alex2539 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φτιαχνω το ενα, χαλαει το αλλο...αθανατα windows! Τωρα ολα δουλευουν καλα. Παντως τερμα με τα windows update, μονο προβληματα φερνουν. Επομενο update αυτο του Απριλη... Ερχεται η γραφίδα. Τελευταια ενημερωση απο usps ηταν στο los angeles. Ηλπιζα να την ειχα αυτη την εβδομαδα αλλα δεν το βλεπω. Εχει να διανυσει ολη την Αμερική, τον ατλαντικο και ολη την Ευρωπη ακομα. Ελπιζω τουλαχιστον να επεσα σε καλο κομματι. Εχει κανει την εμφανιση της και στο uk site της dell. Καπως τσιμπιμενο 37 λιρες.Στελνει αυτο Ελλαδα? Κανενας καλος pdf reader free? Οσοι εχω δοκιμασει στο zoom out μου εμφανιζουν ολες τις σελιδες και χανω αυτη που ημουν...ρε δεν τους δοκιμαζουν οταν τους φτιαχνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μπα δεν στείλουν από Dell.uk PDF των ενσωματωμένο των windows χρησιμοποιώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μολις αγορασα την touch me gestures απο το store. Must have εφαρμογη, σου λυνει τα χερια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 alex2539 said: Μολις αγορασα την touch me gestures απο το store. Must have εφαρμογη, σου λυνει τα χερια... Τι κανει ακριβώς αυτό αλεξ? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φτιαχνεις δικα σου gestures για διαφορες λειτουργιες. Εχει δοκιμαστικη εκδοση 32 ημερων, αξιζει τουλαχιστον μια δοκιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το δοκίμασα αλλά δεν με πολύ ενθουσιασε,πολυ μπέρδεμα.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ελα ρε, τι σε δυσκολεψε? Για την ωρα εσβησα ολα τα gestures που ειχε και εβαλα μονο για το ανοιγμα και κλεισιμο του πληκτρολογιου και αλλαγη των ταμπς στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μόνο αυτό βολεύει ναι.τα αλλά δεν αξίζουν για μένα τουλάχιστον! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 alex2539 said: Φτιαχνεις δικα σου gestures για διαφορες λειτουργιες. Εχει δοκιμαστικη εκδοση 32 ημερων, αξιζει τουλαχιστον μια δοκιμη... Θα την δοκιμάσω και εγώ και αν μείνω ευχαριστημένος θα την αγοράσω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Την δοκίμασα και είναι πολύ βολική, πιστεύω οτι με λίγη χρήση θα γίνει απαραίτητη γιατι η αλήθεια είναι ότι σε μπερδέυει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) alex2539 said: Ελα ρε, τι σε δυσκολεψε? Για την ωρα εσβησα ολα τα gestures που ειχε και εβαλα μονο για το ανοιγμα και κλεισιμο του πληκτρολογιου και αλλαγη των ταμπς στον browser. Ε δεν έχει και πολύ νόημα για άνοιγμα κλείσιμο πληκτρολογίου αφού το κάνει από μόνο του και αυτόματα σε metro. Αν το κάνει σε ντεσκτοπ εκεί χρειάζεται Θέλει αρκετή ενασχόληση είναι η αλήθεια για να το συνηθίσεις, πάντως περισσότερο μπερδεύτηκα πάρα λύση να μου προσφέρει. Μόνο το double tap για ανοιξε/κλεισε οθονη και άνοιγμα/ κλείσιμο πληκτρολογίου αυτόματα σε ντεσκτοπ τα θεωρώ πιο χρήσιμα τα οποία δεν προσφέρει. Edited March 19, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το πληκτρολογιο ανοιγει και σε desktop και σε metro mode. Επισης το ανοιγμα/κλεισιμο/next/previous tab δουλευει και σε Firefox για desktop. Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω την βρησκω χρησιμη και τρομερα βολικη. Μακαρι να ειχε και την επιλογη να τρεχεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη με καποιο gesture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 alex2539 said: Το πληκτρολογιο ανοιγει και σε desktop και σε metro mode. Επισης το ανοιγμα/κλεισιμο/next/previous tab δουλευει και σε Firefox για desktop. Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω την βρησκω χρησιμη και τρομερα βολικη. Μακαρι να ειχε και την επιλογη να τρεχεις καποια συγκεκριμενη εφαρμογη με καποιο gesture. Θα του δώσω παραπάνω χρόνο και ενασχόληση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Γιατι μπερδευεστε, δεν μπορω να καταλαβω. Το βιντεακι ειναι πολυ κατατοπιστικο. Εγω απλα εσβησα ολα που ειχε μονο του και εβαλα δικα μου οπως με βολευουν. Πχ 3 fingers up, ανοιγμα πληκτρολογιου. 3 fingers down, κλεισιμο πληκτρολογιου. Τα 2 fingers αποκλειστικα για το browsing, ανοιγμα/κλεισιμο/next/previous tab ..........και κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 alex2539 said: Γιατι μπερδευεστε, δεν μπορω να καταλαβω. Το βιντεακι ειναι πολυ κατατοπιστικο. Εγω απλα εσβησα ολα που ειχε μονο του και εβαλα δικα μου οπως με βολευουν. Πχ 3 fingers up, ανοιγμα πληκτρολογιου. 3 fingers down, κλεισιμο πληκτρολογιου. Τα 2 fingers αποκλειστικα για το browsing, ανοιγμα/κλεισιμο/next/previous tab ..........και κτλ. Άμα σβήσουμε κάποια από τον κατάλογο πως το επαναφέρουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κομπλέ τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Φίλε alex2539 ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη αυτου του προγράμματος.Μιλαμε μου έχει λύσει τα χέρια.Μονο που ανοιγει έτσι το πληκτρολόγιο και μου μπορώ να αλλαξω γλωσσα με μια χειρονομία με κάλυψε πλήρως. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εγω παντως το σουταρα,δεν την παλεψα μαζι του ασε που με εκνευρισε αφανταστα,σαν να μην υπακουγε στις κινησεις των δαχτυλων μου. Οχι οτι δεν ειναι καλο για αλλους,αλλα σε εμενα δεν ταιριαξαν τα χνωτα μας:D:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ισως καποια αλλη μερα να το ξαναδοκιμασω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 συμφωνω με τον alextrela!!μια απο τα ιδια και με μενα!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 grigoris_a said: Φίλε alex2539 ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη αυτου του προγράμματος.Μιλαμε μου έχει λύσει τα χέρια.Μονο που ανοιγει έτσι το πληκτρολόγιο και μου μπορώ να αλλαξω γλωσσα με μια χειρονομία με κάλυψε πλήρως. Για αυτο ειμαστε εδω, να αλληλοβοηθομαστε:) Και θα συμφωνησω μαζι σου και εμενα μου ελυσε τα χερια, ειδικα στον browser alextrela said: Εγω παντως το σουταρα,δεν την παλεψα μαζι του ασε που με εκνευρισε αφανταστα,σαν να μην υπακουγε στις κινησεις των δαχτυλων μου. Οχι οτι δεν ειναι καλο για αλλους,αλλα σε εμενα δεν ταιριαξαν τα χνωτα μας:D:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ισως καποια αλλη μερα να το ξαναδοκιμασω. Απλα κανε σταθερες κινησεις, δεν χρειαζεται ταχυτητα. Πχ στο 2 fingers down βάλε δυο δάκτυλα στην οθονη και συρε σταθερα προς τα κατω χωρις ταχυτητα. Ετσι καπως το κανω εγω και ανταποκρινεται παντα σε ολα τα gestures. Παντως εγω και πιο ακριβο να ηταν παλι θα το αγοραζα. Κατι τετοιο ηθελα και στο android tablet μου αλλα δεν εβρησκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις αν αξίζει η όχι. http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/TouchMousePointer.shtml http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/ Edited March 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Το έχω εγώ απο τις αρχές.Το είχα προτείνει και στο Toshiba encore.Οτι πρέπει για το desktop. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 grigoris_a said: Το έχω εγώ απο τις αρχές.Το είχα προτείνει και στο Toshiba encore.Οτι πρέπει για το desktop. Θα το δοκιμάσω τότε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) alextrela said: Αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις αν αξίζει η όχι. http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/TouchMousePointer.shtml http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/ Για εμας που δεν εχουμε γραφιδα ειναι πολυ χρησιμο στο desktop. Εσεις που εχετε γραφιδα δεν σας ειναι απαραιτητο. Αλλα οπως και να εχει ειναι πολυ ελαφρυ προγραμμα, οποτε καλο ειναι να υπαρχει. alextrala πολυ νεκρα στο thread του asus vivotab note 8. Περιμενα πως αυτο το ταμπλετ θα ειχε αρκετη κινηση, περισσοτερη απο το dell... Edited March 20, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Επιτέλους βγήκε και το tapatalk για windows 8. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) alex2539 said: Για εμας που δεν εχουμε γραφιδα ειναι πολυ χρησιμο στο desktop. Εσεις που εχετε γραφιδα δεν σας ειναι απαραιτητο. Αλλα οπως και να εχει ειναι πολυ ελαφρυ προγραμμα, οποτε καλο ειναι να υπαρχει. alextrala πολυ νεκρα στο thread του asus vivotab note 8. Περιμενα πως αυτο το ταμπλετ θα ειχε αρκετη κινηση, περισσοτερη απο το dell... Για το Asus δεν χρειάζεται άλλα για το Lenovo που δεν έχει γραφίδα πρέπει να το δοκιμάσω. Για το Asus μπορεί να μην έχει πολύ κίνηση εδώ για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά σε αντίστοιχα νήματα σε φόρουμ του εξωτερικού γίνεται πανικός,γιατι προφανώς τους είναι η απαραίτητη η χρήση Wacom συν windows και των εφαρμογών του. Ένας βασικός λόγος ότι η πλειοψηφία έχει ντεσκτοπ/λαπτοπ σπίτι η δουλειά και αρκείται με ένα android tablet 150-250 ευρώ κάνει άνετα τη δουλειά του που είναι κυρίως κατανάλωση ίντερνετ περιεχομένου. Είναι και ο παράγοντας ότι μεταξύ των OEM κατασκευαστών όλο και κάτι λείπει στις προτάσεις τους. Καμία πρόταση δεν είναι ολοκληρωμένη εδώ που τα λέμε. Ο ένας δεν έχει hdmi και ποιοτική premium κατασκευή άλλα έχει Wacom(Asus) το ThinkPad έχει premium χαρακτήρα και άψογη οθόνη συν hdmi και USB 3.0 θύρα άλλα μέτρια αυτονομία και έλλειψη Wacom κι πάει λεγοντας και σε Dell/Toshiba με άλλα παρεμφερεί +/-. Edited March 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts