυ καλο στο χερι... Το εχει ομως 287 ευρο κ μονο σε μαυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δυστυχώς δεν βρίσκω reviews για το κινητό και διστάζω να κάνω το βήμα, αν και στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλό. Λέω να το παίξω στα σίγουρα και να περιμένω το huawei 3C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts