Jim87 Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Παιδια καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Σημέρα το μεσημέρη πήγα να παίξω ένα παιχνίδι στο pc και με το που πάτησα στο εικονίδιο έκλεισε η οθόνη, σταμάτησαν να λειτουργούν τα ανεμιστηράκια (όμως όχι όλα μιας και ακουγόταν θόρυβος) αλλά το pc συνέχισε να είναι ανοιχτό. Επειδή δεν μπορούσα να κάνω τιποτα, το έκλεισα απο το κουμπί του. Απο εκείνη την ώρα δεν έχει ξανα ανοίξει. Σκέφτηκα μην έχει καεί τίποτα και άνοιξα το κουτί. Αλλά και της mobo το φωτάκι άνοιγε αλλά και άμα πάτούσα το κουμπί μου άνοιγε ένα μπλε φωτάκι που κάτω απο το κουμπί (που απο κάτω έχει ένα σηματάκι σαν φως αναμένο) Τι μπορεί να τρέχει? Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να πείτε τι αλλά έχω τρελαθεί! :cry: Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Μήπως σου κάηκε καμία κάρτα οθόνης? δοκίμασε με καμία άλλη.... πάντως αφού το τροφοδοτικό δουλεύει θα πρέπει να δοκιμάσεις ένα ένα εξάρτημα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Η μηπως κανας επεξεργαστης? Για να μην ανοιγει ο υπολογιστης... Αμα ειχες καμενη καρτα γραφικων θα επερνε μπρος τουλαχιστον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digeorgeous Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Όταν είναι σβηστός, και πατάς το κουμπί, παίρνουν μπρος τα ανεμιστηράκια; Αν ναι, και απλώς δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη, κάνε ένα reset στην μητρική (συνήθως υπάρχει ένα τζαμπεράκι που κάνει αυτή τη δουλειά - ψάξε στο manual) και ξαναδοκίμασε. Αν πάλι δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη, τότε όπως είπαν και οι προηγούμενοι μάλλον είναι θέμα κάρτας γραφικών ή CPU. Περαστικά... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 δες το manual τι σημαινει το μπλε λαμπακι. σε μερικες μητρικες αναβουν λαμπακια και αναλογα με ποια σειρα αναψαν φαινεται τι προβλημα εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Mipos to paixnidi eixe VIRUS kai me to pathma energopoihthike to eixes tsekarei me antivirus? Paliotera ekapsa mitriki apo IO opote .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Φιλε, απο ιο να καιγεται μητρικη πρωτη φωρα ακουω.... Αν εχεις περισσοτερες πληροφοριες δεν μας τις λες γιατι μου φαινεται παραξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Παιδιά πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το παιχνίδι δεν είχε ιο κτλ... Όταν πατάω το κουμπί δεν ανοίγει τίποτα.Ούτα τα ανεμιστηρακια περνουν μπρος ούτε τίποτα. Το μόνο που ανοίγει είναι ένα μπλε φωτάκι στην case που είπα και στο πρώτο ποστ. (Όποιος έχει thermaltake κουτί θα καταλάβει) Ήρθε χθες και το πήρε ένα παιδί για να το φτιάξουν και θα σας πω την δευτέρα (ελπίζω :cry: ) τι έγινε. Και πάλι ευχαριστώ :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Tελικά το πρόβλημα ήταν ότι είχε καεί το τροφοδοτικό. Αλλά μου φάνηκε περίεργο ότι έπερνε ρεύμα η motherboard. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts