pipis1962 Δημοσιεύτηκε December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2013 καλησπερα σε ολο το forum ειμαι καινουργιος στο αθλημα gps και θα ηθελα μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3fteriz Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπερα σε ολο το forum ειμαι καινουργιος στο αθλημα gps και θα ηθελα μια βοηθεια Καλησπέρα. Δε μας λες τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με το Becker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis1962 Δημ. December 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπερα οταν το ανοιγω μου βγαζει στην οθονη το becker το κανω reset και παλι το ιδιο το συνδεω στο pc και βλεπω να μην υπαρχουν αρχεια windows λογικα διαγραφηκαν απο εδω και περα δεν ξερω πως να προχωρησω, καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts