Jump to content

Προβλημα downloading sites με Windows 8.1

doc77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, εχω αγορασει ενα καινουργιο laptop (samsung).

Εγιναν ολες οι απαραιτητες αναβαθμισεις και επισης περασα στα 8.1 windows.

Παρουσιαζεται ομως το εξης προβλημα:

Οποιον browser και να δοκιμασα (i.e, ff, chrome) εχω καθυστερηση στο να ανοιξουν καποια site, ενω αλλα δεν ανοιγουν καν (page cannot be displayed)

Εχω 2 laptop, επομενως δεν ειναι προβλημα δικτυου (ο αλλος παει σφαιρα), ενω δοκιμασα και συνδεση ethernet χωρις αποτελεσμα.

Πραγματοποιησα και ολα τα βηματα που προτεινουν στο ακολουθο site

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c03707720

και ενω στην αρχη νομιζα οτι το προβλημα λυθηκε ...μετα απο 2-3 "κλικ" site που μου ανοιξε πριν ενα λεπτο ..ξαναζω την ιδια αρχικη κατασταση!!!

Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω!

Κάνεις restart, ελέγχεις για ιούς, malware.

Μετά δοκιμάζεις τον Chrome που είναι ο πιο γρήγορος και όχι με τον ΙΕ.

Shining like a work of art

Hanging on a wall of stars

Are you what I think you are?

Καλημερα, εχω αγορασει ενα καινουργιο laptop (samsung).

Εγιναν ολες οι απαραιτητες αναβαθμισεις και επισης περασα στα 8.1 windows.

Παρουσιαζεται ομως το εξης προβλημα:

Οποιον browser και να δοκιμασα (i.e, ff, chrome) εχω καθυστερηση στο να ανοιξουν καποια site, ενω αλλα δεν ανοιγουν καν (page cannot be displayed)

Εχω 2 laptop, επομενως δεν ειναι προβλημα δικτυου (ο αλλος παει σφαιρα), ενω δοκιμασα και συνδεση ethernet χωρις αποτελεσμα.

Πραγματοποιησα και ολα τα βηματα που προτεινουν στο ακολουθο site

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c03707720

και ενω στην αρχη νομιζα οτι το προβλημα λυθηκε ...μετα απο 2-3 "κλικ" site που μου ανοιξε πριν ενα λεπτο ..ξαναζω την ιδια αρχικη κατασταση!!!

Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω!

Το πρόβλημά σου παρουσιάζεται όταν είναι και τα δυο λαπτοπ ανοικτά? Εαν ναι τότε έχεις πρόβλημα ΙΡ (δηλ. ο ενας υπολογιστής έχει την δνση του άλλου). Πριν την αναβάθμιση δούλευε καλά? Κανε μια επαναφορά να δεις. Δοκίμασε με το Spybot να δεις εαν έχεις κάποιο spyware! Επίσης άλλαξε browser!!!!!!!!! :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Τελικα μετα απο πολυυυ σερφαρισμα και βοηθεια απο συμφορουμιστες...η λυση ειναι:

Control Panel > Internet Options > Connections > Lan Settings, κλείσε το "Automatically detect settings"

ωραία,αφού το έλυσες...μια χαρά...καλό σερφάρισμα.