tsakaritas Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Γεια χαρα παιδια. Ξερει κανεις τι γινεται οταν ενας ιδιώτης θέλει να διαφημίσει την εταιρία του στο ιντερνετ σε ένα site ? Ο κατοχος του site δεν θα πρεπει να δωσει απόδειξη? Που θα τη βρει να τη δωσει ομως ? Επίσης τι θα γινοταν αν η διαφήμιση γινόταν σαν δωρεά ? Πρεπει να κόψει απόδειξη δωρεάς ? Κ τελος τι γίνεται αν στο site του καποιος βάλει διαφημίσεις (π.χ την εταιρια του αδερφου του, του θειου του κλπ ) χωρις να εισπράξει λεφτα ? Οποιος ξερει ας μου λυσει τις αποριες Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν ο κάτοχος του site δεν έχει υποχρέωση έκδοσης παραστατικών του ΚΒΣ, τότε μπορεί ο διαφημιζόμενος να εκδόσει μια απόδειξη δαπάνης, κάνοντας και τις όποιες τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις. Για την μη χρηματική παροχή, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα... Για τα υπόλοιπα και για πιο αναλυτικά, καλύτερα να απευθυνθείς σε έναν λογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakaritas Δημ. January 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αυτα τα υποθετεις ή τα ξερεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Κατ'αρχάς δεν ξέρω με τι τρόπο κάνεις την ερώτηση αυτή, αλλά κι εγώ αυτά ξέρω. Αυτό που ρωτάς είναι διαφήμιση σε ένα site με απευθείας συνεννόηση με τον κάτοχο του και επομένως μπορεί να εκδοθεί μια απόδειξη δαπάνης, καθώς είναι παροχή υπηρεσίας. Όμως οι περισσότεροι επιλέγουν google adwords, που είναι μακράν η δημοφιλέστερη υπηρεσία του είδους, όπου υπάρχει η δυνατότητα η διαφήμιση να εμφανιστεί σε τεράστιο αριθμό sites, ενώ παρέχονται εργαλεία με τα οποία μπορείς να στοχεύσεις σωστά τους επισκέπτες που θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guster Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αυτα τα υποθετεις ή τα ξερεις ? ΄ Όπως τα λένε οι άπο πάνω είναι. Αν θες δωρεάν διαφημίσεις, τις βάζεις. Αν θες απόδειξη για αυτό σου κόβει μία απόδειξη για δωρεάν παραχώρηση χώρου προς διαφήμιση. Στα άλλα ή σου κόβει το site (που πρέπει να έχει τιμολόγιο γιατί είναι επιχείρηση έτσι και αλλιώς) είτε ο διαφημιζόμενος κόβει δαπάνη. Παράθεση Shining like a work of art Hanging on a wall of stars Are you what I think you are? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakaritas Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 κανονικη ερωτηση ηταν mcde δεν ηταν ειρωνικη ή κατι αλλο. σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Καλη χρονια σας ευχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts