zachar_ias Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπερα αν και δεν εχει να κανει με το venue 8 αλλα μιλαμε για τα σχεδον ιδια ταμπλετ..μηπως κανεις σας εχει καμια ιδεα Εχω το εξής πρόβλημα με το νεο μου ταμπλετ..δεν βρίσκω το δίκτυο του σπιτιου μου καθολου και ας παω διπλα του,δοκιμασα να κανω μεσω του virtual router εικονικο ασύρματο δίκτυο ουτε αυτο το βρίσκει(το κινητο μου το βρισκει κανονικα).κανω wifi hotspot μεσω του κινητου μου το βρισκει επίσης βρισκει ασυρματα με μεγαλη επιτυχια που δεν τα ποιανει ο υπολογιστης μου..Ποιο ειναι το προβλημα? Υπόψιν μονο μια φορα βρηκε στιγμιαία το δίκτυο του υπολογιστή και αυτο με παραξενεύει περισσότερο *εχει αγοραστεί απο την lenovo exclusive ευρωπαϊκό μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπερα αν και δεν εχει να κανει με το venue 8 αλλα μιλαμε για τα σχεδον ιδια ταμπλετ..μηπως κανεις σας εχει καμια ιδεα Εχω το εξής πρόβλημα με το νεο μου ταμπλετ..δεν βρίσκω το δίκτυο του σπιτιου μου καθολου και ας παω διπλα του,δοκιμασα να κανω μεσω του virtual router εικονικο ασύρματο δίκτυο ουτε αυτο το βρίσκει(το κινητο μου το βρισκει κανονικα).κανω wifi hotspot μεσω του κινητου μου το βρισκει επίσης βρισκει ασυρματα με μεγαλη επιτυχια που δεν τα ποιανει ο υπολογιστης μου..Ποιο ειναι το προβλημα? Υπόψιν μονο μια φορα βρηκε στιγμιαία το δίκτυο του υπολογιστή και αυτο με παραξενεύει περισσότερο *εχει αγοραστεί απο την lenovo exclusive ευρωπαϊκό μοντέλο Έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers για το wifi; Αν ναι και εξακολουθεί το ιδιο θεμα,κανε refresh τα windows μεσα απο τα update and recovery απο τα settings και αν επιμένει,προχωρά σε αφαίρεση του driver απο την προσθαφαιρεση προγραμμάτων,κανε restart και απο την αρχή εγκατάσταση. Αν δεν βρίσκεις τους τελευταίους drivers απο Lenovo κατέβασε τους απο την Asus εδω http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T200TA/HelpDesk_Download/ Αν αφού εγκαταστάσεις τους νέους driver εχει το ιδιο θεμα αρα ειτε κάποιο conflict με το router και ίσως χρειαστείς χειροκίνητη εγκατάσταση των ρυθμίσεων ip μέσο του πάροχο σου ειτε service απο Lenovo μην έχεις προβληματικό wifi module. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ευχαριστω τα εκανα ολα τα παραπανω συν οτι διαβασα σε forum του εξωτερικου..θα το στειλω στο service ελπιζω να λυθει το θεμα γιατι ειναι περιπλοκο κατ εμε,διοτι βρισκει δυκτια αλλα οχι ολα και αν το τεσταρουν μονο σε ενα δυκτιο δεν θα λυσω το προβλημα μου.και δυστηχως το service της lenovo δεν ειναι και οτι καλυτερο απο οτι διαβασα στο νετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Nα ρωτήσω κάτι... Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να βάλεις τόνους στο touch keyboard των w8, από το να πατάς παρατεταμένα το γράμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχουμε πλέον διάδοχο από την Dell στην φετινή IDF και ονομάζεται Venue 8 7000 http://www.pcworld.com/article/2604840/hands-on-dells-thinnest-venue-8-7000-tablet-with-3d-camera.html http://www.engadget.com/2014/09/09/dell-venue-8-7k-hands-on/?ncid=rss_truncated http://www.digitalreviews.net/news/news-from-the-web/hands-on-with-the-dell-venue-8-7000-tablet-and-intel-realsense.html Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 αυτο ειναι με android... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 αυτο ειναι με android... Είναι πολύ πιθανό πρόγευση όσον αφορά το form factor που λογικά θα δούμε και με Windows! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 καλησπέρα ξανα εχω πρόβλημα με το ταμπλετ μου δεν μου βρισκει τα κανάλια 13 του wifi ξερει κανεις καμια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Νεο bios A09 Fixes & Enhancements Fixes - Not Applicable Enhancements -Enhanced performance of WWAN function. -Enhanced BIOS security function. -Improved USB keyboard function. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=C8YHW&fileId=3399383849&osCode=WB32A&productCode=dell-venue-8-pro&languageCode=EN&categoryId=BI Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 λιγο offtopic αλλα ποτε περιμενουμε τη νεα σειρα VENUE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) λιγο offtopic αλλα ποτε περιμενουμε τη νεα σειρα VENUE ? Είχαν πει ότι το δεύτερο εξάμηνο του 14 θα κάνουν ανανέωση τη σειρά. Έως τώρα τίποτα,παρα ένα refresh του 8 με σε εκδόσεις 1/2gb ram και χωρίς υποστηριξη γραφίδας περισσότερο συμβολική η κίνηση της ως προσπάθεια της εκστρατείας δωρεάν τα windows(αδεια)κάτω των 9 ιντσών και για τις αναδυόμενες αγορές. Καλύτερα εδώ που τα λέμε να βγουν οι Cherry Trail CPU σειρά και να δούμε βασιζόμενοι πανω τους ουσιαστικούς διαδόχους μιας και θα προσφέρουν ουσιαστικό boost παντού σε ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση με αυξημένες επιδόσεις σε CPU-GPU. http://liliputing.com/2014/09/intel-atom-cherry-trail-14nm-chips-coming-2015.html Edited October 22, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Για το 8ρι ότι είπαμε πάνω άλλα για το 11αρι μεγάλο αδερφάκι ο διάδοχος με Intel Core M under the hood είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε! Dell is giving the Venue 11 Pro tablet an Intel Core M makeover http://liliputing.com/2014/10/dell-giving-venue-11-pro-tablet-intel-core-m-makeover.html http://cdn.liliputing.com/wp-content/uploads/2014/10/dell-venue-11-pro-7000-series.jpg Edited October 23, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ξερουμε ποσο περιπου ειναι οι διαφορες στις επιδοσεις μεταξυ του καινούριου core M και του atom που φορουσε το παλιο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ξερουμε ποσο περιπου ειναι οι διαφορες στις επιδοσεις μεταξυ του καινούριου core M και του atom που φορουσε το παλιο μοντελο? Δες εδώ όπου συναγωνίζονται στα ίσια τον i5 4300U που φοράει το Surface Pro 3 http://www.anandtech.com/show/8515/quick-look-at-core-m-5y70-and-llama-mountain http://images.anandtech.com/graphs/graph8515/67603.png http://images.anandtech.com/graphs/graph8515/67604.png Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Κι απο καταναλωση ενεργειας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Κι απο καταναλωση ενεργειας ? Δεν εχουμε ακόμα πραγματική εικόνα αφού δεν εχει κυκλοφορήσει κανένα προϊόν. Απο τον αλλο μήνα και σταδιακά έως τέλη του έτους θα μάθουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια. Λογικά θα εχουν μια ελαφριά αύξηση στην αυτονομία σε σχεςη με τους Haswell. Χονδρικά κανα 7-8 ώρες προβλέπω στα μηχανήματα που θα βγουν με τους νέους επεξεργαστές. Αν εχουν και στο πληκτρολόγιο τους,extra μπαταρία οπως το Thinkpad a Helix 2 τότε θα πιάνουνε το 10ωρο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια, σε εσας πως συμπεριφερεται το touch της οθονης? Σε εμενα αν ακουμπαω ελαφρα την οθονη, ισα ισα που να την αγγίζω και προσπαθησω να τραβηξω μια γραμμη, τις πιο πολλες φορες μου το αναγνωριζει σαν πολλαπλα αγγιγματα και οχι μια γραμμη. Το ιδιο πραγμα πχ το κινητο μου, galaxy s3, δεν το κανει. Μου το αναγνωριζει κανονικα σαν γραμμη. Και ετσι οταν καμια φορα κανω γρηγορες κινησεις στον internet explorer ή σε κανενα pdf μου το αναγνωριζει σαν διπλο ταπ και κανει ζουμ αντι για σκρολ. Μηπως εχει θεμα το δικο μου? Τα δικα σας πως ειναι? Εχω ακομα 2 μηνες εγγύηση και μιας και δεν το χρειαζομαι τοσο πολυ πλεον θα μπορουσα να το αποχωριστώ για λιγο καιρο. Επισης εχω και μια μικρη σκονη κατω απο την οθονη. Θα μου τα καλύψει αυτα η εγγυηση. Κυριως αυτο με το touch με ενδιαφερει καθως η σκονη δεν φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια, σε εσας πως συμπεριφερεται το touch της οθονης? Σε εμενα αν ακουμπαω ελαφρα την οθονη, ισα ισα που να την αγγίζω και προσπαθησω να τραβηξω μια γραμμη, τις πιο πολλες φορες μου το αναγνωριζει σαν πολλαπλα αγγιγματα και οχι μια γραμμη. Το ιδιο πραγμα πχ το κινητο μου, galaxy s3, δεν το κανει. Μου το αναγνωριζει κανονικα σαν γραμμη. Και ετσι οταν καμια φορα κανω γρηγορες κινησεις στον internet explorer ή σε κανενα pdf μου το αναγνωριζει σαν διπλο ταπ και κανει ζουμ αντι για σκρολ. Μηπως εχει θεμα το δικο μου? Τα δικα σας πως ειναι? Εχω ακομα 2 μηνες εγγύηση και μιας και δεν το χρειαζομαι τοσο πολυ πλεον θα μπορουσα να το αποχωριστώ για λιγο καιρο. Επισης εχω και μια μικρη σκονη κατω απο την οθονη. Θα μου τα καλύψει αυτα η εγγυηση. Κυριως αυτο με το touch με ενδιαφερει καθως η σκονη δεν φαινεται. Για τη σκόνη το καλύπτει η Dell(από εμπειρία με Dell λαπτοπ) Τώρα για το touch δεν έχω παρατηρήσει στα δικά μου τέτοια συμπεριφορά. Ας απαντήσουν και άλλοι κάτοχοι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen Εκτος απο τα τηλεφωνα, δεν εχουν email στην αντιπροσωπία? Γενικα η εμπειρία σου με το σερβις τους ηταν θετικη? Καθηστερισαν πολυ? Εχω εγγυηση μεχρι 4 Δεκεμβρίου. Ετσι γραφει στο my Dell. Αλλα δεν εχει κλεισει ουτε χρονο αγορας. Δεν πρεπει να εχει δυο χρονια κανονικα? Επισης δεν εχω κανει register my pc. Παιζει ρολο? Να κανω τωρα? Edit: μολις πηρα τηλ και το τμημα δεν λειτουργει σημερα. 9 με 5 απο Δευτερα εως παρασκευη :( Edited November 1, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen Εκτος απο τα τηλεφωνα, δεν εχουν email στην αντιπροσωπία? Γενικα η εμπειρία σου με το σερβις τους ηταν θετικη? Καθηστερισαν πολυ? Εχω εγγυηση μεχρι 4 Δεκεμβρίου. Ετσι γραφει στο my Dell. Αλλα δεν εχει κλεισει ουτε χρονο αγορας. Δεν πρεπει να εχει δυο χρονια κανονικα? Επισης δεν εχω κανει register my pc. Παιζει ρολο? Να κανω τωρα? Edit: μολις πηρα τηλ και το τμημα δεν λειτουργει σημερα. 9 με 5 απο Δευτερα εως παρασκευη :( Πολύ καλή εξυπηρέτηση έχουν(δεν καθυστέρησαν θυμάμαι-μια εβδομάδα περίπου) Εννοείται καθημερινές μόνο η επικοινωνία μαζί τους. Εντός ΕΕ 2 έτη εγγύηση έχει,αλλα το συγκεκριμένο μοντέλο οπως και το Pro 11 δεν τα έχει εισάγει εδώ άρα δεν ξέρω τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση. Επίσης ειναι κατηγορία tablet και μπορεί έχει διαφορετική πολιτική από λαπτοπ,θα το διαπιστώσεις Δευτέρα αν τους πάρεις. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το register,αλλα καντο καλού κακού,δεν χάνεις τίποτα. Το Dell το λαπτοπ δεν το είχα κάνει αν θυμάμαι καλά διότι 2-3 έτη πέρασαν από τότε που το πήρα. Edited November 1, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Δυστυχως εφαγα ακυρο απο τη dell. Μου ειπαν πως δεν καλυπτουν τη σειρα venue και πως πρεπει να απευθυνθώ στο καταστημα που το πηρα. Επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν να τους το στειλω μαζι με την αποδειξη αγορας. Edited November 3, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δυστυχως εγαφα ακυρο απο τη dell. Μου ειπαν πως δεν καλυπτουν τη σειρα venue και πως πρεπει να απευθυνθώ στο καταστημα που το πηρα. Επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν να τους το στειλω μαζι με την αποδειξη αγορας. Άρα το κατάστημα αγοράς να το στείλει στην αντιπροσωπεία της χώρας απ όπου κυκλοφορεί από την Dell. Κάκιστα η Dell δεν έφερε την Venue Pro σειρά Ελλάδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δηλαδή Γερμανια...λετε απλως να χανω την ωρα μου και τα εξοδα αποστολης? Μηπως απλος μου το επιστρεψουν στο τελος. Να το στειλω? Σε 30 μερες λήγει και η εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δηλαδή Γερμανια...λετε απλως να χανω την ωρα μου και τα εξοδα αποστολης? Μηπως απλος μου το επιστρεψουν στο τελος. Να το στειλω? Σε 30 μερες λήγει και η εγγυηση... Στείλτω δεν χάνεις κάτι,εφόσον δεν το χρειάζεσαι για άμεση χρήση. Θα τους αναφέρεις ότι μάζεψε σκόνη στην οθόνη πέρα από το θέμα με την αφή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Τα εχω αναφερει ολα αυτα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με υπαλληλο του καταστηματος. Μου ειπε να γραψω τα προβληματα που εχει και τροπο επικοινωνιας μαζι μου και σε ενα χαρτακι και να το στειλω σε αυτους... Θα τα στειλω αυριο και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts