Jump to content

Η οθόνη "κολλάει" !!!

nikos_76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποια sites όταν κάνω scroll down -up δεν έχω ομαλή κύλιση προς τα κάτω ή προς τα πάνω ... Τί μπορεί να φταίει;

Σε κάποια sites όταν κάνω scroll down -up δεν έχω ομαλή κύλιση προς τα κάτω ή προς τα πάνω ... Τί μπορεί να φταίει;

Μπορεί οι σελίδες που μπαίνεις να έχει πολύ flash διαφημίσεις. Ποιές είναι αυτές;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

και τι μπορεί να γίνει γι αυτό;

Αν τρέχεις πολλά προγράμματα από πίσω να τα κλείσεις, και λιγότερες καρτέλες(σε περίπτωση που έχεις πολλές μαζί).

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

και εγώ το παθαίνω αυτό συνήθως στο youtube αν έχεις μόνο πύρινο επεξεργαστή μπες στις διεργασίες και κανε scroling φτάνει στο 100% και κολλάει

Πρέπει να γίνει αναβάθμιση των προγραμμάτων που χρησιμοποιούν τα site των διαφημήσεων και το youtbe. Αυτά είναι ο browser, flash player, shockwave, adobe air. Τον browser θα τον αναβαθμίσεις από το site του. Τον flash player ανάλογα τον browser θα γράψεις στην αναζήτηση flash player και θα τον εγκαταστήσεις, ενώ για τα υπόλοιπα θα πας εδώ http://ninite.com/ και θα τα επιλέξεις :);)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως