alextrela Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλημερα.και να γινει μεταφορα εγγυησης επειδη το tablet δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν μπορουν να με καλυψουν.ειναι 100% σιγουρο.μιλησα και με dell ελλαδας και με dell αμερικης.αμα παθει κατι πρεπει να σταλει αμερικη... Κάποια στιγμή όμως όταν θα το φέρει, μπορεί να σου φανεί χρήσιμη η μεταφορά εγγύησης. Άλλα θα έλεγα να το αφήσεις ως έχει και δοκίμασε με refresh η reinstall των Windows μήπως και λυθεί το θέμα χωρίς να ταλαιπωρηθείς με service. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) δεν ξέρουν άμα έρθει Ελλάδα με είπαν.θα δω τι θα κάνω τώρα με το θέμα του refresh εάν και 99% δεν πιστεύω να φταίει αυτό. Θα δοκιμασω και θα σου πω. Λιγο πολυ οι θερμοκρασιες πιο πανω ειναι. Ξερει κανεις αν μπορω απο καπου να προμηθευτώ το νεο stylus? αφησε ανοιχτο το hwmonitor και αφησε το tablet να κανενα 10λεπτο να σβησει η οθονη και μετα πες μου τις θερμοκρασιες θα σε δειξει! Edited February 28, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) καλημερα.και να γινει μεταφορα εγγυησης επειδη το tablet δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν μπορουν να με καλυψουν.ειναι 100% σιγουρο.μιλησα και με dell ελλαδας και με dell αμερικης.αμα παθει κατι πρεπει να σταλει αμερικη... Το δικο μου ειναι το γερμανικο μοντελο αγορασμενο απο ελληνικο μαγαζι. Τι ισχυει στη δικη μου περιπτωση με την εγγύηση? Επισης η εγγύηση δεν πρεπει να ειναι 2 χρονια? Εμενα στο site της dell μου λεει οτι λήγει στις 12/2014. Δεν εχω κανει registration, να κανω? Edited March 2, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το δικο μου ειναι το γερμανικο μοντελο αγορασμενο απο ελλινικο μαγαζι. Τι ισχυει στη δικη μου περιπτωση με την εγγύηση? Επισης η εγγύηση δεν πρεπει να ειναι 2 χρονια? Εμενα στο site της dell μου λεει οτι λήγει στις 12/2014. Δεν εχω κανει registration, να κανω? Γερμανικο μοντέλο?παντως Ευρώπη δεν ξερω άμα εχει βγει επίσημα.άμα έχεις σκοπο να το δώσεις καλύτερα να κανει register ο νέος χρήστης!μετρησες τπτ άλλο από θερμοκρασίες?τωρα ποσο είσαι και μετά από πόση ωρα χρήσης? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Γερμανικο μοντέλο?παντως Ευρώπη δεν ξερω άμα εχει βγει επίσημα.άμα έχεις σκοπο να το δώσεις καλύτερα να κανει register ο νέος χρήστης!μετρησες τπτ άλλο από θερμοκρασίες?τωρα ποσο είσαι και μετά από πόση ωρα χρήσης? Ευρώπη μεγάλες χώρες έχει βγει και το 8αρι και το 11αρι(Γερμανια,Αγγλια σίγουρα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Ναι γερμανικο, με ευρωπαϊκο φορτιστη και γερμανικα windows μεσα στο recovery. Απο θερμοκρασιες κυμαίνεται σε αυτα που ποσταρα πιο πανω. Δεν νομιζω να εχει νοημα αλλο τεστ, εκτος και αν θες κατι συγκεκριμένο να δοκιμασω. Δεσ λιγο το ποστ μου #96 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382159&page=7 Απαντησε μου αν μπορεις... Γενικα ειναι πολυ ωραιο το ταμπλετ και τα παει μια χαρα. Αλλα με ενοχλει αρκετα το οτι δεν εχω τη γραφίδα και δεν μπορω να τη βρω ακομα. Επισης και το γεγονος οτι ισως και η καινουργια που ετοιμαζει η dell να εχει και αυτη θεματακια, ασε που αργει να κυκλοφορήσει. Edited March 2, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το journal πιο είναι?εγω πχ τώρα μετά από 2 ώρες συνεχεις χρήσης ίντερνετ,youtube και λίγο παιχνιδι τώρα που το ανοιξα το hwmonitor είμαι εδώ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Windows journal στο accessories, το πρόγραμμα για σημειωσεις... Εγω μετα απο ωρες serfing, youtube. Εκανα και windows update πριν καμια ωρα με το φορτιστη συνδεδεμενο... Δοκιμασες τελικα restore ή clean install? Επισης εχω στο intel graphics τη μπαρα λιγο πιο πριν απο το max battery, στο σημειο που γραφει off απο πανω. Δεν το βαζεις και εσυ εκει για δοκιμη? Edited March 2, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Windows journal στο accessories, το πρόγραμμα για σημειωσεις... Εγω μετα απο ωρες serfing, youtube. Εκανα και windows update πριν καμια ωρα με το φορτιστη συνδεδεμενο... Δοκιμασες τελικα restore ή clean install? Μόλις το δοκίμασα με το νύχι και την κανει διακεκομμένη την γραμμή με το δάχτυλο μια χαρά είναι,οπως σε σένα.για τρέξτε μια ακόμα το hwmonitor γιατί δεν μας τα λέει καλά.αποκλείεται να είναι τόσο χαμηλά..191 βαθμούς στην gpu???ότι να ναι λέει..εγώ δεν εκανα ακόμα ούτε clean install ούτε refresh.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αυτο με τους 191 αλλαζει οταν πειραζω τη μπαρα στο intel graphics... για αυτο σου λεω να δοκιμασεις να την πειραξεις και να δεις τα αποτελεσματα. Παντως δεν τα πολυεμπιστευιμαι τετοια πραγραμματα. Εφόσον στην πραξη ειναι ενταξει, αυτο ας δειχνει οτι θελει... Να και ενα τωρινό... δεν πειραξα τιποτα απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Την μπαρα στην παροχη ενέργειας λες στις ρυθμίσεις της intel ?απιστευτα χαμηλά είναι οι θερμοκρασίες σου δεν ξερω...και από το ξένο φόρουμ κανένας δεν εχει τόσο χαμηλες..μηπως ειναι καποιο bug σε σένα..ποια έκδοση hwmonitor έχεις?απο το ταμπλετ γράφεις τώρα?αμα μπορείς και θες να κατεβάσουμε λίγο το 3dmark από το store να τεσταρουμε από εκεί. Edited March 2, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Ναι αυτη τη μπαρα λεω... Την τελευταια εκδοση εχω, τι να σου πω οτι μου δειχνει σου λεω. Τωρα αν κατι δεν παει σωστα δεν μπορω να το ξερω. Παντως με την χρηση που κανω δεν ζεστενεται καθολου. Το χρησιμοποιώ ολη μερα...από αυτο γραφω. Θα δοκιμασω και το 3d mark... αμα αποφασίσει να κατεβει. Εδω και τοση ωρα μου λεει pending... Edited March 2, 2014 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Την μπαρα στην παροχη ενέργειας λες στις ρυθμίσεις της intel ?απιστευτα χαμηλά είναι οι θερμοκρασίες σου δεν ξερω...και από το ξένο φόρουμ κανένας δεν εχει τόσο χαμηλες..μηπως ειναι καποιο bug σε σένα..ποια έκδοση hwmonitor έχεις?απο το ταμπλετ γράφεις τώρα?αμα μπορείς και θες να κατεβάσουμε λίγο το 3dmark από το store να τεσταρουμε από εκεί. Και σε εμένα πάντως οι θερμοκρασίες είναι εκεί πάνω κάτω στο Asus. Γενικά όπως σου είπα είναι κρύο το tablet μόνο σε παιχνίδι ανεβάζει η όταν φορτίζει. Ίσως από τη στιγμή που δουλεύει άψογα να το αφήσεις έτσι, μιας και η Dell δεν το έχει φέρει εδώ και μην τρέχεις Αμερική για service. Edited March 2, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και σε εμένα πάντως οι θερμοκρασίες είναι εκεί πάνω κάτω στο Asus. Γενικά όπως σου είπα είναι κρύο το tablet μόνο σε παιχνίδι ανεβάζει η όταν φορτίζει. Τόσο χαμηλά είναι? δεν ανεβάζεις και εσύ τπτ φίλε μου να δούμε που βρίσκεσαι? :) Ναι αυτη τη μπαρα λεω... Την τελευταια εκδοση εχω, τι να σου πω οτι μου δειχνει σου λεω. Τωρα αν κατι δεν παει σωστα δεν μπορω να το ξερω. Παντως με την χρηση που κανω δεν ζεστενεται καθολου. Το χρησιμοποιώ ολη μερα...από αυτο γραφω. Θα δοκιμασω και το 3d mark... αμα αποφασίσει να κατεβει. Εδω και τοση ωρα μου λεει pending... Μήπως έγινε τπτ πάλι? δεν κανεις πάλι εκείνα που λέει στο λινκ που σε ειχα δώσει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Τόσο χαμηλά είναι? δεν ανεβάζεις και εσύ τπτ φίλε μου να δούμε που βρίσκεσαι? :) Μήπως έγινε τπτ πάλι? δεν κανεις πάλι εκείνα που λέει στο λινκ που σε ειχα δώσει? Τώρα φορτιζω και σερφάρω παράλληλα :p (Μικρογραφία συνημμένων εικόνων δεν έχω ανεβάσει έως τώρα, πως το κάνεις να σου ανεβάζω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μήπως έγινε τπτ πάλι? δεν κανεις πάλι εκείνα που λέει στο λινκ που σε ειχα δώσει? Σε ποιο λινκ αναφερεσαι? Σε αυτο με τις ρυθμισεις απο το bios για αυξηση της ταχυτητας της μνημης? Αν ναι, περασα το A03 bios για αυτο το λογο αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο βημα 9. Δεν μου τη βγαζει, δεν ξερω τι κανω λαθος.. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έγινε τπτ πάλι? δεν κανεις πάλι εκείνα που λέει στο λινκ που σε ειχα δώσει? Σε ποιο λινκ αναφερεσαι? Σε αυτο με τις ρυθμισεις απο το bios για αυξηση της ταχυτητας της μνημης? Αν ναι, περασα το A03 bios για αυτο το λογο αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο βημα 9. Δεν μου τη βγαζει, δεν ξερω τι κανω λαθος.. Το 3d mark δεν κατεβαινει, εχει κολλήσει στο pending ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα φορτιζω και σερφάρω παράλληλα :p (Μικρογραφία συνημμένων εικόνων δεν έχω ανεβάσει έως τώρα, πως το κάνεις να σου ανεβάζω. Οταν κανεις απαντηση, κατω γραφει διαχειρηση συνημμένων. Το επιλεγεις, κανεις browse, μετα upload και αφου εχει ανεβει κλεινεις το παραθυρο που σε ειχε πεταξει και συνεχιζεις κανονικα στην απαντηση που εγραφες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Το λινκ για να διορθωθεί το pending στο Store.εγώ ετρεξα το extreme τεστ και αυτά είναι τα αποτελέσματα.μας ενδιαφέρει το max temp. Edited March 2, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το ξαναδινεις... δεν το βρισκω. Ακομα pending λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Σε ποιο λινκ αναφερεσαι? Σε αυτο με τις ρυθμισεις απο το bios για αυξηση της ταχυτητας της μνημης? Αν ναι, περασα το A03 bios για αυτο το λογο αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο βημα 9. Δεν μου τη βγαζει, δεν ξερω τι κανω λαθος.. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποιο λινκ αναφερεσαι? Σε αυτο με τις ρυθμισεις απο το bios για αυξηση της ταχυτητας της μνημης? Αν ναι, περασα το A03 bios για αυτο το λογο αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο βημα 9. Δεν μου τη βγαζει, δεν ξερω τι κανω λαθος.. Το 3d mark δεν κατεβαινει, εχει κολλήσει στο pending ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν κανεις απαντηση, κατω γραφει διαχειρηση συνημμένων. Το επιλεγεις, κανεις browse, μετα upload και αφου εχει ανεβει κλεινεις το παραθυρο που σε ειχε πεταξει και συνεχιζεις κανονικα στην απαντηση που εγραφες.. Για κοίτα εδώ τότε. [ATTACH]41882[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το max από τι χρήση είναι?κατεβασε και τρεξε ενα 3dmarkt extreme τεστ άμα μπορείς! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το max από τι χρήση είναι?κατεβασε και τρεξε ενα 3dmarkt extreme τεστ άμα μπορείς! Αν λες για εμένα εδώ και 1,5 ώρα φορτιζω και σερφάρω παράλληλα. Τίποτα αλλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το ξαναδινεις... δεν το βρισκω. Ακομα pending λεει.. Εδώ είμαστε. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-windows_store/windows-store-keep-pending-in-windows-81/7d4897c5-7dd0-449e-99e8-d74ac55de5fa Αν λες για εμένα εδώ και 1,5 ώρα φορτιζω και σερφάρω παράλληλα. Τίποτα αλλο. Ναι φίλε μου για σένα το ειπα!αμα μπορείς κάνε αυτό με το 3dmark. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Για κοίτα εδώ τότε. [ATTACH]41882[/ATTACH] Με καμερα ειναι τραβηγμενη η φωτο? Γιατι δεν χρησιμοποιείς το snipping tool των windows..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Με καμερα ειναι τραβηγμενη η φωτο? Γιατι δεν χρησιμοποιείς το snipping tool των windows..? Με το κινητο την εβγαλα,αφου χαμήλωσα την ανάλυση μήπως και δεν μου τη δεχτεί το forum.:p Αύριο θα το κάνω με το 3dmark ok. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Με το κινητο την εβγαλα,αφου χαμήλωσα την ανάλυση μήπως και δεν μου τη δεχτεί το forum.:p Αύριο θα το κάνω με το 3dmark ok. Windows key πατημενο και volume down βγαζει screenshot to asus? Μάλλον και εγω θα δοκιμασω αργοτερα το 3d mark, γιατι συνεχιζει να μου σπαει τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts