grigoris_a Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μια απο τα ίδια ειμαι και εγώ φίλος.Σκεφτομαι πλέον σοβαρά το ThinkPad 8.Δεν θα έχω stylus και εκεί αλλα θα έχω υψηλή ανάλυση.Να είναι καλά το touch mouse pointer. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μια απο τα ίδια ειμαι και εγώ φίλος.Σκεφτομαι πλέον σοβαρά το ThinkPad 8.Δεν θα έχω stylus και εκεί αλλα θα έχω υψηλή ανάλυση.Να είναι καλά το touch mouse pointer. Ελπίζω να έχεις υπομονή, γιατί δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Ήδη στις ΗΠΑ το πάνε σε όσους έχουν προπαραγγείλει, από εβδομάδα σε εβδομάδα... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ποτε δεν πολυεμπιστευομουν τετοια προγραμματα για τη θερμοκρασια. Με ποιο τροπο μετρανε τη θερμοκρασια? Τουλαχιστον απο τη στιγμη που εμενα στην πραξη δεν ζεστενεται καθολου, δεν με νοιζει τι δειχνουν αυτα. Τι 10, τι 40, τι 70, τι 0, το ιδιο μου κανει... αδιαφορα νουμερα! Δυστυχως διαβαζω πως το νεο stylus ειναι και αυτο προβληματικο. Πολυ πιθανο να μην το κυκλοφορησει η dell. Κριμα, πολυ κριμα. Ενας λογος που πηρα το dell ηταν και το stylus. Οποτε αφου μαλλον δεν θα εχω stylus, δεν εχω λογο να το κραταω θα το δωσω. Δυστυχως ετσι αποκλειεται και η αγορα του 11 που ελεγα να κανω... Αρα το μονο windows ταμπλετ με stylus και σχετικα οικονομικο που μενει ειναι το asus vivotab note 8, το οποιο σε σχεση με το dell δεν με ενθουσιαζει καθολου. Τεσπα ασ κανω λιγη υπομονη κανα δυο εβδομαδες μπας και αλλαξουν τα πραγματα... Εσεις εχετε να προτεινετε κατι? Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το stylus δίνεις το dell και περνεις το Asus αλλιώς μένεις με το dell και περιμένεις μήπως βγει κάτι καλύτερο στους επόμενους μήνες. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ελπίζω να έχεις υπομονή, γιατί δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Ήδη στις ΗΠΑ το πάνε σε όσους έχουν προπαραγγείλει, από εβδομάδα σε εβδομάδα... Υπομονη εχω, αλλα το θεμα ειναι πως και το καινουργιο δεν ειναι καλυτερο. Ειναι και αυτο προβληματικο, ισως οχι στον ιδιο βαθμο με το παλιο, αλλα και παλι ακαταλληλο για σοβαρη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Για κλοτσιές είναι όλοι οι OEM γενικά :mad: Ότι υπάρχει στον έναν λείπει από τον άλλων δυστυχώς. Και σε 8ιντσο δεν αναμένεται κάτι άλλο πάρα μόνο σε 10ιντσο Μάιο-Ιούνιο με Wacom Edit:Εδώ οι θερμοκρασίες μετά από παίξιμο με bejeweled κάνα 20 λεπτο. [ATTACH]41967[/ATTACH] Edited March 4, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) καλημερα!βγηκε το Α05 bios!! http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/dell-venue-8-pro?driverID=NRWJ9&urlProductCode=false Fixes & Enhancements Enhance -Enhance LAN dongles function. -Enhance LTE module function. -Enhance the performace of eMMC write/read speed. -Enhance BIOS setting for Enable/Disable fTPM through SCMOS tool. Upgrade -Upgrade Embeded controller firmware version for charge behavior and LTE module. -Upgrade GOP driver to 7.0.1005 to match PR7 driver, FRC to 1.6.1 and MCU to 30673/321, 30678/80A for system perform smoothly Adjust -Adjust the CPU temperture to prevent thermal over the SPEC. Improve -Improve system information that show correctly battery information Για κλοτσιές είναι όλοι οι OEM γενικά :mad: Ότι υπάρχει στον έναν λείπει από τον άλλων δυστυχώς. Και σε 8ιντσο δεν αναμένεται κάτι άλλο πάρα μόνο σε 10ιντσο Μάιο-Ιούνιο με Wacom Edit:Εδώ οι θερμοκρασίες μετά από παίξιμο με bejeweled κάνα 20 λεπτο. [ATTACH]41967[/ATTACH] αυτες οι θερμοκρασιες φενονται πιο οκ σε σχεση με του alex2539!θα τρεξω και εγω το bejeweled και θα ποσταρω! Edited March 6, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 καλημερα!βγηκε το Α05 bios!! http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/dell-venue-8-pro?driverID=NRWJ9&urlProductCode=false Fixes & Enhancements Enhance -Enhance LAN dongles function. -Enhance LTE module function. -Enhance the performace of eMMC write/read speed. -Enhance BIOS setting for Enable/Disable fTPM through SCMOS tool. Upgrade -Upgrade Embeded controller firmware version for charge behavior and LTE module. -Upgrade GOP driver to 7.0.1005 to match PR7 driver, FRC to 1.6.1 and MCU to 30673/321, 30678/80A for system perform smoothly Adjust -Adjust the CPU temperture to prevent thermal over the SPEC. Improve -Improve system information that show correctly battery information αυτες οι θερμοκρασιες φενονται πιο οκ σε σχεση με του alex2539!θα τρεξω και εγω το bejeweled και θα ποσταρω! Δοκιμάσεις με το bios update τι θερμοκρασίες έχεις τώρα; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 δεν το εβαλα ακομα το A05 bios διοτι χανεται η ρυθμισει της SDCard DDR50 και εχει διαφορα στην ταχυτητα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 δεν το εβαλα ακομα το A05 bios διοτι χανεται η ρυθμισει της SDCard DDR50 και εχει διαφορα στην ταχυτητα. Γιατί τι έχεις βαλει στην κάρτα,εφαρμογες και παιχνίδια και φοβάσαι μην δεις χειρότερες αποτελέσματα στο άνοιγμα η στο πως τρέχουν; Αν όμως διορθωσει το θέμα με τις θερμοκρασίες το νέο update εγώ θα το σκεφτόμουν να προχωρήσω κανονικά. Έτσι κι αλλιώς πάντα τα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης είναι χειρότερα από εσωτερικά στο θέμα ταχύτητα/επιδόσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 εχω 2-3 desktop παιχνιδια στην sd ολες σχεδον τις desktop εφαρμογες οπως,vlc,office 2013 κτλ .επιση,εικονες,βιντεο,skydrive.με το ddr50 ενεργοποιημενο πιανω 44mb/s read και 23mb/s write στην sd. εαν το βαλω Off πεφτει στα μισα η αποδοση!!θα περιμενω να δω τι θα πουν και στο tabletreview και βλεπουμε μετα!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 εχω 2-3 desktop παιχνιδια στην sd ολες σχεδον τις desktop εφαρμογες οπως,vlc,office 2013 κτλ .επιση,εικονες,βιντεο,skydrive.με το ddr50 ενεργοποιημενο πιανω 44mb/s read και 23mb/s write στην sd. εαν το βαλω Off πεφτει στα μισα η αποδοση!!θα περιμενω να δω τι θα πουν και στο tabletreview και βλεπουμε μετα!! :) Τόσο πολύ πέφτει η απόδοση!! Και στην εσωτερική τι έχεις βάλει δηλαδή, αν τόσα πολλά έβαλες στην εξωτερική ; Εγώ με τίποτα δεν βάζω σε εξωτερική κάρτα εκτελέσιμες εφαρμογές, πάρα μόνο μουσική, βίντεο η φωτός,τιποτα άλλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Τόσο πολύ πέφτει η απόδοση!! Και στην εσωτερική τι έχεις βάλει δηλαδή, αν τόσα πολλά έβαλες στην εξωτερική ; Εγώ με τίποτα δεν βάζω σε εξωτερική κάρτα εκτελέσιμες εφαρμογές, πάρα μόνο μουσική, βίντεο η φωτός,τιποτα άλλο. πεφτει τοσο ναι!!στην εσωτερικη εχω ολες τις metro εφαρμογες και τα games απο το store!!η samsung pro ειναι παρα πολυ γρηγορη καρτα!!το office να φανταστεις το ανοιγει σχεδον ακαριαια!!! 20 λεπτά bejeweled!! Επίσης οποιον τον ενδιαφέρει με τις οδηγίες του συγκεκριμένου βίντεο εριξα το battery wear από σχεδόν 4% στο 0.37% Edited March 6, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πεφτει τοσο ναι!!στην εσωτερικη εχω ολες τις metro εφαρμογες και τα games απο το store!!η samsung pro ειναι παρα πολυ γρηγορη καρτα!!το office να φανταστεις το ανοιγει σχεδον ακαριαια!!! 20 λεπτά bejeweled!! Επίσης οποιον τον ενδιαφέρει με τις οδηγίες του συγκεκριμένου βίντεο εριξα το battery wear από σχεδόν 4% στο 0.37% Μια χαρα ειναι η θερμοκρασιες σου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Αναβαθμησα το bios σε a05. Αυτα που παρατήρησα για την ωρα ειναι τα εξης. Μου ελυσε μικροθεματακια με την οθονη. Οπως το οτι η αποκριση της δεν ηταν τοσο smooth οταν το ειχα στην πριζα σε σχεση με οταν το δουλευα μονο με την μπαταρια. Οταν ηταν στην πριζα φαινοταν σαν να λαγκαρε λιγο. Επισης βλεπω μια μικρη αυξηση στη διαρκεια της μπαταριας. Πιο συγκεκριμενα πριν επεφτε κατα 10% καθε μια ωρα και το batterybar μου εγραφε full runtime 9:40. Τωρα εχει ανεβει το full runtime σε 10:27 και για να πεσει στο 90% απο γεματο εκανε περιπου μιαμιση ωρα. Λετε αυτα να ειναι λογο bios ή απλος στρωνει ακομα η μπαταρια? Εχει cycles count 23. Ή απλός γραφει οτι να ειναι? Εβγαλα και screenshot, μηπως κανενας ξερει περισσοτερα. Αναβαθμισε κανεις σας το bios? Edited March 8, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αναβαθμησα το bios σε a05. Αυτα που παρατήρησα για την ωρα ειναι τα εξης. Μου ελυσε μικροθεματακια με την οθονη. Οπως το οτι η αποκριση της δεν ηταν τοσο smooth οταν το ειχα στην πριζα σε σχεση με οταν το δουλευα μονο με την μπαταρια. Οταν ηταν στην πριζα φαινοταν σαν να λαγκαρε λιγο. Επισης βλεπω μια μικρη αυξηση στη διαρκεια της μπαταριας. Πιο συγκεκριμενα πριν επεφτε κατα 10% καθε μια ωρα και το batterybar μου εγραφε full runtime 9:40. Τωρα εχει ανεβει το full runtime σε 10:27 και για να πεσει στο 90% απο γεματο εκανε περιπου μιαμιση ωρα. Λετε αυτα να ειναι λογο bios ή απλος στρωνει ακομα η μπαταρια? Εχει cycles count 23. Ή απλός γραφει οτι να ειναι? Εβγαλα και screenshot, μηπως κανενας ξερει περισσοτερα. Αναβαθμισε κανεις σας το bios? Εδώ και στο surface pro 2 η MS με ένα firmware update τον Νοέμβριο αύξησε την διάρκεια της μπαταρίας,αρα δεν θα μου προκαλεί καμία εντύπωση αν και Dell με το Bios update έχει παρόμοια αποτελέσματα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 εγω δεν το εβαλα ακομα το Α05 λογω του οτι δεν υποστιριζει ακομα ddr50 για sd cards.απο θερμοκρασιες δοκιμασες αμα εχει διαφορα σε σχεση με το Α03? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μόλις εκανα παραγγελια το active stylus απο το site της dell. 17 Μαρτιου μου λεει παραδωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μόλις εκανα παραγγελια το active stylus απο το site της dell. 17 Μαρτιου μου λεει παραδωση... Ποιας χώρας Dell έκανες παραγγελία που να στέλνει εδώ,διοτι εδώ από το ελληνικό δεν υπάρχει on line store. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ποιας χώρας Dell έκανες παραγγελία που να στέλνει εδώ,διοτι εδώ από το ελληνικό δεν υπάρχει on line store. Απο USA μεσω reship... Οποτε 17 Μαρτιου + 2 εβδομαδες περιπου υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Απο USA μεσω reship... Οποτε 17 Μαρτιου + 2 εβδομαδες περιπου υπομονη. Μπορείς να παραγγείλεις και tablet με αυτό τον τρόπο δηλαδή. Πόσο σου στοίχισε συνολικά το digitizer μαζί με μεταφορικά η άλλα έξοδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Οτι θες μπορεις να παραγγειλεις. Εγω χρησημοποιησα αυτη την υπηρασια http://www.reship.com/ Το κοστος εγραφης ηταν 5 δολαρια. Μετα εχει επιπλέον για καθε υπηρεσια που χρησιμοποιείς. Εχει τιμες το site. Ουσιαστικα αυτο που γινεται ειναι οτι σου δινουν μια διεύθυνση στν Αμερικη και καθε φορα που αγοραζεις κατι δίνεις αυτη. Οποτε οταν αυτοι το παραλαβουν στο στελνουν εσενα. Ετσι μπορουμε να αγοραζουμε και απο πωλητες που δεν στελνουν Ελλαδα. Πρωτη φορα το χρησιμοποιω. Για την ωρα το κοστος ηταν 5 δολαρια για εγραφη. Μετα 35 δολαρια το stylus απο τη dell. Οταν το παραλαβουν αυτοι θα ειναι 5 δολαρια για αποθηκευση και μετα το κοστος αποστολης . Ισως να εχει και καποιο κοστος για τις υπηρεσιες τους, δεν ξερω ακομα. Πλέον εχω σπιτι και στην Αμερικη....:p:p:lol: Edited March 10, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Οτι θες μπορεις να παραγγειλεις. Εγω χρησημοποιησα αυτη την υπηρασια http://www.reship.com/ Το κοστος εγραφης ηταν 5 δολαρια. Μετα εχει επιπλέον για καθε υπηρεσια που χρησιμοποιείς. Εχει τιμες το site. Ουσιαστικα αυτο που γινεται ειναι οτι σου δινουν μια διεύθυνση στν Αμερικη και καθε φορα που αγοραζεις κατι δίνεις αυτη. Οποτε οταν αυτοι το παραλαβουν στο στελνουν εσενα. Ετσι μπορουμε να αγοραζουμε και απο πωλητες που δεν στελνουν Ελλαδα. Πρωτη φορα το χρησιμοποιω. Για την ωρα το κοστος ηταν 5 δολαρια για εγραφη. Μετα 35 δολαρια το stylus απο τη dell. Οταν το παραλαβουν αυτοι θα ειναι 5 δολαρια για αποθηκευση και μετα το κοστος αποστολης . Ισως να εχει και καποιο κοστος για τις υπηρεσιες τους, δεν ξερω ακομα. Πλέον εχω σπιτι και στην Αμερικη....:p:p:lol: Μια χαρά τότε. Με τελωνεία μετά τι γίνεται όμως κατά την αποστολή. Δεν μιλάμε για έως 50 δολάρια που δεν κινδυνεύεις άλλα για μεγαλύτερη αξία προϊόντων; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Μια χαρά τότε. Με τελωνεία μετά τι γίνεται όμως κατά την αποστολή. Δεν μιλάμε για έως 50 δολάρια που δεν κινδυνεύεις άλλα για μεγαλύτερη αξία προϊόντων; Οτι συνηθως... οταν το παραλάβουν σου δινουν τη δυνατότητα να επιλεξεις τροπο αποστολης, USPS, fedex, ups κτλ Δεν αλλαζει κατι, ουτε χρεωνουν παραπανω μεταφορικα. Και για τελωνείο οτι συνηθως. Βεβαια με 3 δολαρια επιπλεον σου αφαιρουν αποδειξεις και τιμολογια απο το πακετο που ίσως εχει και δηλωνουν μικροτερη αξια. Ισως ετσι γλυτωσεις το τελωνειο. Αλλα γενικα κανουν τη δουλεια που θα εκανε καποιος φιλος ή συγγενης στην Αμερκη. Απλως σου προωθούν τα πακετα. Αν καποιος ψαχνει το stylus μπορει να το βρει και στο ebay πλεον απο αγγλο seller στις 35 λιρες με 19 λιρες μεταφορικα. Και απο εδω http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=&sku=1025377&Q=&is=REG&A=details με 30 δολαρια Δεν ξερω αν τα δυο παραπάνω προσφερουν το νεο Α01 stylus ή το παλιο Edited March 10, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Με usps δεν στελνουν ολες αυτές οι εταιριες.Οι πιο πολλες είναι dhl,fedex,ups.Οποτε εχεις και το Τελωνειο στο τσεπακι.Με usps παιζεται.Η reship εχει usps που εκανες εγγραφη; Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Εχει δυο επιλογες. Δυστυχως ειναι αρκετα υψηλες οι τιμες της USPS. Μονο τα μεταφορικα ειναι αρκετα πιο ακριβα απο την αξια του ιδιου του εμπορευματος. Αναλογες ειναι και οι τιμες απο αλλα sites. Βασικα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να δοκιμασω το reship και αν ολα πανε καλα εχω σκοπο στο μελλον να την χρησημοποιησω αρκετα. Edited March 10, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts