Jump to content

Dell Venue Pro 8

GaleaNatur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο μου δειχνει μετα απο λιγη ωρα σετφαρισματος και youtube.

Και γενικα καπως ετσι ειναι η συμπεριφορα του. Ποτε με τη χρηση που κανω δεν το ένιωσα να ζεστενεται ουτε λιγο...

Θα δοκιμασω και το παιχνιδι καποια στιγμη και θα σου πω.

0.92watt το package??σε πιο προφιλ το εχεις?bios a03 εχεις?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον σε κοβω να κανεις ενα refresh στα windows η πιο ριζικα reinstall μεσα απο το μενου update and recovery.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μαλλον σε κοβω να κανεις ενα refresh στα windows η πιο ριζικα reinstall μεσα απο το μενου update and recovery.

γιατι να το κανω αυτο?μπορει να φταινε τα windows για τις θερμοκρασιες?

Τι ακριβως ειναι αυτο?

Α03 εχω ...

το προφιλ ενεργειας πως λεγεται..υπαρχει το dell προφιλ και εξισορροπηση νομιζω.οσο για τα watts τωρα βλεπω οτι καταναλωνει πιο λιγο ο επεξεργαστης σου οταν κανεις broswing σε σχεση με μενα.1.37 watt ειναι εμενα 0.92watt εσενα.

το προφιλ ενεργειας πως λεγεται..υπαρχει το dell προφιλ και εξισορροπηση νομιζω.οσο για τα watts τωρα βλεπω οτι καταναλωνει πιο λιγο ο επεξεργαστης σου οταν κανεις broswing σε σχεση με μενα.1.37 watt ειναι εμενα 0.92watt εσενα.

Εχω φτιαξει δικο μου προφιλ με τις χαμηλοτερες τιμες για μεγαλυτερη διαρκεια.

Ουσιαστικα δεν διαφερει πολυ αν οχι καθολου απο τα αρχικα που εχει...

Δε δοκιμαζεις και ενα restore? Εχω κανει ενα εγω και εχω περασει ολα τα updates.

Βασικα απο οτι βλεπω η χαμηλοτερη και υψηλοτερη θερμοκρασια στους πυρηνες στο δικο σου ειναι σχεδον ισες, μηπως τρεχουν υπηρεσιες και προγραμματα στο προσκήνιο?

Ετσι ηταν οταν το πηρες?

Και ενα screen μετα απο λιγη ωρα youtube σε fullscreen. Ειναι η μεγιστη θερμοκρασια που εχω πιασει μεχρι τωρα...

Edited by alex2539

Γιατι να μην το δοκιμασεις;

μπορει κατι/καπου να μην εχει δεσει το λειτουργικο με την συσκευη,οτιδηποτε,σε τελικη με αυτο το τροπο θα εξακριβωσεις αν ειναι θεμα software η hardware.

Αν λυθει δηλαδη με ενα soft η hard reset εχει καλος,αν οχι τοτε καθαρα θεμα hardware ειναι,αρα θα χρειαστει επικοινωνια με Dell.

Εγω στη θεση σου ηδη θα το ειχα κανει αυτο,διοτι πολλες φορες λυνονται θεματα που δεν μπορεις να φανταστεις με αυτο τον τροπο(για αυτο και υπαρχουν δηλαδη σε καθε windows αυτες οι ρυθμισεις)

Edited by alextrela

Γιατι να μην το δοκιμασεις;

μπορει κατι/καπου να μην εχει δεσει το λειτουργικο με την συσκευη,οτιδηποτε,σε τελικη με αυτο το τροπο θα εξακριβωσεις αν ειναι θεμα software η hardware.

Αν λυθει δηλαδη με ενα soft η hard reset εχει καλος,αν οχι τοτε καθαρα θεμα hardware ειναι,αρα θα χρειαστει επικοινωνια με Dell.

Εγω στη θεση σου ηδη θα το ειχα κανει αυτο πολλες φορες λυνονται θεματα που δεν μπορεις να φανταστεις.

Έχω πολλά προγράμματα μέσα και εφαρμογές και μου είναι πολύ κουραστικό τώρα να κάνω reset...τοσο λες να μην έδεσε?

Εχω φτιαξει δικο μου προφιλ με τις χαμηλοτερες τιμες για μεγαλυτερη διαρκεια.

Ουσιαστικα δεν διαφερει πολυ αν οχι καθολου απο τα αρχικα που εχει...

Δε δοκιμαζεις και ενα restore? Εχω κανει ενα εγω και εχω περασει ολα τα updates.

Βασικα απο οτι βλεπω η χαμηλοτερη και υψηλοτερη θερμοκρασια στους πυρηνες στο δικο σου ειναι σχεδον ισες, μηπως τρεχουν υπηρεσιες και προγραμματα στο προσκήνιο?

Ετσι ηταν οταν το πηρες?

Και ενα screen μετα απο λιγη ωρα youtube σε fullscreen. Ειναι η μεγιστη θερμοκρασια που εχω πιασει μεχρι τωρα...

Δεν θυμάμαι άμα ήταν έτσι όταν το πηρα..οσο αφορά τις υπηρεσίες 54 είναι που τρέχουν, τα βασικά..δεν ξερω τι να πω.έχω περιέργεια σε gaming τι θερμοκρασίες θα σε βγάλει.

Αυτές τις θερμοκρασίες έχω τώρα με ένα video που ειδα στο youtube

Edited by johnnyman25

Έχω πολλά προγράμματα μέσα και εφαρμογές και μου είναι πολύ κουραστικό τώρα να κάνω reset...τοσο λες να μην έδεσε?

Δεν θυμάμαι άμα ήταν έτσι όταν το πηρα..οσο αφορά τις υπηρεσίες 54 είναι που τρέχουν, τα βασικά..δεν ξερω τι να πω.έχω περιέργεια σε gaming τι θερμοκρασίες θα σε βγάλει.

Κανε σε πρωτη φαση εκει που λεει refresh χωρις να χασεις δεδομενα η προγραμματα που εγκατεστησες και παρακολουθα πως θα παει.

Εγω το Asus το βρισκω κρυο γενικα και ελαφρως ζεστο μονο σε παιχνιδια η οταν φορτιζει.

Δεν γινεται μονο με σερφαρισμα για 10-15 λεπτα να σου πηγαινει 40 βαθμους στα καλα καθουμενα.

Διαβασε και στο tablet pc forum στα Dell tablet αν υπαρχουν αναφορες και στο εξωτερικο εξισου.

http://forum.tabletpcreview.com/dell/

Edited by alextrela

Στο refresh χρειάζεται και το recovery?ρωταω γιατί το έχω διαγράψει και το έχω σε USB stick.σε 5 λεπτα πάει 40 βαθμούς όχι σε 15....αστα.

Στο refresh χρειάζεται και το recovery?ρωταω γιατί το έχω διαγράψει και το έχω σε USB stick.σε 5 λεπτα πάει 40 βαθμούς όχι σε 15....αστα.

Δεν θυμαμαι,μονο hard reset εχω κανει που ζηταει στανταρ(το εκανα στο Asus την πρωτη μερα που το πηρα,προληπτικα κυριως διοτι δεν εμπιστευομαι τους oem γενικοτερα στην δικο τους πρωτο setup στις συσκευες που πουλανε,και στο surface το ιδιο εκανα)

Δοκιμασε.

Edited by alextrela

Δεν θυμαμαι,μονο hard reset εχω κανει που ζηταει στανταρ(το εκανα στο Asus την πρωτη μερα που το πηρα,προληπτικα κυριως διοτι δεν εμπιστευομαι τους oem γενικοτερα στην δικο τους πρωτο setup στις συσκευες που πουλανε,και στο surface το ιδιο εκανα)

Δοκιμασε.

Μόλις διάβασα ότι διαγραφεί και τα apps από το store και τις desktop εφαρμογές....

Μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου με το medievil apocalypse, αυτα μου λεει.

Ειχα και μερικά προγραμματα απο πισω ανοιχτα,δεν ξερω αν παιζει ρολο...

Ζεσταθηκε λιγο στην πανω δεξια γωνια. Όχι σε βαθμο που να ενοχλει απλα το νοιωθεις οτι δουλεψε ο επεξεργαστης.

Αντε να βγει το νεο update των windows να περασουμε και κανενα παιχνιδι. Δεν φτανουν τα 32 gb

Edited by alex2539

Σε τι settings είχες τα γραφικά στο παιχνιδι??41 μόνο??:blink:

Δεν το πειραξα. Επαιξα τις δυο πρωτες αποστολες και το εκλεισα.

Το GT ειναι η καρτα γραφικων ετσι? Εχει ανεβει αρκετα η θερμοκρασια της μετα το παιχνιδι.

Edited by alex2539

Μόλις διάβασα ότι διαγραφεί και τα apps από το store και τις desktop εφαρμογές....

Δεν υπαρχει αλλη λυση,εκτος αν με το bios update δεν υπαρχουν τετοια θεματα.

Διαβασε στο forum μηπως βρεις μια ακρη.

Εγω θα θυσιαζα προγραμματα και ρυθμισεις και θα εκανα παντως σε πρωτη φαση refresh το παρακολουθω λιγες ημερες και αν τιποτα τοτε reinstall απο την αρχη ολα,μετεπειτα θα εκανα το bios update που αν θυμαμαι εκανες downgrade(για ποιο λογο,ειχες καποιο θεμα η μηπως αυτο προκαλεσε το προβλημα το οτι εκανες downgrade; )και αν επιμενει τοτε κανεις καθαρη εγκατασταση τα windows τα οποια θα τα εχεις κατεβασει και κανοντας ενα bootable usb να κανεις φορματ,διαγραφη ολων των partition και επανεγκατασταση.

Και στο τελος αν δεν εχουν λυθει,ειτε συμβιβαζεσαι ειτε το πας στη Dell.

Αυτα ειναι τα βηματα(μπορεις καλλιστα να παραλειψεις να βαλεις τα windows με διαγραφη partition κλπ,και κατευθειαν στη Dell.)

Edited by alextrela

Χαχαχχαχα.δες,τα δικά μου τώρα στο ίδιο game ίδια settings σε 5 λεπτά μόνο.....απλα έλεος.20 βαθμούς πάνω... με τα από το gaming τι θερμοκρασία είχες?

Δεν υπαρχει αλλη λυση,εκτος αν με το bios update δεν υπαρχουν τετοια θεματα.

Διαβασε στο forum μηπως βρεις μια ακρη.

Εγω θα θυσιαζα προγραμματα και ρυθμισεις και θα εκανα παντως σε πρωτη φαση refresh το παρακολουθω λιγες ημερες και αν τιποτα τοτε reinstall απο την αρχη ολα,μετεπειτα θα εκανα το bios update που αν θυμαμαι εκανες downgrade(για ποιο λογο,ειχες καποιο θεμα η μηπως αυτο προκαλεσε το προβλημα το οτι εκανες downgrade; )και αν επιμενει τοτε κανεις καθαρη εγκατασταση τα windows τα οποια θα τα εχεις κατεβασει και κανοντας ενα bootable usb να κανεις φορματ,διαγραφη ολων των partition και επανεγκατασταση.

Και στο τελος αν δεν εχουν λυθει,ειτε συμβιβαζεσαι ειτε το πας στη Dell.

Αυτα ειναι τα βηματα(μπορεις καλλιστα να παραλειψεις να βαλεις τα windows με διαγραφη partition κλπ,και κατευθειαν στη Dell.)

Εβαλα το Α03 γιατί εχει πολλά settings το bios και ανεβασα τη ταχύτητα της SD και της emmc.στο Α04 δεν υπάρχουν αυτά τα settings..οσο για να το στείλω στη dell πρέπει να πάει Αμερική γιατί είναι από εκεί αγορασμένο.έχω μιλήσει μαζί τους..οποτέ η μόνη λύση είναι το refresh όπως είπες και μετά το format...

Edited by johnnyman25

Αυτο που παρατηρω απο τα screenshots ειναι πως σε ολες τις περιπτωσεις στο δικο σου το GT ειναι πολυ πιο χαμηλο απο το δικο μου. Τι ειναι αυτο?

63 βαθμους!!! Ψηνεις καφεδακι, ετσι?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαχαχχαχα.δες,τα δικά μου τώρα στο ίδιο game ίδια settings σε 5 λεπτά μόνο.....απλα έλεος.20 βαθμούς πάνω... με τα από το gaming τι θερμοκρασία είχες?

Εβαλα το Α03 γιατί εχει πολλά settings το bios και ανεβασα τη ταχύτητα της SD και της emmc.στο Α04 δεν υπάρχουν αυτά τα settings..οσο για να το στείλω στη dell πρέπει να πάει Αμερική γιατί είναι από εκεί αγορασμένο.έχω μιλήσει μαζί τους..οποτέ η μόνη λύση είναι το refresh όπως είπες και μετά το format...

Εβαλα και εγω a03 για τον ιδιο λογο αλλα χαθηκα μετα. Πως ανεβασες τις ταχυτητες, εμενα δεν μου εχει τις επιλογες..

Καφεδάκι δεν,λεει τπτ,αστα..στο GT είμαι χαμηλά ίσως επειδή από τις ρυθμίσεις ιντελ το έχω στη απόδοση και όχι εξισορρόπηση.μπορείς να μπεις μέσα στο bios?

Διάβασε λίγο εδώ.

http://aurir.wordpress.com/2013/12/09/things-ive-learned-about-the-dell-venue-8-pro-windows-tablet/

μπαινω στο bios αλλα δυστυχως δεν βρησκω την επιλογη στο βημα 9...δεν ξερω τι κανω λαθος.

Θα δοκιμασω να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις ιντελ να δω τι αποτελεσματα θα παρω.

Εδώ τώρα με ρύθμιση εξισορρόπηση σε 4 λεπτά.....πρεπει να εχει θέμα το ταμπλέτ εάν και στο φόρουμ στο tabletreview με είπαν είμαι ΟΚ από θερμοκρασίες αλλά δεν πείθομαι..οι δικιες σου θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές όχι αυτά τα 60αρια σε 4 λεπτά ...μετα από αυτά τα 4 λεπτά δεν πέφτει με τπτ κάτω από τους 45 βαθμούς ... Edited by johnnyman25

Γνωμη μου ειναι πως αν δεν σε ενοχλει οταν κανεις τα βασικα, οχι παιχνιδια, δεν εχει θεμα.

Καθε τσιπακι εχει δικες του ιδιοτητες. Εφοσον το δικο σου ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου δεν υπαρχει λογος να σε απασχολει.

Ισως εγω να επεσα σε καλη παρτιδα cpu.

Θα μπορουσε και το δικο σου να βρωμαει σκατιλα οπως του απο πανω στο tabletpcforum...μου φάνηκε λιγο αστειο οταν το διαβασα... χα χα

Σκατιλα?χαχαχαχ.που το γραφει αυτό? με τα από idle δηλαδή να το αφήσεις το tablet κανένα 10 λεπτο και το κανεις wake up τι θερμοκρασία έχεις?

Τώρα μπηκα και το διάβασα...ελεος.χαχαχαχαχχαχα.

Θα δοκιμασω και θα σου πω. Λιγο πολυ οι θερμοκρασιες πιο πανω ειναι.

Ξερει κανεις αν μπορω απο καπου να προμηθευτώ το νεο stylus?

Μεταφορά εγγύησης δεν έκανες;

http://www.dell.com/support/retail/us/en/19/ownershiptransfer/IdentifySystem

Μεταφορά εγγύησης δεν έκανες;

http://www.dell.com/support/retail/us/en/19/ownershiptransfer/IdentifySystem

καλημερα.και να γινει μεταφορα εγγυησης επειδη το tablet δεν εχει κυκλοφορησει ελλαδα δεν μπορουν να με καλυψουν.ειναι 100% σιγουρο.μιλησα και με dell ελλαδας και με dell αμερικης.αμα παθει κατι πρεπει να σταλει αμερικη...