Jump to content

Dell Venue Pro 8

GaleaNatur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δυο επιλογες.

Δυστυχως ειναι αρκετα υψηλες οι τιμες της USPS. Μονο τα μεταφορικα ειναι αρκετα πιο ακριβα απο την αξια του ιδιου του εμπορευματος. Αναλογες ειναι και οι τιμες απο αλλα sites.

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να δοκιμασω το reship και αν ολα πανε καλα εχω σκοπο στο μελλον να την χρησημοποιησω αρκετα.

Τσιμπημένες οι τιμές θα έλεγα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα οι κατασκευαστές μας έχουν στην ανυποληψία και στην Ελλάδα φέρνουν μετρημένα στα δάχτυλα tablet pc και να φανταστείς ότι η Dell διαθέτει εδώ το περσινό μοντέλο το Latitude 10 με Wacom digitizer.

Τι να πεις.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παραδωθηκε σε αυτους το stylus. Ετσι μου δειχνει το tracking number που μου εδωσε η dell.

Τωρα περιμενω ανανεωθει στο sites τους και να μου δώσει τροπους αποστολης. Ελπιζω να μην καθυστερησει.

Συνολο για τις υπηρεσιες τους θα μου παει $5 η εγγραφη, $5 κοστος, $44 κοστος αποστολης. Συνολο $54.

Σημερα βρηκα και την shopandship.com. Σε αυτη θελει $45 η εγγραφη και €8,6 η αποστολη και παραλαμβανεις με γενικη ταχυδρομικη. Επισης εκτος απο USA σου παρεχουν διευθυνση και στην Αγγλια και σε αλλες χωρες στο πακετο.

Ισως θα ηταν καλύτερα να ειχα εγγραφει σε αυτους, δεν ξερω...

Παραδωθηκε σε αυτους το stylus. Ετσι μου δειχνει το tracking number που μου εδωσε η dell.

Τωρα περιμενω ανανεωθει στο sites τους και να μου δώσει τροπους αποστολης. Ελπιζω να μην καθυστερησει.

Συνολο για τις υπηρεσιες τους θα μου παει $5 η εγγραφη, $5 κοστος, $44 κοστος αποστολης. Συνολο $54.

Σημερα βρηκα και την shopandship.com. Σε αυτη θελει $45 η εγγραφη και €8,6 η αποστολη και παραλαμβανεις με γενικη ταχυδρομικη. Επισης εκτος απο USA σου παρεχουν διευθυνση και στην Αγγλια και σε αλλες χωρες στο πακετο.

Ισως θα ηταν καλύτερα να ειχα εγγραφει σε αυτους, δεν ξερω...

Τσιμπημενη η τιμή του stylus συνολικά,ισως από Αγγλια να συμφέρει καλύτερα μιας και αν δεν κάνω λάθος μπορείς να παραγγείλεις από Αμερική και μέσω αυτών και πιο φθηνά να βγει.

Τώρα δεν ξέρω αν μεταξύ Αγγλίας κι Αμερικής έχει τελωνεία,μηπως λόγω λίρας έχει μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση από χώρες της Ε.Ε με ευρώ όπως εμείς.

Το stylus η dell το δινει $35 με δωρεάν εξπρες μεταφορικα.

Δυστυχως ομως μονο αμερικη.

Απο ευρωπη μονο απο seller sto ebay το βρηκα οπου εβγαινε 55-60 λιρες.

Οποτε τα ιδια λευτα, αλλα τουλαχιστον ετσι οπως το εκανα εχω και την εγραφη στο reship για μελλοντικη χρηση.

Το stylus η dell το δινει $35 με δωρεάν εξπρες μεταφορικα.

Δυστυχως ομως μονο αμερικη.

Απο ευρωπη μονο απο seller sto ebay το βρηκα οπου εβγαινε 55-60 λιρες.

Οποτε τα ιδια λευτα, αλλα τουλαχιστον ετσι οπως το εκανα εχω και την εγραφη στο reship για μελλοντικη χρηση.

Να δούμε και πόσες ημέρες θα κάνει να έρθει Ελλάδα με οικονομική αποστολή των ΕΛΤΑ των ΗΠΑ.

Η οικονομικη επιλογη ειναι η usps first mail international και κοστιζει $17. Κανει απο 2-4 εβδομαδες να ερθει. Τουλαχιστον τοσο εκανε οσες φορες την εχω χρησημοποιησει.

Εγω θα χρησημοιησω την usps priority mail international με $44 και tracking number. Κανει μια εβδομαδα, αντε δυο το πολυ απο αναλογες εμπειριες στο παρελθον.

Καποτε θυμαμαι αυτη η επιλογη κοστιζε $25. Μετα ανεβηκε απότομα μαζί με την επιλογη εξπρες.

Πως το λες έτσι ανοιχτά, έρχεται η εφορία.

Oh, crap....:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

Τελικα το εστειλαν χθες 12/03 απο τη reship, ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το εχω.

Edited by alex2539

Σε εσας πως συμπεριφερεται η οθονη οταν το φορτιζετε?

Σε εμενα δεν ανταποκρίνεται καλα, σαν να κολλάει καπως.

Αυτο μονο οταν το έχω στην πριζα.

Μου το εκανε με το Α03 bios. Αναβαθμησα σε Α05 και σταματησε να το κανει. Εκανα καποια windows update και ξαναεμφανηστηκε.

Καθε φορα που κανω windows update ολο και καποιο προβλημα βγαινει.

Σε εσας πως συμπεριφερεται η οθονη οταν το φορτιζετε?

Σε εμενα δεν ανταποκρίνεται καλα, σαν να κολλάει καπως.

Αυτο μονο οταν το έχω στην πριζα.

Μου το εκανε με το Α03 bios. Αναβαθμησα σε Α05 και σταματησε να το κανει. Εκανα καποια windows update και ξαναεμφανηστηκε.

Καθε φορα που κανω windows update ολο και καποιο προβλημα βγαινει.

Για αυτό και εγώ τα windows update χειροκίνητα τα βάζω μετά από κάποιες ημέρες αφού βγουν.

Καν το και εσύ έτσι.

Δεν συνιστώ να διαγράψεις windows updates πάντως.

Σε εμένα δεν το έχω παρατηρήσει η να το πω κι αλλιώς ακόμα αν το κάνει δεν με έχει ενοχλήσει σε βαθμό να εντοπίσω διαφορά που να την αναφέρω.

Για αυτό και εγώ τα windows update χειροκίνητα τα βάζω μετά από κάποιες ημέρες αφού βγουν.

Καν το και εσύ έτσι.

Δεν συνιστώ να διαγράψεις windows updates πάντως.

Σε εμένα δεν το έχω παρατηρήσει η να το πω κι αλλιώς ακόμα αν το κάνει δεν με έχει ενοχλήσει σε βαθμό να εντοπίσω διαφορά που να την αναφέρω.

Ετσι το κανω αλλα που να ξερεις πιο update προκαλεί ή θα προκαλέσει προβλημα.

Παντως σκεφτομουν την αγορα dell venue 11 απο τη dell. 500 δολαρια το εχει.

Να χρησημοποιησω παλι τη reship και να τους πω να βγαλουν τις ζελατινες και την αποδειξη. Να μου στειλουν το πακετο σε δυο κομματια. Στο ενα το ταμπλετ σκετο σαν gift ή for parts χαλασμενο και με αξια κατω απο 100 δολαρια και στο αλλο τα υπολοιπα αξεσουαρ και ζελατίνες.

Συνολο θα παει στα 100 δολαρια τα μεταφορικα, οποτε ολο μαζι 600 δολαρια.

Πως σας φαινεται η ιδεα?

Edited by alex2539

Ετσι το κανω αλλα που να ξερεις πιο update προκαλεί ή θα προκαλέσει προβλημα.

Έτσι είναι, αλλά εφόσον όπως λες το έκανε με το προηγούμενο bios firmware άρα μπορεί να μην ευθύνεται τα windows update αποκλειστικά, αλλά και η dell έβαλε το χεράκι της:p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως σκεφτομουν την αγορα dell venue 11 απο τη dell. 500 δολαρια το εχει.

Να χρησημοποιησω παλι τη reship και να τους πω να βγαλουν τις ζελατινες και την αποδειξη. Να μου στειλουν το πακετο σε δυο κομματια. Στο ενα το ταμπλετ σκετο σαν gift ή for parts χαλασμενο και με αξια κατω απο 100 δολαρια και στο αλλο τα υπολοιπα αξεσουαρ και ζελατίνες.

Συνολο θα παει στα 100 δολαρια τα μεταφορικα, οποτε ολο μαζι 600 δολαρια.

Πως σας φαινεται η ιδεα?

Γιατί να το κανείς αυτό,εδω λίγο πιο πάνω από 500 ευρώ

http://www.amazon.it/gp/offer-listing/B00HRUF2BS/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1394877609&sr=8-2&keywords=dell+venue+11+pro&condition=new

Στελνει Ελλαδα? Ειχα πατησει αγορα σε ενα απο το ιταλικό αμαζον αλλα μου ελεγε πως δεν στελνει Ελλαδα.

Και επισης 600 δολαρια == 420 ευρω περιπου συνολο με τα αναλογο ρισκο βεβαια...

Στελνει Ελλαδα? Ειχα πατησει αγορα σε ενα απο το ιταλικό αμαζον αλλα μου ελεγε πως δεν στελνει Ελλαδα.

Και επισης 600 δολαρια == 420 ευρω περιπου συνολο με τα αναλογο ρισκο βεβαια...

Το ίδιο το αμαζον Ιταλίας ναι στέλνει,ενα παιδι από άλλο φόρουμ από εκεί το πήρε.

Όπως είπες είναι και το ρίσκο όχι μόνο τελωνεία,αλλα αν έρθει με πρόβλημα τι κανείς τότε;

Τουλάχιστον στο αμάζον έχεις και 30 ημέρες DOA.

545 ευρώ με μεταφορικά βγαίνει όπως έκανα εικονικά αγορά.

Οσον αφορα το προβλημα μου πιο πανω, τρεξα disk clean up και το ccleaner και τωρα δουλευει παλι τελεια κατα τη φορτιση.

Αβυσσος αυτα τα windows... αρχιζω να θυμαμαι σιγα σιγα γιατι με εκνευριζαν και πηγα σε mac...

σε μενα μια χαρα παιζει που ειδα πριν καμια ωρα απο youtube!τι σε κανει?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html

Στο youtube και εμενα παιζει.

Στο site της adobe με τον touch στο test player δεν παιζει, με τον desktop ομως παιζει κανονικα.

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html

Στο youtube και εμενα παιζει.

Στο site της adobe με τον touch στο test player δεν παιζει, με τον desktop ομως παιζει κανονικα.

Εγώ πάντως δεν έχω θέμα.

Ακολούθησε τα βήματα που λέει στο link η κάνε επανεγκατάσταση.

Έναν της προκοπής touch browser έχουμε, αν χαλάσει και αυτός πάει καήκαμε. :lol:

Μας έγραψε και η Mozilla στα παλιά της τα παπούτσια :ninja:

εκανα ενα turn off και μετα turn on τον internet explorer 11 απο το windows features και επανήλθε

Και να ηταν μονο η mozilla... Η google το ιδιο, o opera μια απο τα ιδια.

Μα ειναι δυνατών, τοσο χρονια αναπτυξης και να παρατησουν το project λιγο πριν την κυκλοφορια?

Δεν περιμεναμε να ηταν τελειο, απλα μια εναλλακτικη να ειχαμε.

εκανα ενα turn off και μετα turn on τον internet explorer 11 απο το windows features και επανήλθε

Και να ηταν μονο η mozilla... Η google το ιδιο, o opera μια απο τα ιδια.

Μα ειναι δυνατών, τοσο χρονια αναπτυξης και να παρατησουν το project λιγο πριν την κυκλοφορια?

Δεν περιμεναμε να ηταν τελειο, απλα μια εναλλακτικη να ειχαμε.

Άστα αίσχος και τίποτα άλλο.

Να πληρώνουμε εμείς τις διαμάχες μεταξύ τους(των εταιριών λογισμικού)

Για εμένα έπεσε πολύ στην υπόληψη μου η Mozilla που είναι και open source εταιρία

Έφτασε μέχρι την πηγή και τα παράτησε :!:

Γιατί!!!!;

Η Google από την άλλη έναν της προκοπής δεν μπορεί η δεν θελει να βγάλει.

Λες και είμαστε β διαλογής καταναλωτές.

Δοκίμασα και τον vlc και ήταν αίσχος, δεν έπαιζε καν υπότιτλους σε απλά mp4 video :wacko:

Πάλι καλά που υπάρχει το power DVD άλλα 12,50 ευρώ στοίχισε για να κάνω άνετα τη δουλειά μου.

Vlc για metro?

Ουτε θα κανω τον κοπο να το κατεβασω...

Παντως γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια με τα windows ειναι ανάμικτη.

Λογο έλλειψης εφαρμογων και προχειροδουλειας σε αυτες που υπαρχουν.

Αν καποιος δεν χρειαζεται τις desktop εφαρμογες εγω δεν θα προτεινα για την ωρα windows tablet. Με ενα android ή ios κανεις πολυ πιο καλα και ανετα τη δουλεια σου.

Ναι για metro(beta είναι ακόμα)

http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/vlc-for-windows-8/c527ff2d-b5d0-45b6-bfc3-92fb7357ef72

Για δοκίμασε και εσύ μήπως έκανα εγώ τίποτα λάθος.

Τον δοκιμασα λιγο...φτωχος πολυ φτωχος...

Δεν αξιζει για την ωρα, dropped frames, οχι ελληνικους υποτιτλους, ποιοτητα οχι καλη...

Με ενα μικρο search θα δεις οτι ολοι συμφωνούν.

Τον bsplayer θα ηθελα να δω σε metro app.

Δυστυχως ο desktop ειναι ακαταλληλος για το μεγεθος της οθονης.

Βγηκε και για adroid και ειναι πολυ καλος, αλλα ειπαμε εμας μας εχουν κλασμενουν...

Αχ αυτα τα windows...ενα φτιαχνεις, δεκα χαλανε. Ξαφνικα τωρα δεν ανοιγει η εγαρμογη mail, κολλάει.

Edited by alex2539

Σε έχουν ματιασει μου φαίνεται :lol:

Τελικά τι έγινε με την γραφίδα, μπας και και αυτή κάπου μπλέχτηκε στην δίνη του ατλαντικου:p

Και εγώ θα ήθελα είναι η αλήθεια τον bsplayer άλλα καλυπτομαι απόλυτα από το power DVD που είναι άψογος.