frapedaki Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 κοίτα τώρα τελευταία ακούω πως βρίσκονται υπό ένα καθεστώς γενικότερης πίεσης για να είναι αποδοτικοί πάντως παλιότερα σίγουρα είχαν τη νοοτροπία που λες τώρα τί να σου πω τα τελευταία χρόνια δεν έχω ίδια πείρα μόνο από ό,τι ακούω. Δεν έχω ακούσει πάντως κάποιον να λέει ότι έμεινα ικανοποιημένος από τους τεχνικούς του οτε . Η πίεση δεν φέρνει θετικά απότελεσματα αλλά αρνητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δεν ξέρω για τους τετχνικούς πάντως γενικότερα πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του σαν επιχείρηση γιατί είναι χάλι μαύρο ειδικά αναλογικά με το μέγεθος του σαν εταιρία Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 είναι πρόβλημα όλες οι εταιρείες να προσπαθούν να βελτιωθούν και στον οτε συνεχώς να βλέπουμε γεγονότα που μας ρίχνουν πολύ σαν ελλάδα αλλά και ο οτε πέφτει πολύ στα μάτια μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts