beton Δημοσιεύτηκε September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2003 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει προώθηση τα mails από το yahoo.gr σε άλλο mail; Ενώ το POP λειτουργεί κανονικά, δε μπορώ να κάνω προώθηση. Το mail που τους έστειλα με το πρόβλημά μου, παραμένει αναπάντητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 to yahoo den exei ipiresia forward Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Το yahoo.gr έχει. Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. September 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Το yahoo.gr έχει. Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Σε τι domain σου κάνει κανονικά την προώθηση; Εγώ δεν το κατάφερα ακόμα. Ενώ επιλέγω να τα προωθεί, αυτά έρχονται ακόμα στο inbox... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον beton Σε τι domain σου κάνει κανονικά την προώθηση; Εγώ δεν το κατάφερα ακόμα. Ενώ επιλέγω να τα προωθεί, αυτά έρχονται ακόμα στο inbox... :( εγώ είχα κάνει προώθηση από yahoo.gr στο voda mail μου κ δούλευε κανονικά. Βάζεις την διεύθυνση που θες να γίνει η προώθηση κ σου έρχεται σε αυτήν την δειύθυνση ένα μήνυμα με ένα Link που πρέπει να πας για να ενεργοποιήσεις την προώθηση (για λόγους ασφαλείας). Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Κι εμένα έτσι ακριβώς δουλεύει κανονικά οπουδήποτε κι αν βάλω προώθηση. Αρκεί βέβαια να ανοίξω πρώτα το mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που δήλωσα και να πατήσω στο link ενεργοποίησης. Ίσως αυτό παρέλειψες εσύ :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts