Tasos_sta Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Δυστυχώς επειδή είμαι από χωριό δεν είχα μέσων να κατέβω κ γι'αυτό του τα έδωσα. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι κακο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως πρέπει να πάω σε κάποιο δικηγόρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τρολαρεις τώρα η σοβαρά τα λες; Τρέχα όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί αυτός τώρα ίσως να έχει βγάλει δάνειο και χτίζει σπίτι ήδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos_sta Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τι να τρολαρο ρε παιδιά; γίνεται χωρίς την κανονική ταυτότητα (Όχι την φωτοτυπια) να βγάλει δανειο η κάτι άλλο κ χωρίς την δική μου υπογραφή; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω φθοράς λίγες μέρες μετά από αυτό. Μήπως βοηθάει ότι δεν έχει τα στοιχεία της καινούργιας ταυτότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τι να τρολαρο ρε παιδιά; γίνεται χωρίς την κανονική ταυτότητα (Όχι την φωτοτυπια) να βγάλει δανειο η κάτι άλλο κ χωρίς την δική μου υπογραφή; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω φθοράς λίγες μέρες μετά από αυτό. Μήπως βοηθάει ότι δεν έχει τα στοιχεία της καινούργιας ταυτότητας; Πάρτον τηλέφωνο να του δώσεις και την νέα ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts